Εκεί στην ξενιτιά θα έχεις ΝΕΤ για να βλέπεις τα χάλια μας;...ε να μας καμαρώνεις ήθελα να πω.Αν περιμενουμε να αφυπνιστει ο Κικε,θα παρει ο υπνος εμας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Θα τα μαθαινω απο το ιντερνετ και θα αφησω πισω μου ρεπορτερς για τη βρωμικη δουλεια...Εκεί στην ξενιτιά θα έχεις ΝΕΤ για να βλέπεις τα χάλια μας;...ε να μας καμαρώνεις ήθελα να πω.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι λεει το adonis?
Μάλλον είναι ο χαμένος δύδιμος του thesspunter.τι λεει το adonis?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
χαμενος 10000%Μάλλον είναι ο χαμένος δύδιμος του thesspunter.
Κοίτα δεκτές όλες οι απόψεις αλλά ας μας πει πως τα ξέρει όλα αυτάχαμενος 10000%
Προς το παρόν ωραίος είναι βοθράκο. Αρκεί να μην φάμε καμιά πατάτα πάλι στυλ Αμορόζοορεος φιλι αριανι ο Ρεγκειρο αλι ομαδα ειστε με αφτον!!!!!!!!!!!!!!!
αφτος ιτανε γερονταρα σα το Ντανι το δικο μασ,το κλιμα για το φιλικο του ζΠαοκ με τον θιγατρικο τι λεη,θα μπι μεσα η 4 η θα τιν κανουνε κοκοκοΠρος το παρόν ωραίος είναι βοθράκο. Αρκεί να μην φάμε καμιά πατάτα πάλι στυλ Αμορόζο
Κάτσε για το φιλικό νωρίς είναι ακόμα, έχουμε καιρό. Νομίζω πάντως μια γιορτή αδελφοποίησης θα την κάνουν τα κορίτσιααφτος ιτανε γερονταρα σα το Ντανι το δικο μασ,το κλιμα για το φιλικο του ζΠαοκ με τον θιγατρικο τι λεη,θα μπι μεσα η 4 η θα τιν κανουνε κοκοκο
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εχει να πεσει θεατρο σκιων λεμε..... θα γελασουν και τα δελφινια, φυσικα θα το παιξουν ανεξαρτητοι θα πεταξουν και κανα μπινελικακι αλλα μετα εχει να λερωθει πολυ γονατο απο τις συγνωμεςαφτος ιτανε γερονταρα σα το Ντανι το δικο μασ,το κλιμα για το φιλικο του ζΠαοκ με τον θιγατρικο τι λεη,θα μπι μεσα η 4 η θα τιν κανουνε κοκοκο
εδο ολι το χουνε σιγουρο απο τορα πονταρουνε το διπλο φιλικοεχει να πεσει θεατρο σκιων λεμε..... θα γελασουν και τα δελφινια, φυσικα θα το παιξουν ανεξαρτητοι θα πεταξουν και κανα μπινελικακι αλλα μετα εχει να λερωθει πολυ γονατο απο τις συγνωμες
Επισκέπτης
Καλά τα λες αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω αδερφέ.Δρομο ερναντεθ..φτανει ελεος......
Αυτοί θα μας ακούσουν μόνο όταν δε θα μας ακούνε (αν το πιάνεις τι εννοώ)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εφτασα στο σημειο να παρακαλαω να χασουμε για να παρει ποδι...εχει κανει την ομαδα μπαχαλο,και μονο το οτι εχει βαλει στη ναφθαλινη το μεγαλυτερο μας ταλεντο μου αρκει για να μη τον χωνευω.Αυτο με την αλλαγη του ψηλου στο 48' παλι...θα μας τρελλανεις Κικε.
Επισκέπτης
Τζάμπα θα χάναμε.Εφτασα στο σημειο να παρακαλαω να χασουμε για να παρει ποδι...
Έχω την εντύπωση ότι και πάλι δε θα έφευγε. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα προπέρσινα αποτελέσματα δεν ήταν
δικά του αλλά του Hoyos με καθυστέρηση μερικών μηνών.
Επισκέπτης
εγω το εχω γραψει πριν παρετε τον σιχαμενο βατραχα & μερικοι ελεγαν οτι τα γραφω λογω της εμπαθειας μου..του ογιος ηταν η ομαδα..ολοι μου λεγανε για τον μεγιστο πουστη..δυστηχως για εσας επιβεβαιωθηκα..τον ειδατε στον τελικο & αλλου που εσεις ξερετε καλυτερα..Τζάμπα θα χάναμε.
Έχω την εντύπωση ότι και πάλι δε θα έφευγε. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα προπέρσινα αποτελέσματα δεν ήταν
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ενταξει,μην κανουμε και τον Ογιος κορυφη της προπονητικης,ο ανθρωπος δεν σταυρωνε νικη,ασε που εριξε και τον Ατρομητακο περσι,απλα ο Κικε βρηκε ομαδα δουλεμενη που λειτουργουσε με αυτοματο πιλοτο.Δυνατη προετοιμασια(Το μονο συν του Ογιος)και υλικο καλυτερο απο αυτο αλλων ομαδων.Φετος που οι απαιτησεις ειναι πιο μεγαλες δεν ανταποκρινεται καθολου,αν χαθει ο Παπαζογλου θα ειναι υπευθυνος...Τζάμπα θα χάναμε.
Επισκέπτης
Άσε μη μιλάμε για το σίχαμα το βάτραχο.είχα στραβώσει χοντρά με το που ήρθε.το άτομο είναι πιο παραδόπιστο κι απόεγω το εχω γραψει πριν παρετε τον σιχαμενο βατραχα & μερικοι ελεγαν οτι τα τα γραφω λογω της εμπαθειας μου..του ογιος ηταν η ομαδα..ολοι μου λεγανε για τον μεγιστο πουστη..δυστηχως για εσας επιβεβαιωθηκα..τον ειδατε στον τελικο & αλλου που εσεις ξερετε καλυτερα..
σοβιετική πουτάνα.
Απλά τυχαίνει να ήξερα από πρώτο χέρι πως πήδηξε την αεκ για να έρθει σ'εσάς,και πως τα είχε συμφωνήσει από τον
απρίλη εκείνης της χρονιάς και ήξερα ότι θα την έψαχνε να την ξανακάνει και σε μας(που δεν ήμασταν και η <<αγα-
πημένη>> του αεκ.
Δεν είπα ότι ο ογιος είναι κορυφή προπονητικής αλλά όχι και αυτό το χάλι που βλέπουμε τώρα ρε φίλε.Ενταξει,μην κανουμε και τον Ογιος κορυφη της προπονητικης,ο ανθρωπος δεν σταυρωνε νικη,ασε που εριξε και τον Ατρομητακο περσι,απλα ο Κικε βρηκε ομαδα δουλεμενη που λειτουργουσε με αυτοματο πιλοτο.Δυνατη προετοιμασια(Το μονο συν του Ογιος)και υλικο καλυτερο απο αυτο αλλων ομαδων.Φετος που οι απαιτησεις ειναι πιο μεγαλες δεν ανταποκρινεται καθολου,αν χαθει ο Παπαζογλου θα ειναι υπευθυνος...
Από τη Β' με τον ηλυσιακό είχαν να πονέσουν έτσι τα μάτια μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K