You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
1)η ξανθη εδινε εισιτηρια των 40 ευρω και αρνηθηκαμε να δωσουμε αυτα τα χρηματα γιατι το θεωρησαμε κοροιδια!Ας σου απαντήσω κι εγώ λοιπόν.
1)Αφου όντως πάτε σε όλα τα εκτος εδρας , φέτος με την Ξάνθη που είσασταν οεο ?
2)Να σου θυμίσω οτι στο μπάσκετ βγήκαμε δευτεροι στα εισητηρια και εσας σας παράσαμε.
3)Μια που το ανέφερες για τη συσπείρωση μήπως φταίει ο σουπερ 3 που δεν υπάρχει στον Αρη ? Επίσης είναι ψέμματα οτι στα play off είχατε 7.000 κόσμο ?
Όσο για εισητηρια που λες οτι δεν σας δινουμε , μήπως έσεις την αρχίσατε αυτή την ιστορία οταν δε μας δινατε στο μπάσκετ ? Αδιαβαστος είσαι
2)στο μπασκετ τα τελευταια 5 χρονια ουτε καν παταγατε στο γηπεδο,την ιδια στιγμη που εγω γεμιζα το παλε και κατεβαζα 5 και 6.000 σε λαρισα και βολο για το κυπελλο!να σου θυμισω οτι εμεις ψηφιστηκαμε σαν μια απο τις καλυτερες κερκιδες στην ευρωπη!φετος πηγατε γηπεδο τις τελευταιες αγωνιστικες μπας και σωθειτε!
3)τα πλευ οφ δεν μας ενδιαφεραν γιατι ο παο και η αεκ ειχαν ηδη περισσοτερους ποντους απο το ξεκινημα και δεν γινοταν να τους χτυπησουμε!
για τα εισιτηρια,την φαση την κοψατε σεις στο μπασκετ και μετα και στην μπαλα!εχουμε σηκωσει πολλες φορες πανο,προκαλοντας σας να ξαναξεκινησει η ιστορια αυτη και απλα αρνειται η διοικηση σας!
Επισκέπτης
το μεγεθος φταιει....Ηρεμησε με τις φωτογραφιες , δάκρυσα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Με την Ξάνθη αρνηθηκατε ή βρήκατε ευκαιρια για να βγάλει και η ταβέρνα σας εκει περα κανα φραγκο ? Και γιγαντοθονη ειχε βάλει ο Σκορδας , γιατι δεν τα λες όλα. Ντρέπεσαι ? Και εισητηριο 5 ευρώ κόβατε ?
Με αυτό που λες οτι δε σας ενδιαφέραν τα ματς των play off εκθέτεις το λαό σου. Τι μια μας λες οτι καταβαζεις κοσμο και στα φιλικα και την αλλη οτι δε σε ενδιαφέρουν ματς των play off επειδη δεν υπάρχει κίνητρο. Δηλαδη στα φιλικά είχες κίνητρο? Φάσκεις και αντιφάσκεις. Οπως σε συμφέρει μου τα λες μου φαίνεται.
Η ιστορία έγραψε οτι βγήκα 2ος στα εισητηρια στο μπάσκετ τη σεζον 07-08 . Απο κει περα ... λεγε οτι θες λέγε , λεγε οτι θες λέγε (Καρράς)
Το αποκομμα τι το εβαλες τώρα για να με πικαρεις ? Ξέχασες οταν επι Μαναβη καναμε καταληψη στη Θυρα 3 και πηδαγατε μεσα στο γηπεδο σα τα κοτόπουλα ?
Με αυτό που λες οτι δε σας ενδιαφέραν τα ματς των play off εκθέτεις το λαό σου. Τι μια μας λες οτι καταβαζεις κοσμο και στα φιλικα και την αλλη οτι δε σε ενδιαφέρουν ματς των play off επειδη δεν υπάρχει κίνητρο. Δηλαδη στα φιλικά είχες κίνητρο? Φάσκεις και αντιφάσκεις. Οπως σε συμφέρει μου τα λες μου φαίνεται.
Η ιστορία έγραψε οτι βγήκα 2ος στα εισητηρια στο μπάσκετ τη σεζον 07-08 . Απο κει περα ... λεγε οτι θες λέγε , λεγε οτι θες λέγε (Καρράς)
Το αποκομμα τι το εβαλες τώρα για να με πικαρεις ? Ξέχασες οταν επι Μαναβη καναμε καταληψη στη Θυρα 3 και πηδαγατε μεσα στο γηπεδο σα τα κοτόπουλα ?
Επισκέπτης
οταν ο πανοπουλος βγηκε και δηλωσε οτι μας δινει εισιτηρια των 40 ευρω,αρνηθηκαμε να παμε γιατι ειναι υπερβολικο το ποσο!εμας δεν μας πληρωνει η παε τις εκδρομες φιλε μου,οπως σε μερικους συμπολητες ;)Με την Ξάνθη αρνηθηκατε ή βρήκατε ευκαιρια για να βγάλει και η ταβέρνα σας εκει περα κανα φραγκο ? Και γιγαντοθονη ειχε βάλει ο Σκορδας , γιατι δεν τα λες όλα. Ντρέπεσαι ? Και εισητηριο 5 ευρώ κόβατε ?
2)στα πλευ οφ η ομαδα προετοιμαζοτνα για τον τελικο,οπως καναμε και εμεις!βεβαια δεν ειδα κανενα παοκτση να βγει για μανουρα τοτε,παρα μονο την πεσατε σε παρεα αρειανων που συνοδευαν τις γυναικες τους!κλασικοι παοκτσηδες!στον ευοσμο που ειναι και ασπρομαυρος οπως λετε,ειχατε λουφαξει σπιτακι!τεσπα!
3)η ιστορια φιλε μου γραφει οτι εχω την καλυτερη κερκιδα στην ευρωπη!και επισης η ιστορια γραφει οτι ο ΑΡΗΣ ψηφιστηκε ως η καλυτερη ομαδα ολων των αθληματων στην ελλαδα!
4)καταληψη στην θυρα 3? !!πηγαινε και ρωτα καποιον παλιοτερο συνδεσμιτη σας τι εγινε το 1981 και το 84(επειδη αναφερθηκες σε εποχη μαναβη) ;) ;)!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ο pakara ηθελε να μαθει αν υπαρχει συνδεσμος Νεαπολης και του το απεδειξα. Μπαινεις και στο site μας; σωστοοοοος εγω μια φορα πηγα να κανω μια αποπειρα στο δικο σας και εβγαλα σπυρια. Καλα ρε και το site σας με την βρωμα ειναι;Ωραίο το copy/paste απο τη σελίδα του σούπερ Β' .
Εδώ στα γυραδικα της Νεάπολης μουστάρδα δεν υπάρχει κι εσυ μου λες για συνδεσμο ? Πωπω τι άλλο θα ακουσουμε ρε παιδιά Και αντε να παραδεχτω οτι έχεις , γιατί καιγεσαι τόσο πολύ για αυτό το θέμα ? Ουτως η αλλως μειονοτητα είστε στην πόλη.
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
JohnFustikis
εν θέλεις περνα να πιούμε καμια ρετσίνα από τον σύνδεσμο για να τον δεις και πιο καλά από μέσα
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Attachments/DSC00455.JPG[/img[/URL]]
[b][color=red]SUPER 3[/color] Νεάπολης[color=red]-[/color]Συκεών [/b]
εν θέλεις περνα να πιούμε καμια ρετσίνα από τον σύνδεσμο για να τον δεις και πιο καλά από μέσα
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Attachments/DSC00455.JPG[/img[/URL]]
[b][color=red]SUPER 3[/color] Νεάπολης[color=red]-[/color]Συκεών [/b]
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
πρωτα απ'ολα, εισαι η πιτσιρικας η απλα ενας ακομη προπαγανδιστης λεγοντας οτι εμεις ξεκινησαμε την ιστορια με τα εισητηρια του μπασκετ,ρωτα τους παλαιοτερους ομοιδεατες σου να σου πουν.Δευτερον,προσεξα πως οταν μπαινεις στο θρεντ του Θεου εισαι λιγακι πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου για τον Αρη,ενω οταν γραφεις στο δικο σας μας στολιζεις με επιθετα τυπου "πουτανες του γαυρου","ρουλης" ,εκει εκφραζεσαι πραγματικα σα γνησιος γυφτος.Βρε αντε στο τσαρδι σου...Ας σου απαντήσω κι εγώ λοιπόν.
1)Αφου όντως πάτε σε όλα τα εκτος εδρας , φέτος με την Ξάνθη που είσασταν οεο ?
2)Να σου θυμίσω οτι στο μπάσκετ βγήκαμε δευτεροι στα εισητηρια και εσας σας παράσαμε.
3)Μια που το ανέφερες για τη συσπείρωση μήπως φταίει ο σουπερ 3 που δεν υπάρχει στον Αρη ? Επίσης είναι ψέμματα οτι στα play off είχατε 7.000 κόσμο ?
Όσο για εισητηρια που λες οτι δεν σας δινουμε , μήπως έσεις την αρχίσατε αυτή την ιστορία οταν δε μας δινατε στο μπάσκετ ? Αδιαβαστος είσαι
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Σε βλεπω να κερνας ρετσινα αλλα και Fistikoma καλημερα AGNIUS τι να μας πουνε ρε οι αγραμματοι; για κανα κλεμενο sony να πουλανε και πολυ τους ειναι
Επισκέπτης
γιατρε να βαλω τερλεγκα στον φυστικια???Σε βλεπω να κερνας ρετσινα αλλα και Fistikoma καλημερα AGNIUS τι να μας πουνε ρε οι αγραμματοι; για κανα κλεμενο sony να πουλανε και πολυ τους ειναι
καλημερα αρειανα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K