Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
λαφυρα ρε ποσα κασκολ και μαλακιες εχωΝόμιζα τα είχαμε κάψει όλα ρε μαλάκα, γιατί τα κρύβεις;
λαφυρα ρε ποσα κασκολ και μαλακιες εχωΝόμιζα τα είχαμε κάψει όλα ρε μαλάκα, γιατί τα κρύβεις;
Ντροπή σου χουλιγκάνε. Αλήθεια παρατήρησες ότι στο τουρκοthread έχουν να πατήσουν από προχθές; Τόσο γλυκοτσούτσουνοι είμαστε;λαφυρα ρε ποσα κασκολ και μαλακιες εχω
εχετε εσεις εδρα στο μπασκετ;;;;;
καποτε επι εποχης σαρδελας ειχαν να πατησουν βδομαδες οτι θελανε να πουνε εδω το λεγανε τρελα με τον ΑΡΗ ρεΝτροπή σου χουλιγκάνε. Αλήθεια παρατήρησες ότι στο τουρκοthread έχουν να πατήσουν από προχθές; Τόσο γλυκοτσούτσουνοι είμαστε;
Μπάσκετ? τι είναι αυτό?εχετε εσεις εδρα στο μπασκετ;;;;;
ουτε εμενα μαρεσει το μπασκετ αλλα σαν εδρα το παλε καιει, το λεω για το σχολιο σου στα βιντεο που ποσταρε ο δωρητηςΜπάσκετ? τι είναι αυτό?
Με μπάσκετ ασχολούνται μόνο αυτοί που τους βολεύει!
Γελούσα γιατί ο doritis αυτά που κάνει τα κάνει για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που εσείς δεν το ξέρετε αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω γιατί μου τα έχει πει εμπιστευτικά κάπου αλλού!ουτε εμενα μαρεσει το μπασκετ αλλα σαν εδρα το παλε καιει, το λεω για το σχολιο σου στα βιντεο που ποσταρε ο δωρητης
έτσιΓελούσα γιατί ο doritis αυτά που κάνει τα κάνει για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που εσείς δεν το ξέρετε αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω γιατί μου τα έχει πει εμπιστευτικά κάπου αλλού!
μη κανεις σαν το δελτιο του σταρ αν εχεις να πεις κατι πες το αλλιως μη το αναφερεις καν, πεταγοντε και τα γιουσουφια και λενε ετσιΓελούσα γιατί ο doritis αυτά που κάνει τα κάνει για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που εσείς δεν το ξέρετε αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω γιατί μου τα έχει πει εμπιστευτικά κάπου αλλού!
Eίναι κάτι που μου είπε εμπιστευτικά και όχι για δημόσια χρήση!μη κανεις σαν το δελτιο του σταρ αν εχεις να πεις κατι πες το αλλιως μη το αναφερεις καν, πεταγοντε και τα γιουσουφια και λενε ετσι
σαν τι δλδ; του κραταει ο Σκορδας ομηρο κανενα φιλο η συγγενη του και αν την κανει γυριστει θα τον εκτελεσει; τα ακουω βερεσε αυταEίναι κάτι που μου είπε εμπιστευτικά και όχι για δημόσια χρήση!
αφού τα ακούς βερεσέ μην ασχολείσαι... άρης είσαισαν τι δλδ; του κραταει ο Σκορδας ομηρο κανενα φιλο η συγγενη του και αν την κανει γυριστει θα τον εκτελεσει; τα ακουω βερεσε αυτα
εσυ τι πεταχτηκες σαν την πουτσα απο το σωβρακο; εσυ τι εισαι και ασχολεισε παλι με εμας;αφού τα ακούς βερεσέ μην ασχολείσαι... άρης είσαι
ετσι λεμε γιατι κανανε την γκελα οποτε δεν περνει για αλλη μαλακια εκτος αν πρεπει να πεσουνε κεφαλιαΑριανοι τη μιτρικη του ΟΦΗ θεσ/κις θα τη πεξετε ???
να φοβαστε τα κορακια,γιατι ο βαζελο εινε σε κατασταση προμπουρδελοετσι λεμε γιατι κανανε την γκελα οποτε δεν περνει για αλλη μαλακια εκτος αν πρεπει να πεσουνε κεφαλια
ποιο σφυριζει φιλαρακι μου;να φοβαστε τα κορακια,γιατι ο βαζελο εινε σε κατασταση προμπουρδελο
γαμησε τα φιλε σκατα δεν ειχαμε σκατα μας φερανεΜπριακος σοθικατε!!!!!!!!!!!!