thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
σκατοΤΟΥΡΚΟΣ καλος σκατοΤΟΥΡΚΟΣ νεκρος
πρόσεξε μόνο μην γίνει καμία επιστράτευση ξαφνικά και κρυφτείς μές στο πάμπερς σου...
σκατοΤΟΥΡΚΟΣ καλος σκατοΤΟΥΡΚΟΣ νεκρος
θα εχω εσενα τον ραμπο να με προστατευει αλλα μπα και εσυ απο τους εξ ανατολας εισαιπρόσεξε μόνο μην γίνει καμία επιστράτευση ξαφνικά και κρυφτείς μές στο πάμπερς σου...
Έλα ρε δεν θα λυπηθείτε εμάς τους γείτονές σας;πρόσεξε μόνο μην γίνει καμία επιστράτευση ξαφνικά και κρυφτείς μές στο πάμπερς σου...
αυτοι Πετραν ρουφιανευουνε τα παντα σε εμας θα κωλοσουν; ρε συμπολιτες καντε μια μεταφραση τι λεει ο εθνικος σας υμνοςΈλα ρε δεν θα λυπηθείτε εμάς τους γείτονές σας;
ΤΟΥΡΚΟΙ.....σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας. Ασχοληθείτε με τα sold out γιατί ΜΟΝΟ γ΄'αυτό μιλάτε έτσι κι αλλιώς. Φτάνει όμως γιατί τα αρχίδια μας έχουν γίνει τρία κιλά το καθένα.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
σε εσας εχουν ξεκαθαρισει ολα δλδ; ολα πανε ρολοι;αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και γουστάρεις να ζεις το παραμύθι σου με τίτλο "Όλοι οι κακοί και ο καλός Αρης θρησκεία..." τότε πάσο...
Το θρεντ έχει τίτλο "Αρης"σε εσας εχουν ξεκαθαρισει ολα δλδ; ολα πανε ρολοι;
ωραια η απαντηση σου πολυ διπλωματικη ουτε ο Ρουσοπουλος να ησουν, αν το ρωτησω στο thread σου θα μου πεις καμια δηλωση επομενη ερωτηση;Το θρεντ έχει τίτλο "Αρης"
δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις...ωραια η απαντηση σου πολυ διπλωματικη ουτε ο Ρουσοπουλος να ησουν, αν το ρωτησω στο thread σου θα μου πεις καμια δηλωση επομενη ερωτηση;
Δεν ζω κανένα παραμύθι και το ξέρεις. Ποιός σε έπεισε ότι έχεις το αλάθητο; Όπως υπάρχω εγώ που δεν έχω σαν θρησκεία τον super 3 έτσι υπάρχουν και άλλλοι πολλοί σαν εμένα. Φτύστε λοιπόν την καραμέλα των sold out και ελάτε να μιλήσουμε για την πραγματικότητα της σκατούπολής μας.αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και γουστάρεις να ζεις το παραμύθι σου με τίτλο "Όλοι οι κακοί και ο καλός Αρης θρησκεία..." τότε πάσο...
έγραψα κάποια πράγματα για τα οποία κάνατε γαργάρα και γι αυτό το λόγο τα έσβησα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε διότι απ' ότι καταλαβαίνω είναι πράγματα που σας βρίσκουν σύμφωνους αλλά ο εγωισμός δεν σας επιτρέπει να το παραδεχθείτε...Δεν ζω κανένα παραμύθι και το ξέρεις. Ποιός σε έπεισε ότι έχεις το αλάθητο; Όπως υπάρχω εγώ που δεν έχω σαν θρησκεία τον super 3 έτσι υπάρχουν και άλλλοι πολλοί σαν εμένα. Φτύστε λοιπόν την καραμέλα των sold out και ελάτε να μιλήσουμε για την πραγματικότητα της σκατούπολής μας.
Δεν νομίζω να σου έδωσα την εντύπωση ότι μασάω τα λόγια μου η ότι κάνω γαργάρα οτιδήποτε μου λεςέγραψα κάποια πράγματα για τα οποία κάνατε γαργάρα και γι αυτό το λόγο τα έσβησα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε διότι απ' ότι καταλαβαίνω είναι πράγματα που σας βρίσκουν σύμφωνους αλλά ο εγωισμός δεν σας επιτρέπει να το παραδεχθείτε...
αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και γουστάρεις να ζεις το παραμύθι σου με τίτλο "Όλοι οι κακοί και ο καλός Αρης θρησκεία..." τότε πάσο...
βρε καλως τα μας @@ εκδρομη πηγατε σημερα; ξεχνας τα περσυνα πουτσοσκαμπιλα που ετρωγες καθε εκτος εδρας και τωρα απο την 2η αγωνιστικη το παιζεις υπερομαδα ε;καλά ρε κάθεσαι και ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους,το τίποτα...η ξεφτύλα τους δεν έχει όρια...μετά την Κοπρίβιτσα,ο Τέλης...τώρα ο παο,μετά Τούμπα και μετά γριά...η Β' είναι κοντά....αλλά σε καταλαβαίνω,είναι καλή διασκέδαση,προσφέρουν γέλιο...2 εβδομάδες με τη διακοπή του πρωταθλήματος μας έλειψαν...και φρόντισαν να μας αποζημιώσουν την Κυριακή...
αλήθεια ποιο ήταν εκείνο το μυστικό με τον Πάμπλο ρε προπαγανδιστές...είπαμε κυάλια,κολύριο και κοιτάμε προς τα πάνω ρουλάκια...παοκτσήδικη γαλούχηση,βαθιά ριζωμένη η τέτοια μέσα σας
ΥΓ ποια πραγματικότητα της πόλης μας ρε προπαγανδιστή?...πας να εξομοιώσεις τις 2 ομάδες,το ίδιο είμαστε?...εσύ ανεβοκατεβαίνεις κατηγορίες και είσαι κλωτσοσκούφι σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα συγκριθείς με τον ΠΑΟΚ..3-0 ο τέλης σας έκανε από το ημίχρονο για να προλάβετε το τελευταίο πλοίο!!!
στη δικιά σου ομάδα αναφέρεται, που είναι -3 από πέρυσι και ακόμη είμαστε στη 2η αγωνιστικήβρε καλως τα μας @@ εκδρομη πηγατε σημερα; ξεχνας τα περσυνα πουτσοσκαμπιλα που ετρωγες καθε εκτος εδρας και τωρα απο την 2η αγωνιστικη το παιζεις υπερομαδα ε;
στη δικιά σου ομάδα αναφέρεται, που είναι -3 από πέρυσι και ακόμη είμαστε στη 2η αγωνιστική
Αλήθεια, για πές μου: 'Ησασταν φρόνιμες στο καράβι της επιστροφής;