Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αλήθεια αυτός ο conceicao που είναι; Πρήστηκε από το πολύ ξύλο που έδωσε;
γραφει διαγωνισμα στα θρησκευτικα ασε πολυ διαβασμα αντε να διαβασει μωαμεθανος καινη διαθηκη! αλλα και οι υπολοιποι χαθηκαν φυστικηδες σαλονικας κτλ ακομα στον Πειραια κολυμπανε; εεε δερνουνε

στραβή, ε;   που πήγε το ¨αφεντικά της πόλης εναντίον ένατων";

γυριστρούλα, σε φοβάμαι...
γυριστρούλα, δεν κοιμάμαι...
δεν απαντας ε; τι να πεις

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εσεις στο ουεφα απο ποιους ειπαμε αποκλειστηκατε;;;;;

κοψε τα χαζα ρε που θα φυγεις εμας δεν μας σκεφτεσαι; δεν πιανει μια ο ταρατσας μπροστα σου αν και να σε πω την αληθεια εχετε 2-3 πολυ πιο hardcore απο σενα, ποιος εβρισε τον warhol?
ουέφα δεν παίζαμε.  ειδικά φέτος είπαμε να κάνουμε μία παύση και να παρακολουθήσουμε τις μεγάλες ομάδες των αθηνών και ειδικά τα αφεντικά της πόλης με τα κατορθώματά τους στα ένδοξα κόπρανα της κροατίας...

Θα φύγω, με προσβάλλεις αφάνταστα.  Αφού να φανταστείς, τα βράδια ξυπνάω και αναζητώ τον warhol στο site.  Μέχρι και στον Χορταρέα απευθύνθηκα για να καταλάβεις...

Μου λείπει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
γραφει διαγωνισμα στα θρησκευτικα ασε πολυ διαβασμα αντε να διαβασει μωαμεθανος καινη διαθηκη! αλλα και οι υπολοιποι χαθηκαν φυστικηδες σαλονικας κτλ ακομα στον Πειραια κολυμπανε; εεε δερνουνε
έχεις και μερικές καλές στιγμές, το ομολογώ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν απαντας ε; τι να πεις
Μην βιάζεσαι...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ουέφα δεν παίζαμε.  ειδικά φέτος είπαμε να κάνουμε μία παύση και να παρακολουθήσουμε τις μεγάλες ομάδες των αθηνών και ειδικά τα αφεντικά της πόλης με τα κατορθώματά τους στα ένδοξα κόπρανα της κροατίας...

Θα φύγω, με προσβάλλεις αφάνταστα.  Αφού να φανταστείς, τα βράδια ξυπνάω και αναζητώ τον warhol στο site.  Μέχρι και στον Χορταρέα απευθύνθηκα για να καταλάβεις...

Μου λείπει...
ε ναι ρε τεραστια ομαδα ας παρει και κανενας αλλο το ποτηρι μεχρι να κανετε την νεα τροΠΕΟθηκη καντε ενα διαλειμα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
στραβή, ε;   που πήγε το ¨αφεντικά της πόλης εναντίον ένατων";

γυριστρούλα, σε φοβάμαι...
γυριστρούλα, δεν κοιμάμαι...
Το ότι είμαστε αφεντικά της πόλης είναι γνωστό πανελληνίως. Έχουμε όμως και τα σκαμπανεβάσματά μας τα οποία και αναγνωρίζουμε. Στην σούμα θα φανεί αγαπητέ για ακόμα μια φορά.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το ότι είμαστε αφεντικά της πόλης είναι γνωστό πανελληνίως.
Σου το είπα πριν, ακόμα μην αλλάξεις πλευρό...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Έχουμε όμως και τα σκαμπανεβάσματά μας τα οποία και αναγνωρίζουμε. Στην σούμα θα φανεί αγαπητέ για ακόμα μια φορά.

Σε αυτά τα σκαμπανευάσματα που αναφέρεσαι:  τα κατεβάσματά σας μέχρι που φτάνουν, για πές μου....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γραφει διαγωνισμα στα θρησκευτικα ασε πολυ διαβασμα αντε να διαβασει μωαμεθανος καινη διαθηκη!
Νόμιζα ότι οι αλλόθρησκοι έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σου το είπα πριν, ακόμα μην αλλάξεις πλευρό... 
Σε αυτά τα σκαμπανευάσματα που αναφέρεσαι:  τα κατεβάσματά σας μέχρι που φτάνουν, για πές μου....
Πολύ χαμηλά είναι πασίγνωστο, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εσένα όμως να δω πως θα σου φαίνεται που θα τερματίσεις ΠΑΛΙ πίσω από μια ομάδα που υποβιβάστηκε δύο φορές τα τελευταία χρόνια

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πολύ χαμηλά είναι πασίγνωστο, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εσένα όμως να δω πως θα σου φαίνεται που θα τερματίσεις ΠΑΛΙ πίσω από μια ομάδα που υποβιβάστηκε δύο φορές τα τελευταία χρόνια

για 3 βαθμούς, 2 κλαρίνα, 5 γκόλ παθητικό, αποκλεισμό από το καφενείο, αουρέλιο, νέτο, μπατιόν, ζεντήλ, ρεγκέιρο, λέμπο (γελάνε και οι τυφλοί), κέλεμαν (στο φάουλ κρύφτηκε πίσω απ το τείχος!!!!) που έχεις, πολύ αισιόδοξο σε βλέπω...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλά ρε μου κάνεις μάθημα ορθογραφίας και γράφεις πληθυντικό με ήτα; Αρνούμαι να σου απαντήσω ρεεεεεεεεεε

αλμπανό είμαι, απλά έκω πρόγκραμα ορτογκραφίας...

μόλις κ(χ)άλασε...

Επισκέπτης
ακομα στον Πειραια κολυμπανε; εεε δερνουνε
φετος μοιρασαμε σωσιβια απο την πρωτη αγωνιστικη γιατι τα προηγουμενα χρονια ειχαμε πολλους πνιγμους..
να & η παλερμο με το νεο της σωσιβιο πριν να μας δειρει με τα κωλομερια της..
amber_michaels4.jpg

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φετος μοιρασαμε σωσιβια απο την πρωτη αγωνιστικη γιατι τα προηγουμενα χρονια ειχαμε πολλους πνιγμους..
να & η παλερμο με το νεο της σωσιβιο πριν να μας δειρει με τα κωλομερια της..
amber_michaels4.jpg
Αν μη τι άλλο είσαι ευρηματικός γιατρέ μου

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16