Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι φανερό και σε ένα μικρό παιδί ότι ο Σκόρδας για να καλύψει την διοικητική και αγωνιστική του γύμνια,τα ρίχνει μονίμως στην διαιτησία χάσει κερδίσει.Ξεχνάει τα ματς με Τέλη 80 λεπτά με 10 και δεν κέρδισε,με Λάρισα αποβολή Γκαρσία και μαιμού πέναλτυ,με Θρασύβουλο το Σάββατο,με ΠΑΟΚ αποβολή Βιτόλο.Το ισοζύγιο του άρη μάλλον κλίνει προς το ότι όχι μόνο δεν αδικήθηκε αλλά μάλλον ψιλοευνοημένος είναι.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον ετσι θα γινει, οπως πιστευα οτι ο γαυρος δε θα τον πειραζε να χασει σημερα, σε επιπεδο ομαδας και οχι οπαδικο, αλλα απ οτι βλεπω και εσεις εχετε πολλες απουσιες και βασικες οποτε περιεργο παιχνιδι, οπως να δουμε και τι θα γινει εκτος αγωνιστικου χωρου, εξεδρα,αποδυτηρια, με τις μαλακιες που εγιναν στο τηγανι, αλλα και απο τους μαλακες ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ τις τελευταιες μερες...... Ιδωμεν.

Tο θέμα είναι να μη γίνει καμιά μαλακία. Αν έκανα καφριλίκια αυτοί κάτω δε σημαίνει ότι και εμείς πρέπει να απαντήσουμε με βία. Η μόνη τιμωρία (αν και δύσκολο) είναι μια μεγάλη σε έκταση νίκη.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Είναι φανερό και σε ένα μικρό παιδί ότι ο Σκόρδας για να καλύψει την διοικητική και αγωνιστική του γύμνια,τα ρίχνει μονίμως στην διαιτησία χάσει κερδίσει.

+10000000

Γνωστή τακτική εδώ στην Ελλάδα...το κάνει και ο πολυμετοχικός...το κάνουν τα Παόκια...και λιγότερο τα χανούμια... :jerking: :jerking: :jerking:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
+10000000

Γνωστή τακτική εδώ στην Ελλάδα...το κάνει και ο πολυμετοχικός...το κάνουν τα Παόκια...και λιγότερο τα χανούμια... :jerking: :jerking: :jerking:

Θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Αν το φάουλ που έγινε στον Μπακαγιόκο τελικά το σφύριζε , έδινε την κόκκινη ώς οφειλόταν αλλά το έδινε πέναλντι και ας έγινε έξω από την περιοχή, τί θα έλεγες εσυ;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Tο θέμα είναι να μη γίνει καμιά μαλακία. Αν έκανα καφριλίκια αυτοί κάτω δε σημαίνει ότι και εμείς πρέπει να απαντήσουμε με βία. Η μόνη τιμωρία (αν και δύσκολο) είναι μια μεγάλη σε έκταση νίκη.
Έστω και το κατάφερες.Πόσο νομίζεις ότι τους τιμώρησες?
Δεν ιδρώνει το αυτί τους.Και ξέρεις γιατί? Γιατί μια χαρά γίνονται οι δουλίτσες τους.
Εμείς παλεύουμε μ'ένα Σκόρδα κι εσείς μ'ένα Ζαγοράκη που και οι 2 καλή τη πίστη και με (απελπιστικά) μόνο όπλο τους την αγάπη για την ομάδα τους έχουν να κάνουν με κάποιους που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και κάνουν χρυσοφόρα deal αεροπορικές εταιρείες.
Ξεκολάτε.Ούτε οι γαύροι συμπαθούν εμάς ούτε οι βάζελοι εσάς.Έχουν τον παρά και τον τρόπο να μαζεύουν κι άλλο,όσο εμείς κι εσείς θα μένουμε κι άλλο πίσω.
Αυτά!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έστω και το κατάφερες.Πόσο νομίζεις ότι τους τιμώρησες?
Δεν ιδρώνει το αυτί τους.Και ξέρεις γιατί? Γιατί μια χαρά γίνονται οι δουλίτσες τους.
Εμείς παλεύουμε μ'ένα Σκόρδα κι εσείς μ'ένα Ζαγοράκη που και οι 2 καλή τη πίστη και με (απελπιστικά) μόνο όπλο τους την αγάπη για την ομάδα τους έχουν να κάνουν με κάποιους που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και κάνουν χρυσοφόρα deal αεροπορικές εταιρείες.
Ξεκολάτε.Ούτε οι γαύροι συμπαθούν εμάς ούτε οι βάζελοι εσάς.Έχουν τον παρά και τον τρόπο να μαζεύουν κι άλλο,όσο εμείς κι εσείς θα μένουμε κι άλλο πίσω.
Αυτά!
Τους ξεμπροστιάζω...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Αν το φάουλ που έγινε στον Μπακαγιόκο τελικά το σφύριζε , έδινε την κόκκινη ώς οφειλόταν αλλά το έδινε πέναλντι και ας έγινε έξω από την περιοχή, τί θα έλεγες εσυ;;;;;;;;;;

Θα σου απαντήσω με το χέρι στην καρδιά...με 1 ερώτηση:

ΑΝ η γιαγιά μου είχε @@...θα την φώναζα...παππού???

:think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Τους ξεμπροστιάζω...
Τους ξεμπρόστιασες και προχθές και δεν έχω και κανένα πρόβλημα να το πω γιατί δεν είμαι κανένας κολημένος.
Και μόνο που τους έφτασες στο 117 με αυτές τις συνθήκες μαγκιά σου.
Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν να πας παρακάτω όπως δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε εμένα. Έχουν τον τρόπο τους να μην αφήνουν κανέναν που κάτι πάει να κάνει!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τους ξεμπρόστιασες και προχθές και δεν έχω και κανένα πρόβλημα να το πω γιατί δεν είμαι κανένας κολημένος.
[glow=red,2,300]Και μόνο που τους έφτασες στο 117 με αυτές τις συνθήκες μαγκιά σου.[/glow]Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν να πας παρακάτω όπως δεν πρόκειται να αφήσουν ούτε εμένα. Έχουν τον τρόπο τους να μην αφήνουν κανέναν που κάτι πάει να κάνει!

Υποκειμενικο ειναι αυτο, ο γαυρος προχθες ηταν πολυ κακος, ειχε μπαλα, προσπαθουσε να επιτεθει αλλα δεν ηξεραν τι να κανουν και πως να βαλουν τη μπαλα μεσα στην περιοχη, να βαλουν γκολ, μου θυμισε τα δικα μας φετινα χαλια, που εχουμε κατοχη και καποιες ευκαιριες, αλλα αποτελεσμα μηδεν. Οταν ομως εμειναν με 9 ημουν ψυλλιασμενος οτι θα μπορουσαν ψιλοευκολα να το πανε στα πεναλτυ, αφου μετα το πρωτο πενταλεπτο, μεχρι να συνηθισουν την αμυντικη λειτουργια με 2 παικτες μειον, τοτε ηταν που ο γαυρος το εχασε τελειως και απλα ηταν γυρω γυρω στην περιοχη και με ολο τον παοκ στην αμυνα δε μπορουσε να κανει τιποτα, ψιλοσυγκυρια ηταν το γκολ στο 117'.

Κακα τα ψεματα ομως, φαινεται οτι εχουν ποιοτητα, παικτες αξιας και πιο γεματα ροστερ τουλαχιστον οι 2 τους, η αεκ ειναι αλλη ιστορια,περυσι που ηταν μια καλη χρονια για μας, με καλο ροστερ και προπονητη, δε μπορεσαμε να τους φτασουμε, ακομη πιο τρανο παραδειγμα, χθες ο παο, παρολο που φετος ειναι απο τις πιο τραγικες του χρονιες, χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο εβαλε 3 στη λαρισα που εχει μια συμπαθητικη παρουσια φετος, χαλαρα, χωρις κατι ιδιαιτερο, εβαλε 3 και γεια σας. Παιζει ρολο, το μπατζετ, η ατομικη αξια των παικτων, το γεματο ροστερ, που κανουν τη διαφορα. Για διαιτησια, οτι και να πουμε εχουμε δικαιο, αλλα δε φταιει μονο αυτη και βεβαια, δεν προκειται ΠΟΤΕ να αλλαξει.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποτέ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει η ομάδα για να μας πικραίνει συνεχώς.

[size=30pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]
URL]]

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
+10000000

Το κάνουν ΟΛΟΙ οι χαμένοι κάθε αγωνιστικής από την Α' έως τα τοπικά. Εκτός και αν το ματς έληξε 7-0 οπότε τί να πουν...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το κάνουν ΟΛΟΙ οι χαμένοι κάθε αγωνιστικής από την Α' έως τα τοπικά. Εκτός και αν το ματς έληξε 7-0 οπότε τί να πουν...
Λάθος. Εμείς φάγαμε 4 και ο Λαμπρούκος και ο Κόντης γκρινιάζανε για την διαιτησία  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom