Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Λαμπρο κανε τωρα τη μαγκια και μετα απο νικη σουταρε τον Κικε.Οταν ξεμπλοκαρε την ομαδα απο τις παιδαριωδεις κινησεις του Α' ημιχρονου η ομαδα κεντουσε και το ταλεντο επικρατησε της μετριοτητας,η γρια ηταν για 3-4 γκολ αν κατεβαζε τη σωστη 11αδα.Αγορι μου πεμπτη αγωνιστικη ειμαστε,ποσο ακομη θα πειραματιζεσαι?Μας εχεις σπασει τα αρχ...
Το παιχνιδι ειχε την ιδανικη εξελιξη κατ εμε..Παιδαριωδη λαθη του βλακα του Κικε,κοκκινη η γρια κ νικη στις καθυστερησεις με τα χιλια ζορια για να μην χασουμε κ τους βαθμους..Ετσι ηλπιζα να γινει το σκηνικο μπας κ παρει δρομο ο ανεκδιηγητος αυτος προπονητης αλλα να κερδισουμε κιολας..
Ειναι δυνατον να εχεις ολο το ποιοτικο σου κεντρο(Καλβο,Ζεντιλ,Ρεγκε)στον παγκο???
Ειναι δυνατον να επιμενεις σε Αουρελιο,Μπατιον,Ντελορτε,Κελεμεν????
Ειναι δυνατον να μην παιρνει ποτε των ποτων Ελληνας την ευκαιρια του???
Ειναι δυνατον τοσους μηνες να μην εχεις κανει τπτ στο θεμα συστηματος κ δουλειας σε τακτικη,στημενα κτλ κτλ??

Δυστυχως προβλεπω να παραμενει..Κ καλα θα αρχισει η ανακαμψη κ μαλακιες..
Ηταν ευκαιρια τωρα με την διακοπη να εκανε καποιος νεος προπονητης μια μινι προετοιμασια..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το παιχνιδι ειχε την ιδανικη εξελιξη κατ εμε..Παιδαριωδη λαθη του βλακα του Κικε,κοκκινη η γρια κ νικη στις καθυστερησεις με τα χιλια ζορια για να μην χασουμε κ τους βαθμους..Ετσι ηλπιζα να γινει το σκηνικο μπας κ παρει δρομο ο ανεκδιηγητος αυτος προπονητης αλλα να κερδισουμε κιολας..
Ειναι δυνατον να εχεις ολο το ποιοτικο σου κεντρο(Καλβο,Ζεντιλ,Ρεγκε)στον παγκο???
Ειναι δυνατον να επιμενεις σε Αουρελιο,Μπατιον,Ντελορτε,Κελεμεν????
Ειναι δυνατον να μην παιρνει ποτε των ποτων Ελληνας την ευκαιρια του???
Ειναι δυνατον τοσους μηνες να μην εχεις κανει τπτ στο θεμα συστηματος κ δουλειας σε τακτικη,στημενα κτλ κτλ??

Δυστυχως προβλεπω να παραμενει..Κ καλα θα αρχισει η ανακαμψη κ μαλακιες..
Ηταν ευκαιρια τωρα με την διακοπη να εκανε καποιος νεος προπονητης μια μινι προετοιμασια..
Πεσ'το ψεμματα.Ειναι δυνατον να κατεβαζει την ομαδα με 3 (!)αμυντικα χαφ κι ενα ξυλαγκουρο μπροστα και τον Κοκε ν'αρμενιζει καπου στο υπερπεραν?Ειναι δυνατον να μην παιζει ο Νεμπε και να επιμενει σε αυτον τον αχρωμο Μπατιον που στις 5 μεταβιβασεις οι 4 ειναι σε αντιπαλο?Ειναι δυνατον να αχρηστευεις μια απο τις μεγαλυτερες ελπιδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου για χαρη ενος μπασκετμπολιστα-αργοκινητου Ντελορτε?Τωρα με τη διακοπη θα ηταν ο ιδανικος χρονος για αντικατασταση.Αφου να φανταστεις προ του φασματος της ισοπαλιας ευχομουν να βαλουν γκολ οι γριες για να επιταχυνθει η διαδικασια...Δυστυχως οπως φαινεται για αλλη μια εβδομαδα θα υποστουμε τον Μεγα Χημικο-Φυσικο Κικε.

Επισκέπτης
Αν και δεν το είδα το παιχνίδι μου είπαν πως τον Ντελόρτε οταν τον έκανε αλλαγή τον αποδοκίμασαν πολλοί και ότι ο κόκε σερνόταν πάλι! :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν και δεν το είδα το παιχνίδι μου είπαν πως τον Ντελόρτε οταν τον έκανε αλλαγή τον αποδοκίμασαν πολλοί και ότι ο κόκε σερνόταν πάλι! :think:
Τον ξεφωνισε πολυς κοσμος τον ψηλο,οσο για τον Κοκε θυσιαζεται στα συστηματα του μεγα Πειραματιστη Κικε...τι δουλεια εχει στα ακρα, χιλιομετρα μακρια απο την περιοχη?

Επισκέπτης
Τον ξεφωνισε πολυς κοσμος τον ψηλο,οσο για τον Κοκε θυσιαζεται στα συστηματα του μεγα Πειραματιστη Κικε...τι δουλεια εχει στα ακρα, χιλιομετρα μακρια απο την περιοχη?
Για να φανει ο κοκε θέλει καθαρό 4-4-2 ουτε 4-5-1 ούτε τις τεράστιες αποστάσεις που έχουν οι γραμμές μεταξύ τους!
Το πουλέν μου ο κάλβο έπαιξε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για να φανει ο κοκε θέλει καθαρό 4-4-2 ουτε 4-5-1 ούτε τις τεράστιες αποστάσεις που έχουν οι γραμμές μεταξύ τους!
Τον εβαλε στο Β' οταν αλλαξε και το συστημα.Με τις αλλαγες η ομαδα πηρε τα πανω της κι επιτελους πατουσαμε περιοχη.Καναμε καμια 20αρια τελικες πριν το γκολ.Κριμα να μην εχουμε προπονητη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατι τετοιοι προπονητες εχουν θρεψει γενιες και γενιες προπονητων της εξεδρας...

Επισκέπτης
Τον εβαλε στο Β' οταν αλλαξε και το συστημα.Με τις αλλαγες η ομαδα πηρε τα πανω της κι επιτελους πατουσαμε περιοχη.Καναμε καμια 20αρια τελικες πριν το γκολ.Κριμα να μην εχουμε προπονητη...
Αυτό με τον Ντελόρτε και τον Μπατιον δεν μπορώ να το καταλάβω, έχεις παπάζογλου και τον Βλονταρτσικ που έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία, ο Μπατιον είναι απο τα μεγαλύτερα παλτά που έχω δει μέχρι στιγμής χωρίς να έχω δει το σημερινό παιχνίδι!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό με τον Ντελόρτε και τον Μπατιον δεν μπορώ να το καταλάβω, έχεις παπάζογλου και τον Βλονταρτσικ που έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία, ο Μπατιον είναι απο τα μεγαλύτερα παλτά που έχω δει μέχρι στιγμής χωρίς να έχω δει το σημερινό παιχνίδι!
Και σημερα ηταν μια απο τα ιδια,απλα ενα τιποτα.Αυτος και ο ψηλος ειναι τα παλτα που θα φορεθουν εφετος...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

χαρτάκι...

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μιλάνε και οι πουστότουρκοι που πλερώνουν Γκαγκάτση,και γλύφουν τα αρχίδια του βάζελου?
Γαμιόλες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τουλαχιστον με Καλβο,Ζεντιλ ειδαμε και καποια σουτ της προκοπης,απο ενα σουτ του Καλβο προηλθε και το γκολ.Ο Ρεγκειρο ηταν αυτος που εκανε τη διαφορα παντως...

Επισκέπτης
Τουλαχιστον με Καλβο,Ζεντιλ ειδαμε και καποια σουτ της προκοπης,απο ενα σουτ του Καλβο προηλθε και το γκολ.Ο Ρεγκειρο ηταν αυτος που εκανε τη διαφορα παντως...
Το ότι δεν έπαιξε απο την αρχή δεν φταίει ο κικε, είχε θλάση νομίζω τις προηγούμενες μέρες!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα κι απο μενα παιδες, εκνευριστηκα πολυ και γω με την εμμονη στο 1ο με Ντελορτε, οσο κι αν ηθελα να δικαιολογησω το σκεπτικο οτι ηθελε εναν παν-υψηλο μεσα στην περιοχη για κεφαλιες και δεν του βγηκε...βεβαια διαφωνω με τις αποδοκιμασιες, οπως και να το κανουμε παικτης μας ειναι, ειναι μαλακια για μενα να βριζεις τους ιδιους τους παικτες σου....

Αλλα εξ αρχης διαφωνω, χωρις βεβαια να ειμαι προπονητης, με το 4-3-3 με τον Κοκε αριστερα-χαμενο και νομιζω οτι το ματς και γενικα η ομαδα πρεπει να μπαινει με το 4-4-2 με Κοκε-Βλοντα 'η Παπαζο, τουλαχιστον για το Χαριλαου, φετος οπου επαιξε ετσι ηταν καλος ο Αρης.....Δε μπορω να καταλαβω ρε Κικε τι εχεις παθει, μας ειχες δειξει οτι νιωθεις γενικοτερα, δε γινεται να μη βλεπεις το σωστο και λαθος, ενω ηδη καποιες καλες κινησεις κανεις, Ρομπερζ πισω σκουπα, Βιτολο μπροστα απο την αμυνα πολυ καλος και με τις αλλαγες το γυρισες,εστω κι αν εμεινε με 10 ο ηρα, διορθωσε πραγματα εστω ΑΡΓΑ και η ομαδα επαιξε οπως πρεπει, αν και μπερδευτηκα εκει που εβαλε Καλβο-Ρεγκε-Χαβιτο ταυτοχρονα..... Τεσπα τουλαχιστον εστω κι ετσι κερδισαμε, αν και επρεπε να μπει νωριτερα το γκολ, καναμε αρκετες φασεις που αν σε θελει και η πουτανα η τυχη, περυσι εμπαιναν, σημερα οχι......... Για Μπατιον διαφωνω, νομιζω οτι δειχνει σημαντικη βελτιωση και γω δεν πολυτρελαινομουν μ' αυτον αλλα φαινεται οτι νιωθει, εχει τριπλα, μεγαλη μπαλια, αλλαγη παιχνιδιου, βλεπει γηπεδο και συμπαικτες, σημερα μου φανηκε καλος, ισως να ειναι θεμα προσαρμογης, θα δειξει....

Υ.Γ. Ταρατσα, με το καλο, οτι επιθυμεις! ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μιλάνε και οι πουστότουρκοι που πλερώνουν Γκαγκάτση,και γλύφουν τα αρχίδια του βάζελου?
Γαμιόλες
γειά σου φιλαράκο...
πλύσου, κάτσε στα τέσσερα και έρχομαι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλησπερα κι απο μενα παιδες, εκνευριστηκα πολυ και γω με την εμμονη στο 1ο με Ντελορτε, οσο κι αν ηθελα να δικαιολογησω το σκεπτικο οτι ηθελε εναν παν-υψηλο μεσα στην περιοχη για κεφαλιες και δεν του βγηκε...βεβαια διαφωνω με τις αποδοκιμασιες, οπως και να το κανουμε παικτης μας ειναι, ειναι μαλακια για μενα να βριζεις τους ιδιους τους παικτες σου....

Αλλα εξ αρχης διαφωνω, χωρις βεβαια να ειμαι προπονητης, με το 4-3-3 με τον Κοκε αριστερα-χαμενο και νομιζω οτι το ματς και γενικα η ομαδα πρεπει να μπαινει με το 4-4-2 με Κοκε-Βλοντα 'η Παπαζο, τουλαχιστον για το Χαριλαου, φετος οπου επαιξε ετσι ηταν καλος ο Αρης.....Δε μπορω να καταλαβω ρε Κικε τι εχεις παθει, μας ειχες δειξει οτι νιωθεις γενικοτερα, δε γινεται να μη βλεπεις το σωστο και λαθος, ενω ηδη καποιες καλες κινησεις κανεις, Ρομπερζ πισω σκουπα, Βιτολο μπροστα απο την αμυνα πολυ καλος και με τις αλλαγες το γυρισες,εστω κι αν εμεινε με 10 ο ηρα, διορθωσε πραγματα εστω ΑΡΓΑ και η ομαδα επαιξε οπως πρεπει, αν και μπερδευτηκα εκει που εβαλε Καλβο-Ρεγκε-Χαβιτο ταυτοχρονα..... Τεσπα τουλαχιστον εστω κι ετσι κερδισαμε, αν και επρεπε να μπει νωριτερα το γκολ, καναμε αρκετες φασεις που αν σε θελει και η πουτανα η τυχη, περυσι εμπαιναν, σημερα οχι......... Για Μπατιον διαφωνω, νομιζω οτι δειχνει σημαντικη βελτιωση και γω δεν πολυτρελαινομουν μ' αυτον αλλα φαινεται οτι νιωθει, εχει τριπλα, μεγαλη μπαλια, αλλαγη παιχνιδιου, βλεπει γηπεδο και συμπαικτες, σημερα μου φανηκε καλος, ισως να ειναι θεμα προσαρμογης, θα δειξει....

Υ.Γ. Ταρατσα, με το καλο, οτι επιθυμεις! ;)
Μαξιμε,συμφωνω μαζι σου οτι ο Μπατιον βλεπει γηπεδο,το γηπεδο δεν τον βλεπει...Για να σοβαρευτουμε λιγο,ο ανθρωπος ειναι παλτο ολκης με λαθος μεταβιβασεις και ατολμια στο παιχνιδι του.Οσο για τις αποδοκιμασιες εχω την αισθηση οτι πηγαιναν πιο πολυ στον Κικε για το κολλημα που τραβαει με τον ψηλο παρα στον ιδιο τον παιχτη...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γειά σου φιλαράκο...
πλύσου, κάτσε στα τέσσερα και έρχομαι

Ρε φιλε αυτη την καραμελα "χαρτακι" θα τη βγαλεις ποτε απο το στομα???? Αντε λοιπον σου λεω και γω... Ηλιαδης-Μπαλαφας γιατι δεν παιζουν??? χαρτακι.... Τερμα της προκοπης γιατι δεν πηρες??? χαρτακι.... ο κονσεισαο γιατι δε βγαινει με τιποτα οταν σερνεται???? χαρτακι......

Σαν την παπαρια που βγαλανε τα λαμογια ντεμεκ δημοσιογραφοι στον αερα της πολης, ο Σκορδας ψηφησε Γκαγκατση.... :jerking: :jerking: :jerking: ηταν ολοι τους στη ΜΥΣΤΙΚΗ ψηφοφορια και ειδαν το ψηφοδελτιο του Σκορδα??? Οχι φυσικα, αλλα βολευει, να τον κυνηγησουμε, τωρα ειδικα που δεν παει καλα και οι Αρειανοι ειναι τρελαμενοι, βαρα τον, μας χαλαει την πιατσα, βγαλτον μπαλκονι οτι τα τακιμιασε με γκαγκατση, οτι δεν εχει Ελληνες στην ομαδα, λες και οι αλλοι εχουν..... :jerking:

Δεν υπερασπιζομαι κανενα Σκορδα, αλλα αυτα τα τσουτσεκια το εχουν παρακανει και νομιζουν οτι ειναι-κανουν και κατι.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαξιμε,συμφωνω μαζι σου οτι ο Μπατιον βλεπει γηπεδο,το γηπεδο δεν τον βλεπει...Για να σοβαρευτουμε λιγο,ο ανθρωπος ειναι παλτο ολκης με λαθος μεταβιβασεις και ατολμια στο παιχνιδι του.Οσο για τις αποδοκιμασιες εχω την αισθηση οτι πηγαιναν πιο πολυ στον Κικε για το κολλημα που τραβαει με τον ψηλο παρα στον ιδιο τον παιχτη...

Δεν ξερω, τον Μπατιον θελω να τον δω λιγο ακομη, σημερα ειδα καποιες καλες κινησεις του, ειχε καποιες καλες αλλαγες παιχνιδιου 35-40 μετρων, θα φανει κιολας τωρα που εχει-επιτελους- πισω του τον Βιτολο να κοβει τις επιθεσεις, οπως περυσι που ο Ιβιτς μονο εφτιαχνε και πισω Νατσο-Νεμπε καθαριζαν αμυντικα τα λαθη του.... θα δειξει, ο ψηλος οντως, φαινεται οτι δεν κανει, ο Βλοντα ειναι μεγαλο πουλεν, περιμενω να τους δω με Κοκε μπροστα, φαινονται να ταιριαζουν περισσοτερο, ηταν μαζι και στο 2ο με Λειβαδια και Σλαβεν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom