Καλά τώρα θα καταλάβω οτι είσαι κακός πούστης;Επειδή αυθαδίασες δεν θα πάρεις απάντηση στο πι μι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε μαλάκα Ταράτσα τώρα το πρόσεξα. Γυναικολόγος είσαι; γι'αυτό σιχάθηκες το μουνί και έγινες πούστης:
Μπήκε ο Ταράτσα!Ελάτε!
Επισκέπτης
Ελάτε ρε δεν μασάω!
Μπήκε ο Ταράτσα!Ελάτε!
Επισκέπτης
Θυμάμαι πως ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα όταν προσπαθούσα να συνετίσω όλους όσους έγραφαν στα αθλητικά να μην βρίζονται και να κρατάνε ένα επίπεδο με ατελείωτα κηρύγματα περί ηθικής όταν έλεγες καλημέρα και σου έβριζαν την μάνα σε όλα τα αθλητικά thread!
Kαι τώρα κατάντησα να γίνω κόκκινο πανί για τους περισσότερους αλλά χωρίς να τους βρίζω ποτε!
Kαι τώρα κατάντησα να γίνω κόκκινο πανί για τους περισσότερους αλλά χωρίς να τους βρίζω ποτε!
Φταίει που είσαι πούστης. Δεν είναι όλοι ανεκτικοί ,όπως είμαι εγώ, σε αυτά τα θέματαΘυμάμαι πως ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα όταν προσπαθούσα να συνετίσω όλους όσους έγραφαν στα αθλητικά να μην βρίζονται και να κρατάνε ένα επίπεδο με ατελείωτα κηρύγματα περί ηθικής όταν έλεγες καλημέρα και σου έβριζαν την μάνα σε όλα τα αθλητικά thread!
Επισκέπτης
Αυτό είναι πιο ωραίο, σφάξιμο με το βαμβάκι!Δεν είναι ανάγκη να βρίσεις για να προκαλέσεις ή για να σου την πέσουνε... ;)
Κεντούσε η ομάδα χθες γάτε και 1050 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, το αντίθετο απο τον Άρη δηλαδή!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είδες που το φοβόσουνα!Οι άλλοι θα τρέμουνε σήμερα...Αυτό είναι πιο ωραίο, σφάξιμο με το βαμβάκι!
Κεντούσε η ομάδα χθες γάτε και 1050 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, το αντίθετο απο τον Άρη δηλαδή!
Με τον warhol έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό συζητήσεις με επιχειρήματα ακόμα όταν είχε το παλιό το nicκ ρώτα και τον ίδιο να σου πει παλιότερα που όλοι βριζόντουσαν μεταξύ τους μόνο εγώ και ο warhol μιλούσαμε σοβαρά και είχαμε κάτι ουσιώδες να πούμε,μην λες πράγματα που δεν ξέρεις! ;)
Εγώ απλά σου επισήμανα ότι αποφεύγεις συστηματικά να μου απαντήσεις σε όσα συγκεκριμένα σου έχω γράψει, προφανώς γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου, και ότι επιδίδεσαι μόνο σε ειρωνίες προς όλους.
ΥΓ: Και ο Αδάμ πριν φάει το μήλο μια χαρά παληκάρι ήταν
Επισκέπτης
Το φοβόμουνα γιατί νόμιζα θα παίζαμε χωρίς άμυνα πάλι και ότι είναι τελευταία η Μπρομ δεν μου λέει τίποτα γιατί πριν το παιχνίδι είχε 8 πόντους διαφορά μόνο απο τον 8ο!Είδες που το φοβόσουνα!Οι άλλοι θα τρέμουνε σήμερα...
Επισκέπτης
Πλέον δεν κάθομαι να κάνω σοβαρές συζητήσεις εδώ μέσα περί αθλητικών και ειδικά για Ελληνικές ομάδες, για ξένο ποδόσφαιρο ότι θες!Εγώ απλά σου επισήμανα ότι αποφεύγεις συστηματικά να μου απαντήσεις σε όσα συγκεκριμένα σου έχω γράψει, προφανώς γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου, και ότι επιδίδεσαι μόνο σε ειρωνίες προς όλους.
ΥΓ: Και ο Αδάμ πριν φάει το μήλο μια χαρά παληκάρι ήταν
Επισκέπτης
Σε ποιο λεπτό δίνουν καλή απόδοση οι μπουκ ότι θα διακοπεί?
Επισκέπτης
Δεν βλέπω διακοπή μην υπερβάλουμε, το μόνο κακό είναι ότι κάποιοι κάφροι θα λένε στα καφενεία 3 μέρες τώρα ότι εμείς πήραμε την αποβολή του παίκτη και μπορούμε να το ξανακάνουμε!Σε ποιο λεπτό δίνουν καλή απόδοση οι μπουκ ότι θα διακοπεί?
Επισκέπτης
Αν υπάρχει τόση καφρίλα και την αφήσουν να εκδηλωθεί πάλι μέσα στο γήπεδο να βρούμε κι εμείς κάτι άλλο να ασχοληθούμε. Νισάφι πια.Δεν βλέπω διακοπή μην υπερβάλουμε, το μόνο κακό είναι ότι κάποιοι κάφροι θα λένε στα καφενεία 3 μέρες τώρα ότι εμείς πήραμε την αποβολή του παίκτη και μπορούμε να το ξανακάνουμε!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κι ο Σκόρδας μα παίξει βασικός πάλι έξω θα μείνει ο σκώληξΣηφάκης, Βιτόλο, Μπατιόν, Ρομπέρζ, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Καράμπελας, Νέτο, Πρίττας, Ζεντίλ, Καρατζιοβαλής, Λέμπο, Κάλβο, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Κάμπορα
Συνημμένα
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
κι ο Σκόρδας μα παίξει βασικός πάλι έξω θα μείνει ο σκώληξ
(Σαν σήμερα!) του χρόνου θα γράψεις ότι είπες μαλακια
Επισκέπτης
O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!
Επισκέπτης
Είναι στην αποστολή αλλά εσύ βάλε Λαμπριάκο!!!!!O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K