Επισκέπτης
Πολύ ευαίσθητοι έχουν γίνει τώρα τελευταία οι οπαδοί της Μπαρτσ-αρη!
Όταν σε ένα οπαδικό καλαμπουράκι φτάνεις να ταυτίζεις το συνομιλητή σου με ένα σφαγιά σκέψου μόνο το ενδεχόμενο ο άλλος απέναντί σου να έχει νεκρούς απο αυτόν.
Δεν έχω λόγια να σε χαρακτηρίσω.
τα κουβαδάκια σου και σ' αλλη παραλία αν δεν γουστάρεις...Όταν σε ένα οπαδικό καλαμπουράκι φτάνεις να ταυτίζεις το συνομιλητή σου με ένα σφαγιά σκέψου μόνο το ενδεχόμενο ο άλλος απέναντί σου να έχει νεκρούς απο αυτόν.
Δεν έχω λόγια να σε χαρακτηρίσω.
Eγώ έτοιμος είμαι! Θα σκάσω απο την στεναχώρια μου!τα κουβαδάκια σου και σ' αλλη παραλία αν δεν γουστάρεις...
μήπως θα φωνάξεις και τη μαμά σου να μας κάνει ντα;
Θα κλάψουμε σε λίγο...
Ο ενας μπερδευει ομαδες(λογω γαμου δικαιολογειται,τα'χει παιξει γενικα)η αλλη απαρνειται τη θρησκεια και τη χωρα της και το παιζει σατανογρια,τελικα η 10ετια του 80 εχει κανει πολλους κομπλεξικους με τον Θεο(οχι πως δεν το ξεραμε βεβαια)...
Αρχισαμε και τα τραγουδια,καταλαβα...σουρωμενη παλι μου εισαι για αυτο παραμιλας...εσυ οτι πεις εσυ οτι πεις...
θα σ' αγαπώ λόγω τιμής...
αστα να πάνε...Αρχισαμε και τα τραγουδια,καταλαβα...σουρωμενη παλι μου εισαι για αυτο παραμιλας...
Κι εσυ παλι δεν κρατιεσαι,ο,τι σου δινουν πινεις...αστα να πάνε...
και μου είχαν πει οτι οι τεκίλα δεν έχει αλκοόλ...
Λες να με κορόιδεψαν;
α...ξεχασα συγνωμη,εσυ πινεις και τα φτυνεις...Στ'αληθεια υποστηριζεις τις γριες αυριο?Κι εγω που νομιζα οτι θα'σαι με εμας για να μεινει ο κοουτς...Τελικα κατα βαθος εισαι μεγαλο Αρειανακι...άλλοι πίνουν και άλλοι τα καταπίνουν...
α...ξεχασα συγνωμη,εσυ πινεις και τα φτυνεις...Στ'αληθεια υποστηριζεις τις γριες αυριο?Κι εγω που νομιζα οτι θα'σαι με εμας για να μεινει ο κοουτς...Τελικα κατα βαθος εισαι μεγαλο Αρειανακι...
Το εμπεδωσαμε,μη το κανεις βουκινο οτι αλλαξοπιστησες.Κι εγω αυριο ειμαι Αρης και (λιγο)Εργοτελης...Είμαι ΗΡΑ και δεν είμαι καλά...
Κι εγω αυριο ειμαι Αρης και (λιγο)Εργοτελης...
Σωζομαι και χωρις Γκαγκατση,αυτες οι εποχες εχουν περασει,εχω δυνατο προεδρο και μανατζερ...Κοίτα να κερδίσεις αύριο μπας και σωθείς και άσε τι θα κάνει ο εργοτέλης...