Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
πρόσεξε μόνο μην γίνει καμία επιστράτευση ξαφνικά και κρυφτείς μές στο πάμπερς σου...
θα εχω εσενα τον ραμπο να με προστατευει αλλα μπα και εσυ απο τους εξ ανατολας εισαι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
ελα εδω σε εχω.....

Συνημμένα

• tu-hymn.gif
    tu-hymn.gif
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 49

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Έλα ρε δεν θα λυπηθείτε εμάς τους γείτονές σας;
αυτοι Πετραν ρουφιανευουνε τα παντα σε εμας θα κωλοσουν; ρε συμπολιτες καντε μια μεταφραση τι λεει ο εθνικος σας υμνος

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
αυτο λεει ο υμνος σας; ακομα και εκει με εμας ασχολειστε; κουφαλες κομπλεξαρες μπαμ θα κανετε εχετε παθει την πλακα σας με την παρτη μας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΤΟΥΡΚΟΙ.....σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας. Ασχοληθείτε με τα sold out γιατί ΜΟΝΟ γ΄'αυτό μιλάτε έτσι κι αλλιώς. Φτάνει όμως γιατί τα αρχίδια μας έχουν γίνει τρία κιλά το καθένα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ΤΟΥΡΚΟΙ.....σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας. Ασχοληθείτε με τα sold out γιατί ΜΟΝΟ γ΄'αυτό μιλάτε έτσι κι αλλιώς. Φτάνει όμως γιατί τα αρχίδια μας έχουν γίνει τρία κιλά το καθένα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και γουστάρεις να ζεις το παραμύθι σου με τίτλο "Όλοι οι κακοί και ο καλός Αρης θρησκεία..."  τότε πάσο...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
αν δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια και γουστάρεις να ζεις το παραμύθι σου με τίτλο "Όλοι οι κακοί και ο καλός Αρης θρησκεία..."  τότε πάσο...
σε εσας εχουν ξεκαθαρισει ολα δλδ; ολα πανε ρολοι;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ζω κανένα παραμύθι και το ξέρεις. Ποιός σε έπεισε ότι έχεις το αλάθητο; Όπως υπάρχω εγώ που δεν έχω σαν θρησκεία τον super 3 έτσι υπάρχουν και άλλλοι πολλοί σαν εμένα. Φτύστε λοιπόν την καραμέλα των sold out και ελάτε να μιλήσουμε για την πραγματικότητα της σκατούπολής μας.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν ζω κανένα παραμύθι και το ξέρεις. Ποιός σε έπεισε ότι έχεις το αλάθητο; Όπως υπάρχω εγώ που δεν έχω σαν θρησκεία τον super 3 έτσι υπάρχουν και άλλλοι πολλοί σαν εμένα. Φτύστε λοιπόν την καραμέλα των sold out και ελάτε να μιλήσουμε για την πραγματικότητα της σκατούπολής μας.
έγραψα κάποια πράγματα για τα οποία κάνατε γαργάρα και γι αυτό το λόγο τα έσβησα.  Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε διότι απ' ότι καταλαβαίνω είναι πράγματα που σας βρίσκουν σύμφωνους αλλά ο εγωισμός δεν σας επιτρέπει να το παραδεχθείτε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έγραψα κάποια πράγματα για τα οποία κάνατε γαργάρα και γι αυτό το λόγο τα έσβησα.  Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε διότι απ' ότι καταλαβαίνω είναι πράγματα που σας βρίσκουν σύμφωνους αλλά ο εγωισμός δεν σας επιτρέπει να το παραδεχθείτε...
Δεν νομίζω να σου έδωσα την εντύπωση ότι μασάω τα λόγια μου η ότι κάνω γαργάρα οτιδήποτε μου λες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

καλά ρε κάθεσαι και ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους,το τίποτα...η ξεφτύλα τους δεν έχει όρια...μετά την Κοπρίβιτσα,ο Τέλης...τώρα ο παο,μετά Τούμπα και μετά γριά...η Β' είναι κοντά....αλλά σε καταλαβαίνω,είναι καλή διασκέδαση,προσφέρουν γέλιο...2 εβδομάδες με τη διακοπή του πρωταθλήματος μας έλειψαν...και φρόντισαν να μας αποζημιώσουν την Κυριακή...
αλήθεια ποιο ήταν εκείνο το μυστικό με τον Πάμπλο ρε προπαγανδιστές...είπαμε κυάλια,κολύριο και κοιτάμε προς τα πάνω ρουλάκια...παοκτσήδικη γαλούχηση,βαθιά ριζωμένη η τέτοια μέσα σας

ΥΓ ποια πραγματικότητα της πόλης μας ρε προπαγανδιστή?...πας να εξομοιώσεις τις 2 ομάδες,το ίδιο είμαστε?...εσύ ανεβοκατεβαίνεις κατηγορίες και είσαι κλωτσοσκούφι σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα συγκριθείς με τον ΠΑΟΚ..3-0 ο τέλης σας έκανε από το ημίχρονο για να προλάβετε το τελευταίο πλοίο!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
καλά ρε κάθεσαι και ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους,το τίποτα...η ξεφτύλα τους δεν έχει όρια...μετά την Κοπρίβιτσα,ο Τέλης...τώρα ο παο,μετά Τούμπα και μετά γριά...η Β' είναι κοντά....αλλά σε καταλαβαίνω,είναι καλή διασκέδαση,προσφέρουν γέλιο...2 εβδομάδες με τη διακοπή του πρωταθλήματος μας έλειψαν...και φρόντισαν να μας αποζημιώσουν την Κυριακή...
αλήθεια ποιο ήταν εκείνο το μυστικό με τον Πάμπλο ρε προπαγανδιστές...είπαμε κυάλια,κολύριο και κοιτάμε προς τα πάνω ρουλάκια...παοκτσήδικη γαλούχηση,βαθιά ριζωμένη η τέτοια μέσα σας

ΥΓ ποια πραγματικότητα της πόλης μας ρε προπαγανδιστή?...πας να εξομοιώσεις τις 2 ομάδες,το ίδιο είμαστε?...εσύ ανεβοκατεβαίνεις κατηγορίες και είσαι κλωτσοσκούφι σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα συγκριθείς με τον ΠΑΟΚ..3-0 ο τέλης σας έκανε από το ημίχρονο για να προλάβετε το τελευταίο πλοίο!!!
βρε καλως τα μας @@ εκδρομη πηγατε σημερα; ξεχνας τα περσυνα πουτσοσκαμπιλα που ετρωγες καθε εκτος εδρας και τωρα απο την 2η αγωνιστικη το παιζεις υπερομαδα ε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
βρε καλως τα μας @@ εκδρομη πηγατε σημερα; ξεχνας τα περσυνα πουτσοσκαμπιλα που ετρωγες καθε εκτος εδρας και τωρα απο την 2η αγωνιστικη το παιζεις υπερομαδα ε;
στη δικιά σου ομάδα αναφέρεται, που είναι -3 από πέρυσι και ακόμη είμαστε στη 2η αγωνιστική

Αλήθεια, για πές μου:  'Ησασταν φρόνιμες στο καράβι της επιστροφής;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στη δικιά σου ομάδα αναφέρεται, που είναι -3 από πέρυσι και ακόμη είμαστε στη 2η αγωνιστική

Αλήθεια, για πές μου:  'Ησασταν φρόνιμες στο καράβι της επιστροφής;

ποιο καράβι?...δεν του είδες,28 άτομα ήταν...και σε ψαροκάικο χωρούσανε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως τέτοιο γέλιο με το καλημέρα δεν το περίμενα...πίστευα ότι θα προκριθούν στην ευρώπη και με Τέλη τουλάχιστον χ...αλλά είχα υποτιμήσει τη φανέλα τους και την ανυπαρξία τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom