Επισκέπτης
Ωχ κι εγώ!!!!!!!!!!!!!Δεν αναφερεις ενα πραγμα!!Περυσι ο Σκορδας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο αντιπροεδρος την Σουπερ λιγκ!!Σε αυτο υπολογισε οτι τερματισα 15 βαθμους πανω απο σενα,εφτασα τελικο κυπελλου και η αποδοση της ομαδας στο πρωταθλημα ηταν πολυ καλη!Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι σπρωχτηκα απο διαιτησια πες σε ποιον αγωνα!Γιατι μπορω να σου αναφερω αγωνες που αδικηθηκα!
Προπερσυ ειχα βγει ουεφα και δεν χρειαζοταν η τιμωρια του παοκ για το εισιτηριο!Και παλι ομως δεν αναφερεις οτι στην ουεφα σε εκπροσωπησε ο Γκαγκατσης!!!
Για την κοσμοτε σου απανταω,οτι ηταν για διαφημιση θυρας και ΟΧΙ για αγορα ποδοσφαιριστη αμφιβολου αξιας!Δεν ειναι το ιδιο πραγμα και το ξερεις!Επισης η κοσμοτε εχει κανει διαφημισεις σε παρα πολλες ομαδες!Α,και εγω εχω συνδεση κοσμοτε,ειμαι μηπως υποστηριχτης του βγενοπουλου? !Ρε τι ακουμε βραδυατικα
Για τον αβρααμ,δεν θελαμε να τον δωσουμε,αλλα απο καποια στιγμη και μετα ηταν αναγκαιο με την τροπη που πηραν τα πραγματα!Ομως,ποσες συμμετοχες εχει ο αβρααμ και ποσες ο δικος σας??
Και τωρα απαντησε σε αυτα που ρωταω πιο πανω!!!Συνεχιζεις να αποφευγεις!!!!!!!!!!!!!
Λες?