Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εντάξει , τι ήμαστε , ένα μεγάλο χωριό.
Αυτό πάντως για την συνάντηση, αν ενδιαφέρονται και αλλοι, ισχύει.
αρκεί να μη φέρεις τίποτα γάυρους γιατί δεν ξέρω και καλό κολύμπι
θα σου δωσουμε αναπνευστηρα..στον παλερμο θα βαλουμε μια σακκουλα με τα κομματια απο την προτομη του κουδα που εχει στο σπιτι του ο δωρητης..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα σου δωσουμε αναπνευστηρα..στον παλερμο θα βαλουμε μια σακκουλα με τα κομματια απο την προτομη του κουδα που εχει στο σπιτι του ο δωρητης..
:2funny: :2funny: :2funny: μην νομιζεις οτι θα παει πατο
απο ξυλο την ειχαν φτιαξει γιατι δεν ειχαν λεφτα για μπρουντζο
ο παλερμο θα γλυτωσει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νησιώτης είναι αυτός, δεν έχει ανάγκη.
για τη φορά πάντως που κοκκίνισε ο θερμαικός δεν έχετε να πείτε κάτι;δεκαετία 1980.
εννοείται δεν ήμουν παρών , αλλά καθηγήτής μου, και καθηγητής πανεπιστημίου στο εξωτερικό πλέον, διηγούταν πολύ παραστατικά το συμβάν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και κάτι ακόμη.
επειδή βλέπω ότι πολλά μέλη από την αθήνα έχουν κανονίσει συναντήσεις και έχουν βρεθεί από κοντά, ίσως να κανονίσουμε και εδώ μια συνάντηση.
σε ουδέτερο έδαφος εννοείται ( είτε κέντρο , είτε καλαμαριά)
αφου εισαι απο Τουμπα οπως κι εγω και κρυφοαρειανακι κατι μπορει να γινει,μπορει και να γνωριζομαστε ηδη,που ξερεις?Μικρος ο κοσμος...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Η φωτογραφία αφιερωμένη στους πρωταθλητές της Β΄εθνικής (και αφεντικά της πόλης, μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;)

Ε ρε γλέντια που έρχονται

Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πόσα χρόνια έχετε και ένα υποβιβασμό;  Αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δεν σας βλέπω καλά του χρόνου
Υ.Γ2  Δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό είπαμε, εντάξει;
Υ.Γ3  Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε κι ο πρόεδρας, με άλφα  (πρίν φύγει τρέχοντας για το ραντεβού των 16:00, 2 φρονιμήτες και ένα σφράγισμα αριστερού τραπεζίτη)
Υ.Γ. (τελευταίο)  ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ....
URL]]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
quiz που αφορά την παραπάνω φωτογραφία:

ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ;

Επισκέπτης
η μεγαλυτερη χορηγια στη ιστορια του παοκ,ειναι η φετινη απο εταιρεια συμφεροντων του βγενοπουλου!ειπαμε,οι παοκτσηδες δεν ξεπουλανε και βαζουν πανω απο ολα την αξιοπρεπεια τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Η φωτογραφία αφιερωμένη στους πρωταθλητές της Β΄εθνικής (και αφεντικά της πόλης, μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;)

Ε ρε γλέντια που έρχονται

Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πόσα χρόνια έχετε και ένα υποβιβασμό;   Αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δεν σας βλέπω καλά του χρόνου
Υ.Γ2  Δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό είπαμε, εντάξει;
Υ.Γ3  Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε κι ο πρόεδρας, με άλφα  (πρίν φύγει τρέχοντας για το ραντεβού των 16:00, 2 φρονιμήτες και ένα σφράγισμα αριστερού τραπεζίτη)
Υ.Γ. (τελευταίο)  ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ....
http://[URL unfurl="true"]www.paokfc.gr/webpics/july08/porto3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/na.gif[/img[/URL]]

cap

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι λετε φετος θα τον περασετε τον ηρακλακο???την ξανθη???την τριπολη???

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τι λετε φετος θα τον περασετε τον ηρακλακο???την ξανθη???την τριπολη???
Παρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
[glow=red,2,300]Παρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...[/glow]

ακόμα εκεί είσαι ρε καλά κανεις εγώ βλέπω μπροστά όμως μείνε εσύ εκεί και ικανοποίησε το μυαλό σου πουλάκι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom