Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εμένα μου φαίνεται πως στο χέρι του έχει αέρα κοπανιστό....quiz που αφορά την παραπάνω φωτογραφία:
ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ;
εμένα μου φαίνεται πως στο χέρι του έχει αέρα κοπανιστό....quiz που αφορά την παραπάνω φωτογραφία:
ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ;
τυφλωνειιιιιιιιιιιιιιΠαρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...
ασε που κουφαινει κιολας..τυφλωνειιιιιιιιιιιιιι
τα χουμε πει αυτα ,χωρις Γκαγκατση τωρα δε θα θυμοσασταν σε ποια κατηγορια παιζετε...Παρακαλούνται οι τριταθλητές Β' εθνικής πίσω από Κέρκυρα και Εργοτέλη να μάθουν την παροιμία με τον κρεμασμένο και το σκοινί...
Η φωτογραφία αφιερωμένη στους πρωταθλητές της Β΄εθνικής (και αφεντικά της πόλης, μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;)
Ε ρε γλέντια που έρχονται
Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πόσα χρόνια έχετε και ένα υποβιβασμό; Αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δεν σας βλέπω καλά του χρόνου
Υ.Γ2 Δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό είπαμε, εντάξει;
Υ.Γ3 Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε κι ο πρόεδρας, με άλφα (πρίν φύγει τρέχοντας για το ραντεβού των 16:00, 2 φρονιμήτες και ένα σφράγισμα αριστερού τραπεζίτη)
Υ.Γ. (τελευταίο) ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ....
http://[URL unfurl="true"]www.paokfc.gr/webpics/july08/porto3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εμενα μου θυμιζει ομαδα παλαιμαχων σε τουρνουα 5 χ 5 ,γιατι αραγε?
απο που το συμπερανες αυτο;Αρειαναρα, δε βλεπω τιποτα φετος!
σαρεσε ε; και που εισαι ακομα στην τουμπα με τον παο τι γελιο εχει να πεσειωραιο και διακριτικο το πρασινακι στη φανελα
ΟΦΗ της βορειου Ελλαδας....
κοψε την πολυ δοση με Αρη,σε χαλαει...Για να το γυρίσουμε και λίγο στον Άρη, μια και πιο πολύ ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ εδώ μέσα (αν και δεν το παραδέχεστε, κατι σαν το "δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό"), σας έχω αποκλειστικό βίντεο από τη προετοιμασία της ομάδας σας στο ζέεφελντ της αυστρίας
Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της ομάδας του Αρεως για την 4η αγωνιστική:
Ερώτηση για πολύ λίγους: Γιατί ο Λάμπρος βγαίνει φωτογραφία με τους παίχτες συνέχεια; Γιατί σε όλες τις ανακοινώσεις παιχτών αναφέρεται και το όνομα του Λάμπρου; Πως συσχετίζονται οι 2 Γιάννηδες στην υπόθεση;
Υστερόγραφο: Σε εφημερίδα της πόλης μας κυκλοφόρησαν κάτι φωτογραφίες με μασαζοκρέβατα και κάτι χερούκλες να τρίβουν κάτι κωλαράκια. Δυστυχώς δεν τις έχω σε ηλεκτρονική μορφή να σας τις κοτσάρω, ο warhol όμως θα τις έχει σίγουρα. κρατάει αρχείο!!!
Υστερόγραφο 2: ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!!!! και προπάντων μην παρασύρεστε από μερικούς κάφρους εδώ μέσα (ντόπιοι και εκ χαβούζας προερχόμενοι).
Λες;κοψε την πολυ δοση με Αρη,σε χαλαει...
λες για αυτο που εχεις παρει στα VIP του Βικελιδης?Κρατα το,ισως και να σου χρειαστει...Λες;
Να το πουλήσω το διαρκείας;
λες για αυτο που εχεις παρει στα VIP του Βικελιδης?Κρατα το,ισως και να σου χρειαστει...
υπομονη εναμιση μηνακι ακομα μετα τελειωνει το καλοκαιρι πεφτουν και οι θερμοκρασιεςΣτην 3 έχω πάρει, για να είμαι παρέα με τα φιλαράκια σου. Vamos Aris, πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στον ολυμπιακό
υπομονη εναμιση μηνακι ακομα μετα τελειωνει το καλοκαιρι πεφτουν και οι θερμοκρασιες
Μπα,εδω διαφερουμε,εγω ειμαι των VIP αλλα ισως και να ειμαι σουπερας,που ξερεις?Αν πας στην 3 σιγουρα καποια φιλαρακια μου σε ξερουν.Αν και σε εκοψα απο την πρωτη στιγμη για παιδι της 3...τετοια φανατιλα με τα ρεπορταζ της ομαδας...Στην 3 έχω πάρει, για να είμαι παρέα με τα φιλαράκια σου. Vamos Aris, πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στον ολυμπιακό
στην 3 η τα 3 ειπε πηρε;Μπα,εδω διαφερουμε,εγω ειμαι των VIP αλλα ισως και να ειμαι σουπερας,που ξερεις?Αν πας στην 3 σιγουρα καποια φιλαρακια μου σε ξερουν.Αν και σε εκοψα απο την πρωτη στιγμη για παιδι της 3...τετοια φανατιλα με τα ρεπορταζ της ομαδας...