Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πιπέρι στο στόμα για τον τρόπο που μου μιλάς! Τρακτερωτό τρελό αγόρι!
εισαι πολυ αστειος συνεχισε να μας διασκεδαζεις...... πας να κοντραριστεις τους εξ ανατολας;;;; η μηπως τους πηρες με το μερος σου μπας κ λιγο ισοσταθμιστει η κατασταση; οπως τα λες περι κωλοτουμπας ξεχνας τον ερωτα του βανδη με τον χατζηχρηστο και σια και τωρα τι σχεσεις εχουν;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατω τα χερια απο τον Ταρατσα,Αεκ ειναι λεμε...

Επισκέπτης
Πάει κι ο Αβραάμ...

Πάει κι ο Αβραάμ… (όχι στον Ολυμπιακό βέβαια). Θα είναι μέχρι το 2013 στα κίτρινα (όχι της Αεκ φυσικά). Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που σίγουρα έσκασε σε πολλά μάγουλα.

Ένα ακόμα σαφέστατο μήνυμα προς κάθε ανόητο πεισματάρη, ότι ο ΑΡΗΣ που ήξεραν δεν υπάρχει πια - ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνους που είχαν συνηθίσει με μία απλή… εκδήλωση ενδιαφέροντος να λεηλατούν ότι αξιόλογο υπήρχε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Σήμερα λοιπόν - μετά από τις ανανεώσεις των τελευταίων ημερών - ήρθε η σειρά του Αβραάμ Παπαδόπουλου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, μέχρι το 2013.

Ο παίκτης, ο οποίος θεωρούνταν από κάποιους ότι σίγουρα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό απλά και μόνο επειδή το ήθελε ο χαϊδεμένος του Πειραιά, για άλλα πέντε χρόνια θα αποτελεί κομμάτι της ομάδας μας.

Είναι ολοφάνερη η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση του ΑΡΗ και οι οποίοι δουλεύουν με προγραμματισμό και σοβαρότητα, πάνω σε ένα μακροχρόνιο πλάνο για τη δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας.

... EF&id=5071
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κατω τα χερια απο τον Ταρατσα,Αεκ ειναι λεμε...
Επειδή σας ξεμπροστιάζω δεν σημαίνει ότι δεν είμαι αεκ!
εισαι πολυ αστειος συνεχισε να μας διασκεδαζεις...... πας να κοντραριστεις τους εξ ανατολας;;;; η μηπως τους πηρες με το μερος σου μπας κ λιγο ισοσταθμιστει η κατασταση; οπως τα λες περι κωλοτουμπας ξεχνας τον ερωτα του βανδη με τον χατζηχρηστο και σια και τωρα τι σχεσεις εχουν;
Δεν έχεις άδικο!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Που είσαι συμπαθή αθίγκανε; Για'σένα πάντα θα έχω μια καλή κουβέντα.
σε ευχαριστώ κιτρινόμαυρο μελισσάκι.  

Ένας σάχλας εδώ μέσα μου είχε γράψει πόσο του αρέσουν οι νέες φανέλες και οτι του θυμίζουν μπόκα τζούνιορς...

υ.γ. ζαγοράκη φέρε πίσω την ασπρόμαυρη με τις ρίγες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πάει κι ο Αβραάμ...

Πάει κι ο Αβραάμ… (όχι στον Ολυμπιακό βέβαια). Θα είναι μέχρι το 2013 στα κίτρινα (όχι της Αεκ φυσικά). Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που σίγουρα έσκασε σε πολλά μάγουλα.

Ένα ακόμα σαφέστατο μήνυμα προς κάθε ανόητο πεισματάρη, ότι ο ΑΡΗΣ που ήξεραν δεν υπάρχει πια - ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνους που είχαν συνηθίσει με μία απλή… εκδήλωση ενδιαφέροντος να λεηλατούν ότι αξιόλογο υπήρχε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Σήμερα λοιπόν - μετά από τις ανανεώσεις των τελευταίων ημερών - ήρθε η σειρά του Αβραάμ Παπαδόπουλου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, μέχρι το 2013.

Ο παίκτης, ο οποίος θεωρούνταν από κάποιους ότι σίγουρα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό απλά και μόνο επειδή το ήθελε ο χαϊδεμένος του Πειραιά, για άλλα πέντε χρόνια θα αποτελεί κομμάτι της ομάδας μας.

Είναι ολοφάνερη η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση του ΑΡΗ και οι οποίοι δουλεύουν με προγραμματισμό και σοβαρότητα, πάνω σε ένα μακροχρόνιο πλάνο για τη δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας.

... EF&id=5071
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mην πειράζεις τα παιδιά ρε κομπλεξάρα...φτάνει πια... :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρες το μόνος σου, όλοι οι τελειόφοιτοι απο το Μ.Ι.Τ και το Γεηλ στο χαριλάου μαζευτήκατε είστε επιπέδου οπαδοί οπότε σκέψου και θα το βρείς!
Σου ζητώ ταπεινά συγμώμη που δεν έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στη μαλακία για να καταλαβαίνω τι λές. Πες μου όμως τώρα προς τι το κόμπλεξ; Μήπως επειδή είμασταν ένας από τους λόγους που χάσατε το πρωτάθλημα πέρσυ; ε;

Επισκέπτης
Σου ζητώ ταπεινά συγμώμη που δεν έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στη μαλακία για να καταλαβαίνω τι λές. Πες μου όμως τώρα προς τι το κόμπλεξ; Μήπως επειδή είμασταν ένας από τους λόγους που χάσατε το πρωτάθλημα πέρσυ; ε;
Εδώ έχασα απο τον πανιώνιο και απο τις γριές για τον άρη θα στεναχωρηθώ? :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ένας σάχλας εδώ μέσα μου είχε γράψει πόσο του αρέσουν οι νέες φανέλες και οτι του θυμίζουν μπόκα τζούνιορς...

Οι ριγωτές φανέλες και των δύο με συγκινούν γιατί μου θυμίζουν τα νειάτα μου. Πόσο το βλέπεις να χάνετε την Κυριακή;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

εσεις λογο χρωματος και καταγωγης να σας χαρακτηρισω σκατομυγες;;;;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οι ριγωτές φανέλες και των δύο με συγκινούν γιατί μου θυμίζουν τα νειάτα μου. Πόσο το βλέπεις να χάνετε την Κυριακή;

αν λάβεις υπόψιν σου την άμυνα που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος αλλά και την άμυνα και επίθεση του ΑΡΗ στα 3 ματς του πρωταθλήματος + τα 2 του ουέφα με τα κόπρανα της κροατίας, το βλέπω 0-2 με 0-3 άνετα.

Πλευρό μην αλλάξεις ακόμη, θα σε ενημερώσω για το πότε...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εσεις λογο χρωματος και καταγωγης να σας χαρακτηρισω σκατομυγες;;;;
μην το ξαναγράψεις αυτό, με προσβάλλει αφάνταστα.  Θα την κοπανήσω όπως ο warhol  (μην του βρίζετε τη μάνα ρε....)

Συνημμένα

• skoulikia.jpg
    skoulikia.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 20

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν λάβεις υπόψιν σου την άμυνα που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος αλλά και την άμυνα και επίθεση του ΑΡΗ στα 3 ματς του πρωταθλήματος + τα 2 του ουέφα με τα κόπρανα της κροατίας, το βλέπω 0-2 με 0-3 άνετα.

Άντε τελείωνε γιατί πιάστηκα. Α ρε και να γίνει καμιά στραβή γέλιο που θα πέσει...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

εσεις στο ουεφα απο ποιους ειπαμε αποκλειστηκατε;;;;;

μην το ξαναγράψεις αυτό, με προσβάλλει αφάνταστα.  Θα την κοπανήσω όπως ο warhol  (μην του βρίζετε τη μάνα ρε....)
κοψε τα χαζα ρε που θα φυγεις εμας δεν μας σκεφτεσαι; δεν πιανει μια ο ταρατσας μπροστα σου αν και να σε πω την αληθεια εχετε 2-3 πολυ πιο hardcore απο σενα, ποιος εβρισε τον warhol?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Άντε τελείωνε γιατί πιάστηκα. Α ρε και να γίνει καμιά στραβή γέλιο που θα πέσει...
στραβή, ε;   που πήγε το ¨αφεντικά της πόλης εναντίον ένατων";

γυριστρούλα, σε φοβάμαι...
γυριστρούλα, δεν κοιμάμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom