Επισκέπτης
Απο των κλώνο το περίμενα απο εσένα όχι!Εξ'ου και το συνθηματάκι, 10 χρόνια γκόμενες
Απο των κλώνο το περίμενα απο εσένα όχι!Εξ'ου και το συνθηματάκι, 10 χρόνια γκόμενες
Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Το συνθηματάκι πάντως υφίσταταιΑπο των κλώνο το περίμενα απο εσένα όχι!
Μα συμφώνησες κιόλας για το 73-83!Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Το συνθηματάκι πάντως υφίσταται
Το σύνθημα ήταν για το ποδόσφαιρο. Για άποντο παοκ δεν ήξερα, βιάστηκα να μιλήσω όμως. Ρουφάω τη μύξα μου και κάνω μόκο αν έχεις δίκιοΜα συμφώνησες κιόλας για το 73-83!
Δεν είμαστε 15 χρονών να μην ξέρουμε τι μας γίνεται!
Το σύνθημα νομίζω ήταν για το μπασκετ που μέσα στον πανικό τους ξύρισαν και τα κεφάλια τους για να πάρουν ένα κύπελλο!
δεν είναι αξιόπιστη η πηγή που παρέθεσες!όταν κανεις συζήτηση να βρίσκεις επιχειρήματα και όχι να παραθέτεις σαν πηγές περιοδικό του Παόκ!Δες εδώ και άσε τις παπαριές για το 73-83!
Στην σελίδα 38 είναι όλα τα αποτελέσματα!
Στην βικιπαιδεια έχω γράψει και εγώ άρθρα, είμαι ο πιό αξιόπιστος στον κόσμο?δεν είναι αξιόπιστη η πηγή που παρέθεσες!όταν κανεις συζήτηση να βρίσκεις επιχειρήματα και όχι να παραθέτεις σαν πηγές περιοδικό του Παόκ!
δεν σχολίασες την βικιπαίδεια,ούτε τον φόνο στη λάρισα και το σύνθημα!
τέλος πάντων,ανούσια ειναι αυτή η συζήτηση,σας αφήνω στην ησυχία σας!καλο σας απόγευμα!
το περιοδικό του Παοκ και της εκάστοτε ομάδας ειναι πιο αξιόπιστο?μην τυφλώνεσαι απο οπαδιλίκι!Στην βικιπαιδεια έχω γράψει και εγώ άρθρα, είμαι ο πιό αξιόπιστος στον κόσμο?
Στην βικιπαιδεια έγραφε το καλοκαιρι πως ο κρεσπο είναι παίκτης δανεικος του παοκ!
Γεια σου κλώνε!
Ναι οπαδέ του παο έχεις δίκιο!το περιοδικό του Παοκ και της εκάστοτε ομάδας ειναι πιο αξιόπιστο?μην τυφλώνεσαι απο οπαδιλίκι!
Συνήθως γράφω μόνο κριτικές στον κατάλογο!συγγνώμη που δεν ζήτησα την άδεια σου να γράψω στο φόρουμ!
καλό σου απόγευμα!
Παποίου κλώνος εν;Ναι οπαδέ του παο έχεις δίκιο!
Ειπαμε γεια σου κλωνε, τα ίδια θα λέμε?
ναί,ναί,ότι πείτε,μάλιστα!όποιος δεν συμφωνεί με τον ταράτσα είναι κλώνος!να μπεί στους κανόνες του φόρουμ να τελειώνει η υπόθεση!Ναι οπαδέ του παο έχεις δίκιο!
Ειπαμε γεια σου κλωνε, τα ίδια θα λέμε?
Ακόμα εδώ είσαι?ναί,ναί,ότι πείτε,μάλιστα!όποιος δεν συμφωνεί με τον ταράτσα είναι κλώνος!να μπεί στους κανόνες του φόρουμ να τελειώνει η υπόθεση!
Όταν βλέπεις πως εμφανίζεται κάποιος απο το πουθενά και λέει είμαι αλλή ομάδα αλλά γουστάρω τη χ ομάδα για αυτούς τους λόγους ή είμαι ξάδελφος αυτού και συνεργάτης απο το 1935 του άλλου κλώνος είναι!Παποίου κλώνος εν;
πάω να γράψω κριτική και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στο σάιτ!Ακόμα εδώ είσαι?
8 φορές έχεις πει γεια θα σε ψάχνουν στην παλεφιπ
δεν ήρθα απο το πουθενά!έχω γράψει και κάποιες κριτικές στον κατάλογο και απλά δεν συμμετείχα στο φόρουμ!Όταν βλέπεις πως εμφανίζεται κάποιος απο το πουθενά και λέει είμαι αλλή ομάδα αλλά γουστάρω τη χ ομάδα για αυτούς τους λόγους ή είμαι ξάδελφος αυτού και συνεργάτης απο το 1935 του άλλου κλώνος είναι!
Ξέρω απο αυτά, στο ρε μονο η χανούμα ξέρουμε απο καλούς κλώνους!
Πάλι γεια?πάω να γράψω κριτική και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στο σάιτ!
γεία σου ¨"νταβατζάκο" του φόρουμ.....(τώρα λέω γεια)
δεν ήρθα απο το πουθενά!έχω γράψει και κάποιες κριτικές στον κατάλογο και απλά δεν συμμετείχα στο φόρουμ!
Εγώ να πω γειά ή θα μου την πείς και μένα;Πάλι γεια?
Α ρε τσουκαλά που θέλετε!
για να σου σπάσω τα νεύρα......................Πάλι γεια?
Α ρε τσουκαλά που θέλετε!
Άμα είναι για μια φορά πες όπως λένε οι φυσιολογικοί χρήστες, αυτός απο το πρωί κάθε 9 λεπτά γεια λέει!Εγώ να πω γειά ή θα μου την πείς και μένα;
Λοιπόν καλό Σαββατοκύριακο και νίκη στην ομάδα μου (άντε και στην δικιά σου)Άμα είναι για μια φορά πες όπως λένε οι φυσιολογικοί χρήστες, αυτός απο το πρωί κάθε 9 λεπτά γεια λέει!
Στα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρη μιλάει η Τούμπα: 14-4-2 στα τελευταία 18 ντέρμπι με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Στο σύνολο 26-13-8. Δέκα χρόνια έχει να κερδίσει ο Αρης στην Τούμπα: 30 Αυγούστου 1998, 1-4 (63' Καφές - 15' 54' Χαριστέας, 68' αυτ. Κουλακιώτης, 73' Πανόπουλος). Ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ, το 5-0 στις 16 Φεβρουαρίου 1975 (23' Παρίδης, 28', 52' Κούδας, 56' Τσιλιγκιρίδης, 87' Σαράφης)για να σου σπάσω τα νεύρα......................
γειααααααααα
Γεια, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μου θυμίζει μέρες 98΄! ;)Λοιπόν καλό Σαββατοκύριακο και νίκη στην ομάδα μου (άντε και στην δικιά σου)