Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε φιλε αυτη την καραμελα "χαρτακι" θα τη βγαλεις ποτε απο το στομα???? Αντε λοιπον σου λεω και γω... Ηλιαδης-Μπαλαφας γιατι δεν παιζουν??? χαρτακι.... Τερμα της προκοπης γιατι δεν πηρες??? χαρτακι.... ο κονσεισαο γιατι δε βγαινει με τιποτα οταν σερνεται???? χαρτακι......

Σαν την παπαρια που βγαλανε τα λαμογια ντεμεκ δημοσιογραφοι στον αερα της πολης, ο Σκορδας ψηφησε Γκαγκατση.... :jerking: :jerking: :jerking: ηταν ολοι τους στη ΜΥΣΤΙΚΗ ψηφοφορια και ειδαν το ψηφοδελτιο του Σκορδα??? Οχι φυσικα, αλλα βολευει, να τον κυνηγησουμε, τωρα ειδικα που δεν παει καλα και οι Αρειανοι ειναι τρελαμενοι, βαρα τον, μας χαλαει την πιατσα, βγαλτον μπαλκονι οτι τα τακιμιασε με γκαγκατση, οτι δεν εχει Ελληνες στην ομαδα, λες και οι αλλοι εχουν..... :jerking:

Δεν υπερασπιζομαι κανενα Σκορδα, αλλα αυτα τα τσουτσεκια το εχουν παρακανει και νομιζουν οτι ειναι-κανουν και κατι.......
είσαι όπως πάντα εκτός θέματος...

εσείς οι ίδιοι οι αρειανοί παραπονιέστε γιατί δεν παίζουν οι δικοί σας...
εμάς μας άκουσες ποτέ να πούμε για μπαλάφα και ηλιάδη όταν έχω στο κέντρο γκαρσία και βερόν;  ή για κονσεϊσάο, του οποίου ο αντικαταστάτης φάνηκε σήμερα τι μπορεί να κάνει... όσο για τέρμα, άστο καλύτερα, 1 γκόλ έχω φάει...

Όταν σου λένε κάτι, προσπάθησε να το κρίνεις χωρίς την οπαδική παροπίδα που σε χαρακτηρίζει.  Δεν σου είπα τίποτα κακό, είναι φανερή η προσπάθεια που γίνεται στον Αρη για να δικαιολογηθεί το "σωστό" των κινήσεων του καλοκαιριού

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν ξερω, τον Μπατιον θελω να τον δω λιγο ακομη, σημερα ειδα καποιες καλες κινησεις του, ειχε καποιες καλες αλλαγες παιχνιδιου 35-40 μετρων, θα φανει κιολας τωρα που εχει-επιτελους- πισω του τον Βιτολο να κοβει τις επιθεσεις, οπως περυσι που ο Ιβιτς μονο εφτιαχνε και πισω Νατσο-Νεμπε καθαριζαν αμυντικα τα λαθη του.... θα δειξει, ο ψηλος οντως, φαινεται οτι δεν κανει, ο Βλοντα ειναι μεγαλο πουλεν, περιμενω να τους δω με Κοκε μπροστα, φαινονται να ταιριαζουν περισσοτερο, ηταν μαζι και στο 2ο με Λειβαδια και Σλαβεν....
Εγω παλι θελω να δω Παπαζογλου βασικο διπλα σε Κοκε και ΠΟΤΕ ξανα 3 αμυντικα χαφ σε παιχνιδι εντος εδρας!Ημαρτον.Ταρατσα,θα μας αποκαλυψεις τον ξενο παιχτη που αρχιζει απο Ε και επαιξε σε Αρη και γρια?Να μη μας τρωει και η αγωνια...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Τι??Θα ρθει ο Επαλε?? :grin: :grin:
Κικε ακομα εδω??

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Για αντικαταστατης του Ιβιτς?Δε νομιζω...μαλλον αντιΚονσεισαο μου κανει...
οχι, ο κονσεϊσάο δεν βγαίνει απ' την εντεκάδα, ο Σάντος παίρνει χαρτάκι.  Ρώτα και τον μάξιμο τον ξερόλα να σου πει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
είσαι όπως πάντα εκτός θέματος...

εσείς οι ίδιοι οι αρειανοί παραπονιέστε γιατί δεν παίζουν οι δικοί σας...
εμάς μας άκουσες ποτέ να πούμε για μπαλάφα και ηλιάδη όταν έχω στο κέντρο γκαρσία και βερόν;  ή για κονσεϊσάο, του οποίου ο αντικαταστάτης φάνηκε σήμερα τι μπορεί να κάνει... όσο για τέρμα, άστο καλύτερα, 1 γκόλ έχω φάει...

Όταν σου λένε κάτι, προσπάθησε να το κρίνεις χωρίς την οπαδική παροπίδα που σε χαρακτηρίζει.  Δεν σου είπα τίποτα κακό, είναι φανερή η προσπάθεια που γίνεται στον Αρη για να δικαιολογηθεί το "σωστό" των κινήσεων του καλοκαιριού

Δηλαδη εσυ πιστευεις ΣΙΓΟΥΡΑ οτι υπαρχει χαρτακι στον Αρη και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ υπαρχει στον παοκ???? ΔΕΝ εχεις ακουσει γιατι δεν παιζει ο Ηλιαδης, που μεχρι προχθες λεγατε και για μενα ειναι ενα πολυ καλο ταλεντο????

Για τον κονσεισαο δε σου ειπα γιατι δεν τον πεταει εξω, γιατι δεν τον πεταει εξω οταν σερνεται μετα το 60', εσεις τα λετε μονοι σας....

Στο φιναλε αν μου λες οτι ο χαλκιας ειναι ο ενας και ο τρισμεγιστος και δεν χρειαζεται ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ενας ισαξιος δευτερος, οκ ακουγεσαι!!!! 1 γκολ εχεις φαει μεχρι τωρα, περιμενε λιγο ακομη, ολοκληρο πρωταθλημα εχεις...... αν δε σε προβληματιζει οτι εχεις προπονητη που παιζει ΠΡΩΤΑ για να μην ΧΑΣΕΙ και αν δεν το βλεπεις, οκ, θα δουμε στη συνεχεια.....

Τα δικα μας κακως κειμενα, τα βλεπουμε, πιστεψε με και εχουμε πολλες αντιρρησεις για καποια πραγματα που γινονται, αλλα ολοι κρινονται, αν θελησουν να ξαναπαιζουν σε κερκιδες με 5-6 χιλιαδες σουπεραδες, προβλημα τους....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οχι, ο κονσεϊσάο δεν βγαίνει απ' την εντεκάδα, ο Σάντος παίρνει χαρτάκι.  Ρώτα και τον μάξιμο τον [glow=red,2,300]ξερόλα[/glow] να σου πει...

Εγω ρε συ δε σου ειπα οτι το ΞΕΡΩ.... απλα ρωτησα που το ΞΕΡΕΙΣ εσυ και το λες με τοση σιγουρια!!!! ;) ;)

Επαλε στον παοκ???? πλακα κανετε???? ποσο χρονων ειναι αυτος???? και τι επαθε ο κονσεισαο???? ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ?????

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω ρε συ δε σου ειπα οτι το ΞΕΡΩ.... απλα ρωτησα που το ΞΕΡΕΙΣ εσυ και το λες με τοση σιγουρια!!!! ;) ;)

Επαλε στον παοκ???? πλακα κανετε???? ποσο χρονων ειναι αυτος???? και τι επαθε ο κονσεισαο???? ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ?????
Οι φωστηρες στην παοκ τον προοριζουν λεει για αντιΙβιτς,καμια σχεση δηλαδη...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
1.Δηλαδη εσυ πιστευεις ΣΙΓΟΥΡΑ οτι υπαρχει χαρτακι στον Αρη και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ υπαρχει στον παοκ???? ΔΕΝ εχεις ακουσει γιατι δεν παιζει ο Ηλιαδης, που μεχρι προχθες λεγατε και για μενα ειναι ενα πολυ καλο ταλεντο????

2.Για τον κονσεισαο δε σου ειπα γιατι δεν τον πεταει εξω, γιατι δεν τον πεταει εξω οταν σερνεται μετα το 60', εσεις τα λετε μονοι σας....

3.Στο φιναλε αν μου λες οτι ο χαλκιας ειναι ο ενας και ο τρισμεγιστος και δεν χρειαζεται ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ενας ισαξιος δευτερος, οκ ακουγεσαι!!!! 1 γκολ εχεις φαει μεχρι τωρα, περιμενε λιγο ακομη, ολοκληρο πρωταθλημα εχεις...... αν δε σε προβληματιζει οτι εχεις προπονητη που παιζει ΠΡΩΤΑ για να μην ΧΑΣΕΙ και αν δεν το βλεπεις, οκ, θα δουμε στη συνεχεια.....

4.Τα δικα μας κακως κειμενα, τα βλεπουμε, πιστεψε με και εχουμε πολλες αντιρρησεις για καποια πραγματα που γινονται, αλλα ολοι κρινονται, αν θελησουν να ξαναπαιζουν σε κερκιδες με 5-6 χιλιαδες σουπεραδες, προβλημα τους....

1. Ο ηλιάδης αυτή τη στιγμή είναι 20ος παίχτης με αγωνιστικά κριτήρια και γι αυτό το λόγο είναι εκτός 18άδας.  Στην επόμενη αποστολή που θα μείνει έξω, ψάξε και πες μου σε πιανού τη θέση θα έπρεπε να είναι...

2. Γιατί δεν έχει άλλο στη θέση του, τον είδαμε και το λάκη σήμερα...

3. Σίγουρα κρίνουμε μέχρι στιγμής τι βλέπουμε, αν εσύ έχεις μαντικές ικανότητες τότε δώσε μου 2 σίγουρα για αύριο διότι έχω μείνει ρέστος

4.  Δεν εχουν πρόβλημα οι σουπεράδες να μείνουν μόνοι τους, πίστεψέ με... ίσα ίσα κουτί τους έρχεται που θα γλιτώσουν και την αντιπολίτευση (δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς οτι είναι κυβέρνηση...)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ο ταράτσας το είπε

ο επαλέ παίζει και 10άρι πίσω απ το σέντερ φόρ, όχι μόνο δεξιά...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο ταράτσας το είπε

Μπαλαρα τον ειδαμε να παιζει απο τα ακρα παντως...10αρι πηγε να παιξει σε εμας καποια στιγμη...Για το χαρτακι που λες τα γεγονοτα σε δικαιωνουν για να τα λεμε ολα(Εμμονη Κικε στους ξενους-εμμονη διοικησης στον Κικε).Τουλαχιστον μεχρι στιγμης,στο μελλον μπορει να εχουμε αλλες εξελιξεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο ταράτσας το είπε

Και μενα κατι πηρε το αυτι μου απο γνωστους μου σε ραδιοφωνο αλλα δεν το πιστεψα, αυτος πρεπει να ειναι γυρω στα 32-33 και η ΘΕΣΗ του ειναι στα δεξια στην επιθεση, 10αρι τουλαχιστον στην Ελλαδα δεν επαιξε ΠΟΤΕ!!! Αλλο αν θελουν ΚΑΠΟΙΟΙ να τον βαφτισουν 10αρι, οι μανατζερ κανουν θαυματα, ξερουμε εμεις!!!! :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Το αλλο το μαθατε??
Ο Μιετσελ ερχεται σε μας για αντι-Ντελορτε..
Γκαραντι πραγματα!! :rolleyes:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και μενα κατι πηρε το αυτι μου απο γνωστους μου σε ραδιοφωνο αλλα δεν το πιστεψα, αυτος πρεπει να ειναι γυρω στα 32-33 και η ΘΕΣΗ του ειναι στα δεξια στην επιθεση, 10αρι τουλαχιστον στην Ελλαδα δεν επαιξε ΠΟΤΕ!!! Αλλο αν θελουν ΚΑΠΟΙΟΙ να τον βαφτισουν 10αρι, οι μανατζερ κανουν θαυματα, ξερουμε εμεις!!!! :2funny:
στην ηλικία των μάυρων βάζε και 5 6 χρονάκια πάνω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μπαλαρα τον ειδαμε να παιζει απο τα ακρα παντως...[glow=red,2,300]10αρι πηγε να παιξει [/glow] σε εμας καποια στιγμη...Για το χαρτακι που λες τα γεγονοτα σε δικαιωνουν για να τα λεμε ολα(Εμμονη Κικε στους ξενους-εμμονη διοικησης στον Κικε).Τουλαχιστον μεχρι στιγμης,στο μελλον μπορει να εχουμε αλλες εξελιξεις.

Αλλο το πηγε να παιξει και αλλο ποια ειναι η ΘΕΣΗ ενος παικτη.... π.χ. και ο Ρεγκειρο πηγε να παιξει λιγο σημερα επιθετικος με τον Κοκε, αλλα ειδαμε και το ξερουμε οτι η ΘΕΣΗ του ειναι στα αριστερα.... ετσι για να μην μας περνανε και για τυφλους καποιοι.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αλλο το πηγε να παιξει και αλλο ποια ειναι η ΘΕΣΗ ενος παικτη.... π.χ. και ο Ρεγκειρο πηγε να παιξει λιγο σημερα επιθετικος με τον Κοκε, αλλα ειδαμε και το ξερουμε οτι η ΘΕΣΗ του ειναι στα αριστερα.... ετσι για να μην μας περνανε και για τυφλους καποιοι.....
Για αυτο ειπα οτι πηγε να παιξει,η φυσικη του θεση ειναι στα δεξια.Οσο για θεμα ηλικιας δεν ειναι απολυτο οτι οι μαυροι κρατανε πιο πολυ,εναν Ροζε Μιλα θυμαμαι μονο που το ειχε παρακανει...οι περισσοτεροι τα παρατανε νωρις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom