Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
που φτάσαμε να παίζουν 11 ξένοι σε 'ελληνική' και καλά ομάδα.
Κρίμα..

HeyHo

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτο μαγκες , αν και δεν νομιζω να εχει δουλεια σε αυτο το ποστ αυτη η συζητηση , δεν φταιει κανεις αλλος απο την

ομοσπονδια που δεν βαζει ενα οριο οπως στο μπασκετ για τους ξενους αθλητες! Η ουεφα κατι παει να κανει ! Φταινε ι προεδροι που τα παιρνουν
απο μανατζερς , κ αντι να σου φερουν η να σου ανεβασουν κανα πιτσιρικα σου παιρνουν τον ΒΑΚΑΥΟΚΟ και αλλους πολλους...  :- :- :-

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Με φτιάχνετε όταν γίνεστε υπερόπτες. Έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία όταν θα σας γαμήσω
Καλημέρα πετράκη...

Για πες μου για να ξέρω και να προετοιμαστώ:

Πώς θα με γαμήσεις; 
με τον νέτο;
τον αουρέλιο;
τον κίκε;

που πάτε ρε σκόρδα με τον κίκε;

προβλέπω η εθνική λίνγκουαφοουν 3-0 καλώς τα παιδιά

χικ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μ'αυτούς, γι'αυτό θα έχει και μεγαλύτερη αξία. Δεν ξέρω και τ'όνομά σου για να σε αποκαλέσω και γω περιφρονητικά με το υποκοριστικό σου. Παρεπιπτόντως ωραίος και αποτελεσματικός ο Μούσλι προς το παρόν

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μ'αυτούς, γι'αυτό θα έχει και μεγαλύτερη αξία. Δεν ξέρω και τ'όνομά σου για να σε αποκαλέσω και γω περιφρονητικά με το υποκοριστικό σου. Παρεπιπτόντως ωραίος και αποτελεσματικός ο Μούσλι προς το παρόν
μη χαλιέσαι, πλάκα κάνουμε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μη χαλιέσαι, πλάκα κάνουμε...
Δεν χαλιέμαι τόσο εύκολα. Και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να σας πάρουμε με αυτές τις συνθήκες. Αλλά θα αξίζει μόνο και μόνο για μερικά μαλακισμένα που βγάλαν γλώσα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν συμφωνώ συνήθως μ'αυτά που γράφονται σ'αυτή τη σελίδα αλλά αυτό μου άρεσε

Συνημμένα

• splash_intro.jpg
    splash_intro.jpg
    207 KB · Εμφανίσεις: 33

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν χαλιέμαι τόσο εύκολα. Και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να σας πάρουμε με αυτές τις συνθήκες. Αλλά θα αξίζει μόνο και μόνο για μερικά μαλακισμένα που βγάλαν γλώσα.
κοίτα να πάρεις κανένα βαθμό να σωθείς και άσε τα "μαλακισμένα" που βγάλαν γλώσσα με ένα σίγμα...

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η διαφορά με πέρυσι είναι οτι πέρυσι είχατε προπονητή τον Ντούσαν ενώ φέτος έχετε το λάμπρο με τον γιάννη.  τόσο απλά...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοίτα να πάρεις κανένα βαθμό να σωθείς και άσε τα "μαλακισμένα" που βγάλαν γλώσσα με ένα σίγμα...

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η διαφορά με πέρυσι είναι οτι πέρυσι είχατε προπονητή τον Ντούσαν ενώ φέτος έχετε το λάμπρο με τον γιάννη.  τόσο απλά...
Και πρόπερσυ όμως είχαμε τον Λάμπρο και τον Κίκε και βγήκαμε τέταρτοι. Τέλος πάντων είναι νωρίς για να ξενερώσω. Αν φάμε καμιά συντριβή από εσάς τότε θα ξενερώσω. Όσο για τα μαλακίσμένα που βγάλαν γλώσσα (συγνώμη κ. καθηγητά) δεν θα σταματήσω να τους τη λέω. Καφρίλες και βρισίδια χωρίς λόγο δεν ανέχομαι.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και πρόπερσυ όμως είχαμε τον Λάμπρο και τον Κίκε και βγήκαμε τέταρτοι. Τέλος πάντων είναι νωρίς για να ξενερώσω. Αν φάμε καμιά συντριβή από εσάς τότε θα ξενερώσω. Όσο για τα μαλακίσμένα που βγάλαν γλώσσα (συγνώμη κ. καθηγητά) δεν θα σταματήσω να τους τη λέω. Καφρίλες και βρισίδια χωρίς λόγο δεν ανέχομαι.
Πρόπερσι είχες Κίκε αλλά ο κίκε θέρισε αυτά που είχε σπείρει ο όγιος.  Φέτος που έπρεπε να σπείρει ο ίδιος, φάνηκε η αξία του...

Ο λάμπρος την είδε αφεντικό και άρχισε τις παρεμβάσεις στους προπονητές...

μην συγκρίνεις τη νεωφότιστη (σεμνή και ψαρωμένη) χρονιά σου, με την φετινή της έπαρσης και των δηλώσεων "πάμε για πρωτάθλημα"

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο Λάμπρος θα κριθεί όπως όλοι στη σούμα. Όσο για τον Κίκε του δίνω μια μικρή διορία ακόμα (λες και μου τη ζήτησε κανείς)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
1ον είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο ότι απο τα κοτόπουλα θα χάσουμε ....είτε με 1 είτε με περισότερα γκολ διαφορά ...
Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε στον πάγκο ή Κάμπος ή τον Όγιος ή τον Λεμονή ...
Με τον Κάμπος θα βγούμε πάλι ΟΥΕΦΑ , με το Όγιος θα δούμε μπαλάρα αλλά ... , με τον Λεμονή παίζει να σωθούμε !!!

Επισκέπτης
μη βιάζεστε μπαόκια. κι άλοτε είχατε πάρει φόρα να μας γαμήσετε και πήρατε τα φλόκια στο στόμα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μη βιάζεστε μπαόκια. κι [glow=red,2,300]άλοτε[/glow] είχατε πάρει φόρα να μας γαμήσετε και πήρατε τα φλόκια στο στόμα.

Φιλαρακι μου, το νου σου.... Θα σε μαλωσει ο κυριος καθηγητης που εκανες ορθογραφικο λαθος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δυσκολα παντως φαινονται τα πραγματα, εχουμε αρχισει μια χρονια που δε θα φανταζοταν ουτε ο πιο απαισιοδοξος Αρειανος..... 'η για την ακριβεια ουτε ο πιο αισιοδοξος μπαουγκτζης....

Αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτοι οι παικτες και αυτη η ομαδα δε μπορει να δειχνει τοσο ΤΡΑΓΙΚΗ εικονα.... κατι φταει.... αγωνιστικο.... εξωαγωνιστικο...... κατι φταει, μακαρι οι υπευθυνοι να ειναι ΠΑΛΙ ετοιμοι να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ για το καλο της ΟΜΑΔΑΣ, οπως εκαναν και σε αλλες κρισεις που περασαμε και πιθανοτατα θα ξαναπερασουμε.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και επειδη (ασχετο) κατι πηρε το ματακι και το αυτακι μου, οτι συζητηθηκε "καπου" θεμα ρουφιανιας και δουλικοτητας, ενα εχω να πω......

Αν καποιου του κολλησουν τη ΡΕΤΣΙΝΙΑ, προσπαθει με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να την ΠΕΤΑΞΕΙ επο πανω του, με ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ, με ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, με οτι βαζει ο νους του........

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ....... :2funny:

Επισκέπτης
δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ρε παιδιά. μη φέρνουμε την καταστροφή ακόμα δεν αρχίσαμε. ξεχάσαμε τι έχουμε τραβήξει?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ρε παιδιά. μη φέρνουμε την καταστροφή ακόμα δεν αρχίσαμε. ξεχάσαμε τι έχουμε τραβήξει?

Συμφωνω φιλε μαζι σου, αλλα το κακο ειναι οτι ενω σαφεστατα εχουμε καλο υλικο δεν αποδιδει ουτε και λιγο απο αυτο που πρεπει στο γηπεδο, ο Ερναντεθ φαινεται ανεξηγητα μπερδεμενος στις επιλογες του και δε δειχνουν σημαδια ενθαρρυντικα.... δε με πειραζουν τα αποτελεσματα, οι εμφανισεις με ενοχλουν, που δεν ειναι αποκαρδιωτικες οπως τις παρουσιαζουν μερικοι αλλα δε σε εμπνεουν κιολας...... ουτε καταστροφη, ουτε τιποτα.... περιμενουμε το εναυσμα, να αρχισει αυτη η ομαδα να λειτουργει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom