mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
δεν εχετε ποιοτητα ρε,ολα τα πρεζονια κ οι τσιγγανοι παοκτσιδες ειστε εμεις εχουμε την αφροκρεμα αυτοκρατορας ρεεεεεε!!!!
δεν εχετε ποιοτητα ρε,ολα τα πρεζονια κ οι τσιγγανοι παοκτσιδες ειστε εμεις εχουμε την αφροκρεμα αυτοκρατορας ρεεεεεε!!!!
Πριν αρκετά χρόνια κάτι φίλοι βάζελοι με έψησαν να δούμε το παο-ajax (0-3) για τα ημιτελικά του CL με παρακαταθήκη το 0-1 του άμστερνταμ. Τι να σου λέω πως πήγανε στο οακα και πως φύγανε απο το οακα. Γι αυτό μπαόκια μη μετράτε από τώρα ψωλές γιατί δεν ξέρετε ποιος θα τις γευτεί στο τέλος.Δεν ξεχάσαμε τη μπάλα απότομα ούτε γίνατε barca επειδή πήρατε τον κουνιάδο της πετρουλάκη.
έχω μία απορία: αυτά που γράφετε τα πιστεύετε ή κάνετε κόπη πέηστ από τα ημέηλ που έρχονται απ τα κεντρικά;
μάξιμε εγώ βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου οτι θα διαγραφώ, και ο λόγος είναι οτι πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 95% να μην το κάνω, ήδη ο βόσνιος βιαστής απο σήμερα ξεκίνησε να ακονίζει το ριπαπά του...
καληνύχτα
Α........και κάτι άλλο. Ο καθένας διάλεξε την ομάδα του με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Άλλος από ένα 0-3 μέσα στην περούτζια άλλος από κάποιον επίγειο θεό ονόματι ΓΚΑΛΗΣ άλλος γιατί γουστάρει να παίρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο με κάθε τρόπο κι άλλος από κάποιο κομπλεξοπανό. Κάποες τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
ο Κουδας ο μπαοκσης;;;;;; dotiri φερε πισω τα καρουλια του!!!! Αρτεμη Ματσα τον λενε; πανο βολος και τουρκος εκει παει η δουλεια στην εξιδικευση σας μια ζωη ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΤΑΝΕΣΕίσαι εντελώς άσχετος... λες και ο λαός του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε το 75 με το θέμα του Κούδα...
εγώ πάντως έγινα παοκτσής με το πανό στο βόλο αν θέλεις να ξέρεις...
με πήγε στο γήπεδο ο θείος μου ο αρτέμης ...
Τραγούδα τώρα όσο θέλεις, να σε δώ απο δευτέρα με 4-5 ψολές στο στόμα τι θα κάνεις...
Σου πήρε λίγες ώρες αλλά το βρήκες ρε αστροναύτη...ο Κουδας ο μπαοκσης;;;;;; dotiri φερε πισω τα καρουλια του!!!! Αρτεμη Ματσα τον λενε; πανο βολος και τουρκος εκει παει η δουλεια στην εξιδικευση σας μια ζωη ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΤΑΝΕΣ
ξέχασες και το ματς στο ΣΕΦ με μπάνε και ίβκοβιτς...ο Κουδας ο μπαοκσης;;;;;; dotiri φερε πισω τα καρουλια του!!!! Αρτεμη Ματσα τον λενε; πανο βολος και τουρκος εκει παει η δουλεια στην εξιδικευση σας μια ζωη ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΤΑΝΕΣ
δεν βοηθας μπασκετ δεν βλεπω λεμεξέχασες και το ματς στο ΣΕΦ με μπάνε και ίβκοβιτς...
[youtube=425,350]zK4-cF1YzBk[/youtube]Ε τοτε εισαι εντελως μα εντελως ΑΜΠΑΛΟΣ...........
καληνυχτα!
βρε καλως τον Σωτηρακοπουλο της ενημερωσης εδω μεσα
καλως τον PIMP ποσο παει φιλαρακι για τις πουτανες σου;
Πολύ καλημέρα σας!Την καλημέρα μου στην κωλάροβα
γιατι τι σε εκανε;Πολύ καλημέρα σας!
Μόνο για την λουλου τον μαξιμο είναι όλα αυτά!