Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειμαι ο manager των φιλων μου γαυρων για να τους λεω τι να πουνε και τι οχι
pakara επειδη απο τους αλλους οπαδους της αλλης ομαδας εισαι ο πιο λογικος οι αλλοι ειναι να πανε την Κυριακη στον Προφητη Ηλια το πανυγηρι οπου υπαρχει και η ονομαστικη του εορτη να σε πω:
γραφω παααρα πολυ σπανια σε αλλα thread αλλων ομαδων γιατι πολυ απλα ειμαι οπαδος του ΑΡΗ απλα με μερικους δικους σας οι οποιοι τσιμπανε πααααρα πολυ ευκολα σαν σαρδελες που θα λεγε και ο Σαντος κανουμε χουλιαμα που λενε και οι μετροπολιτανοι και τρελενοντε

Επισκέπτης
pakara επειδη απο τους αλλους οπαδους της αλλης ομαδας εισαι ο πιο λογικος οι αλλοι ειναι να πανε την Κυριακη στον Προφητη Ηλια το πανυγηρι οπου υπαρχει και η ονομαστικη του εορτη να σε πω:
γραφω παααρα πολυ σπανια σε αλλα thread αλλων ομαδων γιατι πολυ απλα ειμαι οπαδος του ΑΡΗ απλα με μερικους δικους σας οι οποιοι τσιμπανε πααααρα πολυ ευκολα σαν σαρδελες που θα λεγε και ο Σαντος κανουμε χουλιαμα που λενε και οι μετροπολιτανοι και τρελενοντε
αστα μωρη κουφαλα..αφου μας εχεις κοψει μεροκαματο..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε φίλε χαβαλέ κάνουν νομίζω.
πίσω από ένα πληκρολόγιο γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει και δεν μπορώ να τελαθώ με αυτά που γ΄ραφεις.
χαβαλές να γίνεται.
Πραγματικά νομίζω ότι αν γράφει ο καθένας μόνο στο θέμα της ομάδας του δε θα έχει κανένα ενδιαφέρον.
σκέψου να γράφετε μόνο εσείς( και οι γάυροι) εδώ τι καλά που διοικεί ο σκόρδας, τι καλός μάνατζερ είναι ο κόντης, τι προπονητάρα είναι ο ισπανός, θα ξενερώσετε.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να και οι φίλοι μας οι γάυροι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε φίλε χαβαλέ κάνουν νομίζω.
πίσω από ένα πληκρολόγιο γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει και δεν μπορώ να τελαθώ με αυτά που γ΄ραφεις.
χαβαλές να γίνεται.
Πραγματικά νομίζω ότι αν γράφει ο καθένας μόνο στο θέμα της ομάδας του δε θα έχει κανένα ενδιαφέρον.
σκέψου να γράφετε μόνο εσείς( και οι γάυροι) εδώ τι καλά που διοικεί ο σκόρδας, τι καλός μάνατζερ είναι ο κόντης, τι προπονητάρα είναι ο ισπανός, θα ξενερώσετε.
ολα στο γηπεδο θα λυθουν το τι λεει ο καθενας δεν με αφορα μια ειτε δικοι μας ειτε δικοι σας ειτε οποιος αλλος θελει, αλλα υπαρχουν ατομα τα οποια το τραβαει ο οργανισμος τους το δουλεμα απο σχεδον ολες τις ομαδες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολα στο γηπεδο θα λυθουν το τι λεει ο καθενας δεν με αφορα μια ειτε δικοι μας ειτε δικοι σας ειτε οποιος αλλος θελει, αλλα υπαρχουν ατομα τα οποια το τραβαει ο οργανισμος τους το δουλεμα απο σχεδον ολες τις ομαδες
το δούλεμα και η καζούρα είναι το κυριότερο.
αυτό που λέω συνέχεια είναι οτί δε αντέξω άλλη μια χρονιά που η ομάδα μου θα βγάζει μάτια(κυριολεκτικά), εσείς θα είστε από πάνω μας παίζοντας αρκετά καλή μπάλα.
στα πλαίσια αυτά δεκτή και αναμενόμενη η καζούρα.
αλλά δεν μπορέι να αλλιώνουμε το παρελθον.
στα οπαδικά και για το ποιος έδειρε ποιον, ποιος έκανε μπάνιο κτλ την άποψη μου την έγραψα στο θέμα της ομάδας μου.
άλλωστε όπως λεει και μια παροιμία απ όσα βλέπεις πίστευε τα μισά και απ όσα ακούς κανένα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και κάτι ακόμη.
επειδή βλέπω ότι πολλά μέλη από την αθήνα έχουν κανονίσει συναντήσεις και έχουν βρεθεί από κοντά, ίσως να κανονίσουμε και εδώ μια συνάντηση.
σε ουδέτερο έδαφος εννοείται ( είτε κέντρο , είτε καλαμαριά)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να παμε με σενα και μπουζουκια και καφε και μπουρδελα αλλα με μερικους αλλους θα μου φυγει κανενα τασακι και δεν λεει να κανουμε το μαγαζι γιαπι. Καλαμαρια κ Κρηνη ειναι τα δικα μου καφε οποτε παλι εκτος παιζεις :)
Ξυλο εχουν φαει ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων αλλα οσο για τις βουτιες σε πολλες ημουν παρων οχι σαν βουτιχτης αλλα σαν περιεργος να δω τι γινεται και οπως επισης ειπα εχω πολυ καλη ακρη και στην ΠΑΕ μας και στην ΠΑΕ σας και ξερω λιγο κατι παραπανω

Επισκέπτης
να παμε με σενα και μπουζουκια και καφε και μπουρδελα αλλα με μερικους αλλους θα μου φυγει κανενα τασακι και δεν λεει να κανουμε το μαγαζι γιαπι. Καλαμαρια κ Κρηνη ειναι τα δικα μου καφε οποτε παλι εκτος παιζεις :)
Ξυλο εχουν φαει ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων αλλα οσο για τις βουτιες σε πολλες ημουν παρων οχι σαν βουτιχτης αλλα σαν περιεργος να δω τι γινεται και οπως επισης ειπα εχω πολυ καλη ακρη και στην ΠΑΕ μας και στην ΠΑΕ σας και ξερω λιγο κατι παραπανω
& γιατι ρε περιεργε δεν εδωσες στα παιδια κανα σωσιβιο???καλος πουστης εισαι & εσυ.. :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τους εδωσα αλλα ειχαν μεσα τσιμεντο :) αντε ελα και εσυ να παμε κανα μπουζουκοταβερνομπουρδελο θα φερω κ γυναικειο υπερπληθυσμο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αρχες Αυγουστου θα μαι Παρο και μετα με σκαφος Πολη για το GP αν εισαι εκει κοντα κατι θα κανουμε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οπότε μας μένει μόνο το κέντρο που βολέυει και λόγω γραφείου.δε νομίζω ότι από κοντά αξίζει να μιλάμε για οπαδικά ιδίως αν πιστέυετε ότι θα σας χαλάσει.
αν θες απάντησε με πμ ποια καφέ έχεις; μήπως έχεις και στην καμάρα κανένα;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ενα Καλαμαρια δικο μου και ποσοστα σε ενα Αμπελοκηπους και ενα Κρηνη

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενα Καλαμαρια δικο μου και ποσοστα σε ενα Αμπελοκηπους και ενα Κρηνη
σε ρώτησα γιατί ένας γνωστός που έχει ένα δικό του ( τώρα που το σκέφτομαι είχε γιατί το πήρε κάποιος άλλος , μαζί με γνωστό τραγουδιστή,που είχε ήδη ένα από τα πιο γνωστα στην κρήνη ) είναι άρρωστο αρειανός.και έλεγα  μήπως .

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λες να μασταν κ γνωστοι; :) οχι καμια σχεση
εντάξει , τι ήμαστε , ένα μεγάλο χωριό.
Αυτό πάντως για την συνάντηση, αν ενδιαφέρονται και αλλοι, ισχύει.
αρκεί να μη φέρεις τίποτα γάυρους γιατί δεν ξέρω και καλό κολύμπι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εντάξει , τι ήμαστε , ένα μεγάλο χωριό.
Αυτό πάντως για την συνάντηση, αν ενδιαφέρονται και αλλοι, ισχύει.
αρκεί να μη φέρεις τίποτα γάυρους γιατί δεν ξέρω και καλό κολύμπι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom