Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Το συνθηματάκι πάντως υφίσταται
Μα συμφώνησες κιόλας για το 73-83!
Δεν είμαστε 15 χρονών να μην ξέρουμε τι μας γίνεται!
Το σύνθημα νομίζω ήταν για το μπασκετ που μέσα στον πανικό τους ξύρισαν και τα κεφάλια τους για να πάρουν ένα κύπελλο!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μα συμφώνησες κιόλας για το 73-83!
Δεν είμαστε 15 χρονών να μην ξέρουμε τι μας γίνεται!
Το σύνθημα νομίζω ήταν για το μπασκετ που μέσα στον πανικό τους ξύρισαν και τα κεφάλια τους για να πάρουν ένα κύπελλο!
Το σύνθημα ήταν για το ποδόσφαιρο. Για άποντο παοκ δεν ήξερα, βιάστηκα να μιλήσω όμως. Ρουφάω τη μύξα μου και κάνω μόκο αν έχεις δίκιο

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δες εδώ και άσε τις παπαριές για το 73-83!
Στην σελίδα 38 είναι όλα τα αποτελέσματα!
δεν είναι αξιόπιστη η πηγή που παρέθεσες!όταν κανεις συζήτηση να βρίσκεις επιχειρήματα και όχι να παραθέτεις σαν πηγές περιοδικό του Παόκ!
δεν σχολίασες την βικιπαίδεια,ούτε τον φόνο στη λάρισα και το σύνθημα!
τέλος πάντων,ανούσια ειναι αυτή η συζήτηση,σας αφήνω στην ησυχία σας!καλο σας απόγευμα!

Επισκέπτης
δεν είναι αξιόπιστη η πηγή που παρέθεσες!όταν κανεις συζήτηση να βρίσκεις επιχειρήματα και όχι να παραθέτεις σαν πηγές περιοδικό του Παόκ!
δεν σχολίασες την βικιπαίδεια,ούτε τον φόνο στη λάρισα και το σύνθημα!
τέλος πάντων,ανούσια ειναι αυτή η συζήτηση,σας αφήνω στην ησυχία σας!καλο σας απόγευμα!
Στην βικιπαιδεια έχω γράψει και εγώ άρθρα, είμαι ο πιό αξιόπιστος στον κόσμο?
Στην βικιπαιδεια έγραφε το καλοκαιρι πως ο κρεσπο είναι παίκτης δανεικος του παοκ!
Γεια σου κλώνε!

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στην βικιπαιδεια έχω γράψει και εγώ άρθρα, είμαι ο πιό αξιόπιστος στον κόσμο?
Στην βικιπαιδεια έγραφε το καλοκαιρι πως ο κρεσπο είναι παίκτης δανεικος του παοκ!
Γεια σου κλώνε!
το περιοδικό του Παοκ και της εκάστοτε ομάδας ειναι πιο αξιόπιστο?μην τυφλώνεσαι απο οπαδιλίκι!
Συνήθως γράφω μόνο κριτικές στον κατάλογο!συγγνώμη που δεν ζήτησα την άδεια σου να γράψω στο φόρουμ!
καλό σου απόγευμα!

Επισκέπτης
το περιοδικό του Παοκ και της εκάστοτε ομάδας ειναι πιο αξιόπιστο?μην τυφλώνεσαι απο οπαδιλίκι!
Συνήθως γράφω μόνο κριτικές στον κατάλογο!συγγνώμη που δεν ζήτησα την άδεια σου να γράψω στο φόρουμ!
καλό σου απόγευμα!
Ναι οπαδέ του παο έχεις δίκιο!
Ειπαμε γεια σου κλωνε, τα ίδια θα λέμε?

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ναι οπαδέ του παο έχεις δίκιο!
Ειπαμε γεια σου κλωνε, τα ίδια θα λέμε?
ναί,ναί,ότι πείτε,μάλιστα!όποιος δεν συμφωνεί με τον ταράτσα είναι κλώνος!να μπεί στους κανόνες του φόρουμ να τελειώνει η υπόθεση!

Επισκέπτης
ναί,ναί,ότι πείτε,μάλιστα!όποιος δεν συμφωνεί με τον ταράτσα είναι κλώνος!να μπεί στους κανόνες του φόρουμ να τελειώνει η υπόθεση!
Ακόμα εδώ είσαι?
8 φορές έχεις πει γεια θα σε ψάχνουν στην παλεφιπ

Επισκέπτης
Παποίου κλώνος εν;
Όταν βλέπεις πως εμφανίζεται κάποιος απο το πουθενά και λέει είμαι αλλή ομάδα αλλά γουστάρω τη χ ομάδα για αυτούς τους λόγους ή είμαι ξάδελφος αυτού και συνεργάτης απο το 1935 του άλλου κλώνος είναι!
Ξέρω απο αυτά, στο ρε μονο η χανούμα ξέρουμε απο καλούς κλώνους! :grin:

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα εδώ είσαι?
8 φορές έχεις πει γεια θα σε ψάχνουν στην παλεφιπ
πάω να γράψω κριτική και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στο σάιτ!
γεία σου ¨"νταβατζάκο" του φόρουμ.....(τώρα λέω γεια)

Όταν βλέπεις πως εμφανίζεται κάποιος απο το πουθενά και λέει είμαι αλλή ομάδα αλλά γουστάρω τη χ ομάδα για αυτούς τους λόγους ή είμαι ξάδελφος αυτού και συνεργάτης απο το 1935 του άλλου κλώνος είναι!
Ξέρω απο αυτά, στο ρε μονο η χανούμα ξέρουμε απο καλούς κλώνους! :grin:
δεν ήρθα απο το πουθενά!έχω γράψει και κάποιες κριτικές στον κατάλογο και απλά δεν συμμετείχα στο φόρουμ!

Επισκέπτης
πάω να γράψω κριτική και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στο σάιτ!
γεία σου ¨"νταβατζάκο" του φόρουμ.....(τώρα λέω γεια)

δεν ήρθα απο το πουθενά!έχω γράψει και κάποιες κριτικές στον κατάλογο και απλά δεν συμμετείχα στο φόρουμ!
Πάλι γεια?
Α ρε τσουκαλά που θέλετε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άμα είναι για μια φορά πες όπως λένε οι φυσιολογικοί χρήστες, αυτός απο το πρωί κάθε 9 λεπτά γεια λέει!
Λοιπόν καλό Σαββατοκύριακο και νίκη στην ομάδα μου (άντε και στην δικιά σου)

Επισκέπτης
για να σου σπάσω τα νεύρα......................

γειααααααααα  :birdman:
Στα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρη μιλάει η Τούμπα: 14-4-2 στα τελευταία 18 ντέρμπι με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Στο σύνολο 26-13-8. Δέκα χρόνια έχει να κερδίσει ο Αρης στην Τούμπα: 30 Αυγούστου 1998, 1-4 (63' Καφές - 15' 54' Χαριστέας, 68' αυτ. Κουλακιώτης, 73' Πανόπουλος). Ευρύτερη νίκη του ΠΑΟΚ, το 5-0 στις 16 Φεβρουαρίου 1975 (23' Παρίδης, 28', 52' Κούδας, 56' Τσιλιγκιρίδης, 87' Σαράφης)

Σε εκείνο το παιχνίδι δεν πήρε βαθμούς όπως πολύ σωστά είπες γιατί... γιατί... γεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom