Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θυμάμαι πως ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα όταν προσπαθούσα να συνετίσω όλους όσους έγραφαν στα αθλητικά να μην βρίζονται και να κρατάνε ένα επίπεδο με ατελείωτα κηρύγματα περί ηθικής όταν έλεγες καλημέρα και σου έβριζαν την μάνα σε όλα τα αθλητικά thread! :uglystupid:
Kαι τώρα κατάντησα να γίνω κόκκινο πανί για τους περισσότερους αλλά χωρίς να τους βρίζω ποτε! :2funny: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θυμάμαι πως ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα όταν προσπαθούσα να συνετίσω όλους όσους έγραφαν στα αθλητικά να μην βρίζονται και να κρατάνε ένα επίπεδο με ατελείωτα κηρύγματα περί ηθικής όταν έλεγες καλημέρα και σου έβριζαν την μάνα σε όλα τα αθλητικά thread! :uglystupid:
Kαι τώρα κατάντησα να γίνω κόκκινο πανί για τους περισσότερους αλλά χωρίς να τους βρίζω ποτε! :2funny: :rockon:
Φταίει που είσαι πούστης. Δεν είναι όλοι ανεκτικοί ,όπως είμαι εγώ, σε αυτά τα θέματα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι ανάγκη να βρίσεις για να προκαλέσεις ή για να σου την πέσουνε... ;)

Επισκέπτης
Δεν είναι ανάγκη να βρίσεις για να προκαλέσεις ή για να σου την πέσουνε... ;)
Αυτό είναι πιο ωραίο, σφάξιμο με το βαμβάκι! :booty:
Κεντούσε η ομάδα χθες γάτε και 1050 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, το αντίθετο απο τον Άρη δηλαδή! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό είναι πιο ωραίο, σφάξιμο με το βαμβάκι! :booty:
Κεντούσε η ομάδα χθες γάτε και 1050 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, το αντίθετο απο τον Άρη δηλαδή! :2funny:
Είδες που το φοβόσουνα!Οι άλλοι θα τρέμουνε σήμερα... :grin:

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Με τον warhol έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό συζητήσεις με επιχειρήματα ακόμα όταν είχε το παλιό το nicκ ρώτα και τον ίδιο να σου πει παλιότερα που όλοι βριζόντουσαν μεταξύ τους μόνο εγώ και ο warhol μιλούσαμε σοβαρά και είχαμε κάτι ουσιώδες να πούμε,μην λες πράγματα που δεν ξέρεις! ;)

Εγώ απλά σου επισήμανα ότι αποφεύγεις συστηματικά να μου απαντήσεις σε όσα συγκεκριμένα σου έχω γράψει, προφανώς γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου, και ότι επιδίδεσαι μόνο σε ειρωνίες προς όλους.
ΥΓ: Και ο Αδάμ πριν φάει το μήλο μια χαρά παληκάρι ήταν :2funny:

Επισκέπτης
Είδες που το φοβόσουνα!Οι άλλοι θα τρέμουνε σήμερα... :grin:
Το φοβόμουνα γιατί νόμιζα θα παίζαμε χωρίς άμυνα πάλι και ότι είναι τελευταία η Μπρομ δεν μου λέει τίποτα γιατί πριν το παιχνίδι είχε 8 πόντους διαφορά μόνο απο τον 8ο!

Επισκέπτης
Εγώ απλά σου επισήμανα ότι αποφεύγεις συστηματικά να μου απαντήσεις σε όσα συγκεκριμένα σου έχω γράψει, προφανώς γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου, και ότι επιδίδεσαι μόνο σε ειρωνίες προς όλους.
ΥΓ: Και ο Αδάμ πριν φάει το μήλο μια χαρά παληκάρι ήταν :2funny:
Πλέον δεν κάθομαι να κάνω σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα περί αθλητικών και ειδικά για Ελληνικές ομάδες, για ξένο ποδόσφαιρο ότι θες! :rockon:

Επισκέπτης
Σε ποιο λεπτό δίνουν καλή απόδοση οι μπουκ ότι θα διακοπεί? :headbang:

Επισκέπτης
Σε ποιο λεπτό δίνουν καλή απόδοση οι μπουκ ότι θα διακοπεί? :headbang:
Δεν βλέπω διακοπή μην υπερβάλουμε, το μόνο κακό είναι ότι κάποιοι κάφροι θα λένε στα καφενεία 3 μέρες τώρα ότι εμείς πήραμε την αποβολή του παίκτη και μπορούμε να το ξανακάνουμε! :jerking:

Επισκέπτης
Δεν βλέπω διακοπή μην υπερβάλουμε, το μόνο κακό είναι ότι κάποιοι κάφροι θα λένε στα καφενεία 3 μέρες τώρα ότι εμείς πήραμε την αποβολή του παίκτη και μπορούμε να το ξανακάνουμε! :jerking:
Αν υπάρχει τόση καφρίλα και την αφήσουν να εκδηλωθεί πάλι μέσα στο γήπεδο να βρούμε κι εμείς κάτι άλλο να ασχοληθούμε. Νισάφι πια.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Σηφάκης, Βιτόλο, Μπατιόν, Ρομπέρζ, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Καράμπελας, Νέτο, Πρίττας, Ζεντίλ, Καρατζιοβαλής, Λέμπο, Κάλβο, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Κάμπορα

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σηφάκης, Βιτόλο, Μπατιόν, Ρομπέρζ, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Καράμπελας, Νέτο, Πρίττας, Ζεντίλ, Καρατζιοβαλής, Λέμπο, Κάλβο, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Κάμπορα
κι ο Σκόρδας μα παίξει βασικός πάλι έξω θα μείνει ο σκώληξ :rockon: :boobies: :dancing:

Συνημμένα

• 33-1.jpg
    33-1.jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom