Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
aripki έγραψε:Στην εκπομπη του SUPER 3 βγηκε πριν λιγο ο Κοντης και διεψευσε τις π@π@ριες που φγαφονταν σε διαφορες φυλλαδες.
Με Μπαγιεβιτς-Αμοροζο ολα καλα.........
Αντε τωρα την αλλη βδομαδα παλι, να δουμε τι θα βρουν να πουν παλι τα καλοπαιδα.....

Επισκέπτης
aripki έγραψε:Ειμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που
1)Προσπαθουμε να δημιουργησουμε ομαδα ικανη να κοντραρει στα ισα ΟΣΦΠ,ΠΑΟ και ΑΕΚ και δεν ειμαστε βολεμενοι στα ψιχουλα που αφηνει το ΠΟΚ.
2)Δεν ξεπουλαει τους παικτες της με την πρωτη κρουση απο Αθηνα και το σημαντικοτερο τους ΚΡΑΤΑΕΙ κυριως γιατι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
και 3ο και σημαντικοτερο......κοντραριστηκε ανοιχτα με ΟΛΟ το μηχανισμο της χαβουζας και καταφερε να κανει αυτο που ηθελε εχοντας ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΟΗ.
Ολοι οι οπαδοι του ΑΡΗ πρεπει να νιωθουμε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ υπερηφανοι για την ομαδα μας ιδιως συγκρινοντας την με αλλα σωματεια στην Ελλαδα που την περηφανια τους την εχουν κλειδωμενη μεσα σε καποιο συρταρι τους ο Κοκκαλης και ο Τζιγγερ.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ.

Επισκέπτης
spirospero έγραψε:Διαβάζω κατι τυχάρπαστους χαμουτζογραφιάδες που για πουλήσουν χαρτοσακούλες συνεχίζουν να διατηρούν το θέμα εμμένοντας πως ο Ντούσκο θα τα τσουγκρίσει με τη διοίκηση σε επίπεδο υλικού και ετσι θα επέλθει η ρήξη για να αποδεσμευτεί. Αν είναι δυνατόν ρε βρείτε κανενα σοβαρό θέμα να παραμυθιαστήτε και να παραμυθιάσετε...

Ναι ρε δεν γίνονται αυτά! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με υγεία το νέο αβατάρ Ταράτσα. Λίγο τρομακτικό θα έλεγα αλλά ενδιαφέρον. Α και για να μην ξεχνιόμαστε... ακόμα με εμάς ασχολείσαι ρε κόμπλα της συμπρωτεύουσας;

Επισκέπτης
Με υγεία το νέο αβατάρ Ταράτσα. Λίγο τρομακτικό θα έλεγα αλλά ενδιαφέρον. Α και για να μην ξεχνιόμαστε... ακόμα με εμάς ασχολείσαι ρε κόμπλα της συμπρωτεύουσας;
Όλα αυτά τα βάζω για τον μαξιμο (το ξαναείπα) την μαγκιά που μου πούλησε θα την πληρώσει! Θα του σπάω τα αρχίδια καθημερινα μέχρι να βαρεθώ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όλα αυτά τα βάζω για τον μαξιμο (το ξαναείπα) την μαγκιά που μου πούλησε θα την πληρώσει! Θα του σπάω τα αρχίδια καθημερινα μέχρι να βαρεθώ!
Δεν τον πολυβλέπω να ασχολείται όμως. Δεν έχω βέβαια τον χρόνο και να ψάξω αυτά που γράφει γι'αυτό μπορεί να κάνω και λάθος

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αρειανοι κυκλοφορει βρωμα οτι ο Λεμονης εχει συμφωνησει με τον Αρη,εσεις απο πανω αληθευει.
Με τον μπαοκ θα νικησετε ,εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο! :rockon:
Άμα επανεμφανισθεί τότε θα ξαναρθω! :grin: :knuppel:

Συγνωμη που σου ελειψα "καλη" μου, αλλα you know, εχουμε και σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε στη ζωη μας!!!! Παντως σε παρακολουθω και σε απολαμβανω..... συνεχισε ετσι..... keep posting.....και μονο που ασχολεισαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με τον ΑΡΗ μας δειχνει ποσο ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ αυτη την ομαδα και την τρελα που εχουμε εμεις...... "μη σταματας δικεφαλε" να postαρεις........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Get a life, κολλητε, φιλικα παντα!!!!

Επισκέπτης
Βόθρε εγώ άκουσα για Βασίλη Δανιήλ.Μήπως άκουσες τι παίζει με Σόλιντ?
Βρε κάντε μας τη χάρη!!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Αρειανοι κυκλοφορει βρωμα οτι ο Λεμονης εχει συμφωνησει με τον Αρη,εσεις απο πανω αληθευει.
Με τον μπαοκ θα νικησετε ,εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε
Οντως ακουγεται αρκετα αυτο τελευταια αν κ η διοικηση δεν εχει συνηθισει σε προπονητες τυπου Τακη..Εμενα δεν θα με χαλαγε παντως ο Τακης τη δεδομενη στιγμη..
Ασε τον γυφτο να ζησει το παραμυθι του..Πρωταθλημα θα παρει λεμε!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βόθρε εγώ άκουσα για Βασίλη Δανιήλ.Μήπως άκουσες τι παίζει με Σόλιντ?
Βρε κάντε μας τη χάρη!!!!
εγω θα τον προσλαβω ρε αρχοντα,τι ειμαι μαντζερ του Λεμονη....,εγω σου λεω τι κυκλοφορει στην πιατσα,για μενα ο ΤΑΚΑΡΟΣ ειναι ΘΡΥΛΟΣ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγω θα τον προσλαβω ρε αρχοντα,τι ειμαι μαντζερ του Λεμονη....,εγω σου λεω τι κυκλοφορει στην πιατσα,για μενα [glow=red,2,300]ο ΤΑΚΑΡΟΣ ειναι ΘΡΥΛΟΣ[/glow]

Οποτε καταλαβαινεις φιλε vothros γιατι ειναι πολυ δυσκολο να τα βρει ο Σκορδας με εναν προπονητη τυπου Λεμονη-ερυθρολευκων αισθηματων, δε λεω ΑΠΙΘΑΝΟ γιατι υπαρχει και ο επαγγελματισμος και το χρημα στη μεση,αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ......αλλωστε φαντασου πως θα ειναι για μας με Λεμονη προπονητη τα παιχνιδια με οσφπ...... Ιδωμεν..... κριτηριο αλλωστε ειναι το παιχνιδι της Κυριακης και για την ακριβεια, οχι μονο το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της Κυριακης οσο κυριως η ΕΜΦΑΝΙΣΗ της ομαδας, αν θα αρχισει εστω και ελαχιστα να ξανααποδιδει ωραιο και ουσιαστικο ποδοσφαιρο.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι ξεφτιλα να παμε Τουμπα με Κικε,δωρακι στον συμπολιτη.Απο Δευτερα κι επειτα, οποιος κι αν ερθει θα'νει δυσκολο ν'αλλαξει πολλα πραγματα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Γεια χαρα Αρρωστα ΑΡΕΙΑΝΑ και εγω ακουσα απο κατω μας στελνουν τον sir takis ειδωμεν το αποτελεσμα θα κρινει πολλα παντως για εξελιξεις την αλλη βδομαδα, ο αλλος ο τουρκοσπορος ο τελειωμενος εκανε thread για το δευτερο σολντ αουτ σε λιγο θα κανει ενα για καθε φαση που θα κανουν τι αλλο θα δουμε; ειναι δυνατον να ειναι οι πιο χαζοι οπαδοι ισως του κοσμου; τι ισως δλδ.....

Επισκέπτης
Συγνωμη που σου ελειψα "καλη" μου, αλλα you know, εχουμε και σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε στη ζωη μας!!!! Παντως σε παρακολουθω και σε απολαμβανω..... συνεχισε ετσι..... keep posting.....και μονο που ασχολεισαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με τον ΑΡΗ μας δειχνει ποσο ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ αυτη την ομαδα και την τρελα που εχουμε εμεις...... "μη σταματας δικεφαλε" να postαρεις........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aripki έγραψε:Ειμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που
1)Προσπαθουμε να δημιουργησουμε ομαδα ικανη να κοντραρει στα ισα ΟΣΦΠ,ΠΑΟ και ΑΕΚ και δεν ειμαστε βολεμενοι στα ψιχουλα που αφηνει το ΠΟΚ.
2)Δεν ξεπουλαει τους παικτες της με την πρωτη κρουση απο Αθηνα και το σημαντικοτερο τους ΚΡΑΤΑΕΙ κυριως γιατι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.(αβρααμ, χαλκιας, ιβιτς) :2funny:
και 3ο και σημαντικοτερο......κοντραριστηκε ανοιχτα με ΟΛΟ το μηχανισμο της χαβουζας και καταφερε να κανει αυτο που ηθελε εχοντας ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΟΗ.
Ολοι οι οπαδοι του ΑΡΗ πρεπει να νιωθουμε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ υπερηφανοι για την ομαδα μας ιδιως συγκρινοντας την με αλλα σωματεια στην Ελλαδα που την περηφανια τους την εχουν κλειδωμενη μεσα σε καποιο συρταρι τους ο Κοκκαλης και ο Τζιγγερ.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ.

psycho_ έγραψε:5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ;;;;;

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013;;; ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ @@ ΜΑΣ;;;

ΣΚΟΡΔΑ ΑΛΑΝΙ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ.-

...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...........ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolaoskall έγραψε:η πλάκα είναι πως δεν λένε να καταλάβουν με τπτ μα με ΤΠΤ ρε παιδάκι μου πως ο σκόρδας ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΛΕΩ.

fantasma έγραψε:ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.
Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ 7 ΕΚΤ ΕΥΡΩ.
ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ 2,5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ Ο ΑΡΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 2,5 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ????????

aripki έγραψε:Στην εκπομπη του SUPER 3 βγηκε πριν λιγο ο Κοντης και διεψευσε τις π@π@ριες που φγαφονταν σε διαφορες φυλλαδες.
Με Μπαγιεβιτς-Αμοροζο ολα καλα.........
Αντε τωρα την αλλη βδομαδα παλι, να δουμε τι θα βρουν να πουν παλι τα καλοπαιδα.....

AZXD έγραψε:ο Ντουσαν αν φυγει καποια στιγμη απο τον Αρη θα ειναι μονο για συνταξη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VELEREPHONT έγραψε:Λοιπόν το εξώφυλλο τοης σπορντέι έχει 2 ωραία αστεία σήμερα!!!
Ο Αβραάμ στο γαύρο
και για τον συμπολίτη ότι δεν γίνεται χειρότερα!!!
ε ρε γλέντια!!!

AZXD έγραψε:
οσο για τον Παπαδοπουλο, πειτε στον Κοκκαλη να κανει ορεξη :2funny: :2funny: :2funny:

fantasma έγραψε:Γιατι ποιος ειπε οτι θα φυγει ο Ντουσαν?
Εστειλε τον Περσια να κλεισει το προπονητικο κεντρο που εχει παει και αλλες 2 φορες με τον Ολυμπιακο,σχεδιαζει την επομενη χρονια,ειναι ευχαριστημενος.
Μην ακουτε παπαδες.
Και μονο οτι ειναι αυτος στο τιμονι της ομαδας μας δεν προκειτε να φυγει κανεις παικτης.
Θα γινουν 3 προσθηκες στο εμψυχω υλικο κατα δηλωση του Προεδρου μας στο συνδρομητικο καναλι πριν μια εβδομαδα περιπου.
Αυτο που ειπε ο Λαμπρος Σκορδας ηταν οτι εκτος απο την περιπτωση του Χαλκια που περιμενει σαν διοικηση την απαντηση ολα τα αλλα θεματα θα ειναι με αισιο τελος.
Οι παικτες που δεν θα συνεχισουν ειναι Κολτσιδας(σταματαει) και ο Κουλοχερης ο οποιος δεν υπολογιζετε απο οτι φαινετε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο αρης δεν πουλάει στον ολυμπιακό, πάει για πρωτάθλημα και ο λάμπρος δεν έφαγε χθες με τον κυρτάκη σε ψαροταβέρνα της ανατολικής θεσσαλονίκης...

Επισκέπτης

STALAVISTA έγραψε:Eγώ θέλω Μίλαν να τους πελατιάσουμε....
Παρε πρώτα μια κοπρίβιτσα και το ξανασυζητάμε. :grin:

ΑΡΗΣ έγραψε:ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ Ο ΑΡΗΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ... :2funny: :2funny: :2funny:

ITALIANO_3 έγραψε:Mε ΤΣΣΚΑ Σόφιας εκτός Ουέφα
Με Μίλαν σε Τσου Λου από Ουέφα
Με Μπενφίκα σε Τσου Λου από Ουέφα (με την τιμωρία Πόρτο)
Ανεβαίνουμε 3 θέσεις και πλησιάζουμε τους δυνατούς του τρίτου γύρου

foreno3 έγραψε:Τελικά θα είμαστε στους ισχυρούς?
Ναι στους ισχυρούς! :2funny:

vamos3 έγραψε:Η Βοϊβοντινα ειναι ευκολος αντιπαλος.
Πιο ευκολη η Borac (δεν ειναι η Borac Jelah).
Η Σλαβεν ειναι για γελια. :2funny: :2funny: :2funny:Tα ιδια και η Ζρινσκι.
H Σιροκι ειναι μαλλον η πιο δυνατη,καλυτερα αυτην και την Βοϊβοντινα να τις αφησουμε
Παω να ψαξω καναν Βοσνιο να τον ρωτησω ποια πιστευει ειναι δυνατοτερη απο αυτες τις δυο

ITALIANO_3 έγραψε:ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΧΑΣ***
   ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
   ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3
   ΑΡΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!!!!!!!

nikolaoskall έγραψε:μόνο ο άρης και ο βάζελος δίνουν βαθμούς στην ελλάδα..
**για 10' μπήκα,, την κάνω πάλι για τας χαλκιδικάς

kapnisma έγραψε:ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kapnisma έγραψε:Η ωρα για τον ευρωπαικο αγωνα του Αρη πλησιαζει και θελοντας να βοηθησουμε στις αναζητησεις των συμπολιτων, εχουμε καταρτησει εναν μικρο καταλογο

-ROMEA PIZZA
2310452006
-CENTER
2310868738
-ROMA PIZZA
2310610089
-Barbarossa
2310418318
-LUCULA PIZZA
2310307181
-Pizza Corner
2310905380
Pizza Bravo
-PIZZA ZEST
2310613093
-ALL FRESH PIZZA
2310868616
-CAMEL'S PIZZA
2310900004
-PIZZA FAMILIA
2310847250
-ASTER
2310655315
-PIZZA LAND
2310888661
-CASALE PIZZA
2310271363
-PIZZA OVEN
2310887444
-CIAO PIZZA
2310531143
-BELLUNO PIZZA
2310944000
-DI SPAGNA
2310451988
28 Αυγούστου 2008. Ο έμπειρος στον χώρο του Catering βαρυστομάχιασε. :2funny: :2funny: :2funny:

Και το αποκορύφωμα!
από kapnisma την Παρ Μάιος 16, 2008 11:25 am

Τρελαινομαι!!!!!!!!!!!
Ρε αν σας πω πως βρηκα εισητηριο, δεν θα με πιστευετε!!!
Αλλα σημασια εχει οτι θα'μαι εκει, Θ4 να δω τον Γιωργαρο να το σηκωνει!!!!!!!!!!!!

Αρη Αρη πάρε τώρα το κύπελλο δοκάρι! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom