Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εκεί στην ξενιτιά θα έχεις ΝΕΤ για να βλέπεις τα χάλια μας;...ε να μας καμαρώνεις ήθελα να πω.
Θα τα μαθαινω απο το ιντερνετ και θα αφησω πισω μου ρεπορτερς για τη βρωμικη δουλεια...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ορεος φιλι αριανι ο Ρεγκειρο αλι ομαδα ειστε με αφτον!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προς το παρόν ωραίος είναι βοθράκο. Αρκεί να μην φάμε καμιά πατάτα πάλι στυλ Αμορόζο
αφτος ιτανε γερονταρα σα το Ντανι το δικο μασ,το κλιμα για το φιλικο του ζΠαοκ με τον θιγατρικο τι λεη,θα μπι μεσα η 4 η θα τιν κανουνε κοκοκο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αφτος ιτανε γερονταρα σα το Ντανι το δικο μασ,το κλιμα για το φιλικο του ζΠαοκ με τον θιγατρικο τι λεη,θα μπι μεσα η 4 η θα τιν κανουνε κοκοκο
Κάτσε για το φιλικό νωρίς είναι ακόμα, έχουμε καιρό. Νομίζω πάντως μια γιορτή αδελφοποίησης θα την κάνουν τα κορίτσια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχει να πεσει θεατρο σκιων λεμε..... θα γελασουν και τα δελφινια, φυσικα θα το παιξουν ανεξαρτητοι θα πεταξουν και κανα μπινελικακι αλλα μετα εχει να λερωθει πολυ γονατο απο τις συγνωμες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εχει να πεσει θεατρο σκιων λεμε..... θα γελασουν και τα δελφινια, φυσικα θα το παιξουν ανεξαρτητοι θα πεταξουν και κανα μπινελικακι αλλα μετα εχει να λερωθει πολυ γονατο απο τις συγνωμες
εδο ολι το χουνε σιγουρο απο τορα πονταρουνε το διπλο φιλικο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δρομο ερναντεθ..φτανει ελεος......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εφτασα στο σημειο να παρακαλαω να χασουμε για να παρει ποδι...εχει κανει την ομαδα μπαχαλο,και μονο το οτι εχει βαλει στη ναφθαλινη το μεγαλυτερο μας ταλεντο μου αρκει για να μη τον χωνευω.Αυτο με την αλλαγη του ψηλου στο 48' παλι...θα μας τρελλανεις Κικε.

Επισκέπτης
Εφτασα στο σημειο να παρακαλαω να χασουμε για να παρει ποδι...
Τζάμπα θα χάναμε.
Έχω την εντύπωση ότι και πάλι δε θα έφευγε. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα προπέρσινα αποτελέσματα δεν ήταν
δικά του αλλά του Hoyos με καθυστέρηση μερικών μηνών.

Επισκέπτης
Τζάμπα θα χάναμε.
Έχω την εντύπωση ότι και πάλι δε θα έφευγε. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα προπέρσινα αποτελέσματα δεν ήταν
εγω το εχω γραψει πριν παρετε τον σιχαμενο βατραχα & μερικοι ελεγαν οτι τα γραφω λογω της εμπαθειας μου..του ογιος ηταν η ομαδα..ολοι μου λεγανε για τον μεγιστο πουστη..δυστηχως για εσας επιβεβαιωθηκα..τον ειδατε στον τελικο & αλλου που εσεις ξερετε καλυτερα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τζάμπα θα χάναμε.
Ενταξει,μην κανουμε και τον Ογιος κορυφη της προπονητικης,ο ανθρωπος δεν σταυρωνε νικη,ασε που εριξε και τον Ατρομητακο περσι,απλα ο Κικε βρηκε ομαδα δουλεμενη που λειτουργουσε με αυτοματο πιλοτο.Δυνατη προετοιμασια(Το μονο συν του Ογιος)και υλικο καλυτερο απο αυτο αλλων ομαδων.Φετος που οι απαιτησεις ειναι πιο μεγαλες δεν ανταποκρινεται καθολου,αν χαθει ο Παπαζογλου θα ειναι υπευθυνος...

Επισκέπτης
εγω το εχω γραψει πριν παρετε τον σιχαμενο βατραχα & μερικοι ελεγαν οτι τα τα γραφω λογω της εμπαθειας μου..του ογιος ηταν η ομαδα..ολοι μου λεγανε για τον μεγιστο πουστη..δυστηχως για εσας επιβεβαιωθηκα..τον ειδατε στον τελικο & αλλου που εσεις ξερετε καλυτερα..
Άσε μη μιλάμε για το σίχαμα το βάτραχο.είχα στραβώσει χοντρά με το που ήρθε.το άτομο είναι πιο παραδόπιστο κι από
σοβιετική πουτάνα.
Απλά τυχαίνει να ήξερα από πρώτο χέρι πως πήδηξε την αεκ για να έρθει σ'εσάς,και πως τα είχε συμφωνήσει από τον
απρίλη εκείνης της χρονιάς και ήξερα ότι θα την έψαχνε να την ξανακάνει και σε μας(που δεν ήμασταν και η <<αγα-
πημένη>> του αεκ.
Ενταξει,μην κανουμε και τον Ογιος κορυφη της προπονητικης,ο ανθρωπος δεν σταυρωνε νικη,ασε που εριξε και τον Ατρομητακο περσι,απλα ο Κικε βρηκε ομαδα δουλεμενη που λειτουργουσε με αυτοματο πιλοτο.Δυνατη προετοιμασια(Το μονο συν του Ογιος)και υλικο καλυτερο απο αυτο αλλων ομαδων.Φετος που οι απαιτησεις ειναι πιο μεγαλες δεν ανταποκρινεται καθολου,αν χαθει ο Παπαζογλου θα ειναι υπευθυνος...
Δεν είπα ότι ο ογιος είναι κορυφή προπονητικής αλλά όχι και αυτό το χάλι που βλέπουμε τώρα ρε φίλε.
Από τη Β' με τον ηλυσιακό είχαν να πονέσουν έτσι τα μάτια μας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαζι σου ειμαι...δυστυχως ομως καποιοι εχουν διαφορετικη γνωμη απο εμας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom