Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σε τετοιους κομπλεξικους δεν αξιζει ουτε να απαντας ουτε να συζητας,τους αφηνεις να ζουν στο δικο τους "μαγικο" κοσμο.
γελας με αυτα που λενε και τους την λες για να σκανε
Plesura μας γεμισε με την Alektra μας τον εκανες αντισκοινο και τωρα καλημερα ε; Πατατε καρπουζα μπαμπου διαλεχτε

Επισκέπτης
γελας με αυτα που λενε και τους την λες για να σκανε
Plesura μας γεμισε με την Alektra μας τον εκανες αντισκοινο και τωρα καλημερα ε; Πατατε καρπουζα μπαμπου διαλεχτε
ρε τι τραβαμε με τον καθε μουσταφατζαν..
ε καλησπερα ρε γιατρε..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
και Καχραμανιδες και Μεμικιδες...... σημερα δεν ποσταρες μεγαλη ποικιλια αρρωστος εισαι η τελικα απεργεις;

καλημερα πλεζουρ,Τερλεγκα ειπες?Δεν ηξερα οτι οι γυφτοι ακουν και easy listening!
Καρδαμιλης Μαζοχα κ σια ειναι για τις after καταστασεις τους

Επισκέπτης
και Καχραμανιδες και Μεμικιδες...... σημερα δεν ποσταρες μεγαλη ποικιλια αρρωστος εισαι η τελικα απεργεις;
Καρδαμιλης Μαζοχα κ σια ειναι για τις after καταστασεις τους
δεν ποσταρω μιλφειγ μεχρι ο zero να ζητησει γονατιστος συγνωμη..
απεργια διαρκειας..
ασε που ο αντισθενης εχει να μου κολλησει 6 μηνες ενσημα..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απο τα φιλικα αρχισαν παλι να γκρινιαζουν...με το καλημερα κοκκινη ο κοντος,εκει ρε δεν εχετε ουτε Γκαγκα ουτε Σταυριδη,την εκανες τη κουτσουκελα τραβα εξω!Και τωρα τρεχουν και δε φτανουν μπας και γλυτωσει τις 2 αγωνιστικες ο σπορος.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Μια επισημανση θα κάνω και δεν ξανασχολουμαι μαζι σας οπως κανει και η διοικηση μου.
Να μετονομαστει το θρεντ απο ΑΡΗΣ σε σουπερ 3 , εδω ολοι σουπεραδες επαγγελματιες οπαδοι είστε ... η προπαγανδα πάει συννεφο. Δε μπορω να σας συναγωνιστώ.

Γεια σας και περαστικά σας.

Επισκέπτης
Μια επισημανση θα κάνω και δεν ξανασχολουμαι μαζι σας οπως κανει και η διοικηση μου.
Να μετονομαστει το θρεντ απο ΑΡΗΣ σε σουπερ 3 , εδω ολοι σουπεραδες επαγγελματιες οπαδοι είστε ... η προπαγανδα πάει συννεφο. Δε μπορω να σας συναγωνιστώ.

φταιει το μεγεθος,δεν το αντεχεις και μας φευγεις...... :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :grin: :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

ειπαμε π*** και ας μη γαμησετε ποτε πολυ πραξη μπραβο και εγω νομιζα μονο θεωρια ειστε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειπαμε π*** και ας μη γαμησετε ποτε πολυ πραξη μπραβο και εγω νομιζα μονο θεωρια ειστε
τουλάχιστον να ακολουθείς την τακτική των μεγαλομετόχων σου.
"αλλή ομάδα" .
τι έγινε η διαφήμιση απέδωσε καρπούς;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

δε ξερω ποιοι ειναι σουπεραδες και ποιοι οχι,αλλα προσπαθουμε να κραταμε κι ενα επιπεδο οσον αφορα τις κρισεις μας για τους αντιπαλους.Αυτα τα Ρουλης,Μπουλης Σουλης να τα πεις εκει που περνανε στους ομοιδεατες σου της θυρας 4 κ.τ.λ αν θες να εχουμε ενα υγιη διαλογο εδω μεσα.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
JohnFustikis

σας πονάει ο SUPER 3 E
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤO EΠΑΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΑ ΧΑ XA 

αυτά φιλε να τα πεις στον μανάβη στον νικόλα και σε εκείνο το σινάφι όχι σε μας που ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ  για τον APH ΜΑΣ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δε ξερω ποιοι ειναι σουπεραδες και ποιοι οχι,αλλα προσπαθουμε να κραταμε κι ενα επιπεδο οσον αφορα τις κρισεις μας για τους αντιπαλους.Αυτα τα Ρουλης,Μπουλης Σουλης να τα πεις εκει που περνανε στους ομοιδεατες σου της θυρας 4 κ.τ.λ αν θες να εχουμε ενα υγιη διαλογο εδω μεσα.
Πλάκα κάνεις

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για το Ρεγκέριο θα πληρώσετε το συμβόλαιο του και 750.000 για το 50% των δικαιωμάτων του ή τα χρήμτα αυτά είναι το μέρος του συμβολαίου που θα καλύψει η ομάδα.
Απλώνεται αρκετά ο Λάμπρος, τον βοήθησε πολύ και ο Κρόκους βέβαια, αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών και δεν παρασύρεται απο οπαδιλίκι;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλο θα ηταν ο καθενας να κοιταει την ομαδα του, ειτε ΑΡΗΣ ειτε ηρα ειτε αλλη ομαδα οπως με διορθωσες σωστα χθες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλο θα ηταν ο καθενας να κοιταει την ομαδα του, ειτε ΑΡΗΣ ειτε ηρα ειτε αλλη ομαδα οπως με διορθωσες σωστα χθες
τα ίδια ισχύουν και τους φίλους σας τους γάυρους.
εγώ διαφωνώ με την άποψη σου και για έμενα είστε ευπρόσδεκτοι
να φράφετε ό,τι και όποτε θέλετε στο θέμα μας.
αλλωστε κάθε δύο φράσεις που θα πείτε, το ίδιο ισχύει και για τους διοικούντες σας, η μία έχει έμμεση αναφορά στην ομάδα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom