Άντε πάλι. Κάνεις το λάθος που κάνουν πολλοί. εδώ μέσα δεν μιλάς με την διοίκηση του ΑΡΗ. Και εγώ πολλές φορές γελάω με ανακοινώσεις και με αυτά που γράφει ο super 3. Το πιο αστείο πάντως είναι οι γαύροι που μπήκαν εδώ μέσα για να μας την πουν για την διαιτησίαΔε σε παίρνει αναφορικά με τη διαιτησία και με τις βλακείες που λέει ο πρόεδρός σας περί συστήματος και εσείς τις οποίες εσείς εστερνίζεστε.
Περαστικά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ενα πεναλτι(που εμοιαζε να ηταν απο μια οπτικη) μας εδωσε και μια κιτρινη δεν εδωσε και βγηκαν ολοι να μας πουν για παραγκα του ΑΡΗ? ...οσφπ,παοκ ειδικα ειναι αστειο να μας τη λενε...μαθετε να κρινετε εσεις τις φασεις .μη περιμενετε απο την αθλητικη κυριακη για να κρινετε συμφωνα με αυτα που λεει...
Επισκέπτης
Κλάψατε, κλάψατε όλη την εβδομάδα, τον τσιμπίσατε το βαθμό!!!
Αλήθεια, νιώθετε μάγκες τώρα που μοιάζετε με τους γαύρους??? (το όνειρό σας???)
Αντι να πείτε (σαν άντρες) πως σας βοήθησε ο παμπορίδις, καμαρώνετε...
Ντροπή σας!!!
Ντροπή σας!!!
Κλάψατε, κλάψατε όλη την εβδομάδα, τον τσιμπίσατε το βαθμό!!!
Ντροπή σας!!!
Μπράβο παιδί μου. Ποιανού κλώνος είπαμε ότι είσαι;
Επισκέπτης
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο παοκ και η τουρκια...και ο γαυρος το ιδιο ...Κλάψατε, κλάψατε όλη την εβδομάδα, τον τσιμπίσατε το βαθμό!!!
Ντροπή σας!!!
Επισκέπτης
+1000000Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αρειανούς εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αρειανούς εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
Επισκέπτης
Και λίγα βάζεις!+1000000
Επισκέπτης
Θέλω να ευχαριστήσω τον πλεζουρα, τον doriti, τον Μακλειν, τον laplace και τα άλλα παιδιά που με βοήθησαν να φτάσω στο επίπεδο καφρίλας που είμαι σήμερα, και πάλι ευχαριστώ!
Επισκέπτης
Τα εργαλεία του σύγχρονου χουλιγκανου!
Επίσης καλό θα ήταν να τον ρίξουμε σε ένα λάκκο με πίσσα και μετά να τον κυλίσουμε σε πούπουλα και να τον διαπομπεύσουμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Μην τρελαίνεστε για ένα αποτυχημένο post. Η μόνη κατάρα που θα ταράξει συθέμελα τον εγωισμό του ταράτσα είναι η εξής:Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αρειανούς εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
[size=20pt]ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ[/size]
Επισκέπτης
Γενικά δεν πρέπει να είσαι πολύ καλός στον διάλογο εδώ μέσα με 53 μηνύματα!Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αρειανούς εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε [size=30pt]διάλογο[/size] μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
Επισκέπτης
Άστους να με βρίζουν με τρόπο!Επίσης καλό θα ήταν να τον ρίξουμε σε ένα λάκκο με πίσσα και μετά να τον κυλίσουμε σε πούπουλα και να τον διαπομπεύσουμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Μην τρελαίνεστε για ένα αποτυχημένο post.
Σου είπα ήταν πούστικο ποστάρισμα αλλά όπως σου εξήγησα δεν με χαλάει τίποταΆστους να με βρίζουν με τρόπο!
Επισκέπτης
Όχι και πούστικο, η ψευτοηθικολογία μερικών μέχρι πριν λίγες μέρες μας έκανε να βουρκώσουμε από συγκίνηση και τώρα απλά ξεγελάστηκε ο διαιτητής!Σου είπα ήταν πούστικο ποστάρισμα αλλά όπως σου εξήγησα δεν με χαλάει τίποτα
2ος παίκτης που σακατέψατε φέτος αλλά δεν τρέχει και τίποτα ε?
Γιατί ήταν πούστικο το ποστάρισμά μου???Σου είπα ήταν πούστικο ποστάρισμα αλλά όπως σου εξήγησα δεν με χαλάει τίποτα
Δηλαδή το να τον έβριζα θα ήταν προτιμότερο? Θεωρείς άτυχο το ποστάρισμά του με το οποίο καμάρωνε με την αλητεία του ΓΧ και τον πόνο του Καράμπελα και χαρακτηρίζεις πούστικο το δικό μου? Για εξήγησέ το μου λίγο αυτό, αν θέλεις..
Λάθος κατάλαβες. Ήταν πούστικο το ποστάρισμα του ταράτσα με τον ΚαράμπελαΓιατί ήταν πούστικο το ποστάρισμά μου???
Δηλαδή το να τον έβριζα θα ήταν προτιμότερο? Θεωρείς άτυχο το ποστάρισμά του με το οποίο καμάρωνε με την αλητεία του ΓΧ και τον πόνο του Καράμπελα και χαρακτηρίζεις πούστικο το δικό μου? Για εξήγησέ το μου λίγο αυτό, αν θέλεις..
Θα με τρελάνεις; Αυτό που έκανε ο ΓΧ δεν συγκρίνεται με τίποτα όσο και να χτυπιέσαι. Και είναι πούστικο να ποστάρεις για πλάκα τον πόνο του άλλου. Αν και σε λίγο θα μας πεις πως ο Καράμπελας έκανε θέατρο και δεν πόνεσε κανΌχι και πούστικο, η ψευτοηθικολογία μερικών μέχρι πριν λίγες μέρες μας έκανε να βουρκώσουμε από συγκίνηση και τώρα απλά ξεγελάστηκε ο διαιτητής!
2ος παίκτης που σακατέψατε φέτος αλλά δεν τρέχει και τίποτα ε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K