Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επιβεβαιώσατε αυτά που λέω τόσο καιρό για εσάς, ψευτοηθικολόγοι και κωλοτούμπες! :rockon:
Το μόνο που επιβεβαιώθηκε είναι το πόσο κακός πούστης είσαι, τίποτε άλλο. Μπορείς όμως να συνεχίσεις και ίσως φτάσεις στον στόχο σου. Όλο και κάποιος πιτσιρικάς θα τσατιστεί πάλι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα...

Αρειανοί ξεφτιλίζεστε. Πείτε ότι έκανε μαλακία ο παμπορίδης και τέλειωσε εδώ. Μη μας λέτε @@ριες. Το έδωσε επειδή κλαιγόσασταν τόσο καιρό. Κανείς δεν είπε ότι είστε παράγκα. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε ο στόχος της παράγκας. Στα ριπαπά τους σας γράφουν.
Κάνεις λάθος δεν το έδωσε επειδή κλαιγόμασταν, το έδωσε επειδή τον ξεγέλασε ο Κάμπορα.

Επισκέπτης
Κλαψομούνες ο λαός απαιτεί κήρυγμα για το ότι δεν θέλετε κάλπικα πεναλτι και ότι είστε καθαροί! :rockon:

Επισκέπτης
Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη [size=20pt]πούστης[/size]. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.
[size=20pt]Κρυφόπουστα[/size] σε λέω έχει διαφορά. Για πες
Καλή κωλοτούμπα αλλά σας αρειανός μπορείς καλύτερα! :rockon:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μα αφού λέω πως ήταν μουσαντένιο πέναλτυ, ποιός κρύβεται;
Αυτό έλειπε να πεις ότι ήταν. Ωραία με τη λογική σου και με τον πανιώνιο ο κονσεισάο τον ξεγέλασε τον διαιτητή. Εξάλλου επαφή υπήρξε. Μην ακούσω περί εύνοιας του ΠΑΟΚ από εσένα ποτέ. Για μένα όσο γελοιο ήταν του Κονσεισάο άλλο τόσο γελοίο ήταν του καμπορα. Αλλά πως γίνεται εμάς να μας έσπρωξε αλλά εσάς (που πέρσι πήρατε από "λάθη" διαιτητών καμιά 10αριά ποντους) να μπερδεύτηκε ο τούρκος παμπορίδης δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν τα βαζελάκια κάνετε που κλαίγονται για διαιτησία ενώ και αυτοι στην ιστορία έχουν ευνοηθεί το ίδιο με τους ακατανόμαστους.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλή κωλοτούμπα αλλά σας αρειανός μπορείς καλύτερα! :rockon:
Το πρώτο δεν ήταν για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και το ξέρεις πολύ καλά. Αν θες συνέχιζε να παίζεις με τις λέξεις

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό έλειπε να πεις ότι ήταν. Ωραία με τη λογική σου και με τον πανιώνιο ο κονσεισάο τον ξεγέλασε τον διαιτητή. Εξάλλου επαφή υπήρξε. Μην ακούσω περί εύνοιας του ΠΑΟΚ από εσένα ποτέ. Για μένα όσο γελοιο ήταν του Κονσεισάο άλλο τόσο γελοίο ήταν του καμπορα. Αλλά πως γίνεται εμάς να μας έσπρωξε αλλά εσάς (που πέρσι πήρατε από "λάθη" διαιτητών καμιά 10αριά ποντους) να μπερδεύτηκε ο τούρκος παμπορίδης δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν τα βαζελάκια κάνετε που κλαίγονται για διαιτησία ενώ και αυτοι στην ιστορία έχουν ευνοηθεί το ίδιο με τους ακατανόμαστους.
Στα παπάρια μου τι έγινε στο παοκ πανιώνιος. Δεν ασχολήθηκα με την ομαδούλα σου γιατί μου τα λες όλα αυτά; Όσο για τους 10 πόντους που πήραμε από λάθη πέρσυ κάνεις λάθος. 25 ήταν, έπρεπε να είχαμε υποβιβαστεί πάλι αλλά μας έσωσε η παράγκα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στα παπάρια μου τι έγινε στο παοκ πανιώνιος. Δεν ασχολήθηκα με την ομαδούλα σου γιατί μου τα λες όλα αυτά; Όσο για τους 10 πόντους που πήραμε από λάθη πέρσυ κάνεις λάθος. 25 ήταν, έπρεπε να είχαμε υποβιβαστεί πάλι αλλά μας έσωσε η παράγκα.

Αφού δεν έχεις ορεξούλα και δεν σε παίρνει άφησέ το.

Επισκέπτης
Το πρώτο δεν ήταν για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και το ξέρεις πολύ καλά. Αν θες συνέχιζε να παίζεις με τις λέξεις
Αυτό σου κάνει τότε?
Σάλτα και πηδήσου μωρή αγγλόπουστα που μου γινες και άντρας  :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφού δεν έχεις ορεξούλα και δεν σε παίρνει άφησέ το.
Τι εννοείς δεν με παίρνει;
Στο ότι δεν έχω όρεξη έχεις δίκιο. Έχω μια γαστρεντερίτιδα που με έχει πεθάνει το στομάχι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι εννοείς δεν με παίρνει;
Στο ότι δεν έχω όρεξη έχεις δίκιο. Έχω μια γαστρεντερίτιδα που με έχει πεθάνει το στομάχι

Δε σε παίρνει αναφορικά με τη διαιτησία και με τις βλακείες που λέει ο πρόεδρός σας περί συστήματος και εσείς τις οποίες εσείς εστερνίζεστε.

Περαστικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom