Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αν και παναθηναικός,μεγάλωσα με την μπασκετική ομάδα του Άρη!παρακολουθώντας τον ταράτσα,να ποστάρει εδώ,έψαξα στην βικιπαίδεια και βρήκα το παρακάτω!

Aris Thessaloniki Football Club is a Greek football club that premiered on the 25th of March 1914 in Thessaloniki. The colors of the team are yellow and black, reminiscent of Byzantium, where Thessaloniki has always been the second most important city of the Empire. Aris has earned 3 league titles and 1 cup in football and is considered as one the five greatest clubs in Greece and the biggest in Macedonia

of course it is the biggest...  it has brought the last football championship to Macedonia.  The year was 1997, if i remember correctly

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μπα κανα 20λεπτο μόνο, βαριέμαι περισσότερο!
Ήταν μαζεμένα όλα μαζί!
Αύριο θα έχουμε κωλοτούμπες απο υπόθεση αβρααμι και βάτραχου!
Ρε τον Τριανταφυλοπουλο ολο αποκαλυψης ειναι, ζουγκλα το εκανε το θρεντ. :2funny:

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
of course it is the biggest...  it has brought the last football championship to Macedonia.  The year was 1997, if i remember correctly
ήμουνα ανάμεσα σε αυτούς που είχαν πάει στη θεσσαλονίκη και έβλεπα έσας να χτυπάτε ανθρώπους 50 χρονών!μην ξεχνάς οτι έχετε σκοτώσει οπαδό της λάρισας και μάλιστα έχετε σύνθημα γι αυτό το περιστατικό!
Εγώ όπως σου είπα είχα την τύχη να προλάβω τον Άρη του Γκάλη!πρόλαβα τις 85 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!Και μόνο που υπήρξε αυτή η ομάδα,ο τίτλος της μεγαλύτερης ομάδας της Μακεδονίας εχει κατοχυρωθεί στον Άρη!
Όπως θαύμασα τους οπαδούς του όταν στη Πάτρα στο τέλος του τελικού φώναζαν οτι δεν θα αφήσουν την ομαδά μόνη!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπα κανα 20λεπτο μόνο, βαριέμαι περισσότερο!
Ήταν μαζεμένα όλα μαζί!
Αύριο θα έχουμε κωλοτούμπες απο υπόθεση αβρααμι και βάτραχου!
Μην ξύνεις πληγές. Ο Αβραάμ ήταν μεγάλη απώλεια. Πάντως ένα τυχαίο πράγμα, μόλις πήγε γαύρο τον κάλεσαν εθνική. Κοίτα συμπτώσεις

Επισκέπτης
Ρε τον Τριανταφυλοπουλο ολο αποκαλυψης ειναι, ζουγκλα το εκανε το θρεντ. :2funny:
εχει εξελιχθει σε τελειωμενο πρεζοχουλιγκανο..χασαμε τον παπαριωνα & μας βγηκε ο αλλος σαπιοκοιλιας του site..ρε τι τραβαμε & εμεις οι χορευτριες..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ήμουνα ανάμεσα σε αυτούς που είχαν πάει στη θεσσαλονίκη και έβλεπα έσας να χτυπάτε ανθρώπους 50 χρονών!μην ξεχνάς οτι έχετε σκοτώσει οπαδό της λάρισας και μάλιστα έχετε σύνθημα γι αυτό το περιστατικό!
Εγώ όπως σου είπα είχα την τύχη να προλάβω τον Άρη του Γκάλη!πρόλαβα τις 85 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!Και μόνο που υπήρξε αυτή η ομάδα,ο τίτλος της μεγαλύτερης ομάδας της Μακεδονίας εχει κατοχυρωθεί στον Άρη!
Όπως θαύμασα τους οπαδούς του όταν στη Πάτρα στο τέλος του τελικού φώναζαν οτι δεν θα αφήσουν την ομαδά μόνη!
Εντάξει το ότι ένας βρωμιάρης σκότωσε τον Μπλιώνα δεν σημαίνει ότι όλοι είναι δολοφόνοι. Πάντως μια υπεροχή στην καφρίλα την έχουν

Επισκέπτης
Μην ξύνεις πληγές. Ο Αβραάμ ήταν μεγάλη απώλεια. Πάντως ένα τυχαίο πράγμα, μόλις πήγε γαύρο τον κάλεσαν εθνική. Κοίτα συμπτώσεις
Δεν μπορείς να έχεις παράπονο όμως, από ολες τι ομάδες έβαλα μέσα στις παραθέσεις μέχρι και εμένα!

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει το ότι ένας βρωμιάρης σκότωσε τον Μπλιώνα δεν σημαίνει ότι όλοι είναι δολοφόνοι. Πάντως μια υπεροχή στην καφρίλα την έχουν
το σύνθημα όλη η κερκίδα τους το τραγουδούσε!
Και σαν παναθηναικός που είμαι,έχω χάσει πρωταθλήμα επειδή ο παοκ έστησε παιχνίδι!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχει εξελιχθει σε τελειωμενο πρεζοχουλιγκανο..χασαμε τον παπαριωνα & μας βγηκε ο αλλος σαπικοιλιας του site..ρε τι τραβαμε & εμεις οι χορευτριες..
Α εδω θα διαφωνησω ο ταρατσας εχει χιουμορ ο αλλος ειχε μονο κλωνους. :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το σύνθημα όλη η κερκίδα τους το τραγουδούσε!
Και σαν παναθηναικός που είμαι,έχω χάσει πρωταθλήμα επειδή ο παοκ έστησε παιχνίδι!
Γι'αυτό τους λέμε ρουφιάνους του Βορρά

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Γι'αυτό τους λέμε ρουφιάνους του Βορρά
τη νίκη μέσα στη μπούρσα μονο ο Άρης μπορούσε να την κάνει!ήταν και νοπά τα γεγονότα με την δολοφονία του σολωμού στην Κύπρο!το κύπελλο ελλάδος με μισή ομάδα πάλι μόνο ο Άρης μπορούσε να το κάνει!Στο ποδόσφαιρο έχω επίσης προλάβει τη δεκαετία 1973-1983,όπου δεν πήρε πόντο ο Πάοκ στα παιχνίδια με τον Άρη!

Επισκέπτης
τη νίκη μέσα στη μπούρσα μονο ο Άρης μπορούσε να την κάνει!ήταν και νοπά τα γεγονότα με την δολοφονία του σολωμού στην Κύπρο!το κύπελλο ελλάδος με μισή ομάδα πάλι μόνο ο Άρης μπορούσε να το κάνει!Στο ποδόσφαιρο έχω επίσης προλάβει τη δεκαετία 1973-1983,όπου δεν πήρε πόντο ο Πάοκ στα παιχνίδια με τον Άρη!
Δες εδώ και άσε τις παπαριές για το 73-83!
Στην σελίδα 38 είναι όλα τα αποτελέσματα!

Επισκέπτης
73-74 παοκ αρης 0-1
74-75 παοκ αρης 5-0
75-76 παοκ αρης 2-2
76-77 παοκ αρης 2-0
77-78 παοκ αρης 2-1
78-79 παοκ αρης 1-0
79-80 παοκ αρης 2-0
80-81 παοκ αρης 1-1
81-82 παοκ αρης 1-2
82-83 παοκ αρης 0-2

Μην λέτε μαλακίες και πουλάτε παπα! :birdman: