Μιλάμε μόνο για ότι μας συμφέρει. Για όλα τα άλλα ποιούμε την νήσσανΤην υποχρεωση στον παναθηναικο την βγαλατε,χαλαρωσε !
ΥΓ.Τον αυγουστο κατι ελεγες για ομαδα μοντελο του Δροσου και οτι θα μας κερδιζατε!!Τι εγινε ρε συμπολιτη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωί πρωί το μυαλό σου στα γαμήσια εσένα. Καλημέρες¨εστω ότι το κάναμε κίτρινε προπαγανδιστή. Το θέμα είναι ότι πήραμε το πρωτάθλημα οπότε σίγουρα δεν είμαστε ρουφιάνοι. Άσε που εσείς ήσασταν το μεγαλύτερο κατεστημενο και οι διαιτητές θα έβρισκαν τρόπο να μας το κλέψουν ΠΑΛΙ (μάθε τί έγινε το 1987)
Τώρα για το μπαράζ το πανώ το σήκωσαν 2 άτομα. Αν νομίζεις ότι με 2 άτομα μπορεί να εκφραστεί ένας λαός εξαπλάσιος από τον δικό σου είσαι απλά αφελής. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γαμηθείτε και οι 2 ομάδες.
Πηρατε δανειο απο την τραπεζα,ξημερωματα δευτερας για να καταφερετε να αποκτησετε πιστοποιητικο πρωταθληματος!
Ο γκαγκατσης πηγε στην ουεφα ως εκπροσωπος του παοκ,προκειμενου να τον υπερασπιστει και να μην τιμωρηθει!
Χορηγιες απο Γλου και Βγενοπουλο!
Προσληψη Γκαγκατση τζουνιορ!
Καληνυχτα σου............
Λοιπον φίλε γκεμπελς. όταν η γλυτσιάρικη ομαδούλα σου μπήκε στο 44 δεν τηρούσε καν τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Επίσης το κράτος πλήρωσε 4000000€ σε πιστωτές σας. Επίσης σας χάρισε τα περίπου 10000000€ χρέη που είχατε προς το δημόσιο. Το ίδιο έγινε με την κούλα μόνο που αυτήν την χάρισαν περίπου 120000000€. ΑΥτά για το 44.
Τον Γκαγκάτση τον προσλάβαμε για τον ίδιο λόγο για τον οποίο προσλάβατε περσι τον σφαγέα αγγελάκη. Μάλιστα σας έκανε δουλειά αφού πέρσι πήρατε σίγουρα καμιά 10αρια πόντους από διαιτητικά λάθη (ηρα, γαύρο στο χαριλαόυ!!!, πανιωνιο, οφη, ατρομητο κτλ) ενώ και φέτος οι κλάψες πιάσαν τόπο (βλέπε λαρισα, βούλη). Εμείς πέρσι χάσαμε τουλάχιστον 10 πονταλάκια ενώ μας ευνόησαν μόνο με εσάς (και αυτό μόνο η αποβολή που μάλλον ο διαιτητής δεν κατάλαβε τι έγινε, αφού τα χέρια ήταν ακούσια).
Για τις χορηγίες τώρα ο γλου έχει εταιρεία αθλητικών ειδών και λογικό να θέλει να έχει πελάτη την μεγαλύτερη και πιο εμπορική ομάδα της Β. Ελλάδας. Επίσης η άλλη χορηγία ήταν μέρος της μεταγραφής χριστοδουλόπουλου και μάλλον σαν μαγκιά μας καταγράφεται. Ενώ εσείς μετά την πούτσα που φάγατε από παο στο κλεάνθης ονομάσατε μια θύρα σας θύρα cosmote.
Αν θέλεις ξέρω και άλλα πολλά τα οποία θα σε ρεζιλέψουν ψευτοαδικημένε...
Πρωί πρωί το μυαλό σου στα γαμήσια εσένα. Καλημέρες
Καλημερα......
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω αν νιώθεις όμορφα όταν διαστρέφεις την αλήθεια αναφερόμενος στο άρθρο 44 και όταν αερολογείς γράφοντας γενικά και αόριστα για εύνοια του ΑΡΗ στο περσινό πρωτάθλημα.Λοιπον φίλε γκεμπελς. όταν η γλυτσιάρικη ομαδούλα σου μπήκε στο 44 δεν τηρούσε καν τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Επίσης το κράτος πλήρωσε 4000000€ σε πιστωτές σας. Επίσης σας χάρισε τα περίπου 10000000€ χρέη που είχατε προς το δημόσιο. Το ίδιο έγινε με την κούλα μόνο που αυτήν την χάρισαν περίπου 120000000€. ΑΥτά για το 44.
Τον Γκαγκάτση τον προσλάβαμε για τον ίδιο λόγο για τον οποίο προσλάβατε περσι τον σφαγέα αγγελάκη. Μάλιστα σας έκανε δουλειά αφού πέρσι πήρατε σίγουρα καμιά 10αρια πόντους από διαιτητικά λάθη (ηρα, γαύρο στο χαριλαόυ!!!, πανιωνιο, οφη, ατρομητο κτλ) ενώ και φέτος οι κλάψες πιάσαν τόπο (βλέπε λαρισα, βούλη). Εμείς πέρσι χάσαμε τουλάχιστον 10 πονταλάκια ενώ μας ευνόησαν μόνο με εσάς (και αυτό μόνο η αποβολή που μάλλον ο διαιτητής δεν κατάλαβε τι έγινε, αφού τα χέρια ήταν ακούσια).
Για τις χορηγίες τώρα ο γλου έχει εταιρεία αθλητικών ειδών και λογικό να θέλει να έχει πελάτη την μεγαλύτερη και πιο εμπορική ομάδα της Β. Ελλάδας. Επίσης η άλλη χορηγία ήταν μέρος της μεταγραφής χριστοδουλόπουλου και μάλλον σαν μαγκιά μας καταγράφεται. Ενώ εσείς μετά την πούτσα που φάγατε από παο στο κλεάνθης ονομάσατε μια θύρα σας θύρα cosmote.
Η μόνη σίγουρη και αυταπόδεικτη αλήθεια είναι ότι όσες ομάδες υπήχθησαν στο άρθρο 44 του ν. 1892/1990 έκαναν χρήση μιας διάταξης, η οποία προϋπήρχε και αφορούσε γενικά και αόριστα, όπως οφείλει ένας νόμος για να είναι δίκαιος, όλες τις ανώνυμες εταιρείες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις. Εσύ βγες και πες ότι το κράτος έκανε ειδική ευνοϊκή ρύθμιση για τον ΑΡΗ.. ή βγες και πες ότι οι δικαστές παρανόμησαν και έκαναν δεκτή την αίτηση του ΑΡΗ χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου. Ακούγεσαι και κρίνεσαι...Το μόνο σκοτεινό σημείο στην υπαγωγή των ομάδων στο άρθρο 44 αφορά στην περίπτωση της ΑΕΚ και ειδικότερα στη μη παράσταση του Δημοσίου στη δίκη. Εδώ μόνο δικαιούται να είναι καχύποπτος κάποιος και να μιλήσει για, μικρή έστω σχετικά, διάθεση του κράτους να λειτουργήσει χαριστικά.
Αν λοιπόν εσύ αξιολογείς το ίδιο, από την άποψη της κρατικής εύνοιας, την υπαγωγή του ΑΡΗ και των άλλων ομάδων στο άρθρο 44 με τις πιέσεις που ασκεί ο ζαγόρ στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών, και οι οποίες θα έχουν μετά βεβαιότητας τα ποθητά για τον ΠΑΟΚ αποτελέσματα, μπορείς να τα λες και να τα πιστεύεις, αλλά μην περιμένεις να τρώνε όλοι το κουτόχορτο αυτό. Και επειδή αναφέρεις και κάποια ποσά, και φαίνεται ότι τα πας πολύ καλά με τα νούμερα, για πες μας τα συνολικά χρέη που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ και ο Π.Α.Ο.Κ. για να κάνουμε και μια σύγκριση και να δούμε ποιος είναι ο πιο μπαταχτσής..
Από εκεί και πέρα και αφού προσπεράσω όσα τόσο συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα γράφεις για τη διαιτητική εύνοια προς τον ΑΡΗ (γκούχου γκούχου), θα σε παρακαλέσω εσένα και κάποιους άλλους (που φτάνουν στην κατάντια να βάζουν βίντεο του μπάσκετ του 1990 για να αποδείξουν τι ???), πες μας έστω και μια ένδειξη ότι ο σύγχρονος ΑΡΗΣ (δηλαδή με το τωρινό διοικητικό καθεστώς) είναι στο άρμα κάποιας άλλης ομάδας. Και, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, πες μας έστω και μία ένδειξη ότι η ομάδα σου είναι στο άρμα κάποιας άλλης ομάδας. Αναφέρομαι στο τωρινό διοικητικό καθεστώς όχι γιατί πιστεύω ότι με παλιότερες διοικήσεις ο ΑΡΗΣ είχε σχέσεις εξάρτησης από κάποια άλλη ομάδα ούτε φυσικά γιατί είμαι σκορδικός και σουπεράς (που δεν είμαι σε καμιά περίπτωση), αλλά γιατί η απλή λογική μου λέει ότι δεν μπορώ να συγκρίνω ανόμοια πράγματα και να θεωρώ ότι, άνευ ετέρου, λειτουργούσαν το ίδιο σε τέτοια θέματα οι διοικήσεις π.χ. του Καμπάνη, του Χατζηγεωργίου, του Γράντα, του Ιωαννίδη, του Κοντομηνά, του Ζαχουδάνη, του Τσαρούχα και πάει λέγοντας.
Για το αρθρο 44,το Κρατος εστειλε δικηγορο για το εκπροσωπησει,με αιτημα τη ΜΗ υπαγωγη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο αρθρο 44!!!Αυτα λοιπον που λες για αβαντα προς το μερος μας ειναι ψεμματα!!!Λοιπον φίλε γκεμπελς. όταν η γλυτσιάρικη ομαδούλα σου μπήκε στο 44 δεν τηρούσε καν τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Επίσης το κράτος πλήρωσε 4000000€ σε πιστωτές σας. Επίσης σας χάρισε τα περίπου 10000000€ χρέη που είχατε προς το δημόσιο. Το ίδιο έγινε με την κούλα μόνο που αυτήν την χάρισαν περίπου 120000000€. ΑΥτά για το 44.
Περυσι και προπερσυ τερματισα 4ος πολυ ανετα παιζοντας καλη μπαλα,πραγμα το οποιο ολες οι ομαδες παραδεχτηκαν!!
Για τον γλου,ηταν ο βασικος χρηματοδοτης σας την εποχη που ο μπατατουδης ειχε ξεπουλησει ολους σχεδον τους παιχτες σας που αξιζαν,στον Ολυμπιακο!Αν ηθελε λοιπον να προωθησει την εταιρεια του και μονο,το εκανε καλλιστα με τον ολυμπιακο,επομενως παλι παραμυθια πουλατε!
Για τον βγενοπουλου τωρα,πηρατε απο αυτον την μεγαλυτερη σας χορηγια και ενω εχει βουιξει ο τοπος οτι ηταν κολπο για να εξαγορασει τα μεταξυ σας παιχνιδια,εσεις το αρνιοσασταν!Ηρθε ο δευτερος γυρος κατσατε σαν κοτες να χασετε και ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ οι ιδιοι οτι κανατε εκδουλευση!
Αν δεν ηταν το κρατος να αγορασει το ξενοδοχειο Ακροπολ,ο παοκ θα ειχε κυρηξει πτωχευση!
Αν δεν ηταν ο γκαγκατσης να δωσει δανειο δεν θα παιρνατε πιστοποιητικο!
Μην ξεχνας οτι η ουεφα σε τιμωρησε,ενω στην ελλαδα εξαιτιας των φιλων σας σας παντα τη γλυτωνατε!
Επισης με τα χρεη που ειχατε δεν μπορουσατε να χρησιμοποιησετε τις μεταγραφες πραγμα το οποιο ουδεποτε αφαρμοστηκε στην ομαδουλα σας!
Το γηπεδο της Τουμπας χτιστηκε σε χωρο-δωρεα απο το Μετοχικο ταμειο στρατου!
Να σου θυμισω οτι σου εχει χαριστει γηπεδο στο μπασκετ και 2 φορες σου σβηστηκαν χρεη!
Για το πανο στο Βολο,το κρεμασε ο αρχηγος της Θυρας 4,αρα ο εκπροσωπος της!!!
Eγω αγαπητε μου καταδικασα την διαιτησια εναντιων του Θρασυβουλου και την ευνοια της ομαδας μου!Απο την αλλην εσυ πανηγυριζες οταν με κερδισε ο ολυμπιακος με βοηθεια απο τους αντρες με τα μαυρα,καθως επισης πανηγυριζεις που εχεις αβαντα τον γκαγκατση!!Αυτη ειναι η διαφορα μας!!Ποιος ειναι λοιπον ο γκεμπελς?
εστω οτι το κανατε!!!Αρα πουλησατε το παιχνιδι επαναστατες της πλακας!!Ετσι στην πουστια μια ζωη !¨εστω ότι το κάναμε κίτρινε προπαγανδιστή. Το θέμα είναι ότι πήραμε το πρωτάθλημα οπότε σίγουρα δεν είμαστε ρουφιάνοι. Άσε που εσείς ήσασταν το μεγαλύτερο κατεστημενο και οι διαιτητές θα έβρισκαν τρόπο να μας το κλέψουν ΠΑΛΙ (μάθε τί έγινε το 1987)
Τώρα για το μπαράζ το πανώ το σήκωσαν 2 άτομα. Αν νομίζεις ότι με 2 άτομα μπορεί να εκφραστεί ένας λαός εξαπλάσιος από τον δικό σου είσαι απλά αφελής. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γαμηθείτε και οι 2 ομάδες.
Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάς ότι είχαμε πολλές και βασικές απουσίες και ότι ξεκινήσαμε με γκολ (αυτογκόλ) από τα αποδυτήρια. Εξάλλου, αν ίσχυε αυτό που λες, τότε ο γαύρος τι βλέψεις θα έπρεπε να έχει που κέρδισε όπως κέρδισε το θράσο? Ή ακόμα και η ΑΕΚ που της γύρισε το 0-3 σσε 3-3? Δεν λέω ότι έχουμε την ομαδάρα που πατάει τους αντιπάλους αλλά σε καμιά περίπτωση δεν την απαξιώνω, γιατί είναι προφανές ότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες από αυτές που συνήθως δείχνουμε στο χορτάρι. Εξάλλου, από το πρόσφατο παιχνίδι με το βασικό μας αντίπαλο αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερη από εμάς η, σχετικά φορμαρισμένη αυτήν την εποχή, Λάρισα.Το ηθικό δίδαγμα είναι πως δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις για οτιδήποτε όταν νικάμε με αυτόν τον τρόπο τα τσικό του Θρασύβουλα. Κατά τα άλλα περαστικά μας και του χρόνου τούμπανο
Το ότι δεν είναι καλύτερη από μας η Λάρισα δεν σημαίνει οτι είμαι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπω από την ομάδα μου. Όπως όλοι είχα παραπάνω βλέψεις για φέτος. Όσο για τις απουσίες μας αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί ο Θρασύβουλος έπαιζε με 6 παίκτες από την ομάδα νέων. Και τέλος το οτι η ομάδα έχει δυνατότητες πιστεύω οτι πλέον είναι αργά για να το δείξει φέτος. Σε καμιά περίπτωση δεν απαξιώνω κανέναν απλά ο χαβαλές που γίνεται μερικές φορές έίναι για να χρυσώσουμε το χάπι και να υποσκελίσουμε λίγο τις πίκρες που φάγαμε φέτοςΔεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάς ότι είχαμε πολλές και βασικές απουσίες και ότι ξεκινήσαμε με γκολ (αυτογκόλ) από τα αποδυτήρια. Εξάλλου, αν ίσχυε αυτό που λες, τότε ο γαύρος τι βλέψεις θα έπρεπε να έχει που κέρδισε όπως κέρδισε το θράσο? Ή ακόμα και η ΑΕΚ που της γύρισε το 0-3 σσε 3-3? Δεν λέω ότι έχουμε την ομαδάρα που πατάει τους αντιπάλους αλλά σε καμιά περίπτωση δεν την απαξιώνω, γιατί είναι προφανές ότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες από αυτές που συνήθως δείχνουμε στο χορτάρι. Εξάλλου, από το πρόσφατο παιχνίδι με το βασικό μας αντίπαλο αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερη από εμάς η, σχετικά φορμαρισμένη αυτήν την εποχή, Λάρισα.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω αν νιώθεις όμορφα όταν διαστρέφεις την αλήθεια αναφερόμενος στο άρθρο 44 και όταν αερολογείς γράφοντας γενικά και αόριστα για εύνοια του ΑΡΗ στο περσινό πρωτάθλημα.
Η μόνη σίγουρη και αυταπόδεικτη αλήθεια είναι ότι όσες ομάδες υπήχθησαν στο άρθρο 44 του ν. 1892/1990 έκαναν χρήση μιας διάταξης, η οποία προϋπήρχε και αφορούσε γενικά και αόριστα, όπως οφείλει ένας νόμος για να είναι δίκαιος, όλες τις ανώνυμες εταιρείες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις. Εσύ βγες και πες ότι το κράτος έκανε ειδική ευνοϊκή ρύθμιση για τον ΑΡΗ.. ή βγες και πες ότι οι δικαστές παρανόμησαν και έκαναν δεκτή την αίτηση του ΑΡΗ χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου. Ακούγεσαι και κρίνεσαι...Το μόνο σκοτεινό σημείο στην υπαγωγή των ομάδων στο άρθρο 44 αφορά στην περίπτωση της ΑΕΚ και ειδικότερα στη μη παράσταση του Δημοσίου στη δίκη. Εδώ μόνο δικαιούται να είναι καχύποπτος κάποιος και να μιλήσει για, μικρή έστω σχετικά, διάθεση του κράτους να λειτουργήσει χαριστικά.
Αν λοιπόν εσύ αξιολογείς το ίδιο, από την άποψη της κρατικής εύνοιας, την υπαγωγή του ΑΡΗ και των άλλων ομάδων στο άρθρο 44 με τις πιέσεις που ασκεί ο ζαγόρ στον εκάστοτε υπουργό οικονομικών, και οι οποίες θα έχουν μετά βεβαιότητας τα ποθητά για τον ΠΑΟΚ αποτελέσματα, μπορείς να τα λες και να τα πιστεύεις, αλλά μην περιμένεις να τρώνε όλοι το κουτόχορτο αυτό. Και επειδή αναφέρεις και κάποια ποσά, και φαίνεται ότι τα πας πολύ καλά με τα νούμερα, για πες μας τα συνολικά χρέη που δημιούργησε ο ΑΡΗΣ και ο Π.Α.Ο.Κ. για να κάνουμε και μια σύγκριση και να δούμε ποιος είναι ο πιο μπαταχτσής..
Από εκεί και πέρα και αφού προσπεράσω όσα τόσο συγκεκριμένα και εμπεριστατωμένα γράφεις για τη διαιτητική εύνοια προς τον ΑΡΗ (γκούχου γκούχου), θα σε παρακαλέσω εσένα και κάποιους άλλους (που φτάνουν στην κατάντια να βάζουν βίντεο του μπάσκετ του 1990 για να αποδείξουν τι ???), πες μας έστω και μια ένδειξη ότι ο σύγχρονος ΑΡΗΣ (δηλαδή με το τωρινό διοικητικό καθεστώς) είναι στο άρμα κάποιας άλλης ομάδας. Και, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, πες μας έστω και μία ένδειξη ότι η ομάδα σου είναι στο άρμα κάποιας άλλης ομάδας. Αναφέρομαι στο τωρινό διοικητικό καθεστώς όχι γιατί πιστεύω ότι με παλιότερες διοικήσεις ο ΑΡΗΣ είχε σχέσεις εξάρτησης από κάποια άλλη ομάδα ούτε φυσικά γιατί είμαι σκορδικός και σουπεράς (που δεν είμαι σε καμιά περίπτωση), αλλά γιατί η απλή λογική μου λέει ότι δεν μπορώ να συγκρίνω ανόμοια πράγματα και να θεωρώ ότι, άνευ ετέρου, λειτουργούσαν το ίδιο σε τέτοια θέματα οι διοικήσεις π.χ. του Καμπάνη, του Χατζηγεωργίου, του Γράντα, του Ιωαννίδη, του Κοντομηνά, του Ζαχουδάνη, του Τσαρούχα και πάει λέγοντας.
Το άρθρο 44 λέει πως για να υπαχθεί μια Α.Ε. πρέπει να συμφωνήσει το 60% από όσο θυμάμαι των πιστωτών σε ποσοστό χρεών. Εσείς βάλατε ακόμα και την καθαρίστρια να συμφωνήσει και μπήκατε με βάσει το ποσοστό του αριθμού των πιστωτών. Επίσης κάποια χρέη προς ποδοσφαιριστές (4000000€) τα πλήρωσε εξ'ολοκλήρου το κράτος. Πρώτος που δέχτηκε ήταν ο κοντομηνάς με πιέσεις του καραμανλη (όχι ρε το κράτος δεν έπαιξε ρόλο) με αντίστοιχες υπηρεσίες προς αυτόν. Για να συμπληρωθεί το ποσό έπρεπε να υπογράψει ο γράντας (εξ'ου και οι ανακοινώσεις γλυψίματος προς αυτόν κάτι που αποδεικνύει το ρουφιανοποιόν σας και τη γλυτζιά σας). Τους ποδοσφαιριστές που δεν δεχόντουσαν τους πλήρωσε όλα τα χρωστούμενα το κράτος. Ακόμη κόπηκαν όχι μόνο προσαυξήσεις αλλά και πρωτογενές χρέος. Επίσης το 44 μιλούσε για το πολύ έως 2 πιστωτές. Από όλα αυτά εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έπρεπε να μπεις. Για την αεκ εννοείται πως έγιναν πράματα και θάματα δεκαπλάσια. Αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα. Και εσείς με πουστιά υπαχθηκατε.
Δεν θέλω να ταϊσω κουτόχορτο κανέναν. Εννοείται ότι και για εμάς θα κάνουν παρατυπία . ¨Οπως όμως και για όλες τις ομάδες. Εσείς ήδη έχετε φάει το κουτόχορτο ότι είστε άγιοι. Δηλαδή αν χρωστάς 14000000€ δεν είναι απατεωνιά ενώ αν χρωστάς 22000000€ είναι;;; Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εσάς δλδ δεν σας έσβησαν χρέη από το μπάσκετ. Εσάς δεν σας χάρισαν το αλεξάνδρειο;;;;;; Θυμάμαι που μας λέγατε ομάδα του δημοσίου επειδή είχαμε χορηγό εκο. Μετά από 3 βδομάδες βάλατε δεπα εσείς αλλά φυσικά δεν ήσασταν ομάδα του δημοσίου. Πέρσι όταν μια τετάρτη λέγατε ότι είμαστε ομάδα του δημοσίου επειδή μπήκαμε στην ρύθμιση των 2000000€ ξαφνικά την πέμπτη όλα καλά επειδή μπήκατε και εσείς (αλήθεια από που παρουσιάστηκαν τόσα χρέη σε εσάς ενώ είχατε ζημίες:;;;;;;;;;;;;;;).
¨Οσον αφορά αν είστε στο άρμα κάποιας ομάδας αυτό φαίνεται επειδή πέρσι επικυρώσατε την παράνομη βαθμολογία της σούπερ λιγκ (εναντίον της αεκ), επειδή τα τηλεοπτικά συμβόλαια τα κανονίζετε με τον θείο (θυμάσαι τις κασέτες του μάκη;;;). Εσύ όμως για πες μου πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο άρμα κάποιας ομάδας και ΓΙΑΤΙ. Το ΓΙΑΤΙ έχει σημασία. Θέλω επιχειρήματα. Όχι παπαρολογίες του αέρα. ΑΥΤΑ....
Για το αρθρο 44,το Κρατος εστειλε δικηγορο για το εκπροσωπησει,με αιτημα τη ΜΗ υπαγωγη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο αρθρο 44!!!Αυτα λοιπον που λες για αβαντα προς το μερος μας ειναι ψεμματα!!!
Περυσι και προπερσυ τερματισα 4ος πολυ ανετα παιζοντας καλη μπαλα,πραγμα το οποιο ολες οι ομαδες παραδεχτηκαν!!
Για τον γλου,ηταν ο βασικος χρηματοδοτης σας την εποχη που ο μπατατουδης ειχε ξεπουλησει ολους σχεδον τους παιχτες σας που αξιζαν,στον Ολυμπιακο!Αν ηθελε λοιπον να προωθησει την εταιρεια του και μονο,το εκανε καλλιστα με τον ολυμπιακο,επομενως παλι παραμυθια πουλατε!
Για τον βγενοπουλου τωρα,πηρατε απο αυτον την μεγαλυτερη σας χορηγια και ενω εχει βουιξει ο τοπος οτι ηταν κολπο για να εξαγορασει τα μεταξυ σας παιχνιδια,εσεις το αρνιοσασταν!Ηρθε ο δευτερος γυρος κατσατε σαν κοτες να χασετε και ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ οι ιδιοι οτι κανατε εκδουλευση!
Αν δεν ηταν το κρατος να αγορασει το ξενοδοχειο Ακροπολ,ο παοκ θα ειχε κυρηξει πτωχευση!
Αν δεν ηταν ο γκαγκατσης να δωσει δανειο δεν θα παιρνατε πιστοποιητικο!
Μην ξεχνας οτι η ουεφα σε τιμωρησε,ενω στην ελλαδα εξαιτιας των φιλων σας σας παντα τη γλυτωνατε!
Επισης με τα χρεη που ειχατε δεν μπορουσατε να χρησιμοποιησετε τις μεταγραφες πραγμα το οποιο ουδεποτε αφαρμοστηκε στην ομαδουλα σας!
Το γηπεδο της Τουμπας χτιστηκε σε χωρο-δωρεα απο το Μετοχικο ταμειο στρατου!
Να σου θυμισω οτι σου εχει χαριστει γηπεδο στο μπασκετ και 2 φορες σου σβηστηκαν χρεη!
Για το πανο στο Βολο,το κρεμασε ο αρχηγος της Θυρας 4,αρα ο εκπροσωπος της!!!
Eγω αγαπητε μου καταδικασα την διαιτησια εναντιων του Θρασυβουλου και την ευνοια της ομαδας μου!Απο την αλλην εσυ πανηγυριζες οταν με κερδισε ο ολυμπιακος με βοηθεια απο τους αντρες με τα μαυρα,καθως επισης πανηγυριζεις που εχεις αβαντα τον γκαγκατση!!Αυτη ειναι η διαφορα μας!!Ποιος ειναι λοιπον ο γκεμπελς?
Εγώ σου είπα κιόλας που ευνοήθηκες. Εσύ πάλι παπαρολογείς;;;;
Επειδή βούιξε ο τόπος (εσείς και οι γαύροι μόνο) τι σημαίνει;;; Στο ματς με τον βαζελο είχαν μόλις 4 ευκαιρίες που έτυχε να βάλουν τις τρεις και μάλιστα από στημένα. Επισης σε όλα τα ντέρμπι στην χαβούζα έτσι έπαιξα. Θυμάσαι πριν 12 χρόνια που λέγατε τα ίδια για βάζελο και τον πετάξαμε εκτός ευρώπης;;;; Για την θύρα cosmote δεν απαντάς.
Ειπες που θεωρεις ΕΣΥ οτι ευνοηθηκα!Περυσι τερματησα καμια 15ρια βαθμους πανω απο σενα,στα πλευ οφ εριξα 4 τεμαχια στην αεκ,πηγα στον τελικο του κυπελλου!!Ολα αυτα εσυ θεωρεις οτι εγιναν επειδη με ευνοησε ή με προστατεψε η διαιτησια?Εγώ σου είπα κιόλας που ευνοήθηκες. Εσύ πάλι παπαρολογείς;;;;
Επειδή βούιξε ο τόπος (εσείς και οι γαύροι μόνο) τι σημαίνει;;; Στο ματς με τον βαζελο είχαν μόλις 4 ευκαιρίες που έτυχε να βάλουν τις τρεις και μάλιστα από στημένα. Επισης σε όλα τα ντέρμπι στην χαβούζα έτσι έπαιξα. Θυμάσαι πριν 12 χρόνια που λέγατε τα ίδια για βάζελο και τον πετάξαμε εκτός ευρώπης;;;; Για την θύρα cosmote δεν απαντάς.
Για τον παναθηναικο,εσυ θεωρεις οτι ο βγενοπουλος δεν γνωριζε τι ακριβως αγοραζε με την χορηγια αυτη?Και γιατι δεν εσπρωχνε τα χρηματα αυτα μεσω της εταιρειας του στον παναθηναικο και αποφασισε να τα δωσει σε αλλη ομαδα?για την φουκαριαρα τη μανα του το εκανε?οχι φυσια,ειχε τους λογους του,που ολοι ειδαμε στον δευτερο γυρο!
Για την θυρα κοσμοτε τι να σου πω?Ρωτας κατι συγκεκριμενο?Εχεις να προσαψεις τιποτα?
ΥΓ.Επι της ουσιας δεν απαντας τιποτα,γιατι δεν εισαι σε θεση να το κανεις!Αστο καλυτερα παιδι μου,μην ξεφτυλιζεσαι αλλο..... ;)
Απαντησε πως πηρατε το πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα?Το άρθρο 44 λέει πως για να υπαχθεί μια Α.Ε. πρέπει να συμφωνήσει το 60% από όσο θυμάμαι των πιστωτών σε ποσοστό χρεών. Εσείς βάλατε ακόμα και την καθαρίστρια να συμφωνήσει και μπήκατε με βάσει το ποσοστό του αριθμού των πιστωτών. Επίσης κάποια χρέη προς ποδοσφαιριστές (4000000€) τα πλήρωσε εξ'ολοκλήρου το κράτος. Πρώτος που δέχτηκε ήταν ο κοντομηνάς με πιέσεις του καραμανλη (όχι ρε το κράτος δεν έπαιξε ρόλο) με αντίστοιχες υπηρεσίες προς αυτόν. Για να συμπληρωθεί το ποσό έπρεπε να υπογράψει ο γράντας (εξ'ου και οι ανακοινώσεις γλυψίματος προς αυτόν κάτι που αποδεικνύει το ρουφιανοποιόν σας και τη γλυτζιά σας). Τους ποδοσφαιριστές που δεν δεχόντουσαν τους πλήρωσε όλα τα χρωστούμενα το κράτος. Ακόμη κόπηκαν όχι μόνο προσαυξήσεις αλλά και πρωτογενές χρέος. Επίσης το 44 μιλούσε για το πολύ έως 2 πιστωτές. Από όλα αυτά εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έπρεπε να μπεις. Για την αεκ εννοείται πως έγιναν πράματα και θάματα δεκαπλάσια. Αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα. Και εσείς με πουστιά υπαχθηκατε.
Δεν θέλω να ταϊσω κουτόχορτο κανέναν. Εννοείται ότι και για εμάς θα κάνουν παρατυπία . ¨Οπως όμως και για όλες τις ομάδες. Εσείς ήδη έχετε φάει το κουτόχορτο ότι είστε άγιοι. Δηλαδή αν χρωστάς 14000000€ δεν είναι απατεωνιά ενώ αν χρωστάς 22000000€ είναι;;; Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εσάς δλδ δεν σας έσβησαν χρέη από το μπάσκετ. Εσάς δεν σας χάρισαν το αλεξάνδρειο;;;;;; Θυμάμαι που μας λέγατε ομάδα του δημοσίου επειδή είχαμε χορηγό εκο. Μετά από 3 βδομάδες βάλατε δεπα εσείς αλλά φυσικά δεν ήσασταν ομάδα του δημοσίου. Πέρσι όταν μια τετάρτη λέγατε ότι είμαστε ομάδα του δημοσίου επειδή μπήκαμε στην ρύθμιση των 2000000€ ξαφνικά την πέμπτη όλα καλά επειδή μπήκατε και εσείς (αλήθεια από που παρουσιάστηκαν τόσα χρέη σε εσάς ενώ είχατε ζημίες:;;;;;;;;;;;;;;).
¨Οσον αφορά αν είστε στο άρμα κάποιας ομάδας αυτό φαίνεται επειδή πέρσι επικυρώσατε την παράνομη βαθμολογία της σούπερ λιγκ (εναντίον της αεκ), επειδή τα τηλεοπτικά συμβόλαια τα κανονίζετε με τον θείο (θυμάσαι τις κασέτες του μάκη;;;). Εσύ όμως για πες μου πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο άρμα κάποιας ομάδας και ΓΙΑΤΙ. Το ΓΙΑΤΙ έχει σημασία. Θέλω επιχειρήματα. Όχι παπαρολογίες του αέρα. ΑΥΤΑ....
Ανοιγουν οι τραπεζες ξημερωματα?
Απο που και ως που ο γκαγκατσης εκπροσωπησε εσας στην ουεφα?
Το ΚΡΑΤΙΚΟ στην Πυλαια ποιος το συντηρει και απο ποιον εγινε δωρεα?
Γιατι δεν εφαρμοστηκε σε σας ο νομος που αναφερει οτι οποια ομαδα εχει οφειλες της ταξεως ενος Α ποσου σε παλιους παιχτες δεν μπορει να χρησιμοποιησει στο πρωταθλημα τις μεταγγραφες?
Ποιος αγορασε το ξενοδοχειο ακροπολ και σωθηκατε απο την χρεωκοπια?
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ταγαρόβλαχε,τον Γλου και τον Βγενόπουλο τί τους αναφέρεις συνέχεια?Ή μήπως διαβάζεις το χαρτάκι που σου δώσανε?
Κάτι είναι επιλήψιμο όταν αποκομίζεις παράνομα οφέλη από αυτό πχ όπως ο Ολυμπιακός που παίρνει τα αγορασμένα πρωταθλήματα.Ο ΠΑΟΚ τί το επιλήψιμο αποκόμισε από τον Γλου και τον Βγενόπουλο?Βρίσκουμε μια παπαριά και την πετάμε χωρίς να σκεφτόμαστε.
Στην Εγνατία,λίγο μετά την Α.Σοφίας,έχει ένα μεγάλο μαγαζί με είδη κυνηγιού.Πάνε να πάρεις ένα καλό ζευγάρι κυάλια μπας και μας δεις από κει κάτω στο -14
Κάτι είναι επιλήψιμο όταν αποκομίζεις παράνομα οφέλη από αυτό πχ όπως ο Ολυμπιακός που παίρνει τα αγορασμένα πρωταθλήματα.Ο ΠΑΟΚ τί το επιλήψιμο αποκόμισε από τον Γλου και τον Βγενόπουλο?Βρίσκουμε μια παπαριά και την πετάμε χωρίς να σκεφτόμαστε.
Στην Εγνατία,λίγο μετά την Α.Σοφίας,έχει ένα μεγάλο μαγαζί με είδη κυνηγιού.Πάνε να πάρεις ένα καλό ζευγάρι κυάλια μπας και μας δεις από κει κάτω στο -14
Ο βγενοπουλος ειναι στην διοικηση του παναθηναικου,και ο γλου του ολυμπιακου!Ταγαρόβλαχε,τον Γλου και τον Βγενόπουλο τί τους αναφέρεις συνέχεια?Ή μήπως διαβάζεις το χαρτάκι που σου δώσανε?
Και βαλε σε αυτους και την προσληψη του γκαγκατση τζουνιορ!
Σε αυτα που ρωταω παραπανω εισαι σε θεση να απαντησεις ναι ή οχι?
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aν δεν καταλαβαίνεις,δεν θα κάστω να γράφω κατεβατά.Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τίποτα από όλα αυτά,ούτε ευνοήθηκε αγωνιστικά,και έξω από Ευρώπη έμεινε και έπαιξαν Ατρόμητος και Αιγάλεω και τα χρέη ζουν και βασιλεύουν.Και όσο για το δάνειο,και ο τελευταίος Αλβανός έπαιρνε,ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δηλαδη και ο τελευταιος τουρκος?Aν δεν καταλαβαίνεις,δεν θα κάστω να γράφω κατεβατά.Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τίποτα από όλα αυτά,ούτε ευνοήθηκε αγωνιστικά,και έξω από Ευρώπη έμεινε και έπαιξαν Ατρόμητος και Αιγάλεω και τα χρέη ζουν και βασιλεύουν.
Και όσο για το δάνειο,και ο τελευταίος Αλβανός έπαιρνε,ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε?
1) Εσύ από όλα αυτά τα έγκυρα, ακριβή και απολύτως σαφή που ανέφερες καταλαβαίνεις ότι δεν έπρεπε να υπαχθεί ο ΑΡΗΣ στο 44. Το 44 μιλούσε το πολύ για 2 πιστωτές??? (Αν θες το πλήρες κείμενο του άρθρου, θα το έχεις σε επόμενο ποστ και θα αποδειχθεί όχι μόνο η αερολογία των επιχειρημάτων σου αλλά και το ψευδές αυτών). Άρα, σύμφωνα με τα παραπάνω που λες, το εφετείο που δέχτηκε την αίτηση του ΑΡΗ παρανόμησε ή ξεγελάστηκε.. Κρίνεσαι..Το άρθρο 44 λέει πως για να υπαχθεί μια Α.Ε. πρέπει να συμφωνήσει το 60% από όσο θυμάμαι των πιστωτών σε ποσοστό χρεών. Εσείς βάλατε ακόμα και την καθαρίστρια να συμφωνήσει και μπήκατε με βάσει το ποσοστό του αριθμού των πιστωτών. Επίσης κάποια χρέη προς ποδοσφαιριστές (4000000€) τα πλήρωσε εξ'ολοκλήρου το κράτος. Πρώτος που δέχτηκε ήταν ο κοντομηνάς με πιέσεις του καραμανλη (όχι ρε το κράτος δεν έπαιξε ρόλο) με αντίστοιχες υπηρεσίες προς αυτόν. Για να συμπληρωθεί το ποσό έπρεπε να υπογράψει ο γράντας (εξ'ου και οι ανακοινώσεις γλυψίματος προς αυτόν κάτι που αποδεικνύει το ρουφιανοποιόν σας και τη γλυτζιά σας). Τους ποδοσφαιριστές που δεν δεχόντουσαν τους πλήρωσε όλα τα χρωστούμενα το κράτος. Ακόμη κόπηκαν όχι μόνο προσαυξήσεις αλλά και πρωτογενές χρέος. Επίσης το 44 μιλούσε για το πολύ έως 2 πιστωτές. Από όλα αυτά εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έπρεπε να μπεις. Για την αεκ εννοείται πως έγιναν πράματα και θάματα δεκαπλάσια. Αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα. Και εσείς με πουστιά υπαχθηκατε.
2) Οι πιέσεις του καραμανλή στον κοντομηνά από πού προκύπτουν ή εστω συνάγονται? Μόνο από τη θολή προπαγάνδα των αντιαρειανών λέω εγώ.
3) Εγώ δεν λέω ότι είμαστε άγιοι (άλλωστε ο χειρισμός των χρελων προς τους ποδοσφαιριστές, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως νομική σχέση με την υπαγωγή στο 44, δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τιτους είχε προταθεί και τι απέγινε τελικά με αυτά). Αυτό που λέω είναι ότι εμείς καταφέραμε και βρήκαμε μια απολύτως νόμιμη και εντελώς νομική διαδικασία για να απαλλαγούμε από τα χρέη και δεν χρωστάμε χάρη σε κανένα πολιτικάντη. Σε εσάς δεν θα κάνου παρατυπία..θα κάνουν χάρη.
4) Η επικύρωση της βαθμολογίας δεν αποτελεί ούτε καν ένδειξη ότι είμαστε στο άρμα οποιουδήποτε, εντελώς άστοχο το επιχείρημά σου. Προεχόντως, επειδή ήταν απολύτως νόμιμη πράξη (έγινε μάλιστα μετά από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Α. Καλαμαριάς από το CAS), η οποία δικαιώθηκε και από την όλη έκβαση της υπόθεσης Βάλνερ. Άλλωστε, και ο μέγας μαχητής των άνομων συμφερόντων δεν ψήφισε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, απλά δεν μετείχε στην ψηφοφορία (στην οποία μόνο η ΑΕΚ ψήφισε 'κατά', ακόμα και ο βάζελος ψήφισε λευκό)
5) Όχι εγώ, αλλά πολύ μεγάλη μερίδα ουδέτερων φιλάθλων (ακόμα και παοκτσήδων) πιστεύει ότι εξαρτάσαι φέτος από το βάζελο. Οι λόγοι γνωστοί, χιλιοειπωμένοι και δυσαπόδεικτοι προς το παρόν. Πάντως, υπάρχει μια σκιά που σε βαραίνει.
6) Η cosmote ανήκει στον ΠΑΟ ή σε μέτοχο αυτού??
Επισκέπτης
ρε ...ελατε τωρα με το παοκ τα βαλατε?την πιο αδικημενη ομαδα του πρωταθληματος?... ...φετος μπορει να χει καλη ομαδα...αλλα χωρις την ευνοια της διαιτησιας δε θα ηταν τοσο ψηλα....μη τρελαθουμε...ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K