φεύγω πάω να βάλω τα μπρατσάκια μου, πλακώσανε οι γάυροι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην τρελαινεσαι θα φερουμε και βαζελους να εχεις παρεαφεύγω πάω να βάλω τα μπρατσάκια μου, πλακώσανε οι γάυροι.
Επισκέπτης
θα σου δωσουμε αναπνευστηρα..στον παλερμο θα βαλουμε μια σακκουλα με τα κομματια απο την προτομη του κουδα που εχει στο σπιτι του ο δωρητης..εντάξει , τι ήμαστε , ένα μεγάλο χωριό.
Αυτό πάντως για την συνάντηση, αν ενδιαφέρονται και αλλοι, ισχύει.
αρκεί να μη φέρεις τίποτα γάυρους γιατί δεν ξέρω και καλό κολύμπι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην νομιζεις οτι θα παει πατοθα σου δωσουμε αναπνευστηρα..στον παλερμο θα βαλουμε μια σακκουλα με τα κομματια απο την προτομη του κουδα που εχει στο σπιτι του ο δωρητης..
απο ξυλο την ειχαν φτιαξει γιατι δεν ειχαν λεφτα για μπρουντζο
ο παλερμο θα γλυτωσει
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Αμερικαν μπαρ θα το κανουμε ΩΡΑΙΑ!!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
γιατι δεν πας Τουρκια; εθνικιστικοι λογοι;μπα..ποιο κατω θα ειμαι εγω..οσο για την πολη,ουτε με σφαιρες..δεν παταω στην τουρκια ουτε με ενεση..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τον ειχε πηδηξει ο χασαν και φοβαταιγιατι δεν πας Τουρκια; εθνικιστικοι λογοι;
Επισκέπτης
ρε & τσιμεντο να του βαλουμε παλι θα σωθει..οι φελοι επιπλεουν..μην νομιζεις οτι θα παει πατο
απο ξυλο την ειχαν φτιαξει γιατι δεν ειχαν λεφτα για μπρουντζο
ο παλερμο θα γλυτωσει
Επισκέπτης
εξυπακουεται..γιατι δεν πας Τουρκια; εθνικιστικοι λογοι;
νησιώτης είναι αυτός, δεν έχει ανάγκη.
για τη φορά πάντως που κοκκίνισε ο θερμαικός δεν έχετε να πείτε κάτι;δεκαετία 1980.
εννοείται δεν ήμουν παρών , αλλά καθηγήτής μου, και καθηγητής πανεπιστημίου στο εξωτερικό πλέον, διηγούταν πολύ παραστατικά το συμβάν.
για τη φορά πάντως που κοκκίνισε ο θερμαικός δεν έχετε να πείτε κάτι;δεκαετία 1980.
εννοείται δεν ήμουν παρών , αλλά καθηγήτής μου, και καθηγητής πανεπιστημίου στο εξωτερικό πλέον, διηγούταν πολύ παραστατικά το συμβάν.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αφου εισαι απο Τουμπα οπως κι εγω και κρυφοαρειανακι κατι μπορει να γινει,μπορει και να γνωριζομαστε ηδη,που ξερεις?Μικρος ο κοσμος...και κάτι ακόμη.
επειδή βλέπω ότι πολλά μέλη από την αθήνα έχουν κανονίσει συναντήσεις και έχουν βρεθεί από κοντά, ίσως να κανονίσουμε και εδώ μια συνάντηση.
σε ουδέτερο έδαφος εννοείται ( είτε κέντρο , είτε καλαμαριά)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Η φωτογραφία αφιερωμένη στους πρωταθλητές της Β΄εθνικής (και αφεντικά της πόλης, μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;)
Ε ρε γλέντια που έρχονται
Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πόσα χρόνια έχετε και ένα υποβιβασμό; Αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δεν σας βλέπω καλά του χρόνου
Υ.Γ2 Δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό είπαμε, εντάξει;
Υ.Γ3 Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε κι ο πρόεδρας, με άλφα (πρίν φύγει τρέχοντας για το ραντεβού των 16:00, 2 φρονιμήτες και ένα σφράγισμα αριστερού τραπεζίτη)
Υ.Γ. (τελευταίο) ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ....
Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πόσα χρόνια έχετε και ένα υποβιβασμό; Αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δεν σας βλέπω καλά του χρόνου
Υ.Γ3 Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε κι ο πρόεδρας, με άλφα (πρίν φύγει τρέχοντας για το ραντεβού των 16:00, 2 φρονιμήτες και ένα σφράγισμα αριστερού τραπεζίτη)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
quiz που αφορά την παραπάνω φωτογραφία:
ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ;
ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
καλό
Επισκέπτης
η μεγαλυτερη χορηγια στη ιστορια του παοκ,ειναι η φετινη απο εταιρεια συμφεροντων του βγενοπουλου!ειπαμε,οι παοκτσηδες δεν ξεπουλανε και βαζουν πανω απο ολα την αξιοπρεπεια τους !!!
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Η φωτογραφία αφιερωμένη στους πρωταθλητές της Β΄εθνικής (και αφεντικά της πόλης, μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;)
http://[URL unfurl="true"]www.paokfc.gr/webpics/july08/porto3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/na.gif[/img[/URL]]
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Παρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...τι λετε φετος θα τον περασετε τον ηρακλακο???την ξανθη???την τριπολη???
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
[glow=red,2,300]Παρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...[/glow]
ακόμα εκεί είσαι ρε καλά κανεις εγώ βλέπω μπροστά όμως μείνε εσύ εκεί και ικανοποίησε το μυαλό σου πουλάκι μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K