το προβλιμα που χετε εινε οτι δεν εχετε φραγκα,χριαζεστε προεδρο φραγκατο ,αλιος πρεπει να κανετε γιπεδο στιλ καραισκακι,το Χαριλαου δικο σας δεν εινεγαμησε τα φιλε σκατα δεν ειχαμε σκατα μας φερανε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι σου εχω πει μωρη λουλου εμπιστευτικα αλλου?εχουν καμια σχεση με αυτα εδω?Γελούσα γιατί ο doritis αυτά που κάνει τα κάνει για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που εσείς δεν το ξέρετε αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω γιατί μου τα έχει πει εμπιστευτικά κάπου αλλού!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κακως αφηνεις υποννοουμενα τοτεEίναι κάτι που μου είπε εμπιστευτικά και όχι για δημόσια χρήση!
Επισκέπτης
Άργησες να τσιμπήσεις πεταμένε!τι σου εχω πει μωρη λουλου εμπιστευτικα αλλου?εχουν καμια σχεση με αυτα εδω?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν τσιμπαω,απανταω σε κακοηθειεςΆργησες να τσιμπήσεις πεταμένε!
ειμαι αγνος και καθαρος οπως και η ιστορια της ομαδαρας μου
Επισκέπτης
Τα λόγια περιττεύουν!δεν τσιμπαω,απανταω σε κακοηθειες
ειμαι αγνος και καθαρος οπως και η ιστορια της ομαδαρας μου
Καρφώθηκες μόνος σου!
I rest my case που λένε και οι Άγγλοι!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μας κρινουν οι υπολοιποιΤα λόγια περιττεύουν!
Καρφώθηκες μόνος σου!
I rest my case που λένε και οι Άγγλοι!
Επισκέπτης
Μα όταν λες όπως η ιστορία της ομάδας σου κατάλαβαν ακόμα και οι πετρες!μας κρινουν οι υπολοιποι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στοιχεια εχεις?Μα όταν λες όπως η ιστορία της ομάδας σου κατάλαβαν ακόμα και οι πετρες!
Επισκέπτης
Ότι στοιχεία έχεις και εσύ εκτός απο την ξεμωραμένη γριά που έλεγε ότι ο παο στην χούντα έστηνε τα παιχνίδια!στοιχεια εχεις?
Το να κερδίζει το αιγάλεω και ο ολυμπιακός σου λέει τίποτα?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα που η μπαοκ εγινε θυγατρικη της π.ο.α κανεις και τον δικηγορο των βαζελων?Ότι στοιχεία έχεις και εσύ εκτός απο την ξεμωραμένη γριά που έλεγε ότι ο παο στην χούντα έστηνε τα παιχνίδια!
Το να κερδίζει το αιγάλεω και ο ολυμπιακός σου λέει τίποτα?
Επισκέπτης
Μόνο εσείς θα πουλάτε προπαγάνδα?τωρα που η μπαοκ εγινε θυγατρικη της π.ο.α κανεις και τον δικηγορο των βαζελων?
Να μιλανε κάποιοι άλλοι για αδικία να πω ναι, αλλά εσεις?
Ήμαρτον!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χοντρεεεεεεεεεεεΜόνο εσείς θα πουλάτε προπαγάνδα?
Να μιλανε κάποιοι άλλοι για αδικία να πω ναι, αλλά εσεις?
Ήμαρτον!
γινε αρης να γουσταρεις
Επισκέπτης
Γίνε Άρης να φουντάρεις! (στην Β')χοντρεεεεεεεεεεε
γινε αρης να γουσταρεις
[move] [/move]
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλα, εσυ ταρατσα δεν ξερω αν εισαι παοκτζης 'η αεκτζης αλλα η παει συννεφο, εισαι κατι μεταλλαγμενο, μια καινουρια version ζμπαουγτζη που ντρεπεται να το πει και το παιζει, δεν ξερεις και συ τι...... Και φυσικα επειδη η ρετσινια του ρουφιανου του βορρα που σε κυνηγαει με 100000000000 ενδειξεις εως αποδειξεις ειναι γνωστη, πετας και κανενα υπονοουμενο, ετσι και καλα, μου ειπε ο ταδε ετσι και οτι εγινε εκεινο αλλα.... δε σας λεω..... Και μολις βγει το παλληκαρακι να σου την πει..... κλασσικη ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ....!!!!!!!!!!!
Αιντε βρε σε κανενα αλλο topic...... ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ..... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ!!!!
Επισκέπτης
Καλά πάρε το κύπελλο δοκάρι τώρα και αίντε στο κάλο!Καλα, εσυ ταρατσα δεν ξερω αν εισαι παοκτζης 'η αεκτζης αλλα η παει συννεφο, εισαι κατι μεταλλαγμενο, μια καινουρια version ζμπαουγτζη που ντρεπεται να το πει και το παιζει, δεν ξερεις και συ τι...... Και φυσικα επειδη η ρετσινια του ρουφιανου του βορρα που σε κυνηγαει με 100000000000 ενδειξεις εως αποδειξεις ειναι γνωστη, πετας και κανενα υπονοουμενο, ετσι και καλα, μου ειπε ο ταδε ετσι και οτι εγινε εκεινο αλλα.... δε σας λεω..... Και μολις βγει το παλληκαρακι να σου την πει..... κλασσικη ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ....!!!!!!!!!!!
Όπου γουστάρω θα γράφω, και εσύ φιλοξενούμενος είσαι!
Τελ αβιδ είναι η έδρα σου!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον ο αρης πηγε τελικο με την αξια του και με καλη μπαλαΚαλά πάρε το κύπελλο δοκάρι τώρα και αίντε στο κάλο!
Όπου γουστάρω θα γράφω, και εσύ φιλοξενούμενος είσαι!
Τελ αβιδ είναι η έδρα σου!
εσυ πυ ησουν?(και σαν αεκ και σαν παοκ)
ασε που νευριαζεις αμα σας λενε τουρκους αλλα εσυ τους λες εβραιους ωραιο επιπεδο
Επισκέπτης
Με ποιά αξία του ρε?τουλαχιστον ο αρης πηγε τελικο με την αξια του και με καλη μπαλα
εσυ πυ ησουν?(και σαν αεκ και σαν παοκ)
ασε που νευριαζεις αμα σας λενε τουρκους αλλα εσυ τους λες εβραιους ωραιο επιπεδο
Όλα τα λιμά απέκλεισε!
Για τούς εβραίους ισχύει τουλάχιστον, εβραίοι τους ιδρυσαν!
Και για το επίπεδο μην μιλας, αλλά ξέχασα μωρέ εσείς και οι αρειανοί αναλύετε ποίηση στο ημίχρονο!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και σας τουρκοιΜε ποιά αξία του ρε?
Όλα τα λιμά απέκλεισε!
Για τούς εβραίους ισχύει τουλάχιστον, εβραίοι τους ιδρυσαν!
Και για το επίπεδο μην μιλας, αλλά ξέχασα μωρέ εσείς και οι αρειανοί αναλύετε ποίηση στο ημίχρονο!
περα κλουμπ
οταν φτασεις στο μισο το επιπεδο μας ξαναμιλαμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K