Επισκέπτης
Ότι απ'τα 2 γίνει.Εμείς από το site η γενικά αν θα γίνει εκδρομή;
Αν είναι και κανένας απ'το site καλύτερα.
Ότι απ'τα 2 γίνει.Εμείς από το site η γενικά αν θα γίνει εκδρομή;
Προσωπικά τις έχω κόψει τις εκδρομές με τον ΑΡΗ από τότε που έγινα μπαμπάς. Τα Σ/Κ είναι ιερά και αυστηρά οικογενειακά.Ότι απ'τα 2 γίνει.
Αν είναι και κανένας απ'το site καλύτερα.
Εμένα θα μου πεις που κάθε Σ/Κ πάω στην άλλη άλλη άκρη της Ελλάδας για τις κόρες.Προσωπικά τις έχω κόψει τις εκδρομές με τον ΑΡΗ από τότε που έγινα μπαμπάς. Τα Σ/Κ είναι ιερά και αυστηρά οικογενειακά.
Και ρωταω λοιπον γιατι η βιβαρτια δεν εδωσε αυτη την χορηγια στον παναθηναικο(στον οποιο ειναι μετοχος ο Βγενοπουλος) και προτιμησε τον παοκ?Ειναι μια ερωτηση που αφηνει πολλα αναπαντητα ερωτηματα και υπονοιες για τις σχεσεις παοκ-παναθηναικου!
Πιο απλα δεν μπορω να στα πω!
Πάνε δες το παο - λάρισα καλύτεραΕμένα θα μου πεις που κάθε Σ/Κ πάω στην άλλη άλλη άκρη της Ελλάδας για τις κόρες.
Αλλά γι'αυτό το Σ/Κ έστειλα την πεθερά και είναι ευκαιρία να δω ένα ματσάκι.
...και το μουνί χτενίζεται!
Σωστός!Ούτε αυτό...καθώς παίζει...αποτρίχωση με κερί!!! ;) ;) ;) ;)
Τι σούργελα είναι αυτά ρε πούστη μου!Επιστράφηκε ως απαράδεκτη η ερώτηση της βουλευτού κας Ράπτη
Η βουλευτής Θεσσαλονίκης κα. Έλενα Ράπτη κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ερώτησή της προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα την ελληνική διαιτησία. Η ΠΑΕ Άρης την επέστρεψε ως απαράδεκτη συνοδευόμενη από την ακόλουθη επιστολή.
«Η κοινοποίηση της κατάθεσης εκ μέρους σας ερώτησης προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα “Η αβάσταχτη αθλιότητα της ελληνικής διαιτησίας ποδοσφαίρου” και αριθμό πρωτοκόλλου 15600/5.3.2009, σας επιστρέφεται ως απαράδεκτη. Δυστυχώς κυρία Ράπτη τηρήσατε απόλυτη σιγή όπως βέβαια και άλλοι ομόλογοί σας όταν η ΠΑΕ Άρης ήταν θύμα μπαράζ κάκιστων διαιτησιών, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτελέσματα σε βάρος της, όλα αυτά τα οποία αναφέρετε στην ερώτηση σας. Δυστυχώς ευαισθητοποιηθήκατε όταν πιστέψατε ότι θα συνδράμετε στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για να επωφεληθούν αυτοί στους οποίους προσβλέπετε να σας ανταμείψουν με τα ανάλογα πολιτικά οφέλη».
Μπραβο ρε μαγκα Σκορδα, μια χαρα απαντηση σε καθε λογης τσουτσεκι που εν οψει εκλογων πουλαει ψευτοεκδουλευση και ψευτοεπερωτησεις του κωλου με αποκλειστικο σκοπο και στοχο τη σταχτη στα ματια (αυτων που εχουν ακομα και τρωνε σανο) και τα ΠΟΛΥΤΙΜΑ για αυτους σταυρουδακια!!!! ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ . και -
Τι σούργελα είναι αυτά ρε πούστη μου!
Ποιοι τα ψηφίζουνε?
Face cοntrol στα εκλογικά τμήματα τώρα!
Αυτό συμβαίνει γιατί δικαίωμα ψήφου έχουν δυστυχώς όλοι.Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα.Κι ομως φιλε, αυτη ειναι η ΕΙΚΟΝΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..... αυτους που ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ψηφιζουμε, γι αυτο συνεχιζουν το ΔΟΥΛΕΜΑ, επειδη καταλαβαινουν ποσο ΚΟΡΟΙΔΑ ειμαστε και τρωμε το παραμυθι του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!
Αυτό συμβαίνει γιατί δικαίωμα ψήφου έχουν δυστυχώς όλοι.Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα.
Πέρα απ'αυτό όμως ήταν μαγκιά του Σκόρδα να της το γυρίσει στα μούτρα.Ας συνταχθούν μαζί τους άλλοι που τον τρώνε τον παππά.Μόλις υπάρξει υποψία αδικίας του παοκ ξεσηκώνονται όλοι οι επαναστάτες του γλυκού νερού.(ζορρό-ράπτη).
Ρε ούστ!!!!!!!!!!!!!!!
εφυγε ο ταρατσας και σβησατε ρε γαμωτο
απο τις 14-15 σελιδες καθημερινα πεσατε στα 2 ποστ
Ακριβως αυτο φιλε μου, επισης επειδη το γαμημενο συστημα στην ελλαδα εχει κανει "ονειρο ζωης" ενα βολεμα, μια θεση στο δημοσιο, αυτοι κανουν τη δουλεια τους, ταζουν,ταζουν και μετα τις εκλογες μην τον ειδατε........ Ρε Ελληνα, ΞΥΠΝΑ, δε χωρανε αλλοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ, μπουκωσε, ανοιξε τα ματια σου, βαλε τον κωλο σου κατω, ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ευκαιριες για δουλεια, ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, υπαρχουν, 1 Ευρω την κυριακη αντι για σπορ του βορρα- αγγελιοφορος, εχει εκει πραμα στην ευρεση εργασιας.....
Εδω ο ΑΘΛΙΟΣ Ο ΖΟΡΟ, τολμησε να ξεστομισει στον αερα, "Αρειανος ειμαι, αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση" οταν βουιξε η πολη και μας τα πρηξανε για την ψευτοσφαγη του μπαοκ...... Ρε ζορο, την επομενη του γαυρος-Αρης που υπηρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σφαγη 'η εστω πιο φανερη, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ??????? ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΕΙΑΝΕ??????? Ουστ ρε λαμογια ολοι...... καλα ξηγηθηκες ρε Λαμπρο, μαζι σου!
καλα το τι ανακριβειες γραφουν ειναι απιστευτομας ελειψε κιολας ο πουστης!!!!!!!!
Τι να κανουμε ρε φιλε, αυτη την εβδομαδα εχουν ΑΛΛΟΙ την τιμητικη τους, αφου...... "το αιμα του μπαοκ ετρεξε μεχρι τη χαβουζα της αθηνας".......
Τί νόημα έχει να προσπαθείς να αποδείξεις ποιος σφάχτηκε περισσότερο και σε ποιανού σφαγή δόθηκε περισσότερη έκταση?
Ο,τιδήποτε συμβαίνει στον ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δημοσιότητα,γιατί είναι μεγαλύτερο μαγαζί και πουλάει.
ΥΓ Για να δεις πόσο κωλοτούμπες είστε,μέχρι πρόσφατα ειρωνευόσαστε τον ΠΑΟΚ που μιλούσε για αδικίες.Τώρα έχετε γίνει οι μόνιμοι-και τις πιο πολλές φορές χωρίς αιτία-κλαψιάρηδες.Το σημερινό μενού είχε ανακοίνωση για την άδικη ΕΡΤ που δεν σας πληρώνει και κοντεύετε να φαλιρίσετε
καλα το τι ανακριβειες γραφουν ειναι απιστευτο
αλλα λενε εδω οι δικοι τους και αλλα πανω
μου κατεβασαν συνδεσμιτες με προσκλησεις που προκαλουσαν με χειρονομιες και βρισιες,σημερα γραφουν οτι δειραμε επισημους,γερους,υπουργους κτλ,παλι καλα που δεν ειπαν οτι δειραμε και τον ιερωνυμο