Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνημμένα

• paok-ARIS_04-05_2-2_7_S.jpg
    paok-ARIS_04-05_2-2_7_S.jpg
    180 KB · Εμφανίσεις: 25

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Παντού είναι καλά να πηγαίνεις με την ομάδα σου. Αλλά στο κωλοελλαδιστάν τα έχουμε σκατώσει λιγάκι.
κοταρες μια ζωη σε ολα ακομα και στις φιλοξενιες τους δωστε ρε κανα εισητηριο εχουμε ζησει μεγαλες στιγμες εκει μεσα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η λέξη "κοτάρες" αυτό υπονοεί...
άσε τον ίδιο να απαντήσει, εσύ μπορεί να εχεις διαφορετική άποψη

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Μόνο η 7 !!!!!!!!!!!
Το έγραψα εγώ γιατί το ξέχασα ο vothros! :2funny:

Επισκέπτης
Λίγα λόγια και σταράτα να λέμε. Η light «συγνώμη» του Νεμπεγλέρα δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Στην ουσία δεν είναι καν συγνώμη, αλλά μία άτσαλη προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις.

Τα «χρόνια που έπαιξε στον ΑΡΗ» και τα οποία επικαλείται στη δήλωσή του δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση άλλοθι - όχι μόνο για αυτόν, αλλά για τον καθένα - για συμπεριφορές σαν κι αυτή που επέδειξε.

Αυτά που έκανε, δεν ήταν μία παρόρμηση της στιγμής αλλά μια μελετημένη κίνηση που προκάλεσε προβλήματα στην ομάδα. Η κίνησή του αυτή λοιπόν, δεν «παρερμηνεύθηκε» και ούτε πέσαμε… θύματα παραπληροφόρησης!!!

Όπως βρήκε το θράσος να δημιουργήσει το θέμα με τις ενέργειες του, έτσι να βρει τώρα και το θάρρος να ζητήσει μια συγνώμη αντρίκια και όχι… κλάιν-μάιν, κατά το κοινώς λεγόμενο.

Η διοίκηση πήρε θέση! :grin:

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Το πανω αυτό θα το πηρατε από τιποτα πιτσιρικαδες με αναλογια 50 σκουλικια ενατιον 5 Παοκτσιδων.
Ασε φιλε εγω βαζελος ειμαι αλλά μπροστά στα Μπαοκια οχι απλα δε μετρατε ειστε εντελως ανυπαρκτοι μα εντελώς

αφιερωμενο ειδικα....

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Πάντως εγώ σαν Θεσ/κιος και ΠΑΟΚτζης, και έχοντας ζήσει σχεδόν όλα μου τα μαθητικά χρόνια στην Αθήνα, αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγαλύτερη μαλακία από το να πλακωνόμαστε οι παοκτζήδες με τους αρειανους δεν υπάρχει. Τι βουλγαρο με λέγανε (οι χαμουτζίδες), τι τουρκο, με ρωτάγανε αν αν έχω διαβατήριο και τέτοιες παπαριές. Μετά λοιπόν απο τα 10 χρόνια που έζησα αθήνα, δεν μου καίγεται καρφί για το ποιος κάνει τις μεγαλυτερες πορείες και ποιος κρεμάει ανάποδα τα πανώ του άλλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι οποιαδήποτε θεσσαλονικιότικη ομάδα να κερδίσει τις μεγάλες χαμουτζίδικες. Προτιμώ χίλιες φορές να πάρω τον πούλο απ τον άρη παρά απο τον ολυμπιακό. Εν ολίγοις μετά από 10 χρόνια στην αθήνα, την μίσησα και παράλληλα λατρεψα την σαλόνικα και ότι έχει σχέση με αυτήν. Αυτά...

Ε δεν πας καλά αμα λες οτι προτιμας να χανεις από τον Αρη παρά από το βαζελο εισαι για θερμομετρο με τη μία

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Το πανώ αυτό θα το πηρατε απο τιποτα πιτσιρικια με αναλογια 50 σκουλικια εναντιον 5 ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ
Ρε φιλε αφου ειστε ανυπαρκτοι και αυτο στο λεει ενας βαζελος όχι ενας "αλλόθρησκος"

Οσο για κατι αλλους που λένε παρακατω οτι χιλιες φορες να χανει ο ΠΑΟΚ από τον Αρη πρά πχ από την ΑΕΚ τους συνιστω 2 πράγματα

Α.) Θερμόμετρο
Β.) Να πάνε άμεσα σε καποιο από τα προεινομενα ρδελα γιατι σιγουρα τους εχει βαρεσει η μαλ.... κατακουτελα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ ρε μεγαλε τι ρολο βαρας ΤΩΡΑ εδω μεσα???? Τον διαιτητη ηρθες να μας κανεις??? Αντε με τις εξυπναδες του καθε πιτσιρικου, τραβα τακιμιασε τα με τους "αλλους" στο γυφτοthread, αλλωστε αδελφακια ειστε πλεον και συζητηστε για τις "μεγαλες" ομαδες σας και το "ντερμπυ" το μεταξυ σας, οταν ερθει η ωρα του......

Αντε γιατι σας εχουμε κατι χρωστουμενα απο την ανοιξη που εβαλε η ανυπαρκτη "πολυμετοχικοτητα" σας λυτους και δεμενους να μας κανετε μπουρδελο την ομαδα.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Εσυ ρε μεγαλε τι ρολο βαρας ΤΩΡΑ εδω μεσα???? Τον διαιτητη ηρθες να μας κανεις??? Αντε με τις εξυπναδες του καθε πιτσιρικου, τραβα τακιμιασε τα με τους "αλλους" στο γυφτοthread, αλλωστε αδελφακια ειστε πλεον και συζητηστε για τις "μεγαλες" ομαδες σας και το "ντερμπυ" το μεταξυ σας, οταν ερθει η ωρα του......

Αντε γιατι σας εχουμε κατι χρωστουμενα απο την ανοιξη που εβαλε η ανυπαρκτη "πολυμετοχικοτητα" σας λυτους και δεμενους να μας κανετε μπουρδελο την ομαδα.....
το φιλαρακι μου το καλο; τι κανεις bro?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom