jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
10 μέρες σκουληκαντέρες έμειναν.![]()
αντε να περνανε οι μερες γιατι με τρωνε τα αρχειδια μου...
10 μέρες σκουληκαντέρες έμειναν.![]()
Θα δώσετε κανένα εισιτήριο κουφάλες; Άντε καιρό έχω να έρθω στο κοτέτσι. Μου λείψατε10 μέρες σκουληκαντέρες έμειναν.![]()
καλα θα ηταν να ξαναπαμε ε πετραν;Θα δώσετε κανένα εισιτήριο κουφάλες; Άντε καιρό έχω να έρθω στο κοτέτσι. Μου λείψατε
Παντού είναι καλά να πηγαίνεις με την ομάδα σου. Αλλά στο κωλοελλαδιστάν τα έχουμε σκατώσει λιγάκι.καλα θα ηταν να ξαναπαμε ε πετραν;
κοταρες μια ζωη σε ολα ακομα και στις φιλοξενιες τους δωστε ρε κανα εισητηριο εχουμε ζησει μεγαλες στιγμες εκει μεσαΠαντού είναι καλά να πηγαίνεις με την ομάδα σου. Αλλά στο κωλοελλαδιστάν τα έχουμε σκατώσει λιγάκι.
o χούτοςναι βρωμαει το στομα του το πε και ο ζαχοβιτς
αυτό είναι, σας φοβόμαστε. Το βρήκες...κοταρες μια ζωη σε ολα ακομα και στις φιλοξενιες τους δωστε ρε κανα εισητηριο εχουμε ζησει μεγαλες στιγμες εκει μεσα
Αυτό κατάλαβες καλιτέχνη;αυτό είναι, σας φοβόμαστε. Το βρήκες...
τοτε γιατι δεν δινετε; τι φοβαστε; την (επαν)αλωση της.... πολης;η λέξη "κοτάρες" αυτό υπονοεί...
άσε τον ίδιο να απαντήσει, εσύ μπορεί να εχεις διαφορετική άποψη
αφιερωμενο ειδικα....
Πάντως εγώ σαν Θεσ/κιος και ΠΑΟΚτζης, και έχοντας ζήσει σχεδόν όλα μου τα μαθητικά χρόνια στην Αθήνα, αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγαλύτερη μαλακία από το να πλακωνόμαστε οι παοκτζήδες με τους αρειανους δεν υπάρχει. Τι βουλγαρο με λέγανε (οι χαμουτζίδες), τι τουρκο, με ρωτάγανε αν αν έχω διαβατήριο και τέτοιες παπαριές. Μετά λοιπόν απο τα 10 χρόνια που έζησα αθήνα, δεν μου καίγεται καρφί για το ποιος κάνει τις μεγαλυτερες πορείες και ποιος κρεμάει ανάποδα τα πανώ του άλλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι οποιαδήποτε θεσσαλονικιότικη ομάδα να κερδίσει τις μεγάλες χαμουτζίδικες. Προτιμώ χίλιες φορές να πάρω τον πούλο απ τον άρη παρά απο τον ολυμπιακό. Εν ολίγοις μετά από 10 χρόνια στην αθήνα, την μίσησα και παράλληλα λατρεψα την σαλόνικα και ότι έχει σχέση με αυτήν. Αυτά...
το φιλαρακι μου το καλο; τι κανεις bro?Εσυ ρε μεγαλε τι ρολο βαρας ΤΩΡΑ εδω μεσα???? Τον διαιτητη ηρθες να μας κανεις??? Αντε με τις εξυπναδες του καθε πιτσιρικου, τραβα τακιμιασε τα με τους "αλλους" στο γυφτοthread, αλλωστε αδελφακια ειστε πλεον και συζητηστε για τις "μεγαλες" ομαδες σας και το "ντερμπυ" το μεταξυ σας, οταν ερθει η ωρα του......
Αντε γιατι σας εχουμε κατι χρωστουμενα απο την ανοιξη που εβαλε η ανυπαρκτη "πολυμετοχικοτητα" σας λυτους και δεμενους να μας κανετε μπουρδελο την ομαδα.....
Θα δώσετε κανένα εισιτήριο κουφάλες; Άντε καιρό έχω να έρθω στο κοτέτσι. Μου λείψατε
τουρκοσπορε πολυ απολυτο σε βλεπω κοιτα μη σας μπει κανα καλωδιακο στον πατο σαςτο γαμήσι θα το απολαύσετε μόνο καλωδιακώς σκουληκαντέρες..![]()
το φιλαρακι μου το καλο; τι κανεις bro?