Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο αρης δεν πουλάει στον ολυμπιακό, πάει για πρωτάθλημα και ο λάμπρος δεν έφαγε χθες με τον κυρτάκη σε ψαροταβέρνα της ανατολικής θεσσαλονίκης...
Καλά αυτή η καραμέλα δεν έλιωσε ακόμα;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
η πλακα θα ναι να ρθει κανα 0-3  :2funny: :2funny: :2funny:.με τρεις φασεις τρια γκολ τα αρειανα και οι αλλοι τεζα...ε θα βλεπω ολη τη βδομαδα γιωργο μινο να γελαω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η πλακα θα ναι να ρθει κανα 0-3  :2funny: :2funny: :2funny:.με τρεις φασεις τρια γκολ τα αρειανα και οι αλλοι τεζα...ε θα βλεπω ολη τη βδομαδα γιωργο μινο να γελαω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ να δεις τι πλάκα θα έχει με κανα 4 5-0...

με το γιώργο μίνο γελάει κανείς έτσι κι αλλιώς... όχι μαζί του αλλά με αυτά που λέει και με τον τόνο της φωνής του...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ξέρω έναν καλό οδοντίατρο. Είναι και πρόεδρος σε μια ΠΑΕ, θα σε φτιάξει καλά.
Ξέρω ένα καλό σεντερ φορ.  Είναι και βασικός σε μία ΠΑΕ, αυτός να δεις πως θα σε φτιάξει εσένα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέρω ένα καλό σεντερ φορ.  Είναι και βασικός σε μία ΠΑΕ, αυτός να δεις πως θα σε φτιάξει εσένα...
Είναι τυχερός που δεν έχουμε κανένα καλόπαιδο σαν τον Γεωργιάδη να τον τσεκουρώσει.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είναι τυχερός που δεν έχουμε κανένα καλόπαιδο σαν τον Γεωργιάδη να τον τσεκουρώσει.
και να τον αφήσει 5 χρόνια έξω, όπως έμεινε ο Καράμπελας, με το λάμπρο και το γιάννη έξω απ το γραφείο του γιατρού να παρακαλάνε για μεγάλη ζημιά για να έχουν να λένε;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και να τον αφήσει 5 χρόνια έξω, όπως έμεινε ο Καράμπελας, με το λάμπρο και το γιάννη έξω απ το γραφείο του γιατρού να παρακαλάνε για μεγάλη ζημιά για να έχουν να λένε;
Τα παιδιά δεν ξέρανε τα άλματα που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη ρε συκοφάντη.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τα παιδιά δεν ξέρανε τα άλματα που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη ρε συκοφάντη.
και εγώ σου λέω πως αν ήταν στο χέρι τους θα τον είχαν εκτός μέχρι και σήμερα.

ΠΑΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με σήμα το ταγάρι (οπαδό)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ΠΑΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με σήμα το ταγάρι (οπαδό)
Πότε λιώσανε τα δόντια σου από την καραμέλα "λέω τους άλλους ταγάρια, αλλά και γω λέω τα ίδια πράγματα εδώ και χρόνια γιατί δεν ξέρω τι να πω";

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

[glow=red,2,300]ΠΑΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με σήμα το ταγάρι (οπαδό)[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....ποιος μιλαει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......παε προπαγανδα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.......ο "τεραστιος λαος" που δημιουργηθηκε, υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει εξ αιτιας της ..... ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ που καποιοι εκ καλαματας εμπνευστηκαν και πουλησαν επι δεκαετιες, ακομη και σημερα "πουλαει".... του "κακου ολυμπιακου" που ηθελε να μας αρπαξει τον "μεγαλεξανδρο" απο τα χερια μας, αλλα ο μεγας "μπαογκτζης" γ. κουδας, τους ......εφτυσε :jerking: καταμουτρα και παρεμεινε στον "τεραστιο" μπαουγκ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ..... μιλαει για προπαγανδα!!!!! Ημαρτον.... γεωργιου speaking.....

Υ.Γ. Quiz: Τι ομαδα ειναι αραγε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτος ο μεγαλος εκδοτης αλλων εποχων, που εφτιαξε αυτη την ιστοριουλα????????? Αν δεν καταλαβατε τη φυλλαδα, ηταν η μονη τοτε, μεγαλου μεγεθους και δε χωρουσε κατω απο το θρανιο να διαβασεις την ωρα του μαθηματος, και σου εκανε τα χερια καταμαυρα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην τους βάζεις δύσκολα μάξιμε.τα παληκάρια είναι περιορισμένης νοημοσύνης.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μην τους βάζεις δύσκολα μάξιμε.τα παληκάρια είναι περιορισμένης νοημοσύνης.

Το κακο ειναι οτι πλεον ΑΡΚΕΤΟΙ εχουν αρχισει να ανοιγουν τα ματια τους, ευτυχως ομως ο οχλος παραμενει κοιμισμενος και τρωει καθημερινα τους εκαστοτε "παπαδες" που πουλανε δημοσιοσχετιστες δημοσιοκαφροι και παραγονταρες τους....... Επειδη ομως αυτη η πολη ειναι ενα μεγαλο "χωριο" και ολα μαθαινονται, δε μπορει κατι θα εχει παρει το αυτακι τους τοοοοσαα χρονια που 'κονομανε στις πλατες τους με τα παραμυθακια..... ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Είσαι εντελώς άσχετος... λες και ο λαός του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε το 75 με το θέμα του Κούδα...
εγώ πάντως έγινα παοκτσής με το πανό στο βόλο αν θέλεις να ξέρεις...
με πήγε στο γήπεδο ο θείος μου ο αρτέμης ...

Τραγούδα τώρα όσο θέλεις, να σε δώ απο δευτέρα με 4-5 ψολές στο στόμα τι θα κάνεις...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είσαι εντελώς άσχετος... λες και ο λαός του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε το 75 με το θέμα του Κούδα...

Τραγούδα τώρα όσο θέλεις, να σε δώ απο δευτέρα με 4-5 ψολές στο στόμα τι θα κάνεις...

Και συ δεν ξερεις να διαβαζεις ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ...... δεν ειπα "δημιουργηθηκε", για προπαγανδα μιλησες και σου απαντησα με το ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προπαγανδας και φυσικα πως συντηρειται τοσα χρονια "αυτος ο τεραστιος λαος"!!!! Ααααα ξεχασα "ο τεραστιος [glow=red,2,300]υπεροχος [/glow] λαος"!!! :jerking: :jerking: :jerking:...... που χθες το βραδυ παλι εμαθα οτι εδειξε ποιος ειναι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Οτι ειστε ρουφιανοι το ξερουμε και σας το φωναζουμε καιρο τωρα..... αλλα δεν το παραδεχεστε....... εισαι ο πρωτος ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ....... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom