Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα σκουλήκια ξεσκεπάστηκαν, Αντι να ντραπούν όπως εμείς μετά τον πανιώνιο κάθονται και μας λενε μαλακίες. Καημένα. Με την ίδια λογική και του Κονσεισάο στον πανιώνιο ήταν πέναλντι γιατί τον ακούμπησε λίγο και έτσι έδωσε το δικαίωμα στον διαιτητή να μπερδευτεί και να το δώσει και τα βουβάλια να μαλώσουν και να την φάνε τα βατράχια και ενώ εμείς παίζουμε στρατέγκο ένας να μην πω τι έβαλε μια νάρκη και μετά το σύστημα ανάγκασε τον καράμπελα να βαρέσει το πέναλντι στο κύπελλο με το τραυματισμένο για 21,4 χρόνια και ο παμπορίδης που είναι τουρκος αλλά μας έδωσε πέναλντι που δεν ήατν μούφα παρόλο που ο καμπορα έπεσε μόνος ενώ εμείς εχθές λέγαμε για τις βουτιές του Χούτου που ΔΕΝ πήρε πέναλντι όμως το δοκάρι του μόρρις στην Τούμπα έγινε γιατί ήταν αδικία που ο τελικός έγινε στην Τούμπα ενώ οι τούρκοι όλο κλαίγονται όχι όμως σαν εμάς που πέρυσι πήραμε περίπου 10 βαθμούς με τη βοήθεια των κορακιών αλλά παίζαμε γαμάτη μπαλα αλλά ευτυχώς έφυγε ο προδότης πρίγκηψ και πήραμε τον ερνάντεθ και παίξαμε ακόμα καλύτερα και έχουμε περισσότερες τελικές από την λίβερπουλ αλλά δεν μας αφήνουν οι διαιτητές και ο ΠΑΟΚ που ο ισολογισμός του είναι για Δ εθνική εώ εμείς νόμιμα διαγράψαμε τα χρέη με το 44 παρόλο που δεν είχαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπούμε αλλά δεν πειράζει φταίνε τα μμε της πόλης που είναι ΠΑΟΚ ............  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σημερα ειδαμε τα παντα...
Η αδικημενη ομαδα της χωρας πηρε παναλτι για γελια,ενω ο γκαρσια δεν εφαγε καν καρτα!!!Αλλα για ποια καρτα μιλαμε,ουτε καν φαουλ δεν ηταν!!!
Τελικα στον καραμπελα δεν ηταν κοκκινη???Γιατι ενα απο τα επιχειρηματων των συμπαθων ερπετων πριν 2 χρονια ηταν...η κραυγη που εβγαλε!!!Αρα με την ιδια λογικη ηταν κοκκινη!Τον ακουσε ολο το γηπεδο!!!Αλλα δεν ειδα ιδια αντιδραση με τοτε!Τι συμπτωση...τοτε ηταν ο Π.Α.Ο.Κ.!Α ρε τι κανει ενα χαμενο πεναλτι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τι επιπεδο,θεε μου!Τι σοβαρη διοικηση εχει αυτη η ομαδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ Τελικα εχει κρυο σημερα στην πολη!Αλλα δεν μου φαινεται για...-14!!! :2funny: :2funny:

Ναι......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και για ΟΛΟΥΣ τους λαρισαιους που θιχτηκατε σημερα για το καλπικο πεναλτυ, τωρα που ξαναειδα τις 2 φασεις, για ξαναδειτε λιγο και το ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ πεναλτυ της Λαρισας...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.1 Αθιγγανοι...... ξεσαλωστε!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Quiz: Στο επερχομενο τυρι-αθιγγανος, θα παιξουν για την ΙΣΤΟΡΙΑ τους ΚΑΙ οι ΔΥΟ ομαδες????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. 1 Απλά επανήλθε η τάξη. Τώρα γλώσσα μέσα και βρείτε νέους τρόπους προπαγάνδας.

Υ.Γ. 2 Απλά θυμήσου τις σχέσεις Ζαγόρ πηλαδάκη. Αυτά βλακάκο....

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...ΥΨΙΣΤΟ ΦΥΤΟ!!!Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΖΕΙ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Υ.Γ. 1 Απλά επανήλθε η τάξη. Τώρα γλώσσα μέσα και βρείτε νέους τρόπους προπαγάνδας.

Υ.Γ. 2 [glow=red,2,300]Απλά θυμήσου τις σχέσεις Ζαγόρ πηλαδάκη. Αυτά βλακάκο....[/glow]

Θυμησου αυτα εσυ, αθιγγανε, οταν θα βγει ο μεγαλυτερος ασος της φετινης χρονιας και ΑΝ τυχον δε βγει, καποιοι δικοι σου αθιγγανοι θα γιουχαρουν τον παικτη ΣΑΣ που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να ΣΚΟΡΑΡΕΙ....... αφου μιλαμε για την ιστοριας σας........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι...ΥΨΙΣΤΟ ΦΥΤΟ!!!Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΖΕΙ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άκουσες το ουρλιαχτό του Καράμπελα σε ένα φάουλ εκεί γύρω στο 70?σαν να τον σφάξανε χωρίς αναισθητικό.Και μετά γελούσε,τόσο πολύ πονούσε!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν είναι των...ανώμαλων της πόλης σας...να το σβήσω ρε αδερφέ.... ;) ;) ;) ;)

Του αρχηγου των "ματωμενων πρωτοσελιδων", της κακιας αθηνας!!!!! Και κατα την προσφιλη τακτικη του μυστακοφορου "βοσκου" της πολης που ταιζει τα προβατα "με μετρο"........

Υ.Γ.3 Τι εγινε βρε παιδια, πολυ ξυλο χθες στη τρουμπα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ και ΟΧΙ με τους οπαδους του γηραιου............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θυμησου αυτα εσυ, αθιγγανε, οταν θα βγει ο μεγαλυτερος ασος της φετινης χρονιας και ΑΝ τυχον δε βγει, καποιοι δικοι σου αθιγγανοι θα γιουχαρουν τον παικτη ΣΑΣ που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να ΣΚΟΡΑΡΕΙ....... αφου μιλαμε για την ιστοριας σας........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δλδ πιστεύεις ότι πραγματικά είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα ώστε να πάρουμε διπλό στο Αλκαζάρ εύκολα ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι στημένο; Εκεί που σχεδόν καμία ομάδα δεν πέρασε;;;; Χαίρομαι που αναγνωρίζεις την ανωτερότητά μας.  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
άκουσες το ουρλιαχτό του Καράμπελα σε ένα φάουλ εκεί γύρω στο 70?σαν να τον σφάξανε χωρίς αναισθητικό.Και μετά γελούσε,τόσο πολύ πονούσε!
Ναι ρε το ποσταρα και παραπανω!!!ΤΙ ΚΡΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΙ!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δλδ πιστεύεις ότι πραγματικά είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα ώστε να πάρουμε διπλό στο Αλκαζάρ εύκολα ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι στημένο; Εκεί που σχεδόν καμία ομάδα δεν πέρασε;;;; Χαίρομαι που αναγνωρίζεις την ανωτερότητά μας.  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Η ομαδα με την αμυνα γρανιτη που δυσκολα δεχεται γκολ και κυνηγαει το champions league :jerking:, μηπως θα χασει ΕΥΚΟΛΑ απο την ομαδα που ειδαμε σημερα???????

Αναγνωριζω την "ιστορια" σας....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καιγεσαι να κερδισει ο Π.Α.Ο.Κ. μωρο μου?Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ρε συ εχω μεγαλη απλα,πρεπει να ειμαι χαλαρος για να μην εχω τραυματισμους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε το ποσταρα και παραπανω!!!ΤΙ ΚΡΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΙ!!!

Γραφτηκε πιο πισω για καρτα που σωστα δοθηκε, γιατι, τυφλε, εφαγε τις ταπες στον αστραγαλο σε τακλιν και οοοοοοοοχχχιιιιι στο γονατο............ :uglystupid: :uglystupid:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η ομαδα με την αμυνα γρανιτη που δυσκολα δεχεται γκολ και κυνηγαει το champions league :jerking:, μηπως θα χασει ΕΥΚΟΛΑ απο την ομαδα που ειδαμε σημερα???????

Αναγνωριζω την "ιστορια" σας....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και η πουτσάρα που σας ρίξαμε από γρανίτη ήταν  :2funny:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξουμε στο 100% βλαμμένο γιατί θέλουμε βαθμούς στα πλευ οφφ.

ΥΓ: Γιατι μια θύρα σας ονομάστηκε θύρα cosmote ακριβώς μετά το ρούλης-βαζελούλης και μετά φάγατε και 4 στο οακα έέέέέ;;;;; Απάντησε μου σε παρακαλώ ρε βλακάκο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καιγεσαι να κερδισει ο Π.Α.Ο.Κ. μωρο μου?Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ρε συ εχω μεγαλη απλα,πρεπει να ειμαι χαλαρος για να μην εχω τραυματισμους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι κοριτσαρα μου, ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ τι θα κανεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΕΣΥ μηπως καιγεσαι να ΧΑΣΕΙΣ????????? Αφου ξαναλεω, μιλαμε για την ΙΣΤΟΡΙΑ καποιων ομαδων???????????

"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ, Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ" ελεγε περυσι το πανο στο Παλαι............ :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και η πουτσάρα που σας ρίξαμε από γρανίτη ήταν  :2funny:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξουμε στο 100% [glow=red,2,300]βλαμμένο[/glow] γιατί θέλουμε βαθμούς στα πλευ οφφ.

ΥΓ: Γιατι μια θύρα σας ονομάστηκε θύρα cosmote ακριβώς μετά το ρούλης-βαζελούλης και μετά φάγατε και 4 στο οακα έέέέέ;;;;; Απάντησε μου σε παρακαλώ ρε [glow=red,2,300]βλακάκο [/glow]

Προσεχε λιγο πως γραφεις...... :sunglasses:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι κοριτσαρα μου, ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ τι θα κανεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΕΣΥ μηπως καιγεσαι να ΧΑΣΕΙΣ????????? Αφου ξαναλεω, μιλαμε για την ΙΣΤΟΡΙΑ καποιων ομαδων???????????

"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ, Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ" ελεγε περυσι το πανο στο Παλαι............ :rockon: :rockon: :rockon:
Κατι μου θυμιζει απο το μπαραζ του Βολου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom