Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα:

Ο Καράμπελας είναι καλά;  συνήλθε απ' το κώμα;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε παιδιά άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα:

Ο Καράμπελας είναι καλά;  συνήλθε απ' το κώμα;
μετα τη γενναιοδωρη προσφορα του Θοδωρη Ζαγορακη πηγε στο Λονδινο για θεραπεια και πλεον εχει επανελθει δριμυτερος...

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=83997;type=avatar[/img[/URL]]
μπαουκ ρε..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δε πιστευω να μη δεις το ματς?Πως θα κανεις ρεπορταζ μετα...
μάλλον θα το δω. Εφόσον το δω θα κάνω και το σχετικό σχολιασμό μετα ( αντικειμενικά και αμερόληπτα όπως λεει και ο παραγωγός του λίμπερο το πρωί).
εγώ τη γνώμη μου την έγραψα. το υλικό σας είναι καλό, ιδίως μεσοεπιθετικά.
Αριστερό μπακ και ο γκιάρο (άλλος ένας χρόνος στην πλάτη)είναι ίσως τα αδύναμα σημεία.
Μεγάλωσα πολύ για να κάθομαι να μαλώνω στο νετ. Μου αρέσει να βλέπω μπάλα και αν ο αρης είναι αυτός που παίζει καλά δε θα διστάσω ακόμη και να παω(όπως και το έκανα) στο Κλεάνθης .
Απλά φέτος είμαι σχεδόν σίγουρός πως θα είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί.
Την  ένσταση μου για τον Σκόρδα και τον Κόντη την έχω πει: Ο ένας λόγω του ότι βγάζει τυφλό οπαδιλίκη και ο άλλος λόγω του ότι και δεν είναι ο πιο τίμιος μάνατζερ( υπάρχει τέτοιος;) και λόγω του παρελθόντος του (βλέπε καταγγελία ιρανίλντο, μέχρι και πρόσφατα αμορόζο) πιστεύω ότι είναι επικίνδυνοι.
Και δεν δείχνουν να έχουν από κοντά κάποιον οικνομοτεχνικό ( όπως πχ ο παπαδόπουλος σε εμάς) που να έχει το πρωτο και τελευταίο λόγο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μάλλον θα το δω. Εφόσον το δω θα κάνω και το σχετικό σχολιασμό μετα ( αντικειμενικά και αμερόληπτα όπως λεει και ο παραγωγός του λίμπερο το πρωί).
εγώ τη γνώμη μου την έγραψα. το υλικό σας είναι καλό, ιδίως μεσοεπιθετικά.
Αριστερό μπακ και ο γκιάρο (άλλος ένας χρόνος στην πλάτη)είναι ίσως τα αδύναμα σημεία.
Μεγάλωσα πολύ για να κάθομαι να μαλώνω στο νετ. Μου αρέσει να βλέπω μπάλα και αν ο αρης είναι αυτός που παίζει καλά δε θα διστάσω ακόμη και να παω(όπως και το έκανα) στο Κλεάνθης .
Απλά φέτος είμαι σχεδόν σίγουρός πως θα είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί.
Την  ένσταση μου για τον Σκόρδα και τον Κόντη την έχω πει: Ο ένας λόγω του ότι βγάζει τυφλό οπαδιλίκη και ο άλλος λόγω του ότι και δεν είναι ο πιο τίμιος μάνατζερ( υπάρχει τέτοιος;) και λόγω του παρελθόντος του (βλέπε καταγγελία ιρανίλντο, μέχρι και πρόσφατα αμορόζο) πιστεύω ότι είναι επικίνδυνοι.
Και δεν δείχνουν να έχουν από κοντά κάποιον οικνομοτεχνικό ( όπως πχ ο παπαδόπουλος σε εμάς) που να έχει το πρωτο και τελευταίο λόγο.
για αριστερο μπακ και Ροναλντο συμφωνω μαζι σου,υπαρχει προμπλεμ εκει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για τα εξωαγωνιστικά διαφωνείς;
τον Λαμπρο προσωπικα πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να τον κρινουμε ακομα.Πηρε μια ομαδα που την ληστεψαν,καταχρεωμενη,χωρις καθολου παιχτες,δε καταφερε(λογω πιεσης χρονου)να την κρατησει κατηγορια ομως απο τη στιγμη που ανεβηκε την εκανε σε χρονο ρεκορ κατι παραπανω απο ανταγωνιστικη.Εκανε και κανει λαθη λογω της οπαδικης του ιδιοτητας,ομως η ομαδα εχει προοπτικες και αν μη τι αλλο τα 2 τελευταια χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα οπως λεν και αντικειμενικοι παρατηρητες.Το μελλον θα δειξει αν θα εχει και συνεχεια...Οσο για τον Κοντη,ειναι ενας μανατζερ με Αρειανα αισθηματα(τον γνωρισα για αυτο το λεω)και με καλες διασυνδεσεις,απο τους ανθρωπους που θες να στελεχωνουν την ομαδα σου.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
για τα εξωαγωνιστικά διαφωνείς;
Εγώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, ειδικά στα εξωαγωνιστικά
Μου δίνεται η εντύπωση οτι Λάμπρος και Κόντης καθοδηγούνται από κάποιους άλλους, ποιοί είναι αυτοί καταλαβένετε...και τρέμω στην ιδέα οτι έχω δίκιο, γιατί αν είναι έτσι τότε είναι επικινδυνοι.

Για τα αγωνιστικά, νέτο δεξιά είναι άστα να πάνε,  σέντερ μπακ δεν ξέρουμε, όποιος θεωρεί οτι ο ψηλός θα είναι καλύτερος του αβρααμ βγάζει πίκρα για τη φυγή του τελευταίου.  Δεν λέω οτι το δίδυμο θα είναι χειρότερο, απλά οτι ο αβραάμ ήταν εγγύηση, ενώ τον Λέμπο δεν τον ήξερε κανείς, για να είμαστε ειλικρινείς

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τον Λαμπρο προσωπικα πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να τον κρινουμε ακομα.Πηρε μια ομαδα που την ληστεψαν,καταχρεωμενη,χωρις καθολου παιχτες,δε καταφερε(λογω πιεσης χρονου)να την κρατησει κατηγορια ομως απο τη στιγμη που ανεβηκε την εκανε σε χρονο ρεκορ κατι παραπανω απο ανταγωνιστικη.Εκανε και κανει λαθη λογω της οπαδικης του ιδιοτητας,ομως η ομαδα εχει προοπτικες και αν μη τι αλλο τα 2 τελευταια χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα οπως λεν και αντικειμενικοι παρατηρητες.Το μελλον θα δειξει αν θα εχει και συνεχεια...Οσο για τον Κοντη,ειναι ενας μανατζερ με Αρειανα αισθηματα(τον γνωρισα για αυτο το λεω)και με καλες διασυνδεσεις,απο τους ανθρωπους που θες να στελεχωνουν την ομαδα σου.
1.Σκέψου ότι μεσοάβησε μια διαγραφή και μια ρύθμιση χρεών που βοήθησαν τον Σκόρδα και κατ επέκταση την ομάδα.
2. Σκέψου πόσο πιο δύσκολη είναι η θέση του Ζαγοράκη.ΠΟλύ περισσότερα χρέη, που δεν τελειώνουν ποτέ.Κάθε μέρα σκάει και μια καινούργια επιταγή.
Δεν μπόρεσε καν να μπει στην λιγότερη ευνοική ρύθμιση , η οποια ας πούμε ότι έγινε κατόπιν πιέσεων δικών μας. Και απλά επειδή τα χρέη ηταν τεράστια, αυτό που έγινε ήταν επωφεληθεί ο ¨Αρης.
3. Όψομεν

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, ειδικά στα εξωαγωνιστικά
Μου δίνεται η εντύπωση οτι Λάμπρος και Κόντης καθοδηγούνται από κάποιους άλλους, ποιοί είναι αυτοί καταλαβένετε...και τρέμω στην ιδέα οτι έχω δίκιο, γιατί αν είναι έτσι τότε είναι επικινδυνοι.

Για τα αγωνιστικά, νέτο δεξιά είναι άστα να πάνε,  σέντερ μπακ δεν ξέρουμε, όποιος θεωρεί οτι ο ψηλός θα είναι καλύτερος του αβρααμ βγάζει πίκρα για τη φυγή του τελευταίου.  Δεν λέω οτι το δίδυμο θα είναι χειρότερο, απλά οτι ο αβραάμ ήταν εγγύηση, ενώ τον Λέμπο δεν τον ήξερε κανείς, για να είμαστε ειλικρινείς
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας:
1. Κόκε: ίσως ο καλύτερος επιθετικός στην ελλάδα ( παρακαταθήκη του Φερέρ)
2.Ντελόρτε: Δεν το ξέρω, αλλά όταν ακούς τον Ραγκάτση να βγαίνει έκτακτα σε άλλη εκπομπή, πριν καν ανακύψει θέμα και να λέει πολύ καλά λόγια ( όσο και αν δεν τον πάνε κάποιοι δεν παυει να είναι καλός γνώστης του αργεντίνικου πρωταθλήματος)έχεις μια καλή εντύπωση
3: Γκαρσία: Πολύ καλό χαφ.
4: Κάλβο-χαβίτο: δύδυμο που υπερκαλύπτει τις αναγκες απο δεξιά/
5. Ρεγκέιρο: ΠΟλύ καλό όνομα-βιογραφικό.
6.Λέμπο και ο άλλος αργεντίνος το χαφ:καλές συστάσεις.
Σε γενικές γραμμές οι παραπάνω παίκτες θα μπορούσαν να σταθούν άνετα σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Επιφυλασσομαι να γραψω κάτι αντίστοιχο και για την ομάδα μου, μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1.Σκέψου ότι μεσοάβησε μια διαγραφή και μια ρύθμιση χρεών που βοήθησαν τον Σκόρδα και κατ επέκταση την ομάδα.
2. Σκέψου πόσο πιο δύσκολη είναι η θέση του Ζαγοράκη.ΠΟλύ περισσότερα χρέη, που δεν τελειώνουν ποτέ.Κάθε μέρα σκάει και μια καινούργια επιταγή.
Δεν μπόρεσε καν να μπει στην λιγότερη ευνοική ρύθμιση , η οποια ας πούμε ότι έγινε κατόπιν πιέσεων δικών μας. Και απλά επειδή τα χρέη ηταν τεράστια, αυτό που έγινε ήταν επωφεληθεί ο ¨Αρης.
3. Όψομεν
σου το'χω ξαναπει,καμια σχεση τα χρεη του Αρη με αυτα του παοκ.Στον Αρη εγινε κλοπη εν ψυχρω,στον παοκ νεοπλουτισμος και κατασπαταληση για αγορες ακριβων παιχτων και κατακτησεις κυπελλων.Για αυτο και τα πρωτα χρονια ο Μπατμαν θεωρουνταν ηρωας.Απο την αποτυχια στο προκριματικο του Τσαμπιονς Λιγκ και μετα αρχισαν ολοι στον παοκ να ασχολουνται με τα χρεη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αγωνιστικα,σας τα ειπα,στην αμυνα δεν ειμαι ευχαριστημενος θελει βελτιωση,λεμε τα καλα λεμε και τα στραβα.Τον Λεμπο δεν τον θυμαμαι ομως θυμαμαι καλα Κουλοχερη,Βαγκελι,Αουρελιο και αυτο με τρομαζει...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σου το'χω ξαναπει,καμια σχεση τα χρεη του Αρη με αυτα του παοκ.Στον Αρη εγινε κλοπη εν ψυχρω,στον παοκ νεοπλουτισμος και κατασπαταληση για αγορες ακριβων παιχτων και κατακτησεις κυπελλων.Για αυτο και τα πρωτα χρονια ο Μπατμαν θεωρουνταν ηρωας.Απο την αποτυχια στο προκριματικο του Τσαμπιονς Λιγκ και μετα αρχισαν ολοι στον παοκ να ασχολουνται με τα χρεη.
Οχι ρε φίλε δεν τα ξέρεις καλα.
Επιταγές σε άγνωστους προμηθευτές για 100.000 και 200.000
Επιταγές σε μάνατζερ στην Ιταλία που δεν του είδ ποτέ κανείς.
Επιταγές σε ταξιδιωτικά πρακτορεία για ταξίδια που δεν έγιναν ποτέ.
Τζάγκουαρ στο όνομα της ΠΑΕ.
Μέχρι και την βενζίνη που έβαζαν στα αυτοκίνητα τους καποιοι την έκοβαν (προσωπική γνώση) τομολόγιο στην ΠΑΕ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγωνιστικα,σας τα ειπα,στην αμυνα δεν ειμαι ευχαριστημενος θελει βελτιωση,λεμε τα καλα λεμε και τα στραβα.Τον Λεμπο δεν τον θυμαμαι ομως θυμαμαι καλα Κουλοχερη,Βαγκελι,Αουρελιο και αυτο με τρομαζει...
Και οι τρεις είναι υπέροχοι.
φέρτε πίσω τον Κλοτσίδα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οχι ρε φίλε δεν τα ξέρεις καλα.
Επιταγές σε άγνωστους προμηθευτές για 100.000 και 200.000
Επιταγές σε μάνατζερ στην Ιταλία που δεν του είδ ποτέ κανείς.
Επιταγές σε ταξιδιωτικά πρακτορεία για ταξίδια που δεν έγιναν ποτέ.
Τζάγκουαρ στο όνομα της ΠΑΕ.
Μέχρι και την βενζίνη που έβαζαν στα αυτοκίνητα τους καποιοι την έκοβαν (προσωπική γνώση) τομολόγιο στην ΠΑΕ
Ολα αυτα συν Οκκας,Εγκωμιτης,Βρυζας,Φραντζεσκος και δε συμαζευεται,το παραπετασμα για να ζουν καποιοι μεσα στη χλιδη...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ολα αυτα συν Οκκας,Εγκωμιτης,Βρυζας,Φραντζεσκος και δε συμαζευεται,το παραπετασμα για να ζουν καποιοι μεσα στη χλιδη...
Τί λες τώρα;
Τα μεγάλα συμβόλαια και οι μεγάλοι παίχτες είναι η επένδυση για τα μεγάλα έσοδα και τα κέρδη, οχι αυτά που αναφέρει ο Πάκαρα
Εξάλλου και τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλα συμβόλαια, Κοντρέρας, Κονσεισάο, Βερόν, Χαλκιάς, Ίβιτς δεν ξέρω, Μουσλίμοβιτς με το καλό
Και ο Αρης το ίδιο, φαντάζομαι Γκαρσία, Ρεγκέιρο, Κόκε κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom