Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προσπαθώ να τον ξεπεράσω τον Λαμπρο, τελικά ανακάλυψα ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί του και με το λάγνο κορμί του, για αυτό πετούσα λάσπη για να μην καρφωθώ!
Είναι κρίμα δυο μέτρα παληκάρι να είσαι ομοφυλόφιλος. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Αν θέλεις πάντως μπορώ να διαμεσολαβήσω για να ανταμώσετε. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός....από τα μεγάλα μίση γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες.

Επισκέπτης
Είναι κρίμα δυο μέτρα παληκάρι να είσαι ομοφυλόφιλος. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Αν θέλεις πάντως μπορώ να διαμεσολαβήσω για να ανταμώσετε. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός....από τα μεγάλα μίση γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες.
Δε θα γουστάρει ο Λάμπρος.
Έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία πηδάει την Ιωάννα. :knockinb:

[move][size=30pt]ΛΑΜΠΡΟ ΘΕΕ[/size][/move]

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Συνάδελφοι, λύστε μου μια απορία. Ο Λάμπρος με τι ασχολείται επαγγελματικά?

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Άχου!!! το παιδί μίλησε και μπορεί να πεί και δύο λέξεις!!! Μαζί!!!

Λοιπόν ΑΝ ξέρεις να διαβάζεις (αμφιβάλω), ο τραυματισμός του Γιανακόπουλου ήταν ίδιος με τη φάση που το παλικαράκι σας παραλίγο να χάσει το πόδι του στο ματς με τους γύφτους. Μόνο που τώρα δράστης ήταν παίκτης της ομάδας σου. Το πέναλτυ με το οποίο πήρατε βαθμό αν σας το σφύριζε μια βδομάδα πριν στο παιχνίδι με το γαύρο θα κάνατε διαδήλωση στην Αθήνα...
Ποιά είναι η αντίδρασή σας για όλα αυτά? Πανιγυρίζετε!!!!
Μπράβο κι από εμένα λοιπόν για το νέο υβρίδιο που θέλετε να γίνετε! (Μπαογκόγαυροι)
Αφου σου αρεσει να κανεις μαθηματα ελληνικων και να κοροιδευεις αλλα ατομα,μαθε οτι το σωστο ειναι "πανηγυριζω" και οχι "πανιγυριζω"!

Επισκέπτης
Συνάδελφοι, λύστε μου μια απορία. Ο Λάμπρος με τι ασχολείται επαγγελματικά?
Οι Θεοί δεν εργάζονται.Ασχολούνται μόνο με τις Δημιουργίες τους.
Αφου σου αρεσει να κανεις μαθηματα ελληνικων και να κοροιδευεις αλλα ατομα,μαθε οτι το σωστο ειναι "πανηγυριζω" και οχι "πανιγυριζω"!
Πες τα ρε warhol γιατί έχουμε πήξει στα μπακαλορεά εδώ μέσα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τον έχω μαλώσει ήδη για τα λάθη του

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν σας βλέπω ορεξάτους σήμερα. Που χαθήκατε όλοι ωρέ;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στην κυριολεξία όμως! :2funny:
Να σου στείλω καμιά πελάτισα ακόμα; Έχω μερικές στην καβάτζα

eleos.jpg

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πούστικο ήταν αυτό που κάνατε μετά!
Πουστικο ειναι,παιχτης της ομαδας σας να χτυπαει αντιπαλο εκτος φασης και εσεις να πανηγυριζετε και να τον κανετε και ηρωα!
Κοινως κανατε σημαια την πουστια  :grin: :grin: :grin:!

Επισκέπτης
Πουστικο ειναι,παιχτης της ομαδας σας να χτυπαει αντιπαλο εκτος φασης και εσεις να πανηγυριζετε και να τον κανετε και ηρωα!
Κοινως κανατε σημαια την πουστια  :grin: :grin: :grin:!
Ενώ το να απειλείς τον παίκτη και την οικογένεια του, να γεμίζεις την πόλη με αφίσες και αυτοκόλλητα που έλεγαν θάνατος στον Γεωργιάδη ήταν αντρίκιο?
Με αυτή την λογική είναι καλύτερα να είσαι πούστης μερικές φορές! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom