Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
3 μήνες?
Συνέχισε αγόρι μου! :jerking:
super 3 για πάντα!
Δες το βίντεο απο το χαιδάρι για να δεις τους πανηγυρισμούς το πως κρεμόσασταν στα κάγκελα λες και κερδίσατε το τσου λου! Η απολυτη ξεφτίλα! :rockon:
Γιατι να δω βιντεο??
Μεσα ημουν κ γουστο μου κ καμαρι μου οι πανηγυρισμοι!!!
Δες κ εσυ πανηγυρισμους των γυφτων ομως πιο προσφατους απο 2 ματσακια..Απο το διπλο του Αρη στο Ρεθυμνο κ το ανευ προηγουμενου γλεντι στην ηττα σας απο μας στο κοτετσι επειδη σας εσωσε την κατηγορια η ηττα του Κολοσσου :headbang:..
Μπραβο ρε!!Ολο επιτυχιες εισαι!! :jerking:

Επισκέπτης
Αυτό που ζήσαμε στο Αιγάλεω (κι όχι Χαϊδάρι) είναι πολύ πιο πάνω από CL αλλά που να το καταλάβουν τα υποκαταστήματα.
Ας είναι καλά οι νταβατζήδες που προστατεύουν τις πουτά..ς τους.

HeyHo

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ARH Εμπρος , ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ μην τρως....

Γιατι αυτη την Κυριακη θα'ρθει ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΦΟΙΡΟΣ....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
ARH Εμπρος , ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ μην τρως....

Γιατι αυτη την Κυριακη θα'ρθει ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΦΟΙΡΟΣ....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αποφασισε ρε..πρωτοτυπε!!
Ποιος θα ρθει τελικα την Κυριακη μετα την ατελειωτη πουτσα που θα μας ριξετε??
Σκεψου το λιγακι κ μετα στειλε κ αλλο συνθηματακι να γουσταρουμε.. :birdman:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο το διπλο του Αρη στο Ρεθυμνο κ το ανευ προηγουμενου γλεντι στην ηττα σας απο μας στο κοτετσι επειδη σας εσωσε την κατηγορια η ηττα του Κολοσσου :
Αεκ είναι ο παπαρίδης μην δίνεις σημασία

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τουρκοι και φιλοτουρκοι σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες καναπεδες και πατε σε κανα φαρμακειο και παρτε κανα hexalen καντε γαργαρες και μετα πιαστε στο βρωμοστομα σας τον ΑΡΗ και μετα σε κανα περιπτερο για τσιχλες γιατι ειστε το ζωντανο παραδειγμα καλυτερα μασα παρα μιλα, οσο για τους φλωρολαγους και το πανο τους αλοιμονο αν αντιγραψουμε αυτους!!!! καλυτερα να μας κανουν ιδιαιτερα οι ...tifozi της Βασιλειας

Επισκέπτης
Τουρκοι και φιλοτουρκοι σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες καναπεδες και πατε σε κανα φαρμακειο και παρτε κανα hexalen καντε γαργαρες και μετα πιαστε στο βρωμοστομα σας τον ΑΡΗ και μετα σε κανα περιπτερο για τσιχλες γιατι ειστε το ζωντανο παραδειγμα καλυτερα μασα παρα μιλα, οσο για τους φλωρολαγους και το πανο τους αλοιμονο αν αντιγραψουμε αυτους!!!! [size=15pt]καλυτερα να μας κανουν ιδιαιτερα οι ...tifozi της Βασιλειας[/size]
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γεια σου ρε γιατρε με τα ωραια σου..

Επισκέπτης
Μαθήματα κωλοτούμπας! :rockon:

Θα μπουν απόψεις μελών από ένα καθαρα αθλητικό φόρουμ!
Συγνώμη εκ τον προτέρων για τα κεφαλαία γράμματα σε κάποιες απόψεις αλλά έτσι είναι γραμμένες!

ITALIANO_3 έγραψε:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ....Α ΡΕ ΑΒΡΑΜΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΛΑΙΜΑΙ....

Μετά απο λίγες μέρες...

ITALIANO_3 έγραψε:
ΑΒΡΑΜΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.....

mik2fast έγραψε: δεν νομιζω οτι ενας τερματοφυλακας επιπεδου χαλκιά θα πηγαινε στον σημερινο μπαοκ
Το μετά...
mik2fast έγραψε: Ουυφφ! Επιτέλους εφυγε η κουνέλα!!! :2funny:

nikolaoskall έγραψε: ο Ρεχάγκελ είναι μαλάκας που βάζει τον Νικοπολίδη, εχει τον τερματά Χαλκιά και βάζει μέσα τη λουλού
Το μετά...
nikolaoskall έγραψε: Άντε γεια στο μπανάλ τύπο. Να δω το πώς θα παίζει με μας τώρα το πόσα πλασεδάκια του Κόκε θα πνίξει

ITALIANO_3 έγραψε: Λοιπόν, έχουμε και λέμε, αντικατάστατοι : Νέτο, Γκαρσία, Αβραάμ, Κόκε, Χαλκιάς και Μπάγεβιτς, απο κει και πέρα έχει ο θεός
Το μετά...
ITALIANO_3 έγραψε:μεγαλη επιτυχια για τον ΠΑΟΚ αν θα παρει τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα μας

kantharos έγραψε:ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Booktaker έγραψε:Θα πάρουμε τον Μπακαγιόκο όμως...
Espinola έγραψε:ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!
Mετα το κλείσιμο στον ΠΑΟΚ...
Espinola έγραψε:ΧΑΑΧΑΧΑΧ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΓΙΟΚΟΤΣΟΚΟΥΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Για τις μεταγραφές του άρη νωρίς το καλοκαίρι και την προσμονή των αρειανών για νέους παίκτες!

fantasma έγραψε:θα ειναι ΜΕΓΑΛΟ και ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΡΙΧΤΕΡ 10
fantasma έγραψε:ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ..........ΠΑΟΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ
fantasma έγραψε:Παλι θα το πουμε οτι ονομα ακουγετε στης εφημεριδες δεν θα ερθει γιατι απλα αυτη ειναι η πολιτικη της διοικησης.
Αλλα το νου σας ΕΡΧΕΤΕ.......
fantasma έγραψε:Δεν ασχολουμε καν με τον γαλλο
Εδω λεμε αν ανακοινωσουν τα ονοματα θα πεσει η κυβερνηση

geopaoki έγραψε:Μπαμ!!! ο Αρης πήρε τον Πολωνό φορ Γκλόμπατσεκ (αν άκουσα καλά)
kapnisma έγραψε:Tomasz Zahorski?
kantharos έγραψε:δεν επιασα το ονομα του παιχτη...το ξερει κανεις στα σιγουρα?
TALIANO_3 έγραψε:Σε συμφωνία με τον Πολωνό διεθνή Βλόνταρτσικ έχει έρθει ο Άρης. Ο νέος επιθετικός του Άρη, φτάνει στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη στις 17:00.
ΞΕΝΕΡΩΣΑ
vamos3 έγραψε:Πως γραφεται ακριβως ρε ο Πολωνος, δεν τον βρισκω ?!?
fantasma έγραψε:Γαμησέ τα νίκο ξενέρωσα πολύ με τον πολωνό :2funny: :2funny: :2funny:

Aυτή ήταν μόνο η αρχή, έπεται και η συνέχεια! :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά μιλάμε εσύ έχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζωή δεν έχεις ρε ανόητε και κάθεσαι και ψάχνεις να δεις τι έγραψαν οι άλλοι;

Επισκέπτης
Καλά μιλάμε εσύ έχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζωή δεν έχεις ρε ανόητε και κάθεσαι και ψάχνεις να δεις τι έγραψαν οι άλλοι;
Εγώ σας ξέρω, καιρός να σας μάθουν και κάποιοι άλλοι!
Και όχι χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ πολύ, ντροπή για έναν οπαδό με επίπεδο! Ντροπή!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ σας ξέρω, καιρός να σας μάθουν και κάποιοι άλλοι!
Και όχι χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ πολύ, ντροπή για έναν οπαδό με επίπεδο! Ντροπή!
Τ'αρχίδια μου τα τριχωτά ξέρεις ρε κομπλεξικέ. Είχες κανένα γκόμενο Αρειανό και σε παράτησε και βγάζεις τόσο μένος; Όσο για το επίπεδό μου είναι πολύ ελαστικό. Ανεβοκατεβαίνει ανάλογα την περίπτωση.

Επισκέπτης
Πέμπτη, 19.06.2008 22:09
Σκόρδας: Δεν πουλάω τον Αβραάμ στον Ολυμπιακό

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να επιμένει για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι ο Λάμπρος Σκόρδας! Ο πρόεδρος των «κίτρινων» δεν άντεξε το γεγονός ότι ορισμένα ΜΜΕ θεωρούν ως δεδομένη τη μετακίνησή του 23χρονου αμυντικού στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση. «Δεν πρόκειται να πουλήσω τον Αβραάμ στον Ολυμπιακό»!

Έτσι, φαίνεται ότι μπαίνει οριστική «τελεία» στις ορέξεις των πρωταθλητών Ελλάδας για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου αμυντικού, για το μέλλον του οποίου, υπάρχουν δύο λύσεις. Ή θα πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού ή τη Δευτέρα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα λήγει το 2013, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, που θα ανέρχονται στα 400.000 ευρώ.
Και μετά...
“Κοκκινίζει” ο Παπαδόπουλος
Δημοσίευση : 2:17 pm 4 July 2008

Στα “ερυθρόλευκα” ντύνεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με τον Άρη για τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για την απόκτηση του 24χρονου άσου.

Yellow Stams έγραψε:Ο Αβράμης φέτος πρέπει να μείνει στον Άρη. Δεν πουλιέται έτσι τη σημαία σου. Δε θα βγουν από τον Αβραάμ τα σπασμένα του Αμορόζο.
vamos3 έγραψε:ο Αβρααμ αξιζει τουλαχιστον 7 εκατομμυρια ευρω και πρεπει να μεινει παση θυσια.
Να με θυμηθειτε οτι αν προσαρμοστει οπου παει θα βγαλει ματια και θα φυγει για Ισπανια.
Booktaker έγραψε:Ο Σκόρδας είπε στον παίκτη ή ανανεώνεις ή σε δίνω στην Ρωσσία. Απλά τα πράγματα...
matador έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΤΟΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΔΙΝΕΙ
ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΠΑΟΚΤΗΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΟΚ
vamos3 έγραψε:Δουλοι του χρηματος...Που πηγε η ΠΑΟΚτσιδικη υπερηφανεια ρε???
ITALIANO_3 έγραψε:ΤΙ 2 ΕΚ ΡΕ....ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ...5 ΧΑΡΤΙΑ Κ ΤΟΝ ΜΑΛΑΡΤΖ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.
ITALIANO_3 έγραψε:BRE ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΑΙΜΑΙ....ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ....
vamos3 έγραψε:ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗ
Yellow Stams έγραψε:Μπήκε κι ο βάζελος στο παιχνίδι... Δεν πήραν το μάθημά τους με την περίπτωση Μπάγιεβιτς. Επειδή ο συμπολίτης τα βγάζει όλα στο σφυρί, νομίζουν ότι θα κάνουν τα ίδια με εμάς. καλά!
garcia έγραψε:Τζάμπα συζητάμε. "Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ΠΑΟΚ". Τέλος.
TYPI_KAKAO έγραψε:Το μόνο που δεν μπορούμε να χρεώσουμε στον Σκόρδα είναι ασυνέπεια λόγων και πράξεων. Ενα μηνά μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, απέδειξε έμπρακτα ότι εκείνα που έλεγε όντως τα πίστευε. Το επίσημο «όχι» στον Παναθηναϊκό για τον Μπάγεβιτς ήταν η απόδειξη.
ITALIANO_3 έγραψε:ΡΕ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ @@ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.....ΠΑΛΙΟ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΚΥΛΙΑΣΑΤΕ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ....

garcia έγραψε:Βρε ξύδι λέμε. Αμα τον γουστάρουνε τόσο πολύ θα τους στείλουμε μια φωτογραφία του Αβράμη να τον βλέπουν και να ηδονίζονται. Ρόμπες έγιναν όλοι φέτος. Όχι ο Ντούσαν στον βάζελο, όχι ο Νάτσο στα χανούμια, όχι θα παίρνανε και τον Γκιάρο!!!,τώρα θέλει ο γαύρος τον Αβραάμ, μόνο ένα συγκεκριμένο σημείο του Καράμπελα θα πάρουν και ευχαριστημένοι να είναι.
garcia έγραψε:Καμία κωλοτούμπα δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που ο Σκόρδας έχει κάνει δύο δηλώσεις, μία "Δεν τον πουλάω στον Ολυμπιακό" και μία "δεν πάει σε Ελληνική ομάδα, ή θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού ή θα μείνει στον ΑΡΗ", τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει.
fantasma έγραψε:Ο Αβρααμ δεν φευγει παντος..
ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ??ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΑΚΙ....

To αποτέλεσμα???
[youtube=425,350]zK4-cF1YzBk[/youtube]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τ'αρχίδια μου τα τριχωτά ξέρεις ρε κομπλεξικέ. Είχες κανένα γκόμενο Αρειανό και σε παράτησε και βγάζεις τόσο μένος; Όσο για το επίπεδό μου είναι πολύ ελαστικό. Ανεβοκατεβαίνει ανάλογα την περίπτωση.
Πιπέρι στο στόμα για τον τρόπο που μου μιλάς! Τρακτερωτό τρελό αγόρι!

Επισκέπτης
Πιπέρι στη σουφρίτσα σου. Αλλήθεια τι εννοείς με το τρακτερωτό ρε τενόρε;
Βρες το μόνος σου, όλοι οι τελειόφοιτοι απο το Μ.Ι.Τ και το Γεηλ στο χαριλάου μαζευτήκατε είστε επιπέδου οπαδοί οπότε σκέψου και θα το βρείς!
Όπως είδες δεν βρίζω κανέναν επι προσωπικού, απλή καζούρα είναι άμα δεν την αντέχεις είναι πρόβλημα σου!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ειδες ρε ταράτσα;  τα παιδιά είναι ανάγωγα...
κρίμα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρες το μόνος σου, όλοι οι τελειόφοιτοι απο το Μ.Ι.Τ και το Γεηλ στο χαριλάου μαζευτήκατε είστε επιπέδου οπαδοί οπότε σκέψου και θα το βρείς!
Όπως είδες δεν βρίζω κανέναν επι προσωπικού, απλή καζούρα είναι άμα δεν την αντέχεις είναι πρόβλημα σου!
Κοίτα δεν γνωριζόμαστε από χθες για να λες ότι με ξέρεις. Και'γω δεν σε βρίζω επί προσωπικού γιατί δεν σε ξέρω. Μπορεί να είσαι καλό παιδί. Βρίζω το κόμπλεξ που βγάζεις απέναντί μου. Κι'αν δεν το αντέχεις μην ξαναμπαίνεις εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom