Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έλα ταρατσάκο δώσε. Σε ποια σελίδα είπαμε είχες μείνει?

Επισκέπτης
Κάτσε ρε συ. Τώρα θα φύγεις που έχει ρέντα?
Δεν ψάχνω άλλο για σήμερα, θα πάω απο τους βάζελους το απόγευμα για την διαστημική μπάλα του Τεν Κάτε! :grin:
Με εσάς για την ώρα τελείωσα, σας το έχω ξανακάνει με τις κωλοτούμπες για το κύπελλο και το ότι δεν είστε σουπερ μαρκετ! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ψάχνω άλλο για σήμερα, θα πάω απο τους βάζελους το απόγευμα για την διαστημική μπάλα του Τεν Κάτε! :grin:
Με εσάς για την ώρα τελείωσα, σας το έχω ξανακάνει με τις κωλοτούμπες για το κύπελλο και το ότι δεν είστε σουπερ μαρκετ! :2funny:
τι κανεις μωρη κουμπαρα?ιντερνετικες επισκεψεις?
ελα και απο το δικο μας να σε κερασουμε φοντανακι :bigdick: :bigdick:

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Ταρατσάκο, τώρα που έχεις χρόνο ξαναδές καλύτερα το βίντεο που έβαλες και βγες να πεις ποιο γκολ από τα 3 είναι οφσάιντ..για να σε βοηθήσω λίγο είναι το πρώτο. Από εκεί και πέρα να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο για έναν οπαδό από το να έχει κάποιος κόμπλεξ με την ομάδα του και να το εκφράζει τόσο συχνά όσο εσύ. Κάτι δείχνει αυτό για το ζόρι που έχει τραβήξει αυτός ο κάποιος με τον Άρη. Εγώ ειλικρινά το απολαμβάνω και στενοχωριέμαι για όσους 'ομοϊδεάτες' μου εκνευρίζονται με σένα.  

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλο εδώ μου κωλοτρίβεσαι όμως!Στο τέλος και να μην το θες...θα γίνεις Άρης! :grin:
Μην ξεχάσεις και το αγαπημένο μας Αγγλοθρέντ...έχει αγωνιστική αυτό το διήμερο! :rockon:

Επισκέπτης
Aris_kypello_Super3.jpg

Κάποιος να το σηκώσει ρε παιδιά!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι ώρα είναι ο επαναληπτικός αύριο,καρντάσια;

Stories

Νέο!

Stories