Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μας χρωστάνε αυτή την πουτάνα τη δυνατή εμφάνιση. πιστεύω ότι θα τη δούμε στην τούμπα. με την πλάτη στον τοίχο (άγιε βελώνη) ξυπνάμε. είναι το κουσούρι μας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μας χρωστάνε αυτή την πουτάνα τη δυνατή εμφάνιση. πιστεύω ότι θα τη δούμε στην τούμπα. με την πλάτη στον τοίχο (άγιε βελώνη) ξυπνάμε. είναι το κουσούρι μας.

Συμφωνω φιλε, οσο μπορουμε στηριζουμε και αυτοι μπορουν να μας κανουν να ειμαστε εκει πιο μαζικα, προσωπικα στα @@ μου αν η δυνατη που λες εμφανιση θα ειναι στη τρουμπα, δε λεω, ειναι και το πρεστιζ και ενα παιχνιδι εκει μεσα μετραει πιο πολυ, αλλα εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να αρχισει να ΠΑΙΖΕΙ αυτη η ομαδα και να την ΓΟΥΣΤΑΡΩ......

Και περυσι εκει μεσα χασαμε χαλαρα, εφαγα την καζουρα μου, αλλα ως εκει, συνεχισα να βλεπω μπαλαρα και να γουσταρω να παρακολουθω την ομαδα, αυτο περιμενω ξανα.... :rockon:

Επισκέπτης
πρώτα και πάνω απ' όλα ο άρης είμαστε εμείς, κι όσο είμαστε δίπλα στην ομάδα όσο μπορούμε (είμαι και 612 km μακριά)κι αυτή θα μας ανταμείψει. γιατί είμαστε οι Νο 1 οπαδοί (κυρίως σε επίπεδο). -αλλά που να καταλάβουν οι γύφτοι από επίπεδο-.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μαγκες αρειανοι το σαββατο ημουν στο γηπεδακι σας θυρα 9 , ομολογω οτι μου αρεσε πολυ η καινουργια θυρα αλλα μαλλον πρεπει να το ξανααριθμησετε μιλαμε οτι μπερδευεσαι η 9 ειναι αναμεσα στις δυο 7 παντως καλα ηταν μου εκανε εντυπωση οτι δεν το γεμισατε οσο για τον προπονητη σας για κλωτσιες και μονο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ακούγεται έντονα πως αν στραβώσει και το ματς με τον σζμΠΑΟΚ , θα υπάρξουν λαϊκά δικαστήρια
whistling.gif

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Να και η γνωστη πουτσα του forum που ξερει τους παντες και τα παντα και πεταγεται παντου......
ε..'οχι και πούτσα...μουνί είναι ο άνθρωπος....κότα λυράτη που κρύβεται στα κοτέτσια....αν είσαι αντρας ρε...κατέβα αθήνα να γαμηθούμε....[τα πήρα στην κράνα λέμεεεεεε].... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μάξιμε δώρο για εσένα! :birdman:
Ένα μικρό δείγμα απο το τι θα τραβάς κάθε μέρα! :rockon:

Συνημμένα

• kourkouti-aris-skordas-family-guy.jpg
    kourkouti-aris-skordas-family-guy.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 55

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον τακης και αν τον παρετε πριν το ματς με τους γυφτους θα τους γαμησετε

Επισκέπτης
αρειανα μην μασατε ρε & πανω απ' ολα μην ασχολειστε με τις ανοιχτομπουτες του βορρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom