You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Μόνο τέτοια θέλετε!Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι σου αρεσουν αυτες οι τακτικες!!!!!!!
Αλλα σου ευχομαι να εισαι ΠΙΟ αντρας απο αυτον τον τυπακο!!!!!!
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση περί ψευτοηθικής και κωλοτούμπας που λέω απο πέρσι!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μόνο τέτοια θέλετε!
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση περί ψευτοηθικής και κωλοτούμπας που λέω απο πέρσι!
Καλα, ενταξει, μας επεισες.... και μονο που ξαναpostaρεις ΑΥΤΟ το video...... ΕΥΓΕ..... εχεις λαμπρο μελλον, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!
μπαοκ-ρετσινα-μαλαματινα......
Επισκέπτης
Σημαία θα σας το κάνω!Καλα, ενταξει, μας επεισες.... και μονο που ξαναpostaρεις ΑΥΤΟ το video...... ΕΥΓΕ..... εχεις λαμπρο μελλον, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!
μπαοκ-ρετσινα-μαλαματινα......
Όπως και τις ανακοινώσεις περι 9μηνης απουσίας του παίκτη!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σημαία θα σας το κάνω!
Όπως και τις ανακοινώσεις περι 9μηνης απουσίας του παίκτη!
Ελα, ξεκολλα, κουραζεις.......
Επισκέπτης
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δυνατά η φωνή να ακουστεί η κραυγή!
Καλα, αν γουσταρεις να βλεπεις ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO, μαγκια σου , συνεχισε οσο γουσταρεις, δε μπορω να βαλω οριο στη ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!
Επισκέπτης
Το σύνθημα πιο δυνατά πιο δυνατά απο την κραυγή του Καράμπελα βγήκε?Καλα, αν γουσταρεις να βλεπεις ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO, μαγκια σου , συνεχισε οσο γουσταρεις, δε μπορω να βαλω οριο στη ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!
Αν είναι έτσι να το τραγουδάω και εγώ!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα πιο καφρο δεν εχω δειΤο σύνθημα πιο δυνατά πιο δυνατά απο την κραυγή του Καράμπελα βγήκε?
καλα πανηγυριζεις για ενα αντιαθλητικο μαρκαρισμα?
Επισκέπτης
[size=30pt]ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΤΣΙ?[/size]
Επισκέπτης
Έλα ταράτσα σου έχω video να γουστάρεις.Το σύνθημα πιο δυνατά πιο δυνατά απο την κραυγή του Καράμπελα βγήκε?
Αν φτιάχνεσαι έτσι μπορείς να
Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη πούστης. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.
Επισκέπτης
Ακόμα κι ο πούστης δε φτιάχνεται (υποθέτω) με τον ανθρώπινο πόνο.Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη πούστης. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.
Καλημέρααα!
Υ.Γ. Τα χάλια μας είχαμε πάλι.
Ηλίου φαεινότερονΑκόμα κι ο πούστης δε φτιάχνεται (υποθέτω) με τον ανθρώπινο πόνο.
Καλημέρααα!
Υ.Γ. Τα χάλια μας είχαμε πάλι.
Καλημέρα σας
Επισκέπτης
Δεν έχει κήρυγμα σήμερα για την καθαρότητα του Άρη?
Όχι. Αντ'αυτού μπορούμε να σε ακούσουμε στο κήρυγμα για την πουστότητα. Για ξεκίναΔεν έχει κήρυγμα σήμερα για την καθαρότητα του Άρη?
Καλημέρα...
Αρειανοί ξεφτιλίζεστε. Πείτε ότι έκανε μαλακία ο παμπορίδης και τέλειωσε εδώ. Μη μας λέτε @@ριες. Το έδωσε επειδή κλαιγόσασταν τόσο καιρό. Κανείς δεν είπε ότι είστε παράγκα. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε ο στόχος της παράγκας. Στα ριπαπά τους σας γράφουν.
Αρειανοί ξεφτιλίζεστε. Πείτε ότι έκανε μαλακία ο παμπορίδης και τέλειωσε εδώ. Μη μας λέτε @@ριες. Το έδωσε επειδή κλαιγόσασταν τόσο καιρό. Κανείς δεν είπε ότι είστε παράγκα. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε ο στόχος της παράγκας. Στα ριπαπά τους σας γράφουν.
Επισκέπτης
Επιβεβαιώσατε αυτά που λέω τόσο καιρό για εσάς, ψευτοηθικολόγοι και κωλοτούμπες!Όχι. Αντ'αυτού μπορούμε να σε ακούσουμε στο κήρυγμα για την πουστότητα. Για ξεκίνα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K