Επισκέπτης
Ναι του Ατρομήτου!Ο Νεμπε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στην ομαδα..
Ναι του Ατρομήτου!Ο Νεμπε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στην ομαδα..
Είσαι και βλακας εκτός από πούστης. Είπα [size=20pt]αν[/size] συνεχίσει έτσιΚαι εσύ στην ίδια κατηγορία με τον hristidi, βλέπετε πολύ μπάλα!
Στείλε μου σε παρακαλώ πμ όταν ξαναγυρίσεις στη δουλειά για να ξαναμπώ στο thread του ΑΡΗ. Δεν θα σε αντέξουν τ'αρχίδια μου τόσες μέρεςΝαι του Ατρομήτου!
Έχεις δίκιο, μόνο ο hristidis βλέπει μπάλα!Είσαι και βλακας εκτός από πούστης. Είπα [size=20pt]αν[/size] συνεχίσει έτσι
Δεν έχω άποψη επί του θέματος. Την κάνω. Καλό μεσημεροαπογεματόβραδοΈχεις δίκιο, μόνο ο hristidis βλέπει μπάλα!
Κάτσε ρε συ. Τώρα θα φύγεις που έχει ρέντα?Στείλε μου σε παρακαλώ πμ όταν ξαναγυρίσεις στη δουλειά για να ξαναμπώ στο thread του ΑΡΗ. Δεν θα σε αντέξουν τ'αρχίδια μου τόσες μέρες
Το ξαναβάζω γιατί είναι το αγαπημένο μου ποστ![size=30pt]Πιστευω οτι ο μοναδικος αντιπαλος του θρυλου φετος θα ειναι ο αρης που παιζει και ομορφη μπαλα με τους λατινους που εχει....[/size]
α να χαθείς κρύε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγνωμη αλλα νομιζα οτι αντεχεις το σφυροκοπημα
Δεν ψάχνω άλλο για σήμερα, θα πάω απο τους βάζελους το απόγευμα για την διαστημική μπάλα του Τεν Κάτε!Κάτσε ρε συ. Τώρα θα φύγεις που έχει ρέντα?
τι κανεις μωρη κουμπαρα?ιντερνετικες επισκεψεις?Δεν ψάχνω άλλο για σήμερα, θα πάω απο τους βάζελους το απόγευμα για την διαστημική μπάλα του Τεν Κάτε!
Με εσάς για την ώρα τελείωσα, σας το έχω ξανακάνει με τις κωλοτούμπες για το κύπελλο και το ότι δεν είστε σουπερ μαρκετ!
Όλο εδώ μου κωλοτρίβεσαι όμως!Στο τέλος και να μην το θες...θα γίνεις Άρης!Δεν ψάχνω άλλο για σήμερα, θα πάω απο τους βάζελους το απόγευμα για την διαστημική μπάλα του Τεν Κάτε!
Με εσάς για την ώρα τελείωσα, σας το έχω ξανακάνει με τις κωλοτούμπες για το κύπελλο και το ότι δεν είστε σουπερ μαρκετ!
Έλα κούκλα μου βγάλε κι άλλη κόμπλα
Κάποιος να το σηκώσει ρε παιδιά!!!