Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
επειδη μολις το εμαθα απο εγκυρη πηγη (πιστευω) ο ταπουτος ειναι σχεδον παικτης της μπαογκ. οτι κ να πω ειναι λιγο . το παληκαρι εχω ξαναπει οτι παρακαλουσε να ερθει στον ΑΡΗ αλλα ειναι επαγγελματιας και μακαρι εκει που παει να παιξει καλα . δαμιανιδη ποσο για τον πουτσο εισαι τελικα ? ποσο πρεπει να ξενερωσουμε δηλαδη? 200 χιλιαρικα ηθελε κ τετοιο παικτη δεν εχουμε. ειναι και αρειανος και θα καναμε και ενα κορμο απο καλους ελληνες (σαββας , τσαλδαρης και ταπουτος). μετα κ απο αυτο το συμπερασμα ειναι οτι στο τελος της χρονιας η διοικηση την κανει με ελαφρα και γιαυτο προσπαθει να βγαλει τη χρονια με ελαχιστα εξοδα . στο διαολο ευχομαι κ ακομα παραπερα.

κ μη νομισετε οτι ειμαι θυμωμενος απλα το πηρα αποφαση τι θελουν να κανουν . 6αδα και να ειμαστε ευχαριστημενοι φετος....
Συμφωνω κ εγω απολυτα αδερφε..Πολυ προκλητικη η σταση τους μεχρι τωρα ειδικοτερα στις μεταγραφες..Εκτος των αλλων δεν ταρακουνουνται ουτε με την ενισχυση μπαογκ,αμαρουσιου κ νιονιου αλλα ουτε με την παρουσια μολις 5 παικτων μας στα φιλικα..Η ομαδα δεν εχει βαθος κ οταν τραυματιζονται(οπως τωρα)2-3 παικτες συμπληρωνουμε ισα ισα μια πενταδα απο ετοιμους παικτες..Εχω χασει πασα ιδεα με δαυτους..
Τζεβελεκη τραβα παιξε με τπτ αλλο αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να εισαι ιδιοκτητης του Αυτοκρατορα..

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σκουληκαντέρες?8 μέρες μείνανε.........για το σεξ! :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ειδα καλα η με γελασανε τα ματια μου και τα αυτια μου? Ουτε ενας Ελληνας στην 11αδα του Αρη σημερα. Καλα να παθετε.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
AΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Γιάχιτς (46' Νέτο), Ρομπέρζ, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46' Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Σανσόν (66' Ντελόρτε)

Τα συμπεράσματα δικά σας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
AΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Γιάχιτς (46' Νέτο), Ρομπέρζ, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46' Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Σανσόν (66' Ντελόρτε)

Τα συμπεράσματα δικά σας
δεν θελω να σε τρομαξω αλλα αυτο συμβαινει σε ολο τον κοσμο αλλα και στην ελλαδα απο αλλες ομαδες
εμενα προσωπικα με νοιαζει να βλεπω καλη μπαλα και οχι τι διαβατηριο εχουν οι ποδοσφαιριστες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
AΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Γιάχιτς (46' Νέτο), Ρομπέρζ, Ρονάλντο, Λέμπο, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία (46' Ζεντίλ), Χαβίτο, Κόκε, Σανσόν (66' Ντελόρτε

Τα συμπεράσματα δικά σας
ενω οι αλλοι ε;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Τα συμπεράσματα δικά σας
δεν πειράζει, έχει Κολτσίδα που κάνει για σαράντα έλληνες.

Επισκέπτης
Εγω Πανιώνιος είμαι αλλα γιατι να μην γελάσω με μια ομάδα που χει λιγότερους Ελλήνες απο την Αίντραχτ Φρανκφουρτης??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχω πρόβλημα με τι ομάδα είσαι, απλώς για να μην σε βγάλουν παοκτση που θες το κακό της κιτρινόμαυρης αρμάδας!
Νομίζω πως και ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας είναι στα ισπανικά και χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πέταξαν κάποια φειβολάν για να δώσουν ένα μήνυμα στους παίκτες τους και ήταν σε 2 γλώσσες, ισπανικά και ελληνικά!
Πάντως σε πολλές ομάδες συμβαίνει αυτό, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο!
Έτσι και αλλιώς και η Τρίπολη έτσι και χειρότερα είναι!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δεν έχω πρόβλημα με τι ομάδα είσαι, απλώς για να μην σε βγάλουν παοκτση που θες το κακό της κιτρινόμαυρης αρμάδας!
Νομίζω πως και ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας είναι στα ισπανικά και χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πέταξαν κάποια φειβολάν για να δώσουν ένα μήνυμα στους παίκτες τους και ήταν σε 2 γλώσσες, ισπανικά και ελληνικά!
Πάντως σε πολλές ομάδες συμβαίνει αυτό, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο!
Έτσι και αλλιώς και η Τρίπολη έτσι και χειρότερα είναι!
Και η Αρσέναλ μονο το Walcot εχει αλλα τι να πω?Αν θυμαμαι καλα κατι τέτοιο είχε γίνει και στο μπάσκετ που είχαν φέρει ολους τους παικτες σε ιτσ και κατεληξαν να παίζουν με άδειες κερκίδες.Ελπιζω να μη φτάσει εκει και το ποδόσφαιρο

Επισκέπτης
Και η Αρσέναλ μονο το Walcot εχει αλλα τι να πω?Αν θυμαμαι καλα κατι τέτοιο είχε γίνει και στο μπάσκετ που είχαν φέρει ολους τους παικτες σε ιτσ και κατεληξαν να παίζουν με άδειες κερκίδες.Ελπιζω να μη φτάσει εκει και το ποδόσφαιρο
Α απο μπάσκετ δεν ξέρω και δεν έχω ιδέα τι γίνεται και που γίνεται το οτιδήποτε!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τα συμπεράσματα δικά σας
Πλέον για να καταλάβεις από ποια χώρα είναι η κάθε ομάδα, πρέπει να κοιτάς τους φιλάθλους και όχι τους παίχτες.
Inter, Arsenal, Άρης και πολλές από ανατολικό μπλοκ το έχουν παρατραβήξει.
Ίσως με την απόφαση της UEFA για ελάχιστο αριθμό γηγενών παιχτών σε αποστολή/ενδεκάδα να αλλάξουν στο μέλλον τα πράγματα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ογκουνσότο Πάτρικ
Γκαλέτι Λουτσιάνο
Ζουντί Πατρίκ
Ιβανσιτς Αντρέας
Μουσλίμοβιτς Ζλάταν
Μπλάνκο Ισμαέλ
Πάρα Φακούντο Μανουέλ Κάρλος
Χαβίτο Χαβιέ Περάλ Περιάνε
Αγκάλι Βίκτορ
Βλόνταρτσικ Πιότρ
Γκούμας Γιάννης
Ενρίκες Σέζαρ
Εντίνιο Αρνάλντο Εντι Λόπες Ντα Σίλβα
Εντόι Νταμέ
Καραγκούνης Γιώργος
Κλέιτον Σίλβα
Κοβάσεβιτς Ντάρκο
Κονσεϊσάο Σέρτζιο
Κουμορτζί Μπενάρ
Λεονάρντο Ροντρίγκες Περέιρα
Μάρκος Αντόνιο Ελίας
Μπούντιμιρ Μάριο
Ντιέ Σερζ
Ντιόγκο Λουίς Σάντο
Πίτου Σεμπάστιαν Γκαρσία
Σαρμιέντο Μαρσέλο
Σόουζα Ροντρίγκο
Ταϊντέρ Ναμπίλ
Τσέζαρεκ Ντάνιελ

αυτοι ειναι οι σκορερ του ελληνικου πρωταθληματος μεχρι στιγμης
τα 2 απο τα 39 ειναι απο ελληνες
δηλαδη το 5% περιπου
και μας πειραξε ο αρης?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ετσι όπως πάει ο Αρης δεν θα δυσκολευτείτε να του κάνετε το κώλο χωνί .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom