Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδες δεν ξενερωνουμε μπορει να χαθηκε μια μαχη αλλα ο αγωνας συνεχειζετε ακομα κι εγω ειμαι ακομα χαλια απο εχθες με πειραξε οχι γιατι μασ κερδισε η σλαβεν αλλα επειδη χασαμε μονοι μασ απο τον κακο εαυτο μας  :headbang:
Πιστευω πως τωρα θα επικεντρωθουν στο ελληνικο πρωταθλημα για να μπορεσουμε να κανουμε ενα βημα παραπανω

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ . . .  
ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ . . .
Ναι επικεντρώθηκαν στο πρωτάθλημα και πάτε καλύτερα! :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι επικεντρώθηκαν στο πρωτάθλημα και πάτε καλύτερα! :2funny: :2funny: :2funny:
αλλο ενα κακο της υπογεννητικοτητας,αρχισε να ψαχνει 200 σελιδες πριν
στην ινδια επρεπε να εισαι ρε πουστη να μην προλαβαινεις να ξεγεννας :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αιντε ρε δρομο στην τουρκια επιτελους, αιντε γιατι αρκετα σας ανεχομαστε τοσα χρονια............. παρτε το χαμπαρι..... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ειστε σ' αυτη την πολη...... αιντε σκατοτουρκοι.....
Ευτυχώς οι λόγιοι και η ποίηση βρήκαν την στέγη τους στον Άρη! :rockon:

Επισκέπτης
αλλο ενα κακο της υπογεννητικοτητας,αρχισε να ψαχνει 200 σελιδες πριν
στην ινδια επρεπε να εισαι ρε πουστη να μην προλαβαινεις να ξεγεννας :2funny: :2funny:
Είμαι 2 μέρες μέσα στο σπίτι και θα είμαι για καμια εβδομάδα ακόμα λόγω της μέσης μου και  :headbang:βαριέμαι!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ταράτσα τόσο καιρό που μιλάμε εδώ μέσα, σε θεωρώ πλέον φίλο μου και θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή. Κάτι δεν πάει καλά με σένα για να ψάχνεις μηνύματα που ποσταρίστηκαν πριν μήνες. Φταίει ο φόρτος εργασίας; (αμφιβάλω), οι ανεκπλήρωτες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις; Δεν ξέρω αλλά θέλω να σε βοηθήσω. Σου παραθέτω τρόπους εναλλακτικού τουρισμού που πιστεύω σου ταιριάζουν γάντι για να χαλαρώσεις. Άντε καλά ξεκωλιάσματα
header750hh2.gif

guyslzg1.jpg

Επισκέπτης
Ταράτσα τόσο καιρό που μιλάμε εδώ μέσα, σε θεωρώ πλέον φίλο μου και θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή. Κάτι δεν πάει καλά με σένα για να ψάχνεις μηνύματα που ποσταρίστηκαν πριν μήνες. Φταίει ο φόρτος εργασίας; (αμφιβάλω), οι ανεκπλήρωτες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις; Δεν ξέρω αλλά θέλω να σε βοηθήσω. Σου παραθέτω τρόπους εναλλακτικού τουρισμού που πιστεύω σου ταιριάζουν γάντι για να χαλαρώσεις. Άντε καλά ξεκωλιάσματα
header750hh2.gif

guyslzg1.jpg
Α ωραία να μου ισιώσουν και την μέση γιατί 2 μέρες τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ! :S

Επισκέπτης
Αδελφε λιγο πολυ συμφωνω με τα λεγομενα σου, νομιζω οτι και Ερναντεθ καταλαβε οτι επισης και ο Βλοντα πρεπει να ξεκινα βασικος διπλα στον Κοκε...... Δεν ξερω αν ειναι το 2ο απο τα γκολ που μεγαλες ομαδες πετυχαινουν, πολυ καλη φαση ηταν αλλα ολα τα λεφτα η φοβερη προσποιηση του [size=20pt]ΜΕΓΑΛΟΥ Κοκε[/size] και βεβαια η κινηση του Βλοντα απο πισω του.
Ναι όντως πάχυνε! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πήγα: πρώτο ημίχρονο χάλια. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα με την είσοδο του Πολωνού και του Φελίπε. Αναφέρω αυτούς τους δύο γιατί ο Χαβίτο με ξενερώνει. Ο Πολωνός αν συνεχίσει έτσι Θα είναι από τις καλλύτερες μεταγραφές
Και εσύ στην ίδια κατηγορία με τον hristidi, βλέπετε πολύ μπάλα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom