Είναι κρίμα δυο μέτρα παληκάρι να είσαι ομοφυλόφιλος. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Αν θέλεις πάντως μπορώ να διαμεσολαβήσω για να ανταμώσετε. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός....από τα μεγάλα μίση γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες.Προσπαθώ να τον ξεπεράσω τον Λαμπρο, τελικά ανακάλυψα ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί του και με το λάγνο κορμί του, για αυτό πετούσα λάσπη για να μην καρφωθώ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Δε θα γουστάρει ο Λάμπρος.Είναι κρίμα δυο μέτρα παληκάρι να είσαι ομοφυλόφιλος. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Αν θέλεις πάντως μπορώ να διαμεσολαβήσω για να ανταμώσετε. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός....από τα μεγάλα μίση γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες.
Έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία πηδάει την Ιωάννα.
[move][size=30pt]ΛΑΜΠΡΟ ΘΕΕ[/size][/move]
Επισκέπτης
Οδοντίατρος.Συνάδελφοι, λύστε μου μια απορία. Ο Λάμπρος με τι ασχολείται?
Και ενίοτε proctologistΟδοντίατρος.
Επισκέπτης
Μερικές φορές δουλεύει και σε σουπερ μαρκετ, στα τυρια!Και ενίοτε proctologist
Αφου σου αρεσει να κανεις μαθηματα ελληνικων και να κοροιδευεις αλλα ατομα,μαθε οτι το σωστο ειναι "πανηγυριζω" και οχι "πανιγυριζω"!Άχου!!! το παιδί μίλησε και μπορεί να πεί και δύο λέξεις!!! Μαζί!!!
Λοιπόν ΑΝ ξέρεις να διαβάζεις (αμφιβάλω), ο τραυματισμός του Γιανακόπουλου ήταν ίδιος με τη φάση που το παλικαράκι σας παραλίγο να χάσει το πόδι του στο ματς με τους γύφτους. Μόνο που τώρα δράστης ήταν παίκτης της ομάδας σου. Το πέναλτυ με το οποίο πήρατε βαθμό αν σας το σφύριζε μια βδομάδα πριν στο παιχνίδι με το γαύρο θα κάνατε διαδήλωση στην Αθήνα...
Ποιά είναι η αντίδρασή σας για όλα αυτά? Πανιγυρίζετε!!!!
Μπράβο κι από εμένα λοιπόν για το νέο υβρίδιο που θέλετε να γίνετε! (Μπαογκόγαυροι)
Επισκέπτης
Οι Θεοί δεν εργάζονται.Ασχολούνται μόνο με τις Δημιουργίες τους.Συνάδελφοι, λύστε μου μια απορία. Ο Λάμπρος με τι ασχολείται επαγγελματικά?
Πες τα ρε warhol γιατί έχουμε πήξει στα μπακαλορεά εδώ μέσα.Αφου σου αρεσει να κανεις μαθηματα ελληνικων και να κοροιδευεις αλλα ατομα,μαθε οτι το σωστο ειναι "πανηγυριζω" και οχι "πανιγυριζω"!
Τον έχω μαλώσει ήδη για τα λάθη τουΑφου σου αρεσει να κανεις μαθηματα ελληνικων και να κοροιδευεις αλλα ατομα,μαθε οτι το σωστο ειναι "πανηγυριζω" και οχι "πανιγυριζω"!
Επισκέπτης
Δεν σας βλέπω ορεξάτους σήμερα. Που χαθήκατε όλοι ωρέ;
Μαζόχα!
Που'σαι ρε μαλάκα, έχω πήξει στη δουλειά και χρειάζομαι λίγη χαλάρωση.Μαζόχα!
Επισκέπτης
Και εγώ τα ίδια, δεν έχω ώρα να σας πριζώσω σήμερα!Που'σαι ρε μαλάκα, έχω πήξει στη δουλειά και χρειάζομαι λίγη χαλάρωση.
Μουνοθύελα;Και εγώ τα ίδια, δεν έχω ώρα να σας πριζώσω σήμερα!
Επισκέπτης
Στην κυριολεξία όμως!Μουνοθύελα;
Να σου στείλω καμιά πελάτισα ακόμα; Έχω μερικές στην καβάτζαΣτην κυριολεξία όμως!
Επισκέπτης
Για μας τίποτα μωρή κουφάλα?Να σου στείλω καμιά πελάτισα ακόμα; Έχω μερικές στην καβάτζα
Πουστικο ειναι,παιχτης της ομαδας σας να χτυπαει αντιπαλο εκτος φασης και εσεις να πανηγυριζετε και να τον κανετε και ηρωα!Πούστικο ήταν αυτό που κάνατε μετά!
Κοινως κανατε σημαια την πουστια !
Είσαι γιατρός ρε λιγούρη;Για μας τίποτα μωρή κουφάλα?
Επισκέπτης
Ενώ το να απειλείς τον παίκτη και την οικογένεια του, να γεμίζεις την πόλη με αφίσες και αυτοκόλλητα που έλεγαν θάνατος στον Γεωργιάδη ήταν αντρίκιο?Πουστικο ειναι,παιχτης της ομαδας σας να χτυπαει αντιπαλο εκτος φασης και εσεις να πανηγυριζετε και να τον κανετε και ηρωα!
Κοινως κανατε σημαια την πουστια !
Με αυτή την λογική είναι καλύτερα να είσαι πούστης μερικές φορές! ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K