Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
κοίτα χαρά ο νεμπεγλέρας...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και που είσαι ακόμα!
Μόνο για εσένα κουκλαρα μαξιμε!

Καλα, εσυ δεν εισαι απλος τουρκος, ΑΡΡΩΣΤΟΣ τουρκος εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αντε μεγαλε, συνεχισε, παω για καφεδακι, συνεχισε, θα σε παρακολουθησω το βραδυ ξανα..... μη σταματας να spam-ΑΡΗΣ, ετσι να σας βλεπω, να γεμιζουν οι σελιδες του ΘΕΟΥ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλα, εσυ δεν εισαι απλος τουρκος, ΑΡΡΩΣΤΟΣ τουρκος εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αντε μεγαλε, συνεχισε, παω για καφεδακι, συνεχισε, θα σε παρακολουθησω το βραδυ ξανα..... μη σταματας να spam-ΑΡΗΣ, ετσι να σας βλεπω, να γεμιζουν οι σελιδες του ΘΕΟΥ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έγινε κούκλα μου θα είμαι εδώ για εσένα!

Επισκέπτης
Χρονια πολλα και απο εμενα, ΥΓΕΙΑ πανω απ' ολα, ευτυχια και οτι επιθυμει ο καθενας!! Και για να μην ξεχνιομαστε...... ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ  ΚΥΠΕΛΟΟΟΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟΟΟΟ!!! :rockon: :rockon:
Το πήγες το κύπελλο ή ακόμα στο περίμενε είσαι?

Επισκέπτης
ο βατραχας θα παει στους σιχαμενους & θα παιξει τσου λου..
οσα βουντου & αν κανετε ο ΘΡΥΛΟΣ & οι σιχαμενοι θα κουνησουν σεντονι & εσεις ουεφα αφου δεν πηρε στα σοβαρα την ολη ιστορια ο αιωνιος να σας ριξει στο ιντερτοτο..
πλε το σεντόνι που είναι?

Επισκέπτης
αν γουστάρετε να μαλώνετε πάντε σε άλλο θέμα

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΣΟ EΧΕΙ ΦΥΓH Ο ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ Η Ο KOKE Η Ο ΓΚΑΡΣIΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦEΡΩ AΛΛΟΥΣ ΤOΣΟΥΣ ΠΑΡAΔΕΙΓΜΑ AΛΛΟ ΤOΣΟ ΘΑ ΦΥΓH Ο ΝΤΟYΣΚΟ ΑΠO ΤΟΝ ARI ΤΟ ΚΑΛΟΚΑIΡΙ
Έτσι παλικάρι μου, έχεις πληροφορίες απο μέσα? :grin:

Επισκέπτης
Δεν περνανε οι ωρες, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα...... ακομη ενα βραδυ υπομονη και αυριο τετοια ωρα η ΚΟΥΠΑ θα ειναι ΨΗΛΑ πιο ΨΗΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ και θα κατηφοριζει προς τον Κιτρινο Πυργο.................

Αντε ρε αρειαναρα μας......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:          ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ   . -
Αίντε σήκωσε το γιατί πιάστηκε η μέση μου να το κουβαλάω! :2funny:

Επισκέπτης
αρειανα ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι μαζι σας...
αυριο δεν παιζετε με τον γαβρο..
παιζει η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και η ελληνικη λεβεντια,εναντιον της ΒΡΩΜΙΑΣ του κατεστημενου του κροκους κ της επο..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...
Άλλος απο εκεί, χωρίς συναγωνισμό! :helpplea:

Επισκέπτης
Κανονίστε ρεμάλια! :tickedoff:
Έβαλα 3 διαφορετικά στοιχήματα, ένα στο οτι θα νικήσει ο Άρης στην κανονική διάρκεια, ένα ότι θα το πάρει έτσι και αλλιώς ακόμα και στα πέναλντι και σκόρερ του 1ου γκολ του Κάλβο! :rockon:
Τι γκουρού του στοιχήματος που είμαι ο πούστης!!! :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Ε μη μου το χαλάς ρε φιλαράκο τώρα...ποιο πουλημένο , άλλα λέγατε όλοι πριν τον αγώνα. Κάτι για πεντάρες που θα φάει ο Θρύλος , για λευκούς Πύργους κτλ. Τώρα έγινε πουλημένο????  :jerking: :jerking:
Α ρε κωλοτούμπες  :grin: :grin:
Όχι ρε γιατί τους λες κωλοτούμπες! :tickedoff:

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αν και παναθηναικός,μεγάλωσα με την μπασκετική ομάδα του Άρη!παρακολουθώντας τον ταράτσα,να ποστάρει εδώ,έψαξα στην βικιπαίδεια και βρήκα το παρακάτω!

Aris Thessaloniki Football Club is a Greek football club that premiered on the 25th of March 1914 in Thessaloniki. The colors of the team are yellow and black, reminiscent of Byzantium, where Thessaloniki has always been the second most important city of the Empire. Aris has earned 3 league titles and 1 cup in football and is considered as one the five greatest clubs in Greece and the biggest in Macedonia

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom