Επισκέπτης
Εδώ έγραψα ότι μου θυμίζει μερες 98 και δεν πήρε χαμπάρι, άστον να νομίζει ότι θέλει!Ρε ταράτσα πεσ'του ότι δεν είσαι παοκσής να τελειώνουμε
Εδώ έγραψα ότι μου θυμίζει μερες 98 και δεν πήρε χαμπάρι, άστον να νομίζει ότι θέλει!Ρε ταράτσα πεσ'του ότι δεν είσαι παοκσής να τελειώνουμε
http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/pasalimanius/thrilos/others/pao/pao-gay13.jpg[/img[/URL]]δεν το ήξερα οτι για να είμαστε μάγκες στα μάτια σου πρέπει να μαχαιρωνόμαστε!ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και όχι αρένα να βγάζουμε τα ψυχολογικά μας!
δηλώνεις και καλά οτι είσαι αεκ.....Εδώ έγραψα ότι μου θυμίζει μερες 98 και δεν πήρε χαμπάρι, άστον να νομίζει ότι θέλει!
Ώπα με ξέρει η κουκλάρα μου!δηλώνεις και καλά οτι είσαι αεκ.....
http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/pasalimanius/thrilos/others/pao/pao-gay13.jpg[/img[/URL]]
Ρε πούστη μου doritis κατάντησα! :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Ωρε παπάρα...έχεις κάψει καμια φλάντζα ή ιδέα μου είναι??? :think: ;D
ναι βασίλλησα μουΏπα με ξέρει η κουκλάρα μου!
Μπράβο μανούλι!
Θέλω να φτάσω τον περσονα σε εχθρούς!Ωρε παπάρα...έχεις κάψει καμια φλάντζα ή ιδέα μου είναι???
σταβομουτσούνιασες διαπιστώνω...Καμία πρωτοτυπία πια ρε thess;
Συμφωνώ![size=13pt]ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ WARHOL!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Έβαλες κάμερα στο γραφείο μου ρε ρουφιάνε και είδες ότι στραβομουτσούνιασα;σταβομουτσούνιασες διαπιστώνω...
χαλάρωσε λιγάκι
άδραξε τη μέρα...
τα καλύτερα έρχονται...
Αλήθεια που είναι ο warhol ρε παλουκάρια???Συμφωνώ!
Τι ωραία μαλώναμε για όλα τα πράγματα!
Αν και δεν συμφωνούσαμε σε κανένα θέμα τον γούσταρα πολύ!
κάποιος εδώ μέσα του έβρισε τη μητέρα, αυτός έκλαψε και έβρεξε το πληκτρολόγιο.Αλήθεια που είναι ο warhol ρε παλουκάρια???
Παπαριές λες, αυτό έγινε πέρσι!κάποιος εδώ μέσα του έβρισε τη μητέρα, αυτός έκλαψε και έβρεξε το πληκτρολόγιο.
Από τότε τον χάσαμε
το μεγάλο λάθος που κάνεις είναι που μπερδεύεις ομάδα(αθλητές-διοίκηση) με τους φιλάθλους...Kαι όταν λέω 98 εννοώ αυτό!
Την ίδια σιγουριά είχαν και τότε!
[youtube=425,350]y4ck3ltcekE[/youtube]