talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε μαλάκα αποφάσισε πιά....ζμπάεκ...άρης....κουκουβάουνες....τριγλία.....τι είσαι?.....Γαμάει η υπογραφή μου!
ρε μαλάκα αποφάσισε πιά....ζμπάεκ...άρης....κουκουβάουνες....τριγλία.....τι είσαι?.....Γαμάει η υπογραφή μου!
Απλά πούστης. Αυτό φτάνειρε μαλάκα αποφάσισε πιά....ζμπάεκ...άρης....κουκουβάουνες....τριγλία.....τι είσαι?.....
Φερτε να πιω να ξημερωθω...Πολλά συγχαρητήρια στον Άρη , τη μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης για την εμφάνιση κόντρα στην παοκ . Γλυτώσανε χθες , αλλά μεθαύριο όχι.
P.S. Ναι κύριοι Ηρακλειδείς , ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Μη σας κάνει εντύπωση . Εσείς θα είστε μια ζωή δεύτεροι. Χωνεψτε το!!
Σουρωμένος πρωί-πρωί; Η αλήθεια πονάει. Μαζί με τον palermo τα πίνατε; Νομίζω αυτός γίνεται γαύρος σιγά-σιγάΦερτε να πιω να ξημερωθω...
ΥΓ Μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπας καλυτερα?Εμενα η τον γειτονα?
Ναι ρε αυτος ξεφυγε...Σουρωμένος πρωί-πρωί; Η αλήθεια πονάει. Μαζί με τον palermo τα πίνατε; Νομίζω αυτός γίνεται γαύρος σιγά-σιγά
Κομπλεξαρα!Απλά πούστης. Αυτό φτάνει
Γιατί το λές αυτό; Αφού σου μιλάω πάει να πει ότι δεν έχω πρόβλημα με τους πούστριδιΚομπλεξαρα!
Μεγάλη η χάρη του.Μα το Άγιο Βελώνη, τι είναι αυτά που λές;
υπομονη μεχρι να ξεκινησει το πρωταθλημα!μεχρι τοτε οικογενειακα διπλα εσεις,κυπελλο ουεφα εμεις!
Ρεγκειρο,Καλβο,Χαβιτο,Κοκε,Ζεντιλ,Λεμπο,Γκιαρο,Γκαρσια δεν εχετε που να χτυπιεστε κατω,ουτε καν Φελιπε,Σηφακη εχετε δηλαδη,τι να λεμε τωρα...
παλι τον χαζο παριστανεις?Ειπα οτι ΕΣΥ δεν εχεις Σηφακη,δεν ειπα οτι ειναι κι ο καλυτερος,ουτε βασικος θα παιζει σ'εμας.Αυτη ειναι και η διαφορα μας αλλωστε.
καλο ευθυμησαμε και αποψε, εισαι κροατια η πιτσα μπυρα τιβι?
Βλέπεις μπάλα hristidi!επειδη δεν εβλεπα ,ο Αρης εχει χασει τοσα γκολ???Πιστευω οτι ο μοναδικος αντιπαλος του θρυλου φετος θα ειναι ο αρης που παιζει και ομορφη μπαλα με τους λατινους που εχει....
κριμα να μην περασει......
Μπήκε η ακόμα?το κακο ειναι οτι μαζευτηκε πολυ τεχνη στην ομαδα και δεν υπαρχουν 2-3 παικτες να τσαμπουκαλευτουν να φωναξουν κλπ . καλη η τεχνη αλλα θελει κ λιγο νευρο . μονο με ατομικη προσπαθεια α βαλουμε γκολ γιατι σε κανενα 10 λεπτο θα ταμπουρωθουν .
Ανέβηκε ανέβηκε!Τράβα πίσω στο κοτέτσι σου ρε μαλάκα κομπλεξικέ και γαμήσου και όταν θα ανέβεις πάνω από τα αρχίδια μας, ξαναμιλάμε.
Κατά τα άλλα
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΏΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ...ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ