Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ατοπο γιατι μιλας ετσι για τον εαυτο σου,μπορει να εισαι χοντρος αλλα δεν εισαι ασχημος

Α ρε δωρητη... και δε μπορω να συμφωνησω μαζι σου γιατι θα μας κατηγορησουν οτι τα παμε καλα και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

Σωστος παντως......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έλα μωρή [glow=red,2,300]λούσυ [/glow] που έχεις και άποψη!

Γεια σου ρε ΑΝΤΡΑ..... του πληκτρολογιου...... που διαβαζεις και πολυ..... συγχαρητηρια..... αντε, πηγαινε για διαβασμα τωρα...... :birdman:

Επισκέπτης
Που είναι ο warhol ρε παιδιά?
Μαλώναμε ωραία με εκείνον! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Α ρε δωρητη... και δε μπορω να συμφωνησω μαζι σου γιατι θα μας κατηγορησουν οτι τα παμε καλα και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

Σωστος παντως......
απ'οτι φαινεται μαξιμε οι αναρχικοι εχουν δικιο
ολα τα αφεντικα ειναι ιδια,οποτε ειναι λογικο να συμφωνουμε
ειμαστε αφεντικα στις πολεις μας και καποιους τους ποναει αυτο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταράτσα...φάτους τα συκώτια ρεεεεεεεεεεε,,,,,,,,,,,,,,και άσε και λίγο σπλήνα να τσιμπίσουμε και εμείς αύριο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι και διαβασεις ΠΟΥ γραφεις ΤΙ θα καταλαβεις γιατι πεταχτηκα..... βλακακο...... τελικα θα πεις τι ομαδα εισαι???

Ααααα, επισης, μου ειπε ο ταδε σε pm οτι κατι παιζει με την ομαδα σου να πεσει Δ' εθνικη..... αλλα δε σου λεω λεπτομερειες, μου το ειπε..... εμπιστευτικα!!!!!! :jerking: :jerking:
Ρε σεις,γιατι το παιδευετε το παιδι?Αφου το'χει δηλωσει.Απο τις μεγαλες ειναι Αεκ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν ειναι αεκ απο τις μεγαλες, δηλαδη ηρακλακος της αθηνας και ζμπαουγκ απο τις μικρες.....φαντασου για τι loser ατομο μιλαμε..... τεσπα, παρασχοληθηκαμε με τον καθε πικραμενο που ερχεται και spamαρει στο topic του θεου!!!! :rockon: :rockon:

Δυσκολο παιχνιδι σημερα, κυριως λογω της κακης καταστασης που δειχνει οτι βρισκεται η ομαδα, ας ελπισουμε να συνελθουν προπονητης-παικτες και με τη βοηθεια του κοσμου που ακουω οτι θα ειναι παρα πολυς να ξεκινησουμε απο σημερα τις νικες και τις καλες εμφανισεις..... Οι παικτες ειναι καλοι,πολυ καλοι, κατι αλλο χρειαζεται.....

Καλημερα φιλε μου!

Επισκέπτης
ταράτσα...φάτους τα συκώτια ρεεεεεεεεεεε,,,,,,,,,,,,,,και άσε και λίγο σπλήνα να τσιμπίσουμε και εμείς αύριο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tι να τα κάνω τα γατάκια ρε?
Όταν τους κάνεις καζούρα σου επιτίθενται λες και τους έβρισες την οικογένεια! :jerking:

Επισκέπτης
Αν ειναι αεκ απο τις μεγαλες, δηλαδη ηρακλακος της αθηνας και ζμπαουγκ απο τις μικρες.....φαντασου για τι loser ατομο μιλαμε..... τεσπα, παρασχοληθηκαμε με τον καθε πικραμενο που ερχεται και spamαρει στο topic του θεου!!!! :rockon: :rockon:

Δυσκολο παιχνιδι σημερα, κυριως λογω της κακης καταστασης που δειχνει οτι βρισκεται η ομαδα, ας ελπισουμε να συνελθουν προπονητης-παικτες και με τη βοηθεια του κοσμου που ακουω οτι θα ειναι παρα πολυς να ξεκινησουμε απο σημερα τις νικες και τις καλες εμφανισεις..... Οι παικτες ειναι καλοι,πολυ καλοι, κατι αλλο χρειαζεται.....

Καλημερα φιλε μου!
Κάθε μέρα θα στο σπαμαρω το thread! :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλημερα,ακουω τη μαλακια του καθενος στα ραδιοφωνα περι ελλειψης παθους και αισθανομαι οτι βλεπω "Τολμη και γοητεια".Πολυ απλα,η ομαδα εχει σοβαρο αμυντικο προβλημα,το επισημαναμε απο το καλοκαιρι,η αριστερη πτερυγα βγαζει φωτιες(για τους αντιπαλους),ο Γκιαρο καλος αλλα ψιλοπτωμα,ειναι και σε ηλικια συνταξης,ενας Λεμπο δε σωζει την κατασταση.Η ομαδα πληρωνει καποιες λαθος επιλογες του καλοκαιριου,οπως κατα τη γνωμη μου την μη αντικατασταση του Αουρελιου απο καποιον πιο ικανο.Σημερα θα δουμε και τον Βιτολο,δε παιζει κι ο Ρεγκειρο...δυσκολα τα πραγματα αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.Προβλεπω,μονο να ξελαρυγγιαζομαστε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απλα να δουμε τι ανακατεμα θα κανει στην τραπουλα..... Λεμπο και Ροναλντο ειναι καλο διδυμο ειδικα αν Βιτολο-Νεμπε σα τρεχαντηρια που ειναι βοηθησουν στις αλληλοκαλυψεις, μπροστα εχουμε λυσεις αρκει να βαλουν τη μπαλα κατω και να παιξουν αυτο που ξερουν και μπορουν...... παικτες και λυσεις υπαρχουν.......

Και ο κοσμος φωνη 90 λεπτα..... αντε να δουμε!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δε νομιζω να ξεκινησει με Νεμπε,μαλλον διδυμο Γκαρσια-Βιτολο θα δουμε.Κι απο αριστερα μαλλον Φελιπε.Αουρελιο μονο να μη δω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε νομιζω να ξεκινησει με Νεμπε,μαλλον διδυμο Γκαρσια-Βιτολο θα δουμε.Κι απο αριστερα μαλλον Φελιπε.Αουρελιο μονο να μη δω...

Μαλλον οπως το λες ειναι, αν και για Αουρελιο που δεν τον γουσταρω ουτε εγω εχω μια αμφιβολια.... ξερεις το λαθος στην Κρητη ηταν οτι εβαλε Νετο-Αουρελιο και δεν εμενε κανεις πισω να καλυψει στις αντεπιθεσεις, χωρια που απο αριστερα ο Ρεγκειρο δεν πολυμαρκαρε οποτε ολα κατεληγαν στον Αουρελιο που δεν ειναι και το ιδανικο μπακ..... τεσπα, ειμαι πολυ περιεργος στις 18.30 να δω εντεκαδα.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα προτιμουσα απο αριστερα Βαγκελι,το καλυτερο του ματς στον Αρη αλλωστε απο αριστερα το εκανε και μαλιστα σε ματς με βαζελο(1-0 προπερσι).

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια τελικα τι εγινε με το αρεανακι τον Ταπουτο,τον πηραμε???VAMOS

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επειδη μολις το εμαθα απο εγκυρη πηγη (πιστευω) ο ταπουτος ειναι σχεδον παικτης της μπαογκ. οτι κ να πω ειναι λιγο . το παληκαρι εχω ξαναπει οτι παρακαλουσε να ερθει στον ΑΡΗ αλλα ειναι επαγγελματιας και μακαρι εκει που παει να παιξει καλα . δαμιανιδη ποσο για τον πουτσο εισαι τελικα ? ποσο πρεπει να ξενερωσουμε δηλαδη? 200 χιλιαρικα ηθελε κ τετοιο παικτη δεν εχουμε. ειναι και αρειανος και θα καναμε και ενα κορμο απο καλους ελληνες (σαββας , τσαλδαρης και ταπουτος). μετα κ απο αυτο το συμπερασμα ειναι οτι στο τελος της χρονιας η διοικηση την κανει με ελαφρα και γιαυτο προσπαθει να βγαλει τη χρονια με ελαχιστα εξοδα . στο διαολο ευχομαι κ ακομα παραπερα.

κ μη νομισετε οτι ειμαι θυμωμενος απλα το πηρα αποφαση τι θελουν να κανουν . 6αδα και να ειμαστε ευχαριστημενοι φετος....

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδη μολις το εμαθα απο εγκυρη πηγη (πιστευω) ο ταπουτος ειναι σχεδον παικτης της μπαογκ. οτι κ να πω ειναι λιγο . το παληκαρι εχω ξαναπει οτι παρακαλουσε να ερθει στον ΑΡΗ αλλα ειναι επαγγελματιας και μακαρι εκει που παει να παιξει καλα . δαμιανιδη ποσο για τον πουτσο εισαι τελικα ? ποσο πρεπει να ξενερωσουμε δηλαδη? 200 χιλιαρικα ηθελε κ τετοιο παικτη δεν εχουμε. ειναι και αρειανος και θα καναμε και ενα κορμο απο καλους ελληνες (σαββας , τσαλδαρης και ταπουτος). μετα κ απο αυτο το συμπερασμα ειναι οτι στο τελος της χρονιας η διοικηση την κανει με ελαφρα και γιαυτο προσπαθει να βγαλει τη χρονια με ελαχιστα εξοδα . στο διαολο ευχομαι κ ακομα παραπερα.

κ μη νομισετε οτι ειμαι θυμωμενος απλα το πηρα αποφαση τι θελουν να κανουν . 6αδα και να ειμαστε ευχαριστημενοι φετος....
Φιλε μπορει να ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλα συμφωνω σε ολα οσα ειπες!Και μενα μου φαινεται καπως περιεργη και υποπτη η σταση της καε αρης!Μαλλον ειναι η τελευταια τους χρονια!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Ησουν χειμαρος,τα'πες ολα,συμφωνω με 1000!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom