Επισκέπτης
Και που είσαι ακόμα!Κουφάλα περίμενες να εμφανιστεί ο μάξιμος για να δώσεις ρεσιτάλ;
Μόνο για εσένα κουκλαρα μαξιμε!
Και που είσαι ακόμα!Κουφάλα περίμενες να εμφανιστεί ο μάξιμος για να δώσεις ρεσιτάλ;
Και που είσαι ακόμα!
Μόνο για εσένα κουκλαρα μαξιμε!
Έγινε κούκλα μου θα είμαι εδώ για εσένα!Καλα, εσυ δεν εισαι απλος τουρκος, ΑΡΡΩΣΤΟΣ τουρκος εισαι.... Αντε μεγαλε, συνεχισε, παω για καφεδακι, συνεχισε, θα σε παρακολουθησω το βραδυ ξανα..... μη σταματας να spam-ΑΡΗΣ, ετσι να σας βλεπω, να γεμιζουν οι σελιδες του ΘΕΟΥ!!!!!!
Το πήγες το κύπελλο ή ακόμα στο περίμενε είσαι?Χρονια πολλα και απο εμενα, ΥΓΕΙΑ πανω απ' ολα, ευτυχια και οτι επιθυμει ο καθενας!! Και για να μην ξεχνιομαστε...... ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟΟΟΟ!!!
καλημερα.
Τιποτα δε θα γιενι περα απο το να σηκωσιυμε την κουπα!!!
το Σάββατο μπορεις???? Αμε!!!!!!!!!!!!!1
πλε το σεντόνι που είναι?ο βατραχας θα παει στους σιχαμενους & θα παιξει τσου λου..
οσα βουντου & αν κανετε ο ΘΡΥΛΟΣ & οι σιχαμενοι θα κουνησουν σεντονι & εσεις ουεφα αφου δεν πηρε στα σοβαρα την ολη ιστορια ο αιωνιος να σας ριξει στο ιντερτοτο..
Έτσι παλικάρι μου, έχεις πληροφορίες απο μέσα?αν γουστάρετε να μαλώνετε πάντε σε άλλο θέμα
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΣΟ EΧΕΙ ΦΥΓH Ο ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ Η Ο KOKE Η Ο ΓΚΑΡΣIΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦEΡΩ AΛΛΟΥΣ ΤOΣΟΥΣ ΠΑΡAΔΕΙΓΜΑ AΛΛΟ ΤOΣΟ ΘΑ ΦΥΓH Ο ΝΤΟYΣΚΟ ΑΠO ΤΟΝ ARI ΤΟ ΚΑΛΟΚΑIΡΙ
Πόση ώρα ψάχνεις ρε αργόσχολε;πλε το σεντόνι που είναι?
Αίντε σήκωσε το γιατί πιάστηκε η μέση μου να το κουβαλάω!Δεν περνανε οι ωρες, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα...... ακομη ενα βραδυ υπομονη και αυριο τετοια ωρα η ΚΟΥΠΑ θα ειναι ΨΗΛΑ πιο ΨΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ και θα κατηφοριζει προς τον Κιτρινο Πυργο.................
Αντε ρε αρειαναρα μας......... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ . -
Άλλος απο εκεί, χωρίς συναγωνισμό!αρειανα ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι μαζι σας...
αυριο δεν παιζετε με τον γαβρο..
παιζει η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και η ελληνικη λεβεντια,εναντιον της ΒΡΩΜΙΑΣ του κατεστημενου του κροκους κ της επο..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...
Τι γκουρού του στοιχήματος που είμαι ο πούστης!!!Κανονίστε ρεμάλια!
Έβαλα 3 διαφορετικά στοιχήματα, ένα στο οτι θα νικήσει ο Άρης στην κανονική διάρκεια, ένα ότι θα το πάρει έτσι και αλλιώς ακόμα και στα πέναλντι και σκόρερ του 1ου γκολ του Κάλβο!
αυτός κι αν είναι καμένος. Θυμάσαι που είχε ανοίξει θρεντ για τη γκόμενά του που την έπιασε να την φυστικώνει άλλος;Άλλος απο εκεί, χωρίς συναγωνισμό!
Ούπς, δοκάρι!Εγω πονταρω στον Αβρααμ,ποσο δινει?
Τι κάνει αυτή η ψυχή η Εφάρα?Αντε και το βραδυ Λευκο Πυργο και αυριο στην Εφαρα να το σηκωσουμε ξανα...
Κατούρα και λίγο!σήμερα γαμάμε γάυρους
Οι γαβροι ήρθαν αλλά στην ατμόσφαιρα μόνο τα κεριά και η απαλη μουσική έλειπε με τόσες γκόμενες στο γήπεδο!πωπω τι ατμοσφαιρα εχετε κανει ρε αρειανα..
οι γαβροι ηρθαν?
Γρήγορα αλλάζεις γνώμη!οι οπαδοι ΤΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..φοβουνται να φωναξουν???
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΡΕ ΓΜΤ?
Όχι ρε γιατί τους λες κωλοτούμπες!Ε μη μου το χαλάς ρε φιλαράκο τώρα...ποιο πουλημένο , άλλα λέγατε όλοι πριν τον αγώνα. Κάτι για πεντάρες που θα φάει ο Θρύλος , για λευκούς Πύργους κτλ. Τώρα έγινε πουλημένο????
Α ρε κωλοτούμπες