Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παπαριωνα καρφωνεσαι πολυ ασχημα γιατι αναμασας τις ιδιες παπαριες-χρησιμοποιεις την ιδια φρασεολογια-επιχειρηματα..
δεν σε γαμαμε ρε ψυχανωμαλαρα..
τραβα στο κοτετσι σου να κλαψεις με τις βουλγαρες αγκαλια κακομοιρε σαπιοκοιλια..
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε ταράτσα μια που είμαστε στο πνεύμα της Παρασκευιάτικης μαλακίας, για πες πως κατήντησες Θεσσαλονικιός αεκσής

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φαντάζομαι τι ξυλο θα έχεις φάει απο παοκια!
Όλοι οι οπαδοί τρώνε και δίνουν ξύλο απλώς εσείς μόνο τις τρώτε, οι οπαδοί του εργοτέλη μοιάζουν σκληροπυρηνικοι μπροστά σας!

Έχει κανέναν απο καμιά ομάδα που δεν έχω μαλώσει? :think:
Είμαστε 2 εκατομύρια και όλοι τρώμε ξύλο. :jerking: :jerking: :jerking: Ρε ούτε έναν άντρα να μην έχει η ομάδα μας; :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πλάκα κάνω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μη με δείρεις.... :grin: :grin: :grin: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Kαι όταν λέω 98 εννοώ αυτό!
Την ίδια σιγουριά είχαν και τότε!
[youtube=425,350]y4ck3ltcekE[/youtube]

Αν και εχουμε τα..."προσωπικα" μας...... :jerking: :jerking: :jerking: με το νου σου παντα....επιτελους μια επικαιρη και αντιπροσωπευτικη των ημερων παραθεση, αλλα ρε συ...... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..... ας τους να πανε κοιμισμενοι στο παιχνιδι,οπως ολη την εβδομαδα, οτι θα ριξουν 512μπαλο και να την πατησουν οπως τοτε, οπως εγω περυσι στην τουμπα και στον τελικο του κυπελλου.... ελεος, ασ τους να κοιμουνται, μεχρι και οι ευρουλακο-κολκηδες προσπαθουν να τους συμμαζεψουν απο την επαρση.... αλλα τιποτα οι..... ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!

Επισκέπτης
Άσε τα παιδιά να παίρνουν τη δόση τους από τα δημοσιογραφολιγουρικά χάπια που τους πετάνε.Σήμερα ο γαυρολυριτζής στη νετ προέβλεψε 6-0 υπέρ του μπαοκ ενώ πέρυσι έλεγε πως η πιο ποιοτική ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ.
Α!!!!!! ξέχασα.Φέτος μας πήρανε το γαβραάμ και χάσαμε όλη μας την ποιότητα. :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :crazy: :crazy:

Επισκέπτης
Αν και εχουμε τα..."προσωπικα" μας...... :jerking: :jerking: :jerking: με το νου σου παντα....επιτελους μια επικαιρη και αντιπροσωπευτικη των ημερων παραθεση, αλλα ρε συ...... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..... ας τους να πανε κοιμισμενοι στο παιχνιδι,οπως ολη την εβδομαδα, οτι θα ριξουν 512μπαλο και να την πατησουν οπως τοτε, οπως εγω περυσι στην τουμπα και στον τελικο του κυπελλου.... ελεος, ασ τους να κοιμουνται, μεχρι και οι ευρουλακο-κολκηδες προσπαθουν να τους συμμαζεψουν απο την επαρση.... αλλα τιποτα οι..... ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!
Σου έχω ξαναπεί και μάλλον αδυνατείς να το καταλάβεις, μπορεί να συμπαθώ τον παοκ αλλά δεν σημαίνει πως είμαι τυφλός και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται! Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό σίγουρα απλώς το κλίμα αυτό μου θυμίζει!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τί σχέση έχει το κλίμα που καλιεργούν οι οπαδοί με τα αγωνιστικά θέματα, μπορείς να μου πεις;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
URL]]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
θυμήσου τι είπε ο ιβιτς μετα τον τελικό κυππελου και θα το καταλάβεις!
μάλλον δεν τα ξέρεις καλά ταράτσα...

η έπαρση των οπαδών του σκουληκιού περνάει και στους παίχτες, διότι οι ίδιοι οι διοικούντες είναι οπαδοί και επίσης οι οπαδοί του άρη εχουν άμεση επαφή με παίχτες αφού πηγαίνουν στις ίδιες καφετέριες και εστιατόρια, μπαρ και μπυραρίες (να μην λέμε ονόματα).  Στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά τα πράγματα, κουμάντο κάνει η διοίκηση και όχι η Θύρα 4 με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της...

Σε γενικές γραμμές αυτό που ισχύει είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με κύρος και σοβαρή ιεραρχία ενώ ο ρούλης είναι μία ομάδα χωριού που με προστάρη το γιάννη(μεταφορικά και κυριολεκτικά) πάει να χτυπήσει το θεριό.  Οι παίχτες κάνουν παρέα με φιλάθλους, οι φίλαθλοι με τη διοίκηση και πάει λέγοντας...  Και φυσικά στο χωριό ότι γίνεται μαθαίνεται...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αρχίζει το ματς....

Συνημμένα

• melissoula.jpg
    melissoula.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 14

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σε γενικές γραμμές αυτό που ισχύει είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με κύρος και σοβαρή ιεραρχία ενώ ο ρούλης είναι μία ομάδα χωριού που με προστάρη το γιάννη(μεταφορικά και κυριολεκτικά) πάει να χτυπήσει το θεριό.  Οι παίχτες κάνουν παρέα με φιλάθλους, οι φίλαθλοι με τη διοίκηση και πάει λέγοντας...  Και φυσικά στο χωριό ότι γίνεται μαθαίνεται...

:2funny: :2funny: :2funny: με εφτιαξες την μερα σε φανταζομαι να το λες και live  :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μάλλον δεν τα ξέρεις καλά ταράτσα...

η έπαρση των οπαδών του σκουληκιού περνάει και στους παίχτες, διότι οι ίδιοι οι διοικούντες είναι οπαδοί και επίσης οι οπαδοί του άρη εχουν άμεση επαφή με παίχτες αφού πηγαίνουν στις ίδιες καφετέριες και εστιατόρια, μπαρ και μπυραρίες (να μην λέμε ονόματα).  Στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά τα πράγματα, κουμάντο κάνει η διοίκηση και όχι η Θύρα 4 με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της...

Καλα ρε φιλε, εσυ σε αλλο "χωριο" ζεις????? Τι ειναι αυτα που λες???? Δεν ξερεις ουτε ποιοι σας διοικουν, ουτε ποιοι ποιοι εχουν ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ με τη διοικηση σας???? Πλλλακα μας κανεις μαλλον,ε??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε, εσυ σε αλλο "χωριο" ζεις????? Τι ειναι αυτα που λες???? Δεν ξερεις ουτε ποιοι σας διοικουν, ουτε ποιοι ποιοι εχουν ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ με τη διοικηση σας???? Πλλλακα μας κανεις μαλλον,ε??
Hey mr DJ καλημερα τι κανεις; εννοειτε οτι κανει πλακα, ειναι το μπουρδελο εεεε το μοντελο που ακολουθουνε οι Αγγλικες κυριως ομαδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom