Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ότι απ'τα 2 γίνει.
Αν είναι και κανένας απ'το site καλύτερα.
Προσωπικά τις έχω κόψει τις εκδρομές με τον ΑΡΗ από τότε που έγινα μπαμπάς. Τα Σ/Κ είναι ιερά και αυστηρά οικογενειακά.

Επισκέπτης
Προσωπικά τις έχω κόψει τις εκδρομές με τον ΑΡΗ από τότε που έγινα μπαμπάς. Τα Σ/Κ είναι ιερά και αυστηρά οικογενειακά.
Εμένα θα μου πεις που κάθε Σ/Κ πάω στην άλλη άλλη άκρη της Ελλάδας για τις κόρες.
Αλλά γι'αυτό το Σ/Κ έστειλα την πεθερά και είναι ευκαιρία να δω ένα ματσάκι.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Και ρωταω λοιπον γιατι η βιβαρτια δεν εδωσε αυτη την χορηγια στον παναθηναικο(στον οποιο ειναι μετοχος ο Βγενοπουλος) και προτιμησε τον παοκ?Ειναι μια ερωτηση που αφηνει πολλα αναπαντητα ερωτηματα και υπονοιες για τις σχεσεις παοκ-παναθηναικου!
Πιο απλα δεν μπορω να στα πω!

Διότι στρατηγικά για την Vivartia (για την ακρίβεια για τη ΔΕΛΤΑ γιατί αφορά τα γαλακτοκομικά) η αγορά της Β. Ελλάδας είναι στόχος για το άμεσο μέλλον.Ο όγκος των προϊόντων(κυρίως γάλακτος) είναι αρκετά μικρότερος από οτι δικαιολογεί το μέγεθος πληθυσμιακά της αγοράς αυτής.Το από που το ξέρω φυσικά δεν θέλω να το αναφέρω. Δυστυχώς δεν έχω κάτι παραπάνω από το λόγο μου για να μπορέσω να το στηρίξω, αλλά σοβαρά είναι κάτι που είχε πέσει ως συζήτηση αρκετά πριν τη μεταγραφή.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμένα θα μου πεις που κάθε Σ/Κ πάω στην άλλη άλλη άκρη της Ελλάδας για τις κόρες.
Αλλά γι'αυτό το Σ/Κ έστειλα την πεθερά και είναι ευκαιρία να δω ένα ματσάκι.
Πάνε δες το παο - λάρισα καλύτερα  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
“Οργιάζουν” τα δημοσιεύματα στη πρωτεύουσα αναφορικά με τον Νίκο Καράμπελα και την ΑΕΚ. Μάλιστα χθες έκαναν λόγο ότι ο 25χρονος αμυντικός είναι ένα βήμα από το να υπογράψει στην Ένωση. Βάση των κανονισμών ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, από τον Γενάρη, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να είναι ενημερωμένος και ο Άρης.

Για να γράφουν λοιπόν στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα για τον Καράμπελα, είναι πολύ πιθανό-αν όχι σίγουρο- οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Άρης δεν μένει έξω από το παιχνίδι. Οι “κίτρινοι” θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και για αυτό το λόγο του ετοιμάζουν πρόταση τριετούς διάρκειας με σημαντικές αυξημένες οικονομικές απολαβές. Εφόσον λοιπόν του την καταθέσουν, στη συνέχεια είναι καθαρά θέμα του Νίκου Καράμπελα το τι θα αποφασίσει. Ο ίδιος είχε τονίσει πρόσφατα ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης και ότι δεν τον απασχολεί τίποτα άλλο αυτή την στιγμή, παρά μόνο οι στόχοι της ομάδας του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο 25χρονος αμυντικός έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του. Εξελίξεις επί του θέματος θα υπάρξουν άμεσα και το σίγουρο είναι ότι ή όλη υπόθεση θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου των “κίτρινων”.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Κάλβο

Το άλλο θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Τόνι Κάλβο. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο, με τον Άρη να του έχει προτείνει συμβόλαιο ως το 2013 και με αυξημένες φυσικά απολαβές. Οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα επέλθει η συμφωνία. Το θετικό και σε αυτή την περίπτωση-όπως και με τον Βιτόλο- είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στους “κίτρινους”.

Κράτα Κάλβο - Βιτόλο δώσε Καράμπελα να μην στεναχωρηθεί ο βάτραχος. Αρκετούς Έλληνες έχουμε στην ομάδα  :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επιστράφηκε ως απαράδεκτη η ερώτηση της βουλευτού κας Ράπτη

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης κα. Έλενα Ράπτη κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ερώτησή της προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα την ελληνική διαιτησία. Η ΠΑΕ Άρης την επέστρεψε ως απαράδεκτη συνοδευόμενη από την ακόλουθη επιστολή.
«Η κοινοποίηση της κατάθεσης εκ μέρους σας ερώτησης προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα “Η αβάσταχτη αθλιότητα της ελληνικής διαιτησίας ποδοσφαίρου” και αριθμό πρωτοκόλλου 15600/5.3.2009, σας επιστρέφεται ως απαράδεκτη. Δυστυχώς κυρία Ράπτη τηρήσατε απόλυτη σιγή όπως βέβαια και άλλοι ομόλογοί σας όταν η ΠΑΕ Άρης ήταν θύμα μπαράζ κάκιστων διαιτησιών, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτελέσματα σε βάρος της, όλα αυτά τα οποία αναφέρετε στην ερώτηση σας. Δυστυχώς ευαισθητοποιηθήκατε όταν πιστέψατε ότι θα συνδράμετε στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για να επωφεληθούν αυτοί στους οποίους προσβλέπετε να σας ανταμείψουν με τα ανάλογα πολιτικά οφέλη».

Μπραβο ρε μαγκα Σκορδα, μια χαρα απαντηση σε καθε λογης τσουτσεκι που εν οψει εκλογων πουλαει ψευτοεκδουλευση και ψευτοεπερωτησεις του κωλου με αποκλειστικο σκοπο και στοχο τη σταχτη στα ματια (αυτων που εχουν ακομα και τρωνε σανο) και τα ΠΟΛΥΤΙΜΑ για αυτους σταυρουδακια!!!!  ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ . και -

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε ρε τι ψηφίζουμε! :jerking:
Μου αρέσει που κάποιοι νομίζουν ότι αν μπουν νέα άτομα στην βουλή όλα θα φτιάξουν!Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται!  :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• elenarapti8.jpg
    elenarapti8.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Επιστράφηκε ως απαράδεκτη η ερώτηση της βουλευτού κας Ράπτη

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης κα. Έλενα Ράπτη κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ερώτησή της προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα την ελληνική διαιτησία. Η ΠΑΕ Άρης την επέστρεψε ως απαράδεκτη συνοδευόμενη από την ακόλουθη επιστολή.
«Η κοινοποίηση της κατάθεσης εκ μέρους σας ερώτησης προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα “Η αβάσταχτη αθλιότητα της ελληνικής διαιτησίας ποδοσφαίρου” και αριθμό πρωτοκόλλου 15600/5.3.2009, σας επιστρέφεται ως απαράδεκτη. Δυστυχώς κυρία Ράπτη τηρήσατε απόλυτη σιγή όπως βέβαια και άλλοι ομόλογοί σας όταν η ΠΑΕ Άρης ήταν θύμα μπαράζ κάκιστων διαιτησιών, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτελέσματα σε βάρος της, όλα αυτά τα οποία αναφέρετε στην ερώτηση σας. Δυστυχώς ευαισθητοποιηθήκατε όταν πιστέψατε ότι θα συνδράμετε στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για να επωφεληθούν αυτοί στους οποίους προσβλέπετε να σας ανταμείψουν με τα ανάλογα πολιτικά οφέλη».

Μπραβο ρε μαγκα Σκορδα, μια χαρα απαντηση σε καθε λογης τσουτσεκι που εν οψει εκλογων πουλαει ψευτοεκδουλευση και ψευτοεπερωτησεις του κωλου με αποκλειστικο σκοπο και στοχο τη σταχτη στα ματια (αυτων που εχουν ακομα και τρωνε σανο) και τα ΠΟΛΥΤΙΜΑ για αυτους σταυρουδακια!!!!  ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ . και -
Τι σούργελα είναι αυτά ρε πούστη μου!
Ποιοι  :jerking: τα ψηφίζουνε?
Face cοntrol στα εκλογικά τμήματα τώρα!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι σούργελα είναι αυτά ρε πούστη μου!
Ποιοι  :jerking: τα ψηφίζουνε?
Face cοntrol στα εκλογικά τμήματα τώρα!

Κι ομως φιλε, αυτη ειναι η ΕΙΚΟΝΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..... αυτους που ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ψηφιζουμε, γι αυτο συνεχιζουν το ΔΟΥΛΕΜΑ, επειδη καταλαβαινουν ποσο ΚΟΡΟΙΔΑ ειμαστε και τρωμε το παραμυθι του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!

Επισκέπτης
Κι ομως φιλε, αυτη ειναι η ΕΙΚΟΝΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..... αυτους που ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ψηφιζουμε, γι αυτο συνεχιζουν το ΔΟΥΛΕΜΑ, επειδη καταλαβαινουν ποσο ΚΟΡΟΙΔΑ ειμαστε και τρωμε το παραμυθι του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!
Αυτό συμβαίνει γιατί δικαίωμα ψήφου έχουν δυστυχώς όλοι.Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα.
Πέρα απ'αυτό όμως ήταν μαγκιά του Σκόρδα να της το γυρίσει στα μούτρα.Ας συνταχθούν μαζί τους άλλοι που τον τρώνε τον παππά.Μόλις υπάρξει υποψία αδικίας του παοκ ξεσηκώνονται όλοι οι επαναστάτες του γλυκού νερού.(ζορρό-ράπτη).
Ρε ούστ!!!!!!!!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό συμβαίνει γιατί δικαίωμα ψήφου έχουν δυστυχώς όλοι.Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα.
Πέρα απ'αυτό όμως ήταν μαγκιά του Σκόρδα να της το γυρίσει στα μούτρα.Ας συνταχθούν μαζί τους άλλοι που τον τρώνε τον παππά.Μόλις υπάρξει υποψία αδικίας του παοκ ξεσηκώνονται όλοι οι επαναστάτες του γλυκού νερού.(ζορρό-ράπτη).
Ρε ούστ!!!!!!!!!!!!!!!

Ακριβως αυτο φιλε μου, επισης επειδη το γαμημενο συστημα στην ελλαδα εχει κανει "ονειρο ζωης" ενα βολεμα, μια θεση στο δημοσιο, αυτοι κανουν τη δουλεια τους, ταζουν,ταζουν και μετα τις εκλογες μην τον ειδατε........ Ρε Ελληνα, ΞΥΠΝΑ, δε χωρανε αλλοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ, μπουκωσε, ανοιξε τα ματια σου, βαλε τον κωλο σου κατω, ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ευκαιριες για δουλεια, ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, υπαρχουν, 1 Ευρω την κυριακη αντι για σπορ του βορρα- αγγελιοφορος, εχει εκει πραμα στην ευρεση εργασιας.....

Εδω ο ΑΘΛΙΟΣ Ο ΖΟΡΟ, τολμησε να ξεστομισει στον αερα, "Αρειανος ειμαι, αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση" οταν βουιξε η πολη και μας τα πρηξανε για την ψευτοσφαγη του μπαοκ...... Ρε ζορο, την επομενη του γαυρος-Αρης που υπηρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σφαγη 'η εστω πιο φανερη, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ??????? ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΕΙΑΝΕ??????? Ουστ ρε λαμογια ολοι...... καλα ξηγηθηκες ρε Λαμπρο, μαζι σου!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εφυγε ο ταρατσας και σβησατε ρε γαμωτο
απο τις 14-15 σελιδες καθημερινα πεσατε στα 2 ποστ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εφυγε ο ταρατσας και σβησατε ρε γαμωτο
απο τις 14-15 σελιδες καθημερινα πεσατε στα 2 ποστ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μας ελειψε κιολας ο πουστης!!!!!!!!

Τι να κανουμε ρε φιλε, αυτη την εβδομαδα εχουν ΑΛΛΟΙ την τιμητικη τους, αφου...... "το αιμα του μπαοκ ετρεξε μεχρι τη χαβουζα της αθηνας"....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως αυτο φιλε μου, επισης επειδη το γαμημενο συστημα στην ελλαδα εχει κανει "ονειρο ζωης" ενα βολεμα, μια θεση στο δημοσιο, αυτοι κανουν τη δουλεια τους, ταζουν,ταζουν και μετα τις εκλογες μην τον ειδατε........ Ρε Ελληνα, ΞΥΠΝΑ, δε χωρανε αλλοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ, μπουκωσε, ανοιξε τα ματια σου, βαλε τον κωλο σου κατω, ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ευκαιριες για δουλεια, ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, υπαρχουν, 1 Ευρω την κυριακη αντι για σπορ του βορρα- αγγελιοφορος, εχει εκει πραμα στην ευρεση εργασιας.....

Εδω ο ΑΘΛΙΟΣ Ο ΖΟΡΟ, τολμησε να ξεστομισει στον αερα, "Αρειανος ειμαι, αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση" οταν βουιξε η πολη και μας τα πρηξανε για την ψευτοσφαγη του μπαοκ...... Ρε ζορο, την επομενη του γαυρος-Αρης που υπηρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σφαγη 'η εστω πιο φανερη, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ??????? ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΕΙΑΝΕ??????? Ουστ ρε λαμογια ολοι...... καλα ξηγηθηκες ρε Λαμπρο, μαζι σου!

Τί νόημα έχει να προσπαθείς να αποδείξεις ποιος σφάχτηκε περισσότερο και σε ποιανού σφαγή δόθηκε περισσότερη έκταση?
Ο,τιδήποτε συμβαίνει στον ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δημοσιότητα,γιατί είναι μεγαλύτερο μαγαζί και πουλάει.

ΥΓ Για να δεις πόσο κωλοτούμπες είστε,μέχρι πρόσφατα ειρωνευόσαστε τον ΠΑΟΚ που μιλούσε για αδικίες.Τώρα έχετε γίνει οι μόνιμοι-και τις πιο πολλές φορές χωρίς αιτία-κλαψιάρηδες.Το σημερινό μενού είχε ανακοίνωση για την άδικη ΕΡΤ που δεν σας πληρώνει και κοντεύετε να φαλιρίσετε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μας ελειψε κιολας ο πουστης!!!!!!!!

Τι να κανουμε ρε φιλε, αυτη την εβδομαδα εχουν ΑΛΛΟΙ την τιμητικη τους, αφου...... "το αιμα του μπαοκ ετρεξε μεχρι τη χαβουζα της αθηνας"....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
καλα το τι ανακριβειες γραφουν ειναι απιστευτο
αλλα λενε εδω οι δικοι τους και αλλα πανω
μου κατεβασαν συνδεσμιτες με προσκλησεις που προκαλουσαν με χειρονομιες και βρισιες,σημερα γραφουν οτι δειραμε επισημους,γερους,υπουργους κτλ,παλι καλα που δεν ειπαν οτι δειραμε και τον ιερωνυμο :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τί νόημα έχει να προσπαθείς να αποδείξεις ποιος σφάχτηκε περισσότερο και σε ποιανού σφαγή δόθηκε περισσότερη έκταση?
Ο,τιδήποτε συμβαίνει στον ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δημοσιότητα,γιατί είναι μεγαλύτερο μαγαζί και πουλάει.

ΥΓ Για να δεις πόσο κωλοτούμπες είστε,μέχρι πρόσφατα ειρωνευόσαστε τον ΠΑΟΚ που μιλούσε για αδικίες.Τώρα έχετε γίνει οι μόνιμοι-και τις πιο πολλές φορές χωρίς αιτία-κλαψιάρηδες.Το σημερινό μενού είχε ανακοίνωση για την άδικη ΕΡΤ που δεν σας πληρώνει και κοντεύετε να φαλιρίσετε

Ισα ισα, αυτο αποφευγω να το κανω γιατι ξερω οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε, ο καθενας τα βλεπει οπως θελει. Το οτι ειναι μεγαλυτερο μαγαζι ο παοκ και παιρνουν μεγαλυτερη δημοσιοτητα τα θεματα του, εν μερει ισχυει, αλλα εχει να κανει και με το ΠΟΙΟΙ γιγαντωνουν καποια πραγματα-καταστασεις και τι ΟΦΕΛΟΣ εχουν.Αν νομιζεις οτι τα ματωμενα πρωτοσελιδα πειθουν καποιον ο οποιος εχει ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, οκ, δικαιωμα σου.

Υ.Γ. Εγω προσωπικα δεν κοροιδευω καποιον ο οποιος εχει αδικηθει, αλλα οταν ξεπερναει κατα πολυ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, οπως 20 και πλεον χρονια κανουν αυτοι που κινουνται και στηριζουν την ομαδα σου, εκει οχι απλα τον χλευαζω, θα του τη λεω οσο θελω. Για το θεμα της ΝΕΤ, αν ειναι οπως τα λεει ο Σκορδας, ΦΥΣΙΚΑ και θα βγαλει ανακοινωση, αν δεν πληρωνονται οι συμφωνιες, οπως εχουν υπογραφει και τον βγαζει εξω απο τον οικονομικο προγραμματισμο του. Κι αυτο πειραζει?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καλα το τι ανακριβειες γραφουν ειναι απιστευτο
αλλα λενε εδω οι δικοι τους και αλλα πανω
μου κατεβασαν συνδεσμιτες με προσκλησεις που προκαλουσαν με χειρονομιες και βρισιες,σημερα γραφουν οτι δειραμε επισημους,γερους,υπουργους κτλ,παλι καλα που δεν ειπαν οτι δειραμε και τον ιερωνυμο :jerking:

Καλα, ασε, δε με πειθουν, τους εχω σπουδασει τοσα χρονια εδω στην πολη, καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει ποτε και πουθενα, εδω ηρθαν στο χαριλαου πρωταθλημα και κυπελλο, στο πρωτο παιχνιδι εκανε μαλακια η αστυνομια και φαγανε ΚΑΤΙ ΨΙΛΕΣ μπαινοντας στο γηπεδο, στο δευτερο δεν εγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και οι χαζοχαρουμενοι κανανε βλαχομαγκιες με κατι πανο που πηγαν να βγαλουν και κατι ΑΡΗ-εβραιε βιντεακια στο youtube, μεχρι φυσικα να φανε μπινελικια και κατι μπουκαλακια απο πανω απο την 9 και να λουφαξουν μεσα στη σουιτα. Και στα λεω, που ειδα τι καφριλικια προσπαθησαν να μας κανουν στη τρουμπα, επειδη ημουν με προσκληση στο πρωτο παιχνιδι του κυπελλου, οι "οσιες παρθενες"!!!!!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom