Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι σου αρεσουν αυτες οι τακτικες!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα σου ευχομαι να εισαι ΠΙΟ αντρας απο αυτον τον τυπακο!!!!!!
Μόνο τέτοια θέλετε! :rockon:
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση περί ψευτοηθικής και κωλοτούμπας που λέω απο πέρσι! :thumbsup:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο τέτοια θέλετε! :rockon:
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση περί ψευτοηθικής και κωλοτούμπας που λέω απο πέρσι! :thumbsup:

Καλα, ενταξει, μας επεισες.... και μονο που ξαναpostaρεις ΑΥΤΟ το video...... ΕΥΓΕ..... εχεις λαμπρο μελλον, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

μπαοκ-ρετσινα-μαλαματινα...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Καλα, ενταξει, μας επεισες.... και μονο που ξαναpostaρεις ΑΥΤΟ το video...... ΕΥΓΕ..... εχεις λαμπρο μελλον, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

μπαοκ-ρετσινα-μαλαματινα...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σημαία θα σας το κάνω!
Όπως και τις ανακοινώσεις περι 9μηνης απουσίας του παίκτη!

Επισκέπτης
Καλα, αν γουσταρεις να βλεπεις ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO, μαγκια σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, συνεχισε οσο γουσταρεις, δε μπορω να βαλω οριο στη ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το σύνθημα πιο δυνατά πιο δυνατά απο την κραυγή του Καράμπελα βγήκε? :think:
Αν είναι έτσι να το τραγουδάω και εγώ! :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το σύνθημα πιο δυνατά πιο δυνατά απο την κραυγή του Καράμπελα βγήκε? :think:
Αν είναι έτσι να το τραγουδάω και εγώ! :rockon: :rockon: :rockon:
καλα πιο καφρο δεν εχω δει
καλα πανηγυριζεις για ενα αντιαθλητικο μαρκαρισμα? :jerking:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειδατε η αγαμια τι κανει ??? δεν πας να ξυσεις το πουρι απο το πουλακι σου γιατι εχει μαζεψει τοσο καιρο? αντε χοντρουλη..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη πούστης. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.

Επισκέπτης
Βρε πανάθεμά σας, τα καλύτερα χάνω που δεν μπαίνω εδώ μέσα το Σ/Κ. Αναμενόμενη η χολή από τα κομπλεξικά που ασχολούνται μόνο με τον ΑΡΗ. Που να πηγαίναμε και καλά στο πρωτάθλημα τι θα γινόταν. Ταράτσα δίνεις μια καινούρια διάσταση στη λέξη πούστης. Τόση αρρώστεια πια με τον ΑΡΗ; Αμάν μια γκώσαμε. Όσο για το πέναλτυ να μην άπλωνε το πόδι του ο Κώτσιος για να μην το κέρδιζε ο Καμπορα.
Ακόμα κι ο πούστης δε φτιάχνεται (υποθέτω) με τον ανθρώπινο πόνο.
Καλημέρααα!

Υ.Γ. Τα χάλια μας είχαμε πάλι.

Επισκέπτης
Δεν έχει κήρυγμα σήμερα για την καθαρότητα του Άρη? :think:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα...

Αρειανοί ξεφτιλίζεστε. Πείτε ότι έκανε μαλακία ο παμπορίδης και τέλειωσε εδώ. Μη μας λέτε @@ριες. Το έδωσε επειδή κλαιγόσασταν τόσο καιρό. Κανείς δεν είπε ότι είστε παράγκα. Απλά να ξέρετε ότι δεν είστε ο στόχος της παράγκας. Στα ριπαπά τους σας γράφουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom