Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με ποιά αξία του ρε?
Όλα τα λιμά απέκλεισε!
[glow=red,2,300]Για τούς εβραίους ισχύει τουλάχιστον, εβραίοι τους ιδρυσαν![/glow]
Και για το επίπεδο μην μιλας, αλλά ξέχασα μωρέ εσείς και οι αρειανοί αναλύετε ποίηση στο ημίχρονο!

Καλα... εισαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: παλληκαρι μου εσυ.... αν πεισεις κανεναν οτι ΔΕΝ εισαι ζμπαουγκ γραψε μου.... τελος παντων.... πολυ αξια σου δωσαμε, πιτσιρικο του πληκτρολογιου...... αποφασισε τι ομαδα εισαι (που λεει και ο δωρητης)!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με ποιά αξία του ρε?
[glow=red,2,300]Όλα τα λιμά απέκλεισε[/glow]!
Για τούς εβραίους ισχύει τουλάχιστον, εβραίοι τους ιδρυσαν!
Και για το επίπεδο μην μιλας, αλλά ξέχασα μωρέ εσείς και οι αρειανοί αναλύετε ποίηση στο ημίχρονο!

Ενω η ομαδα σου σκονταψε στο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ του θρασυβουλα....... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλα... εισαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: παλληκαρι μου εσυ.... αν πεισεις κανεναν οτι ΔΕΝ εισαι ζμπαουγκ γραψε μου.... τελος παντων.... πολυ αξια σου δωσαμε, πιτσιρικο του πληκτρολογιου...... αποφασισε τι ομαδα εισαι (που λεει και ο δωρητης)!!!!
Με συγκλόνησες, όπου δεν μπορείτε να απαντήσετε καπου ο άλλος είναι πιτσιρικάς και μάγκας του πληκτρολογίου!
Μάλλον μεγαλύτερος απο εσένα είμαι και όσο για το επίπεδο που λέτε το διάβασμα που έχω κάνει εγώ στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω λόγω δουλειάς θέλει 4-5 ζωές για να το φτάσεις!
Και είπα ότι γουστάρω τον παοκ, εσείς πως είστε τακίμια με τούς γαύρους? Αυτοί είναι λογικό να σας συμπαθούν όπου χρειάστηκε τούς κάτσατε και είναι λογικό να σας συμπαθούν γιατί όλοι έχουμε κάποιες συμπάθειες σε μικρότερες ομάδες!
Αύριο στο γήπεδο δεν πιστεύω να κάνετε παράπονα πρόβατα του σκόρδα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Με συγκλόνησες, όπου δεν μπορείτε να απαντήσετε καπου ο άλλος είναι πιτσιρικάς και μάγκας του πληκτρολογίου!
Μάλλον μεγαλύτερος απο εσένα είμαι και όσο για το επίπεδο που λέτε το διάβασμα που έχω κάνει εγώ στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω λόγω δουλειάς θέλει 4-5 ζωές για να το φτάσεις!
Και είπα ότι γουστάρω τον παοκ, εσείς πως είστε τακίμια με τούς γαύρους? Αυτοί είναι λογικό να σας συμπαθούν όπου χρειάστηκε τούς κάτσατε και είναι λογικό να σας συμπαθούν γιατί όλοι έχουμε κάποιες συμπάθειες σε μικρότερες ομάδες!
ολο τα ιδια λες δεν βαρεθηκες?
στο μυαλο εισαι πιτσιρικας και οσο για το διαβασμα αν βαλεις μεσα γενικα το διαβασμα τρως πολυ σκονη
απο μικρος διαβαζα τα ποιηματακια στα ημερολογια και τωρα διαβαζω 2 αθλητικες καθε μερα απο 2 φορες
τι να μας πεις και εσυ τωρα,για καμια πατατα ειστε τα παοκια

Επισκέπτης
ολο τα ιδια λες δεν βαρεθηκες?
στο μυαλο εισαι πιτσιρικας και οσο για το διαβασμα αν βαλεις μεσα γενικα το διαβασμα τρως πολυ σκονη
απο μικρος διαβαζα τα ποιηματακια στα ημερολογια και τωρα διαβαζω 2 αθλητικες καθε μερα απο 2 φορες
τι να μας πεις και εσυ τωρα,για καμια πατατα ειστε τα παοκια
Μου αρέσει συνέχισε έτσι!
Καλά μαλώναμε οι 2 μας, ο άλλος τι πετάχτηκε?
Μόλις είδε την Β τσουπ ήρθε αμέσως!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλά μαλώναμε οι 2 μας, ο άλλος τι πετάχτηκε?
δεν μαλωνω,κουβεντα κανω
για να μαλωσουμε πρεπει να μου πεις τι ομαδα εισαι πρωτα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μ' αυτα που γραφεις το πιο πιθανο ειναι να διαβαζεις μανινα και σουπερ κατερινα ολα αυτα τα χρονια..... Καλο διαβασμα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μ' αυτα που γραφεις το πιο πιθανο ειναι να διαβαζεις μανινα και σουπερ κατερινα ολα αυτα τα χρονια..... Καλο διαβασμα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εχω την εντυπωση οτι ταρατσα και παλερμο ειναι το ιδιο προσωπο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά μαλώναμε οι 2 μας, [glow=red,2,300]ο άλλος τι πετάχτηκε?[/glow]

Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι και διαβασεις ΠΟΥ γραφεις ΤΙ θα καταλαβεις γιατι πεταχτηκα..... βλακακο...... τελικα θα πεις τι ομαδα εισαι???

Ααααα, επισης, μου ειπε ο ταδε σε pm οτι κατι παιζει με την ομαδα σου να πεσει Δ' εθνικη..... αλλα δε σου λεω λεπτομερειες, μου το ειπε..... εμπιστευτικα!!!!!! :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι και διαβασεις ΠΟΥ γραφεις ΤΙ θα καταλαβεις γιατι πεταχτηκα..... βλακακο...... τελικα θα πεις τι ομαδα εισαι???
Όταν θα μάθει ο πιό άσχημος πολίτης αυτής της πολης να μην μιλάει για άλλες ομάδες ομάδες όπου σταθεί και όπου βρεθεί τότε θα σταματήσω να μιλάω και εγώ εδώ!
οκ κούκλα? :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όταν θα μάθει ο πιό άσχημος πολίτης αυτής της πολης να μην μιλάει για άλλες ομάδες ομάδες όπου σταθεί και όπου βρεθεί τότε θα σταματήσω να μιλάω και εγώ εδώ!
οκ κούκλα? :birdman:
ατοπο γιατι μιλας ετσι για τον εαυτο σου,μπορει να εισαι χοντρος αλλα δεν εισαι ασχημος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom