Το μόνο που επιβεβαιώθηκε είναι το πόσο κακός πούστης είσαι, τίποτε άλλο. Μπορείς όμως να συνεχίσεις και ίσως φτάσεις στον στόχο σου. Όλο και κάποιος πιτσιρικάς θα τσατιστεί πάλιΕπιβεβαιώσατε αυτά που λέω τόσο καιρό για εσάς, ψευτοηθικολόγοι και κωλοτούμπες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνεις λάθος δεν το έδωσε επειδή κλαιγόμασταν, το έδωσε επειδή τον ξεγέλασε ο Κάμπορα.Καλημέρα...
Αρειανοί ξεφτιλίζεστε. Πείτε ότι έκανε μαλακία ο παμπορίδης και τέλειωσε εδώ. Μη μας λέτε @@ριες. Το έδωσε επειδή κλαιγόσασταν τόσο καιρό. Κανείς δεν είπε ότι είστε παράγκα. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε ο στόχος της παράγκας. Στα ριπαπά τους σας γράφουν.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Κλαψομούνες ο λαός απαιτεί κήρυγμα για το ότι δεν θέλετε κάλπικα πεναλτι και ότι είστε καθαροί!
Κάνεις λάθος δεν το έδωσε επειδή κλαιγόμασταν, το έδωσε επειδή τον ξεγέλασε ο Κάμπορα.
Ούτε τον σκορδα δεν ξεγέλασε. Μη κρύβεστε πίσω αό το δάχτυλό σας.
Μα αφού λέω πως ήταν μουσαντένιο πέναλτυ, ποιός κρύβεται;Ούτε τον σκορδα δεν ξεγέλασε. Μη κρύβεστε πίσω αό το δάχτυλό σας.
Να σε ρωτήσω κάτι. Δεν μένεις μαζί με την γυναίκα σου;Κλαψομούνες ο λαός απαιτεί κήρυγμα για το ότι δεν θέλετε κάλπικα πεναλτι και ότι είστε καθαροί!
Επισκέπτης
Πως με ρωτάς τέτοιο πράγμα?Να σε ρωτήσω κάτι. Δεν μένεις μαζί με την γυναίκα σου;
Εσύ πούστη με λες συνέχεια και μου κάνεις τέτοια ερώτηση?
Κρυφόπουστα σε λέω έχει διαφορά. Για πεςΠως με ρωτάς τέτοιο πράγμα?
Εσύ πούστη με λες συνέχεια και μου κάνεις τέτοια ερώτηση?
Επισκέπτης
Ηρέμησε ηθική κουκλάρα!ειδατε η αγαμια τι κανει ??? δεν πας να ξυσεις το πουρι απο το πουλακι σου γιατι εχει μαζεψει τοσο καιρο? αντε χοντρουλη..
Επισκέπτης
Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη [size=20pt]πούστης[/size]. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.
Καλή κωλοτούμπα αλλά σας αρειανός μπορείς καλύτερα![size=20pt]Κρυφόπουστα[/size] σε λέω έχει διαφορά. Για πες
Αυτό έλειπε να πεις ότι ήταν. Ωραία με τη λογική σου και με τον πανιώνιο ο κονσεισάο τον ξεγέλασε τον διαιτητή. Εξάλλου επαφή υπήρξε. Μην ακούσω περί εύνοιας του ΠΑΟΚ από εσένα ποτέ. Για μένα όσο γελοιο ήταν του Κονσεισάο άλλο τόσο γελοίο ήταν του καμπορα. Αλλά πως γίνεται εμάς να μας έσπρωξε αλλά εσάς (που πέρσι πήρατε από "λάθη" διαιτητών καμιά 10αριά ποντους) να μπερδεύτηκε ο τούρκος παμπορίδης δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν τα βαζελάκια κάνετε που κλαίγονται για διαιτησία ενώ και αυτοι στην ιστορία έχουν ευνοηθεί το ίδιο με τους ακατανόμαστους.Μα αφού λέω πως ήταν μουσαντένιο πέναλτυ, ποιός κρύβεται;
Το πρώτο δεν ήταν για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και το ξέρεις πολύ καλά. Αν θες συνέχιζε να παίζεις με τις λέξειςΚαλή κωλοτούμπα αλλά σας αρειανός μπορείς καλύτερα!
Στα παπάρια μου τι έγινε στο παοκ πανιώνιος. Δεν ασχολήθηκα με την ομαδούλα σου γιατί μου τα λες όλα αυτά; Όσο για τους 10 πόντους που πήραμε από λάθη πέρσυ κάνεις λάθος. 25 ήταν, έπρεπε να είχαμε υποβιβαστεί πάλι αλλά μας έσωσε η παράγκα.Αυτό έλειπε να πεις ότι ήταν. Ωραία με τη λογική σου και με τον πανιώνιο ο κονσεισάο τον ξεγέλασε τον διαιτητή. Εξάλλου επαφή υπήρξε. Μην ακούσω περί εύνοιας του ΠΑΟΚ από εσένα ποτέ. Για μένα όσο γελοιο ήταν του Κονσεισάο άλλο τόσο γελοίο ήταν του καμπορα. Αλλά πως γίνεται εμάς να μας έσπρωξε αλλά εσάς (που πέρσι πήρατε από "λάθη" διαιτητών καμιά 10αριά ποντους) να μπερδεύτηκε ο τούρκος παμπορίδης δεν μπορώ να το καταλάβω. Σαν τα βαζελάκια κάνετε που κλαίγονται για διαιτησία ενώ και αυτοι στην ιστορία έχουν ευνοηθεί το ίδιο με τους ακατανόμαστους.
Στα παπάρια μου τι έγινε στο παοκ πανιώνιος. Δεν ασχολήθηκα με την ομαδούλα σου γιατί μου τα λες όλα αυτά; Όσο για τους 10 πόντους που πήραμε από λάθη πέρσυ κάνεις λάθος. 25 ήταν, έπρεπε να είχαμε υποβιβαστεί πάλι αλλά μας έσωσε η παράγκα.
Αφού δεν έχεις ορεξούλα και δεν σε παίρνει άφησέ το.
Επισκέπτης
Αυτό σου κάνει τότε?Το πρώτο δεν ήταν για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και το ξέρεις πολύ καλά. Αν θες συνέχιζε να παίζεις με τις λέξεις
Σάλτα και πηδήσου μωρή αγγλόπουστα που μου γινες και άντρας
Εντάξει με έπεισες είσαι πούστηςΑυτό σου κάνει τότε?
Επισκέπτης
Και με τι άλλο να παίξει?Το πρώτο δεν ήταν για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και το ξέρεις πολύ καλά. Αν θες συνέχιζε να παίζεις με τις λέξεις
Τι εννοείς δεν με παίρνει;Αφού δεν έχεις ορεξούλα και δεν σε παίρνει άφησέ το.
Στο ότι δεν έχω όρεξη έχεις δίκιο. Έχω μια γαστρεντερίτιδα που με έχει πεθάνει το στομάχι
Τι εννοείς δεν με παίρνει;
Στο ότι δεν έχω όρεξη έχεις δίκιο. Έχω μια γαστρεντερίτιδα που με έχει πεθάνει το στομάχι
Δε σε παίρνει αναφορικά με τη διαιτησία και με τις βλακείες που λέει ο πρόεδρός σας περί συστήματος και εσείς τις οποίες εσείς εστερνίζεστε.
Περαστικά...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K