Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
στην ηλικία των μάυρων βάζε και 5 6 χρονάκια πάνω...

Σωστος.....  ;) Αν και δε νομιζω να γινει αυτο, δεν πιστευω να μας τον ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ οι αλητες-ρουφιανοι σαν το μεγαλο μπαμ που θα οδηγησει τον μπαοκ στην κατακτηση του πρωταθληματος, εεεεεε??????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για αυτο ειπα οτι πηγε να παιξει,η φυσικη του θεση ειναι στα δεξια.Οσο για θεμα ηλικιας δεν ειναι απολυτο οτι οι μαυροι κρατανε πιο πολυ,εναν Ροζε Μιλα θυμαμαι μονο που το ειχε παρακανει...οι περισσοτεροι τα παρατανε νωρις.

Το καταλαβα φιλε, για τους ΑΛΛΟΥΣ το λεω που θα μας γεμισουν πρωτοσελιδα τυπου "ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ 10ΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ" και θα πεισουν και τους τυφλους οτι αυτος ειναι ο επαλε!!!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Πριν 2 χρονια θα ηταν πολυ καλη μεταγραφη ο Ζοελ σε ομαδα της Θεσσαλονικης..
Τωρα ειναι ρισκο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα τωρα ο Ιβιτς δεν τους κανει?Αφου τον πηραν μεσα απο τα χερια μας τον παιχταρα,τον βγαζουν αχρηστο?Μηπως να θυμησω καποιους καλοκαιρινους διαλογους μας εδω μεσα?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλα τωρα ο Ιβιτς δεν τους κανει?Αφου τον πηραν μεσα απο τα χερια μας τον παιχταρα,τον βγαζουν αχρηστο?Μηπως να θυμησω καποιους καλοκαιρινους διαλογους μας εδω μεσα?

Δε λενε αυτο τα "παιδια", οοοοοχχχιιιιι δεν κανουν κωλοτουμπες, απλα ειναι ξερω γω, πως να το πω, καπως αργος μαλλον, ε και δεν πολυμαρκαρει, κατι τετοιο πρεπει να λενε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και θα φερουν το νεο μεγαλο 10αρι..... τον Επαλε.....!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δε λενε αυτο τα "παιδια", οοοοοχχχιιιιι δεν κανουν κωλοτουμπες, απλα ειναι ξερω γω, πως να το πω, καπως αργος μαλλον, ε και δεν πολυμαρκαρει, κατι τετοιο πρεπει να λενε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Και θα φερουν το νεο μεγαλο 10αρι..... τον Επαλε.....!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Θα απορριψει ΚΑΙ αυτος προταση του Αρη για να παει στον παοκ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΖΑΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ, ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ   ΕΧΩ ΗΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΣΕ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑΑΑΑ!!
ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΚΕΥ
ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΡΕΥ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ Β ΕΘΝΙΚΗΗΗ!!
Ελπίζω για πρώτη και τελευταία φορά να βλέπω τέτοια μαλακία από τα χεράκια σου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαλλον δεν το ξερεις καλα πετραν καλα ακομα με αυτους ασχολειστε;
Όπως δεν έχω βρίσει την μάνα κανενός εδώ μέσα, δεν θέλω να μου βρίζουν την δικιά μου. Περιμένω να εμφανιστεί και ελπίζω να μην το κάνει γαργάρα. Εσύ πως πας τρελό αγόρι;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Όπως δεν έχω βρίσει την μάνα κανενός εδώ μέσα, δεν θέλω να μου βρίζουν την δικιά μου. Περιμένω να εμφανιστεί και ελπίζω να μην το κάνει γαργάρα. Εσύ πως πας τρελό αγόρι;
ελα βρε γαμησε τους καθεσαι και βλεπεις τι γραφουνε αυτοι οι ζουλου, εγω σφαιρα σαν τον Βαλεντινο :) ολα καλα φιλε, εσυ ολα γκουντ;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ελα βρε γαμησε τους καθεσαι και βλεπεις τι γραφουνε αυτοι οι ζουλου, εγω σφαιρα σαν τον Βαλεντινο :) ολα καλα φιλε, εσυ ολα γκουντ;
Αν και έχω τρελαθεί από την βαρεμάρα σήμερα, όλα καλά μετά τα 43 εγγεφαλικά του Σαββάτου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΖΑΛΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ, ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ   ΕΧΩ ΗΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΣΕ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑΑΑΑ!!
ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΚΕΥ
ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΡΕΥ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ Β ΕΘΝΙΚΗΗΗ!!
Εσυ κουραδομαγκακο του πληκτρολογιου..που θα σε βρουμε να βρισης τις μανες μας γιατι μας αρεσε..αντε δωσε ραντεβου μπορει να σου αρεσει και σενα μετα λουλη :bottom: :bottom: :knockinb: :knockinb:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσυ κουραδομαγκακο του πληκτρολογιου..που θα σε βρουμε να βρισης τις μανες μας γιατι μας αρεσε..αντε δωσε ραντεβου μπορει να σου αρεσει και σενα μετα λουλη :bottom: :bottom: :knockinb: :knockinb:
Περίμενε αδελφέ, μπορεί να του ξέφυγε μεσ'τη μαλακία. Ας δούμε τι θα απαντήσει και μετά βρίζουμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μα τον Αγιο Λεμπο να λες Πετραρα,αν και δεν ξερω αν θα'πρεπε να χαιρομαι η να λυπαμαι απο το αποτελεσμα...
Αδελφέ και μένα μου την έχει σπάσει ο Κίκε αλλά όχι και να χάσουμε κι'όλας. Ελπίζω να αφυπνιστεί και να σταματήσει την παλινδρόμιση. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Βλόνταρτσικ;

adonis3

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δυστιχως αυτο που λεγεται ειναι οτι ο Παπαζογλου δεν παιζει γιατι δεν υπεγραψε το νεο συμβολαιο.Καραμπελας επειδη κανει παρεα με τον Γ.Χ ,Νεμπεγλερας γιατι ακομα του κρατανε Μανιατικο.
Ο Βλονταρτσικ δεν παιζει επειδη ειναι χαρτακι του Κοντη προς Κικε να βαζει Ντελορτε ελεο 600.000 ευρω που κοστιζει στην ομαδα ο παικτης.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυστιχως αυτο που λεγεται ειναι οτι ο Παπαζογλου δεν παιζει γιατι δεν υπεγραψε το νεο συμβολαιο.Καραμπελας επειδη κανει παρεα με τον Γ.Χ ,Νεμπεγλερας γιατι ακομα του κρατανε Μανιατικο.
Ο Βλονταρτσικ δεν παιζει επειδη ειναι χαρτακι του Κοντη προς Κικε να βαζει Ντελορτε ελεο 600.000 ευρω που κοστιζει στην ομαδα ο παικτης.
Thesspunter εσύ είσαι;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αδελφέ και μένα μου την έχει σπάσει ο Κίκε αλλά όχι και να χάσουμε κι'όλας. Ελπίζω να αφυπνιστεί και να σταματήσει την παλινδρόμιση. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Βλόνταρτσικ;
Αν περιμενουμε να αφυπνιστει ο Κικε,θα παρει ο υπνος εμας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom