Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ο SUPER 3 Νεάπολης ιδρύθηκε το 1998, με σκοπό να συσπειρώσει τους Αρειανούς της περιοχής που από την πρώτη στιγμή ανταποκριθήκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Συνδέσμου. Το αποτέλεσμα συναντήσεων, ζυμώσεων και μηνών προετοιμασίας και έχοντας να αντιμετωπίσουμε την καχύποπτη έως εχθρική στάση της τοπικής κοινωνίας, ήταν η τελική στέγαση του Συνδέσμου στην οδό Κοντοσογλου 4 (περιοχή Κόκορα).
αυτο για τον pakara οσο για Φυστικηδες και Μυγδαλιατιδες εσεις τι λυσαξατε το τι ειπαμε και τι καναμε; ενδιαφερει η μεταγραφη του Αβρααμ την ομαδα σας; μαλλον το μπλουζακι λεει αληθεια αλλα αν δεν γαμησεις ποτε μετα εχεις και συνεπειες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σας το ειπα,αλλο ενα τουρκακι εγινε συνδρομητης στο θρεντ του Θεου,κατα τα αλλα δεν ασχολουνται...βρε αντε κοιταξτε να κερδισετε το αντιπαλο δεος σας(οφη)και αν δε διαλυθειτε μεχρι το ματς με το Θεο,τοτε τα λεμε...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%C4%C9%C1%D6%CF%D1%C1/PROETOIMASIA_PODOSFAIRO_08-09_SEEFELD//PROETOIMASIA_PODOSFAIRO_08-09_SEEFELD_012.jpg[/img[/URL]]
[b]Τι να σκέφτονται άραγε;[/b]  ;)
[img]http://img517.imageshack.us/img517/2171/proetoimasiapodosfairo0ew3.jpg
Αλλά τι βλέπουν;   :rolleyes:
lilixn3.jpg

Επισκέπτης
απλωσανε καποιες γκομενες τα στρινγκακια τους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• BOUGADA.jpg
    BOUGADA.jpg
    231,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Ο SUPER 3 Νεάπολης ιδρύθηκε το 1998, με σκοπό να συσπειρώσει τους Αρειανούς της περιοχής που από την πρώτη στιγμή ανταποκριθήκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Συνδέσμου. Το αποτέλεσμα συναντήσεων, ζυμώσεων και μηνών προετοιμασίας και έχοντας να αντιμετωπίσουμε την καχύποπτη έως εχθρική στάση της τοπικής κοινωνίας, ήταν η τελική στέγαση του Συνδέσμου στην οδό Κοντοσογλου 4 (περιοχή Κόκορα).

Ωραίο το copy/paste απο τη σελίδα του σούπερ Β' .
Εδώ στα γυραδικα της Νεάπολης μουστάρδα δεν υπάρχει κι εσυ μου λες για συνδεσμο ? Πωπω τι άλλο θα ακουσουμε ρε παιδιά  :2funny: Και αντε να παραδεχτω οτι έχεις , γιατί καιγεσαι τόσο πολύ για αυτό το θέμα ? Ουτως η αλλως μειονοτητα είστε στην πόλη.

Επισκέπτης
Ωραίο το copy/paste απο τη σελίδα του σούπερ Β' .
Εδώ στα γυραδικα της Νεάπολης μουστάρδα δεν υπάρχει κι εσυ μου λες για συνδεσμο ? Πωπω τι άλλο θα ακουσουμε ρε παιδιά  :2funny: Και αντε να παραδεχτω οτι έχεις , γιατί καιγεσαι τόσο πολύ για αυτό το θέμα ? Ουτως η αλλως μειονοτητα είστε στην πόλη.
λιγοτεροι και κανουμε κουμαντο!ξεφτυλα ειστε ρεεεεε  :2funny: :2funny:!SUPER 3 ευοσμου,ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ευοσμου,SUPER 3 νεαπολης συκεων!
ας μην μιλησουμε και για αθηνα,πατρα,βολο,κρητη  ;) ;) ;)!

Επισκέπτης
να μπουν τα πραγματα στη θεση τους !!γι αυτο δεν μας δινουν εισιτηρια

Συνημμένα

• paok-ARIS_98-99_1-4_2.jpg
    paok-ARIS_98-99_1-4_2.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Αν νομίζεις οτι είστε περισσοτεροι περαστικά σου . Βγάλε πρώτα τα κιτρινόμαυρα γυαλιά και ελά μετα πάλι... Οχι οτι μου αρέσει να μαλώνουμε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη αλλά σε μερικά πράγματα ας είμαστε αντικειμενικοί.

Επισκέπτης
Αν νομίζεις οτι είστε περισσοτεροι περαστικά σου . Βγάλε πρώτα τα κιτρινόμαυρα γυαλιά και ελά μετα πάλι... Οχι οτι μου αρέσει να μαλώνουμε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη αλλά σε μερικά πράγματα ας είμαστε αντικειμενικοί.
μακαδονια ειστε περισσοτεροι!στην υπολοιπη ελλαδα αστο,ειστε τελειως ανυπαρκτοι,και στο λεω εγω που μενω αθηνα!και ο αριθμος των οπαδων δεν σημαινει τιποτα!

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Γιατί εσύ νομίζεις οτι στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτος Μακεδονίας έχει ο Άρης οπαδούς ?
Για να μην αναφέρω για εκτός Ελλάδος που μετά τον Ολυμπιακό έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων. Μέχρι και ο Πετράκης ο Κόκκαλης το παραδέχτηκε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για να μην αναφέρω για εκτός Ελλάδος που μετά τον Ολυμπιακό έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων. Μέχρι και ο Πετράκης ο Κόκκαλης το παραδέχτηκε

μέγιστο λάθος φίλε και ανεπίτρεπτο...εκτός Ελλάδας ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί,δεν υπάρχει σύγκριση με γάβρο...ιδίως Γερμανία,Κεντρική Ευρώπη,Αμερική και Αυστραλία...
όσο για τον άρη,έχει πολύ κόσμο στην Ελβετία...Νέα Ελβετία...

Επισκέπτης
Γιατί εσύ νομίζεις οτι στην υπόλοιπη Ελλάδα εκτος Μακεδονίας έχει ο Άρης οπαδούς ?
ναι και πολυ περισσοτερους απο τον παοκ!ριξε μια ματια στους συνδεσμους που εχουμε σε,αθηνα,βολο,πατρα,χανια,κυπρο,καλαματα!ειδικα σε αθηνα,πατρα που εχω προσωπικη εμπειρια,απλα δεν υπαρχετε!στο εξωτερικο,εχουμε συνδεσμους,σε ,λονδινο,παρισι,γενευη,γερμανια,αμερικη(ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ)!αν τωρα λαβουμε υποψη οτι υποστηριζατε οτι εχετε συνδεσμο στην αφρικη,δεν πιστευω να νομιζεις οτι θα σας παρουμε στα σοβαρα...

Επισκέπτης
ρε παλερμο σοβαρα μιλας??δηλωνατε σαν συνδεσμους σας,καφετεριες  :2funny: :2funny: :2funny: που μαζευοντουσαν 3 παοκακια  :2funny: :2funny:!!εως και ανακοινωσεις ειχε βγαλει η θυρα 4 γι αυτα τα καραγκιοζιλικια  :2funny: :2funny: :2funny:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Και γιατί έχει 2.000 μέλη η λέσχη ρε γαμώτο ? Γιατί κόψατε 4.000 διαρκείας περυσι ? Γιατί το γκάλοπ της Focus έδειξε οτι είμαστε 4οι σε κόσμο στην Ελλάδα και 1οι στη Μακεδονία ?

Επισκέπτης
Και γιατί έχει 2.000 μέλη η λέσχη ρε γαμώτο ? Γιατί κόψατε 4.000 διαρκείας περυσι ? Γιατί το γκάλοπ της Focus έδειξε οτι είμαστε 4οι σε κόσμο στην Ελλάδα και 1οι στη Μακεδονία ?
ας σου απαντησω...

1)ο αριθμος των μελω δεν εχει καμια σχεση με τον αριθμο των οπαδων σε ολη την ελλαδα!δεν υπαρχει ακομα η παιτουμενη συσπειρωση για την λεσχη που ειναι καινουργιο πραγμα για τα ελληνικα δεδομενα!
2)εσυ μιλας για τα διαρκειας!εγω κοιταζω οτι ακομα και στην β εθνικη κατεβαζα 3.000 κοσμο σε καθε κωλοχωρι!καλοκαιρι κατεβαζα κοσμο ακομα και στα φιλικα!σε καθε παιχνιδι εκτος εδρας που παιρνω εισιτηρια κατεβαζω οσο κοσμο δικαιουμαι!οτι στο μπασκετ ειμαι νουμερο 1 στους οπαδους,ενω εσεις ουτε καν μπορειτε να το γεμισετε!εγω κοιταζω οτι κατεβαζω κοσμο ακομα και στο βολευ!εγω κοιταζω οτι εχω συνδεσμο στην αθηνα απο τη δεκαετια του 70!εγω κοιταζω οτι ειμαι η πρωτη ομαδα στο μπασκετ που εστειλα οπαδους στο εξωτερικο!εγω κοιταζω οτι 15 αυγουστου γεμισα το παλε για φιλικο!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?μπορεις να απαντησεις σε αυτο?

Επισκέπτης
τα ξεχασατε συμπολητες??

Συνημμένα

• FINAL-FOUR_1989_MONAXO_1.jpg
    FINAL-FOUR_1989_MONAXO_1.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • FINAL-FOUR_1989_MONAXO_8.jpg
    FINAL-FOUR_1989_MONAXO_8.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Ας σου απαντήσω κι εγώ λοιπόν.

1)Αφου όντως πάτε σε όλα τα εκτος εδρας , φέτος με την Ξάνθη που είσασταν οεο ?

2)Να σου θυμίσω οτι στο μπάσκετ βγήκαμε δευτεροι στα εισητηρια και εσας σας παράσαμε.

3)Μια που το ανέφερες για τη συσπείρωση μήπως φταίει ο σουπερ 3 που δεν υπάρχει στον Αρη ? Επίσης είναι ψέμματα οτι στα play off είχατε 7.000 κόσμο ?

Όσο για εισητηρια που λες οτι δεν σας δινουμε , μήπως έσεις την αρχίσατε αυτή την ιστορία οταν δε μας δινατε στο μπάσκετ ? Αδιαβαστος είσαι

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• FINAL-FOUR_2003_LARISA_ARIS-pao_6.JPG
    FINAL-FOUR_2003_LARISA_ARIS-pao_6.JPG
    262,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom