Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ηταν πολυ τυχερος ο καραμπελας που δεν τελειωσε η ποδοσφαιρικη του πορεια εκει...δε συγκρινεται με τα τακλιν του βιτολο στο βιερινια ,ουτε του νατσο στο γιαννακοπουλο...το ενα ηταν εγκληματικο...τα αλλα απλα 2 σκληρα τακλιν

Επισκέπτης
Θα με τρελάνεις; Αυτό που έκανε ο ΓΧ δεν συγκρίνεται με τίποτα όσο και να χτυπιέσαι. Και είναι πούστικο να ποστάρεις για πλάκα τον πόνο του άλλου. Αν και σε λίγο θα μας πεις πως ο Καράμπελας έκανε θέατρο και δεν πόνεσε καν
Πούστικο ήταν αυτό που κάνατε μετά!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πούστικο ήταν αυτό που κάνατε μετά!
Άσκοπο ήταν. Για μενα αν ήταν μάγκες έπρεπε να μπει όλος ο πάγκος μέσα να τα κάνει πουτάνα, να διακοπεί το παιχνίδι και να γίτώσουμε και την 3άρα  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην το ξαναβάλεις αυτό το βιντεάκι ρε Ταράτσα!Εμένα με εκνευρίζει το ύφος που έχει το μαλακιστήρι αμέσως μετά το χτύπημα!Ούτε καν πήγε από πάνω να δει τι έχει πάθει ο Καράμπελας... :jerking: :jerking: :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όλα τα λεφτά ο Σκόρδας στις εξέδρες να τραγουδάει συνθήματα! :2funny:
Απο τα καλυτερα στιγμιοτυπα του φετινου πρωταθληματος. :rockon:

Να χοροπηδαει και να τραγουδαει το ''Αρης και δεν ειμαι καλα''.
Respect στον Λαμπρο :rockon:

Επισκέπτης
Μην το ξαναβάλεις αυτό το βιντεάκι ρε Ταράτσα!Εμένα με εκνευρίζει το ύφος που έχει το μαλακιστήρι αμέσως μετά το χτύπημα!Ούτε καν πήγε από πάνω να δει τι έχει πάθει ο Καράμπελας... :jerking: :jerking: :jerking:
Εντάξει, τον έβαλα στο αβαταρ! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απο τα καλυτερα στιγμιοτυπα του φετινου πρωταθληματος. :rockon:

Να χοροπηδαει και να τραγουδαει το ''Αρης και δεν ειμαι καλα''.
Respect στον Λαμπρο :rockon:
Φαντάζεσαι Πατέρα,Τζίγγερ,Βγενό,κοντοί όλοι αγκαλιά σε παρόμοιο στιγμιότυπο! :2funny:

alkis456

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
respect-040.GIF

Μπράβο παιδί μου. Ποιανού κλώνος είπαμε ότι είσαι;

μέχρι εκεί φτάνει το μυαλουδάκι σου???

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φαντάζεσαι Πατέρα,Τζίγγερ,Βγενό,κοντοί όλοι αγκαλιά σε παρόμοιο στιγμιότυπο! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μαλακια ειναι οτι δεν θα φαινονται οι κοντοι.Μπορει να φαινονται μονο τα καυλια τους  :rolleyes::grin:

Το ξαναλεω respect στο αρρωστακι τον Σκορδα.Δεν ξερω τι του σερνει η πουσταρα ο Ταρατσας αλλα ειναι τυπος :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μαλακια ειναι οτι δεν θα φαινονται οι κοντοι.Μπορει να φαινονται μονο τα καυλια τους  :rolleyes::grin:

Το ξαναλεω respect στο αρρωστακι τον Σκορδα.Δεν ξερω τι του σερνει η πουσταρα ο Ταρατσας αλλα ειναι τυπος :rockon:
Άμα αρχίσω να γράφω συνολικά για τον μπούλη θα γεμίσω 6 σελίδες με μαλακίες που έχει κάνει και έχει πει κατα καιρούς!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άμα αρχίσω να γράφω συνολικά για τον μπούλη θα γεμίσω 6 σελίδες με μαλακίες που έχει κάνει και έχει πει κατα καιρούς!
Ναι μωρή αλλά του αξίζει σεβασμός για την αγνή αγάπη του για τον ΑΡΗ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κοιτα να σου πω ρε φιλε,σοβαρα.

Ο Σκορδας εχει κανει καλο στον Αρη.Την ποναει την ομαδα πολυ και το δειχνει σε καθε ευκαιρια.2 τεταρτες συνεχομενες θεσεις για τον Αρη(οσο τον θυμαμαι εγω) δεν ειναι καθολου ασχημη επιδοση.
Μπορει να γλυκαθηκε προωρα απο την επιτυχια και να ''ξεφυγε'' στις δηλωσεις για πρωταθληματα κτλπ κτλπ,αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι ο Αρης επαιξε καλη μπαλα τα προηγουμενα 2 χρονια.

Αν προιοντος του χρονου καταφερει να μετριασει λιγο την οπαδικη ιδιοτητα του(χωρις να την χασει ομως) μπορει να προσφερει πολλα ακομα.

Συν οτι εχει φαει πολυ κραξιμο και για την εμφανιση του,πραγμα πολυ [size=20pt]ΑΔΙΚΟ[/size].

Και μην αρχισεις τις μαλακιες οτι συμπαθω τον Αρη και αρχιδιες,καμια επαφη.Απλα θεωρω καλο που βρεθηκε ενας ανθρωπος να συμμαζεψει και να προσφερει σαυτην την ομαδα.Οπως αντιστοιχα ειναι ευτυχημα που υπαρχει ο Ζαγορ στον ΠΑΟΚ.Χωρις δυνατη Σαλονικα,χανει πολυ το πρωταθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom