Ώρες , ώρες πιστεύω ότι ο θεός έχει στείλει τον Αρη για να γελάω μαζί του και τους αρειανούς για να τους δουλεύουμε. Έτσι και σήμερα όπου ένας φίλος μου έστειλε με e-mail ενα κομμάτι από ποστάρισμα αρειανού στο φόρουμ του super3…Και αν ψάχνεις να βρεις κάτι να γελάσεις δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτό…
Και για να μην μπερδευτούμε , τα λόγια του αρειανού σουπερά που προσπαθεί να το παίξει “ουδέτερος” για να πείσει τους ομοϊδεάτες του ότι ο σουπερ3 είναι η κορυφή των οπαδών μεταφέρονται αυτούσια έντονο και πλαγιαστά. Ελπίζω την επόμενη φορά, να βάλουν άλλον “ουδέτερο” αρειανό να πείσει τους υπόλοιπους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν…
- Σήμερα φουσκώνω από περηφάνεια για το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΑΡΗ και κυρίως για το πιο ζωντανό του κομμάτι, τον SUPER3.
Εσύ και τα παγώνια μόνο φουσκώνετε έτσι…Δεν πιστεύω να άπλωσες τα χέρια ή να τούρλωσες τον κώλο νομίζοντας ότι έχει φτερά, ε? Άσε που στην πραγματικότητα εγώ νομίζω ότι φούσκωσες από τα φασόλια γίγαντες που έφαγες το μεσημέρι , αλλά που να το καταλάβεις…
- Tι κερκιδάρα διοργανώσατε ρε μάγκες;
Ανατρίχιασα ολόκληρος κι έπαθα την πλάκα μου.
Ναι εγώ ο μπαρουτοκαπνισμένος γερο-δάσκαλος που έχω φάει 30 χρόνια και, στο ΝΑΟ, είναι από τις λίγες φορές που λύγισα.
Ωπα μεγάλε, τράβα χειρόφρενο…Ανατρίχιασες μετά το φούσκωμα, και στην συνέχεια λύγισες? Τι στο διάολο μεξικάνικα μαύρα φασόλια έφαγες και σε έπιασε κόψιμο? Εκτός αυτού είναι και αχώνευτη η ρημάδα η ομάδα σου, 30 χρόνια που την βλέπεις πρέπει να έχει καταστραφεί τελείως το στομάχι σου…Περαστικά σου φίλε… Τι να πω..
- Μου κόπηκαν τα γόνατα κι έκλαιγα σαν μωρό παιδί από τη συγκίνηση, με αυτό που αντίκρυσα.
Μια πανδαισία, μια απίστευτη ποδοσφαιρική οπτασία, ένα όνειρο.
Μια ανεπανάληπτη εικόνα που θα μου μείνει αξέχαστη και με παρόμοια της δεν μπορεί να συγκριθεί.
Σε φαντάζομαι φίλε να έχεις πάρει την φωτογραφική σου μηχανή και να τραβάς φωτογραφίες την τηλεόραση και στο τέλος γονατιστός να την αγκαλιάζεις και να ξεσπάς σε λυγμούς χύνοντας ποτάμια δάκρυα πάνω στο τηλεκοντρόλ…Μια “πανδαισία”?, μια “οπτασία”?, ένα “όνειρο”? Μάλιστα…και μετά ,υπό το φως των κεριών άφησες το ποτήρι κρασί από το χέρι και φορώντας την φανέλα του Αρη, πήρες την γυναίκα σου αγκαλιά και χορεύατε βαλς στο σαλόνι, παριστάνοντας την Τζούλια Ρομπερτς στην μελωδία της ευτυχίας!! Ο θεός να μας βοηθάει…ο Κόκε μπαλαρίνα…Αυτή και αν δεν είναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΙΚΟΝΑ!
- Φώτα, λάμψη, παλμός, λαρύγγι, αγάπη, πάθος, τρέλα, καψούρα, ένας απίστευτος συνδυασμός συναισθημάτων, φωτός και καπνού που μας πήρε όλους και μας σήκωσε.
Από σήμερα αλλάζει ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου.
Από εκεί που πίστευα πως μόνο οι άνθρωποι μιλούν σήμερα άλλαξα γνώμη.
Κάτσε μια στιγμή ρε μπέμπη... Που να σε πηγαίναμε και στο Λούνα Πάρκ δηλαδή, να βλέπεις τα λαμπιόνια να αναβοσβήνουν και να χοροπηδάς σαν τρελός από ευτυχία! Να βλέπεις πολύχρωμα φωτάκια και να κατουριέσαι από την χαρά σου! Για να μην μιλήσω για τα αρκουδάκια που μπορέι να κερδίσεις από την σκοποβολή…Μια εβδομάδα αγκαλιά μαζί θα κοιμάστε…Δηλαδή επειδή είδες φώς και πυροτεχνήματα , χάζεψες και άλλαξε η κοσμοθεωρία σου?? Και ξαφνικά από εκεί που πίστευες ότι μόνο οι άνθρωποι μιλούν , άρχισες να πιστεύεις ότι μιλούν τα δέντρα,οι γλάστρες και το πεζοδρόμιο γύρω σου? Δηλαδή σταματάς και πιάνεις κουβέντα με τους κάδους απορριμμάτων στον δρόμο? Αγκαλιάζεσαι και τρίβεσαι σαν τα σκυλιά στις πινακίδες σήμανσης? Ερωτεύεσαι τα Φανάρια? …Ο θεός να σε λυπηθεί δύστυχε …
- Μιλάει και το φως κι ο καπνός κι ο πυρσός.
Μιλάει και σε καλεί να συστρατευτείς στο πιο αγνό, το πιο παλικαρίσιο, το πιο μπεσαλίδικο, το πιο ανόθευτο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού κι ολάκερης της κοινωνίας μας: τον SUPER 3.
Σε καλεί να έρθεις κοντά σε αυτόν τον Σύνδεσμο που είναι βγαλμένος μέσα από τα χαρακώματα του πολέμου εναντίον του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα σου ανοίγει τα μάτια να δεις τι σημαίνει, αγνή, άδολη, ωραία σαν τέχνη, γλυκιά σαν ξανθιά έφηβη, αγάπη.
Και μόνο από το “μπεσαλίδικο”, “αγνό”, και “ανόθευτο” κομμάτι της κοινωνίας που χαρακτήρισες τον Σουπερ3, καταλαβαίνει κανείς ότι την έχεις κάψει την φλάντζα ταλαίπωρε.. λασκάρισε η τσιμούχα…φθαρθήκαν τα μπουλόνια… και σωτηρία δεν βλέπω.
Αφού άρχισαν να σου μιλάνε και τα φώτα τώρα. Για να καταλάβω…Όλα τα φώτα, ή μόνο αυτά από τα πορτατίφ? Δηλαδή κοιτάζεις το φωτιστικό του σαλονιού σου και το ακούς που σου λέει να “συστρατευτεις με τον Αρη”?? Και τι άλλο σου λέει? Άσε που φοβάμαι να ρωτήσω τι κουβέντες ανταλλάσετε με το Λαμπατέρ στο κομοδίνο…Είμαι και σίγουρος ότι ακούς και άλλες φωνές, ενώ συχνά θα τσακώνεστε και με τον <φανταστικό σου φίλο>, έτσι δεν είναι? Δύσκολη η παράνοια και η βαριά μορφή ψυχασθένειας. Και ο Καρυωτάκης πριν κάνει καμιά δεκαριά απόπειρες αυτοκτονίας, για γλυκές και άδολες ξανθές αγάπες μιλούσε… Εκτός να νομίζεις ότι ο Χαβίτο είναι ξανθιά έφηβη και φτιάχνεσαι οπότε το πράγμα αλλάζει και μιλάμε για ανωμαλία και όχι ψυχασθένεια.
- Αλλά ταυτόχρονα και υποστήριξη γενναία, σκληρή σαν πειρατικό βλέμμα, αδούλωτη σαν επαναστάτρια και ρωμαλέα σαν μονομάχος της Αρχαιότητας.
Δηλαδή μοιάζει σε κάτι σαν τον Κάπτεν Κουκ ,με γάντζο στο χέρι και παπαγάλο στον ώμο, με τον μπερέ του Τσε κε Βαρα στο κεφάλι και φορώντας την χλαμύδα του Σπάρτακου..Αν του φορέσουμε και την φουστανέλα του Κολοκοτρώνη και τα τσαρούχια του Παπαφλέσσα, τότε αξίζει μια θέση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βρέλη.
- Δεν είναι υπερβολή να σας καταθέσω αδέρφια πως σήμερα αναγεννήθηκα σαν οπαδός και νιώθω πως κάνω μια καινούργια αρχή μέσα μου.
Με τέτοιο ΛΑΟ μεγαλειώδη ο ΑΡΗΣ μας, έχει υπέρλαμπρο μέλλον.
Ειλικρινά δε με φοβίζει τίποτα όσον αφορά το μέλλει γενέσθαι του Συλλόγου.
Όταν λές οτι κάνεις μια καινούρια αρχή μέσα σου τια ακριβώς εννοείς? Ότι ξαφνικά σκέφτεσαι να αλλάξεις φύλλο, να κάνεις προσθετική στήθους και να γίνεις τραγουδίστρια στην Πύλη Αξιού? Φίλε, λυπάμαι που στο λέω, αλλά ότι και αν παίρνεις σου κάνει κακό στην υγεία.Και το παίρνεις και σε ποσότητες… Και δεν με ανησυχεί που θέλεις να αλλάξεις φύλλο. Με ανησυχεί ότι εκτός του ότι μιλάς με τα φωτιστικά, εκτός του ότι κάνεις σχέση με τις πινακίδες στον δρόμο, ξαφνικά βλέπεις και <μέλλον> στον Αρη…Χρειάζεσαι βοήθεια. Τώρα!!… Όσο είναι ακόμα νωρίς ,πριν εκτός όλων των άλλων , την δεις μια μέρα Χελιδόνι και δοκιμάσεις να πετάξεις από την ταράτσα…
- Και οι όποιες μικρές παραφωνίες αποτέλεσμα της ασυλίας των άπλυτων αλλά και των θεατρινισμών τους δεν είναι ικανές να αμαυρώσουν ούτε ίντσα τη σημερινή μεγαλειώδη μέρα για το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ μας.
Μακράν η καλύτερη κερκίδα της χώρας κι από τις σπουδαιότερες του πλανήτη.
Το Χαριλάου εξελίσσεται σε ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά γήπεδα κι αν συνεχίσουμε έτσι σύντομα θα παραμιλάει όλη η υφήλιος.
Γράψτε αυτά που σας λέω και θα με θυμηθείτε.
Τα ίδια και καλύτερα περιμένω και στο ματς της Τετάρτης αλλά και στα επόμενα.
Ο ΑΡΗΣ σήμερα άλλαξε οπαδική σελίδα.
Έλα ρε Χρύσανθε..!! Έλα ρε ψυχή! Εσύ είσαι? Εσύ τα γράφεις όλα αυτά? Και γιατί δεν το λες από την αρχή να μην σε παρεξηγήσουμε? Ειλικρινά Χρύσανθε, ούτε εγώ που ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει να σας κοροϊδεύω δεν θα έγραφα τέτοιες ασυναρτησίες μαζεμένες. Έσπασες κάθε όριο παραληρήματος. Αλλά αν μου επιτρέπεις , ξέχασες να αναφέρεις τον τον “ποδοσφαιρικό παράδεισο” της ΠΑΕ αρης, τον “υπέρλαμπρο και πεφωτισμένο πρόεδρο” σας, τους “προικισμένους με ποδοσφαιρική ευφυΐα παίκτες” , τον “επιβήτορα των σκύλων” Τρόμο, “το θαυμαστό κόσμο” του Ντίσνευ…
- Αδέρφια του SUPER 3 σας ευχαριστώ που υπάρχετε και που μου κάνετε την τιμή να με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο.
Εδω που τα λέμε , με τόσες μαλακίες που έγραψες , μόνο ο Σουπερ3 θα μπορούσε να σε δεχτεί στην αγκαλιά του.Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα… Και να ευχαριστείς τον Θεό που με τόσες ασυναρτησίες δεν σε θεωρεί το ψυχιατρικό ίδρυμα της Σταυρούπολης δικό του άνθρωπο…
Υ.Γ…Κάποια στιγμή πρέπει να βρείτε καλύτερους γλύφτες εκεί στον Σουπερ3. Έχετε αρκετούς “κανονιοβολημένους”. Διαλέξτε έναν , έτσι για αλλαγή….Μήπως και γίνουν λίγο πιο πιστευτοί.