ΟΥΓΚ, αλλά και πάλι μπορεί να σου πέφτει δύσκολη λέξη, τι να πω μαζί σου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είσαι Ινδιάνος;ΟΥΓΚ, αλλά και πάλι μπορεί να σου πέφτει δύσκολη λέξη, τι να πω μαζί σου...
Επισκέπτης
Aγνή αγάπη έχει αλλά πρέπει να σταματήσει να παπαρολογεί και να κοιτάει την δουλειά του χωρίς να μιλάει αριστερά και δεξιά γιατί συνήθως αυτοαναιρείται κάθε τρεις και λίγο!Ναι μωρή αλλά του αξίζει σεβασμός για την αγνή αγάπη του για τον ΑΡΗ
Είσαι Ινδιάνος;
Άχου!!! το παιδί μίλησε και μπορεί να πεί και δύο λέξεις!!! Μαζί!!!
Λοιπόν ΑΝ ξέρεις να διαβάζεις (αμφιβάλω), ο τραυματισμός του Γιανακόπουλου ήταν ίδιος με τη φάση που το παλικαράκι σας παραλίγο να χάσει το πόδι του στο ματς με τους γύφτους. Μόνο που τώρα δράστης ήταν παίκτης της ομάδας σου. Το πέναλτυ με το οποίο πήρατε βαθμό αν σας το σφύριζε μια βδομάδα πριν στο παιχνίδι με το γαύρο θα κάνατε διαδήλωση στην Αθήνα...
Ποιά είναι η αντίδρασή σας για όλα αυτά? Πανιγυρίζετε!!!!
Μπράβο κι από εμένα λοιπόν για το νέο υβρίδιο που θέλετε να γίνετε! (Μπαογκόγαυροι)
Ποιόν είδες να πανηγυρίζει; (αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο, μάθε πρώτα ορθογραφία)Άχου!!! το παιδί μίλησε και μπορεί να πεί και δύο λέξεις!!! Μαζί!!!
Λοιπόν ΑΝ ξέρεις να διαβάζεις (αμφιβάλω), ο τραυματισμός του Γιανακόπουλου ήταν ίδιος με τη φάση που το παλικαράκι σας παραλίγο να χάσει το πόδι του στο ματς με τους γύφτους. Μόνο που τώρα δράστης ήταν παίκτης της ομάδας σου. Το πέναλτυ με το οποίο πήρατε βαθμό αν σας το σφύριζε μια βδομάδα πριν στο παιχνίδι με το γαύρο θα κάνατε διαδήλωση στην Αθήνα...
Ποιά είναι η αντίδρασή σας για όλα αυτά? Πανιγυρίζετε!!!!
Μπράβο κι από εμένα λοιπόν για το νέο υβρίδιο που θέλετε να γίνετε! (Μπαογκόγαυροι)
Τώρα αν σου Φαίνονται ίδιες οι φάσεις Γιανακόπουλου-Καράμπελα δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Η μας κάνεις πλάκα ή είσαι εγκεφαλικά ανάπηρος.
Εσύ λοιπόν που είσαι μορφωμένος διάβασε λίγα ποστ πιο πάνω να δεις την γνώμη μου για το πέναλτυ του Κάμπορα. Εντελώς πληροφοριακά, τι ομάδα είσαι:
Ναι αλλά μετά δεν θα έχεις λόγο ύπαρξηςAγνή αγάπη έχει αλλά πρέπει να σταματήσει να παπαρολογεί και να κοιτάει την δουλειά του χωρίς να μιλάει αριστερά και δεξιά γιατί συνήθως αυτοαναιρείται κάθε τρεις και λίγο!
Ποιόν είδες να πανηγυρίζει; (αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο, μάθε πρώτα ορθογραφία)
Τώρα αν σου Φαίνονται ίδιες οι φάσεις Γιανακόπουλου-Καράμπελα δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Η μας κάνεις πλάκα ή είσαι εγκεφαλικά ανάπηρος.
Εσύ λοιπόν που είσαι μορφωμένος διάβασε λίγα ποστ πιο πάνω να δεις την γνώμη μου για το πέναλτυ του Κάμπορα. Εντελώς πληροφοριακά, τι ομάδα είσαι:
Έλα, μορφωμένε!!! να σου θυμίσω την πρώτη σου απάντηση "Μπράβο παιδί μου. Ποιανού κλώνος είπαμε ότι είσαι;"
Τώρα ποιός από τους 2 μας είναι εγκεφαλικά ανάπηρος άσε να το πει κανένας άλλος...
ΑΕΛΑΡΑ φυσικά
Το φυσικά πολύ μου άρεσε. Λοιπόν αν δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο ας το λήξουμε εδώΈλα, μορφωμένε!!! να σου θυμίσω την πρώτη σου απάντηση "Μπράβο παιδί μου. Ποιανού κλώνος είπαμε ότι είσαι;"
Τώρα ποιός από τους 2 μας είναι εγκεφαλικά ανάπηρος άσε να το πει κανένας άλλος...
ΑΕΛΑΡΑ φυσικά
Επισκέπτης
Πέρσι τέτοια εποχή δεν έλεγα τίποτα για τον Σκόρδα, σχεδόν μόνο καλά λόγια έλεγα!Ναι αλλά μετά δεν θα έχεις λόγο ύπαρξης
Το ότι τα σκάτωσε απο ένα σημείο και μετά δεν φταίω εγώ!
Το ότι έχασε λίγο το τόπι ή οτι η ομάδα δεν τα πάει καλά φέτος δεν σηματοδοτεί το ρίξιμο του Σκόρδα στον ΚαιάδαΠέρσι τέτοια εποχή δεν έλεγα τίποτα για τον Σκόρδα, σχεδόν μόνο καλά λόγια έλεγα!
Το ότι τα σκάτωσε απο ένα σημείο και μετά δεν φταίω εγώ!
Το φυσικά πολύ μου άρεσε. Λοιπόν αν δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο ας το λήξουμε εδώ
Το φυσικά μπορείς να το κρίνεις μόνο άν ποτέ πάρει η ομάδα σου κάποιο τίτλο (έστω κύπελο, γιατί πρωτάθλημα σε βρίσκω χλωμό...)
Και επειδή δεν έχεις κάτι να πεις ας το λήξουμε εδώ.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτο που με τρελλαινει ειναι οτι ο Αρης πλεον παιζει τα εκτος εδρας για το 0-0,δε χτυπαει στα ισα τη νικη ακομη και οταν ειναι καλυτερος οπως χθες,η στη Ξανθη,η με παοκ (κυπελλο).Που ειναι οι 2 προηγουμενες χρονιες που κατεβαιναμε καμικαζι στο γηπεδο?Οσο για τα σφυριγματα χθες,το φαουλ του Νατσο ηταν κιτρινη και το πεναλτυ δινοταν ανετα,ας μη το κουραζουμε και ειδικα με οπαδους ομαδων που ευνοηθηκαν κατα κορον φετος...
Επισκέπτης
Δεν είπα να τον ρίξετε στον Καιάδα, κάντε ότι θέλετε δικαίωμα σας είναι!Το ότι έχασε λίγο το τόπι ή οτι η ομάδα δεν τα πάει καλά φέτος δεν σηματοδοτεί το ρίξιμο του Σκόρδα στον Καιάδα
Εγώ έχω το δικαίωμα να γελάω μαζί του γιατί με διασκεδάζει, υπάρχει κάποιος που σε διασκεδάζει και σου την είπα γιατί το κάνεις αυτό?
Εγώ τον αγαπάω τον μπούλη και εσείς ας λέτε ότι θέλετε! :-*
Είμαι εδώ για σένα για να συζητήσουμε ότι θες. Αν δεν θες δεν το λήγουμε. Μόνο το υφάκι που πουλάς δεν αγοράζω. Δεν νομίζω ότι ήμουν υποχρεωμένος να μαντέψω οτι είσαι οπαδός της αελΤο φυσικά μπορείς να το κρίνεις μόνο άν ποτέ πάρει η ομάδα σου κάποιο τίτλο (έστω κύπελο, γιατί πρωτάθλημα σε βρίσκω χλωμό...)
Και επειδή δεν έχεις κάτι να πεις ας το λήξουμε εδώ.
Το ότι έχεις ομοφυλοφυλικές τάσεις είναι δικαίωμά σου. Απλά θα σε συμβούλευα να προσέχεις το γούστο σουΔεν είπα να τον ρίξετε στον Καιάδα, κάντε ότι θέλετε δικαίωμα σας είναι!
Εγώ έχω το δικαίωμα να γελάω μαζί του γιατί με διασκεδάζει, υπάρχει κάποιος που σε διασκεδάζει και σου την είπα γιατί το κάνεις αυτό?
Εγώ τον αγαπάω τον μπούλη και εσείς ας λέτε ότι θέλετε! :-*
Επισκέπτης
[move][size=30pt]ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ[/size][/move]
Επισκέπτης
Γιατί δεν πάτε να το συζητήσετε στο θρεντ της αελ?Είμαι εδώ για σένα για να συζητήσουμε ότι θες. Αν δεν θες δεν το λήγουμε. Μόνο το υφάκι που πουλάς δεν αγοράζω. Δεν νομίζω ότι ήμουν υποχρεωμένος να μαντέψω οτι είσαι οπαδός της αελ
Επισκέπτης
[move][size=30pt]ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ[/size][/move]
Επισκέπτης
Προσπαθώ να τον ξεπεράσω τον Λαμπρο, τελικά ανακάλυψα ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί του και με το λάγνο κορμί του, για αυτό πετούσα λάσπη για να μην καρφωθώ!Ταράτσα σε φωνάζουν!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K