doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]0p-QDVvbMWY&feature=related[/youtube]
ετσι γαμηστε τα παοκια
ετσι γαμηστε τα παοκια
καλησπερα στα αρειανα και μην ασχολειστε με τις νυφιτσες του θερμαικου
[youtube=425,350]nE7oMGFqVG4[/youtube]
η μονη εδρα στην ελλαδα που εχω ζηλεψει
Θα τα πούμε στο γυμναστήριο αγαπητέ...για να ερθω να σε κανω κανταδα ειναι ενας τυπος στο γυμναστηριο που παω και λεει ιδιες ατακες με αυτες που γραφεις εσυ εδω και λεω μηπως γνωριζομαστε και δεν το ξερουμε
Έρωτες στα αποδυτήρια.....τώρα και σε DVDΘα τα πούμε στο γυμναστήριο αγαπητέ...
αγκαλιτσες και φιλακια...... θα κανουμε και μαζι σαουνα η ντουζ ολο και κανα σαπουνακι θα πεσειΈρωτες στα αποδυτήρια.....τώρα και σε DVD
Αδελφέ Βαλεντίνο επειδή ο κώλος μου είναι μόνο έξοδος και τα φοβάμαι αυτά, σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Παρεπιπτόντως (όπως εξάλου αναμενόταν) τα κοτοπουλάκια δεν μας έδωσαν εισιτήρια. Που θα δεις το ματς;αγκαλιτσες και φιλακια...... θα κανουμε και μαζι σαουνα η ντουζ ολο και κανα σαπουνακι θα πεσει
α, μαλιστα. Αυτό εννοούσες όταν έγραφες οτι έχεις προσωπική ζωή...αγκαλιτσες και φιλακια...... θα κανουμε και μαζι σαουνα η ντουζ ολο και κανα σαπουνακι θα πεσει
θα δουμε ακομα ειναι νωρις θα μαζευτουμε παρεα καπουΑδελφέ Βαλεντίνο επειδή ο κώλος μου είναι μόνο έξοδος και τα φοβάμαι αυτά, σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Παρεπιπτόντως (όπως εξάλου αναμενόταν) τα κοτοπουλάκια δεν μας έδωσαν εισιτήρια. Που θα δεις το ματς;
ε μη τα θες ολα δικα σου βαζελινη βαλε μονος σου ολα εγω θα στα κανω;α, μαλιστα. Αυτό εννοούσες όταν έγραφες οτι έχεις προσωπική ζωή...
Περαστικά σου και να βάζεις και βαζελίνη
για ολα φταιει το γκαζονΌσον αφορά τα εισητήρια:
Και εγώ όπως και εσείς αναπολώ τις παλιές ωραίες στιγμές που είχαμε φιλάθλους των ομάδων στο ίδιο γήπεδο, τότε που ο Αρης έπαιρνε την 7 και 8 και ο ΠΑΟΚ όλη την 1.... δυστυχώς ο Λάμπρος σταμάτησε να δίνει την 1...
και ακομα ενα αγωνιστικο θεμαΚαι ένα αγωνιστικό θέμα:
Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του Ρεγκέιρο
(για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ)
για ολα φταιει το γκαζον
και ακομα ενα αγωνιστικο θεμα
μεγαλο πληγμα ο μη τραυματισμος του χαλκια για τον συμπολιτη
εχω κατι καρεκλακια απο 8 τα θες;η γνωστή τακτική του σκουληκιού.... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
ΣΚΟΥΛΗΚΙ
Το ξέρω ότι θέλεις όσο περισσότερους οπαδούς γίνεται σε κάθε αγώνα και είναι λογικό. Έτσι και ο Λάμπρος θέλει το καλύτερο για την ομάδα του και πατάει πάνω σε κανονισμούς της ουέφα. Δεν κάνει τίποτα αυθαίρετο όπως εσείς (δεν παίρνω αυτό που θέλω άρα δεν δίνω τίποτα)Όσον αφορά τα εισητήρια:
Και εγώ όπως και εσείς αναπολώ τις παλιές ωραίες στιγμές που είχαμε φιλάθλους των ομάδων στο ίδιο γήπεδο, τότε που ο Αρης έπαιρνε την 7 και 8 και ο ΠΑΟΚ όλη την 1.... δυστυχώς ο Λάμπρος σταμάτησε να δίνει την 1...
Νόμιζα τα είχαμε κάψει όλα ρε μαλάκα, γιατί τα κρύβεις;εχω κατι καρεκλακια απο 8 τα θες;
συλληπητηρια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζειΣυλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Καραμανλή που έχασε τη μάχη με τον κωλοκαρκίνο