Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ το μίσος είναι πολύ βαριά λέξη και δεν ισχύει εδώ μέσα θέλω να πιστεύω. Χαβαλές και καλή καρδιά. Αν μερικές φορές ξεφεύγουμε, τι να κάνουμε, είμαστε μικρά παιδάκια και βράζει το αίμα  :grin:

Το όποιο οπαδικό μίσος εν πάση περιπτώση.Δεν μιλάω για εδώ μέσα.Μιλάω για γενικά τι ισχύει μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΡΗ.
Οι πέτρες στα κόρνερ κ των 2 γηπέδων δεν πετιούνται επειδή δεν έχουν γαρύφαλλα,να ρένουν τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.
Και γενικώς από αυτά που ακούω που συμβαίνουν στα οπαδικά ραδιόφωνα της Σαλονίκης,μαθαίνω ότι επικρατει μια συνεχόμενη αναβράζουσα κατάσταση.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το όποιο οπαδικό μίσος εν πάση περιπτώση.Δεν μιλάω για εδώ μέσα.Μιλάω για γενικά τι ισχύει μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΡΗ.
Οι πέτρες στα κόρνερ κ των 2 γηπέδων δεν πετιούνται επειδή δεν έχουν γαρύφαλλα,να ρένουν τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.
Και γενικώς από αυτά που ακούω που συμβαίνουν στα οπαδικά ραδιόφωνα της Σαλονίκης,μαθαίνω ότι επικρατει μια συνεχόμενη αναβράζουσα κατάσταση.
Μερικά πρεζόνια εκατέρωθεν τα δημιουργούν αυτά πάντα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέσπα.Εύχομαι να γίνει μεσα σε φίλαθλα πλαίσια το ματς σήμερα,και να κερδίσει κ καλύτερος Σαλονικιός.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Οι πέτρες [/glow] στα κόρνερ κ των 2 γηπέδων δεν πετιούνται επειδή δεν έχουν γαρύφαλλα,να ρένουν τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

Μια μικρη ενσταση, επειδη ακουστηκαν παρα πολλες ΒΛΑΚΕΙΕΣ για την κυριακη, αυτα που πεσαν στον κονσεισαο ΔΕΝ ηταν ΠΕΤΡΕΣ, ηταν ματσακια χαρτι, αυτα που μοιραζονται πριν το παιχνιδι και τα πετανε με το που μπαινει η ομαδα, οκ? Οχι επειδη επικροτω αυτες τις συμπεριφορες, αλλα επειδη η ΒΛΑΚΕΙΑ και η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ παει συννεφο σ' αυτη την κωλοπολη και στην τελικη ο καθενας λεει οτι τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ και τον ΒΟΛΕΥΕΙ να πει, αλλα δε θα μας βγαλουν και τρελους για το τι βλεπαμε μπροστα μας..... ειδαμε τις 4 ΚΡΟΤΙΔΕΣ :jerking: :jerking:, τη βροχη απο ματσακια χαρτια που επεσαν στον κονσεισαο :jerking: :jerking:, τα κωλοδαχτυλα που εκανε αυτος ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ που πηγε να εκτελεσει κορνερ στις κερκιδες :jerking: :jerking: και το μαλεζακο να κανει το κλασσικο πεσιμο-πυροβολισμου 15-20 μετρα μακρυα απο την κροτιδα :jerking: :jerking:..... ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ...... 100000% ΜΑΛΑΚΙΑ οτι εκαναν 20-30-50 τσογλανια, μου χαλασαν την εικονα που εχει το γηπεδο μια 5ετια τωρα και φυσικα εβαλαν βουτυρο στο ψωμι ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ που ψαχνουν το παραμικρο για να κραξουν και να σε κανουν ανω κατω σαν ομαδα.... ο νοων νοειτω.....

Για τις οπαδικες βλαχομαγκιες φιλε ΣΚΟΤΕΙΝΕ, δυστυχως ευθυνονται πολλοι σ' αυτη την κωλοπολη που τις προκαλουν, φυσικοι και ηθικοι αυτουργοι, αυτοι που τα συγκαλυπτουν και δεν τα ξεμπροστιαζουν και στην τελικη η ατιμωρισια..... ξερεις φανταζομαι τι γινεται μολις πιασουν καποιο απ αυτα τα τσογλανια, πως γινεται ΟΛΑ αυτα τα "παιδακια" να ειναι "απο καλες οικογενειες", να "μην ηταν εκει", να "εκανε λαθος ο μαρτυρας" και στο τελος να τους αφηνουν ελευθερους να συνεχιζουν τις μαγκιες τους.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και το χειρότεροι είναι ότι ξεχνάνε οτι είμαστε υπότροποι. 9 αγωνιστικές φάγαμε ταγάρια, στην γωνία μας περιμένουνε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και το χειρότεροι είναι ότι ξεχνάνε οτι είμαστε υπότροποι. 9 αγωνιστικές φάγαμε ταγάρια, στην γωνία μας περιμένουνε

Δεν καταλαβαινουν ρε φιλε Πετρο, τη βλαχομαγκια τους να κανουν και μετα να κρυφτουν μεσα στον οχλο, δεν καταλαβαινουν οτι μονο ΚΑΚΟ κανουν και οχι καλο. Στο φιναλε ρε συ μαγκα που εισαι τοσο πιο Αρειαναρας απο εμενα και τσαντιζεσαι με ολους και με ολα, καθησε στο σπιτακι σου, καναπε-τηλεοραση και μολις σου γυρισουν τα μυαλα πετα την κροτιδα στην τηλεοραση σου..... ΜΑΓΚΑ ε ΜΑΓΚΑ.......

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Δεν καταλαβαινουν ρε φιλε Πετρο, τη βλαχομαγκια τους να κανουν και μετα να κρυφτουν μεσα στον οχλο, δεν καταλαβαινουν οτι μονο ΚΑΚΟ κανουν και οχι καλο. Στο φιναλε ρε συ μαγκα που εισαι τοσο πιο Αρειαναρας απο εμενα και τσαντιζεσαι με ολους και με ολα, καθησε στο σπιτακι σου, καναπε-τηλεοραση και μολις σου γυρισουν τα μυαλα πετα την κροτιδα στην τηλεοραση σου..... ΜΑΓΚΑ ε ΜΑΓΚΑ.......
Οτι ειναι να γινει θα γινει, και δεν θα μας ρωτησουν κιολας. δωσαμε την αφορμη που δεν επρεπε. Αλλο ειναι το θεμα. Και αν μπορει καποιος να με διαφωτισει. Με τον Diaz τι εγινε τελικα? Καμια αλλη μεταγραφη θα παιξει? Ειμαι αθηνα και η πληροφορηση ειναι κακιστη...

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Φίλε ανοιχτόμυαλε, νομίζω ότι η καλύτερη πληροφόρηση για τους αρειανούς που δεν είμαστε στη Θεσσαλονίκη είναι το

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Φίλε ανοιχτόμυαλε, νομίζω ότι η καλύτερη πληροφόρηση για τους αρειανούς που δεν είμαστε στη Θεσσαλονίκη είναι το
θα το τσεκαρω σιγουρα αλλα αν ξερεις κατι, πες μου γιατι αυτος ο diaz κατι μου λεει οτι θα βγει αν ερθει...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Νομίζω ότι δεν θα έρθει επειδή προτίμησε να μείνει στην ομάδα του. Πάντως, νομίζω ότι το πρόβλημά μας είναι περισσότερο στο κέντρο και στην έλλειψη ενός πολύ καλού δημιουργικού μέσου παρά στη θέση του σέντερ φορ.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
σκίστε τους σήμερα ρε για να τελειώνουμε μαυτούς  :piss: smaok

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
αγχωμενο σε κοβω!!!Ολη τη χρονια σοθ παιζεις σημερα.Και μια αποτυχια...χρονια τελος!

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ
απλός θα σε κερδίσω σήμερα γιατί είμαι πιο καλός σαν ομάδα το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την μπάλα εύκολα μέσα σήμερα όμως θα σπάσει το ροδή

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αγχωμενο σε κοβω!!!Ολη τη χρονια σοθ παιζεις σημερα.Και μια αποτυχια...χρονια τελος!
Γάμησέ τα. Πρέπει να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι σήμερα. Φοβάμαι τους κάφρους μην κάνουν πάλι καμιά μαλακία διότι ως γνωστόν, οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ
απλός θα σε κερδίσω σήμερα γιατί είμαι πιο καλός σαν ομάδα το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την μπάλα εύκολα μέσα σήμερα όμως θα σπάσει το ροδή
Ασήμαντα προβλήματα που δεν κοστίζουν  :grin:

Επισκέπτης
Ταρατσάκο, βλέπω ότι μόνο σε ειρωνίες ξέρεις να επιδίδεσαι. Όταν έχεις να κάνεις με λογικά επιχειρήματα, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Γι' αυτό δεν μου κάνει εντύπωση που αποφεύγεις επανειλημμένως να μου απαντήσεις. 
Με τον warhol έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό συζητήσεις με επιχειρήματα ακόμα όταν είχε το παλιό το nicκ ρώτα και τον ίδιο να σου πει παλιότερα που όλοι βριζόντουσαν μεταξύ τους μόνο εγώ και ο warhol μιλούσαμε σοβαρά και είχαμε κάτι ουσιώδες να πούμε,μην λες πράγματα που δεν ξέρεις! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλο ενα κακο της υπογεννητικοτητας,αρχισε να ψαχνει 200 σελιδες πριν
στην ινδια επρεπε να εισαι ρε πουστη να μην προλαβαινεις να ξεγεννας :2funny: :2funny:

Ρε μαλάκα Ταράτσα τώρα το πρόσεξα. Γυναικολόγος είσαι; γι'αυτό σιχάθηκες το μουνί και έγινες πούστης:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom