AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
φτιαχτηκα τωρα...ναι οντως το εχει ο αλφας αυριο στις 19 και 30
φτιαχτηκα τωρα...ναι οντως το εχει ο αλφας αυριο στις 19 και 30
ξανά στο προσκήνιο της ομάδας ο μεγάλος και σίγουρος;το φιλικο με Βερντερ το χτυπησε ο Αλφα η εχω λαθος πληροφορηση?
δε πιστευω να μη δεις το ματς?Πως θα κανεις ρεπορταζ μετα...ξανά στο προσκήνιο της ομάδας ο μεγάλος και σίγουρος;
μετα τη γενναιοδωρη προσφορα του Θοδωρη Ζαγορακη πηγε στο Λονδινο για θεραπεια και πλεον εχει επανελθει δριμυτερος...Ρε παιδιά άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα:
Ο Καράμπελας είναι καλά; συνήλθε απ' το κώμα;
μάλλον θα το δω. Εφόσον το δω θα κάνω και το σχετικό σχολιασμό μετα ( αντικειμενικά και αμερόληπτα όπως λεει και ο παραγωγός του λίμπερο το πρωί).δε πιστευω να μη δεις το ματς?Πως θα κανεις ρεπορταζ μετα...
ναι και εχει σηκωμαρες...Ρε παιδιά άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα:
Ο Καράμπελας είναι καλά; συνήλθε απ' το κώμα;
για αριστερο μπακ και Ροναλντο συμφωνω μαζι σου,υπαρχει προμπλεμ εκει...μάλλον θα το δω. Εφόσον το δω θα κάνω και το σχετικό σχολιασμό μετα ( αντικειμενικά και αμερόληπτα όπως λεει και ο παραγωγός του λίμπερο το πρωί).
εγώ τη γνώμη μου την έγραψα. το υλικό σας είναι καλό, ιδίως μεσοεπιθετικά.
Αριστερό μπακ και ο γκιάρο (άλλος ένας χρόνος στην πλάτη)είναι ίσως τα αδύναμα σημεία.
Μεγάλωσα πολύ για να κάθομαι να μαλώνω στο νετ. Μου αρέσει να βλέπω μπάλα και αν ο αρης είναι αυτός που παίζει καλά δε θα διστάσω ακόμη και να παω(όπως και το έκανα) στο Κλεάνθης .
Απλά φέτος είμαι σχεδόν σίγουρός πως θα είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί.
Την ένσταση μου για τον Σκόρδα και τον Κόντη την έχω πει: Ο ένας λόγω του ότι βγάζει τυφλό οπαδιλίκη και ο άλλος λόγω του ότι και δεν είναι ο πιο τίμιος μάνατζερ( υπάρχει τέτοιος;) και λόγω του παρελθόντος του (βλέπε καταγγελία ιρανίλντο, μέχρι και πρόσφατα αμορόζο) πιστεύω ότι είναι επικίνδυνοι.
Και δεν δείχνουν να έχουν από κοντά κάποιον οικνομοτεχνικό ( όπως πχ ο παπαδόπουλος σε εμάς) που να έχει το πρωτο και τελευταίο λόγο.
για τα εξωαγωνιστικά διαφωνείς;για αριστερο μπακ και Ροναλντο συμφωνω μαζι σου,υπαρχει προμπλεμ εκει...
τον Λαμπρο προσωπικα πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να τον κρινουμε ακομα.Πηρε μια ομαδα που την ληστεψαν,καταχρεωμενη,χωρις καθολου παιχτες,δε καταφερε(λογω πιεσης χρονου)να την κρατησει κατηγορια ομως απο τη στιγμη που ανεβηκε την εκανε σε χρονο ρεκορ κατι παραπανω απο ανταγωνιστικη.Εκανε και κανει λαθη λογω της οπαδικης του ιδιοτητας,ομως η ομαδα εχει προοπτικες και αν μη τι αλλο τα 2 τελευταια χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα οπως λεν και αντικειμενικοι παρατηρητες.Το μελλον θα δειξει αν θα εχει και συνεχεια...Οσο για τον Κοντη,ειναι ενας μανατζερ με Αρειανα αισθηματα(τον γνωρισα για αυτο το λεω)και με καλες διασυνδεσεις,απο τους ανθρωπους που θες να στελεχωνουν την ομαδα σου.για τα εξωαγωνιστικά διαφωνείς;
Εγώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, ειδικά στα εξωαγωνιστικάγια τα εξωαγωνιστικά διαφωνείς;
1.Σκέψου ότι μεσοάβησε μια διαγραφή και μια ρύθμιση χρεών που βοήθησαν τον Σκόρδα και κατ επέκταση την ομάδα.τον Λαμπρο προσωπικα πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να τον κρινουμε ακομα.Πηρε μια ομαδα που την ληστεψαν,καταχρεωμενη,χωρις καθολου παιχτες,δε καταφερε(λογω πιεσης χρονου)να την κρατησει κατηγορια ομως απο τη στιγμη που ανεβηκε την εκανε σε χρονο ρεκορ κατι παραπανω απο ανταγωνιστικη.Εκανε και κανει λαθη λογω της οπαδικης του ιδιοτητας,ομως η ομαδα εχει προοπτικες και αν μη τι αλλο τα 2 τελευταια χρονια παιζει τη καλυτερη μπαλλα οπως λεν και αντικειμενικοι παρατηρητες.Το μελλον θα δειξει αν θα εχει και συνεχεια...Οσο για τον Κοντη,ειναι ενας μανατζερ με Αρειανα αισθηματα(τον γνωρισα για αυτο το λεω)και με καλες διασυνδεσεις,απο τους ανθρωπους που θες να στελεχωνουν την ομαδα σου.
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας:Εγώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, ειδικά στα εξωαγωνιστικά
Μου δίνεται η εντύπωση οτι Λάμπρος και Κόντης καθοδηγούνται από κάποιους άλλους, ποιοί είναι αυτοί καταλαβένετε...και τρέμω στην ιδέα οτι έχω δίκιο, γιατί αν είναι έτσι τότε είναι επικινδυνοι.
Για τα αγωνιστικά, νέτο δεξιά είναι άστα να πάνε, σέντερ μπακ δεν ξέρουμε, όποιος θεωρεί οτι ο ψηλός θα είναι καλύτερος του αβρααμ βγάζει πίκρα για τη φυγή του τελευταίου. Δεν λέω οτι το δίδυμο θα είναι χειρότερο, απλά οτι ο αβραάμ ήταν εγγύηση, ενώ τον Λέμπο δεν τον ήξερε κανείς, για να είμαστε ειλικρινείς
σου το'χω ξαναπει,καμια σχεση τα χρεη του Αρη με αυτα του παοκ.Στον Αρη εγινε κλοπη εν ψυχρω,στον παοκ νεοπλουτισμος και κατασπαταληση για αγορες ακριβων παιχτων και κατακτησεις κυπελλων.Για αυτο και τα πρωτα χρονια ο Μπατμαν θεωρουνταν ηρωας.Απο την αποτυχια στο προκριματικο του Τσαμπιονς Λιγκ και μετα αρχισαν ολοι στον παοκ να ασχολουνται με τα χρεη.1.Σκέψου ότι μεσοάβησε μια διαγραφή και μια ρύθμιση χρεών που βοήθησαν τον Σκόρδα και κατ επέκταση την ομάδα.
2. Σκέψου πόσο πιο δύσκολη είναι η θέση του Ζαγοράκη.ΠΟλύ περισσότερα χρέη, που δεν τελειώνουν ποτέ.Κάθε μέρα σκάει και μια καινούργια επιταγή.
Δεν μπόρεσε καν να μπει στην λιγότερη ευνοική ρύθμιση , η οποια ας πούμε ότι έγινε κατόπιν πιέσεων δικών μας. Και απλά επειδή τα χρέη ηταν τεράστια, αυτό που έγινε ήταν επωφεληθεί ο ¨Αρης.
3. Όψομεν
Οχι ρε φίλε δεν τα ξέρεις καλα.σου το'χω ξαναπει,καμια σχεση τα χρεη του Αρη με αυτα του παοκ.Στον Αρη εγινε κλοπη εν ψυχρω,στον παοκ νεοπλουτισμος και κατασπαταληση για αγορες ακριβων παιχτων και κατακτησεις κυπελλων.Για αυτο και τα πρωτα χρονια ο Μπατμαν θεωρουνταν ηρωας.Απο την αποτυχια στο προκριματικο του Τσαμπιονς Λιγκ και μετα αρχισαν ολοι στον παοκ να ασχολουνται με τα χρεη.
Και οι τρεις είναι υπέροχοι.Αγωνιστικα,σας τα ειπα,στην αμυνα δεν ειμαι ευχαριστημενος θελει βελτιωση,λεμε τα καλα λεμε και τα στραβα.Τον Λεμπο δεν τον θυμαμαι ομως θυμαμαι καλα Κουλοχερη,Βαγκελι,Αουρελιο και αυτο με τρομαζει...
Ολα αυτα συν Οκκας,Εγκωμιτης,Βρυζας,Φραντζεσκος και δε συμαζευεται,το παραπετασμα για να ζουν καποιοι μεσα στη χλιδη...Οχι ρε φίλε δεν τα ξέρεις καλα.
Επιταγές σε άγνωστους προμηθευτές για 100.000 και 200.000
Επιταγές σε μάνατζερ στην Ιταλία που δεν του είδ ποτέ κανείς.
Επιταγές σε ταξιδιωτικά πρακτορεία για ταξίδια που δεν έγιναν ποτέ.
Τζάγκουαρ στο όνομα της ΠΑΕ.
Μέχρι και την βενζίνη που έβαζαν στα αυτοκίνητα τους καποιοι την έκοβαν (προσωπική γνώση) τομολόγιο στην ΠΑΕ
Τί λες τώρα;Ολα αυτα συν Οκκας,Εγκωμιτης,Βρυζας,Φραντζεσκος και δε συμαζευεται,το παραπετασμα για να ζουν καποιοι μεσα στη χλιδη...