Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 6.495
Συμφωνω κ εγω απολυτα αδερφε..Πολυ προκλητικη η σταση τους μεχρι τωρα ειδικοτερα στις μεταγραφες..Εκτος των αλλων δεν ταρακουνουνται ουτε με την ενισχυση μπαογκ,αμαρουσιου κ νιονιου αλλα ουτε με την παρουσια μολις 5 παικτων μας στα φιλικα..Η ομαδα δεν εχει βαθος κ οταν τραυματιζονται(οπως τωρα)2-3 παικτες συμπληρωνουμε ισα ισα μια πενταδα απο ετοιμους παικτες..Εχω χασει πασα ιδεα με δαυτους..επειδη μολις το εμαθα απο εγκυρη πηγη (πιστευω) ο ταπουτος ειναι σχεδον παικτης της μπαογκ. οτι κ να πω ειναι λιγο . το παληκαρι εχω ξαναπει οτι παρακαλουσε να ερθει στον ΑΡΗ αλλα ειναι επαγγελματιας και μακαρι εκει που παει να παιξει καλα . δαμιανιδη ποσο για τον πουτσο εισαι τελικα ? ποσο πρεπει να ξενερωσουμε δηλαδη? 200 χιλιαρικα ηθελε κ τετοιο παικτη δεν εχουμε. ειναι και αρειανος και θα καναμε και ενα κορμο απο καλους ελληνες (σαββας , τσαλδαρης και ταπουτος). μετα κ απο αυτο το συμπερασμα ειναι οτι στο τελος της χρονιας η διοικηση την κανει με ελαφρα και γιαυτο προσπαθει να βγαλει τη χρονια με ελαχιστα εξοδα . στο διαολο ευχομαι κ ακομα παραπερα.
κ μη νομισετε οτι ειμαι θυμωμενος απλα το πηρα αποφαση τι θελουν να κανουν . 6αδα και να ειμαστε ευχαριστημενοι φετος....
Τζεβελεκη τραβα παιξε με τπτ αλλο αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να εισαι ιδιοκτητης του Αυτοκρατορα..